Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Konkrétan nem érzem semmimet fájni. Illetve a derekamat éreztem hiperhát után mostanában (hetente egyszer), meg néha kicsit a vállat. De alapjáraton nincs gondom semmivel, tehát nem egy hibás rész felgyógyítása a cél. Folyamatos szedés mellett is 4-5 tabit naponta, vagy akkor kevesebbet? Sokba lenne ez...
-
do3om
addikt
Kaja
Reggel: 1 adag fehérje+tej
Aztán 3-3,5 óránként csirke, vagy hal +zöldség (paradicsom, paprika uborka)
Este fehérje+tej, vagy túró néha minkető ha kevés volt napközben a fehérje.
Ch: tejbe kakaópor (ez monduk minimális), ma ment egy csomag ropi (45g-os)
-
do3om
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ok.
A propit már nem emelem, késő.
De tudom hogy kevés az 50. -
harry
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ez leginkább hatóanyag kérdése, nem? Vagy akkor mire mondják, hogy kúra szerűen? Hónapos kúrák? Ne már

-
P00By
nagyúr
Nagyon faxa a forma God

Nem írom le, h alig lehet megismerni, mert már többen írták! Hupsz...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
do3om
addikt
Valahogy nem megy anyira jól a diétám mint terveztem.

Alakultam azért elég jól de hasból nagyon kevés ment le.
A ch-t szinte teljesen megvontam, csak hús megy, zsírszegény túró, fehérjepor.
Meg mindn másnap 50mg propi, naponta 25mg stana, 2x0,04 celen amit honap emelek.
Mit kéne még? Vagy várjak még csak beindúl a has is fogyni? -
harry
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hogyne
alap kiegészítésként talán, de pont a kúra rész érdekelne, vagyis csak rövidebb ideig szedném, de nagyobb dózisban. Legalábbis ezt az ajánlást hallottam többször is.
Ennyi erővel mindent lehetne szedni nagyon hosszú ideig nagy dózisban, csak hát épp nincs egy vagon pénzem, hogy fedezzem... -
Atomgeszi
nagyúr
Kér valaki egy kis M&M-szet?
Kardiónap van. 
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Kircsi a forma így

A múltkori nem győzött meg annyira
Lehet még a helyedben nyomatnám a diétát, hogy 7-10%-tzsre beessek bár lehet meg állnék én is itt mert elég nyögős cucc a diéta vagyis nálam az volt(#19462) Woodslave:

-
harry
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Rákeresel az alcar-ra és megtudod

Ezt vettem: [link], mert nem cukros ch, viszont így is gyors felszívódású, ám olcsóbb a vitargonál.
Ránézek majd pontosan is a kreatin táblázatra, most ezt emlékezetből írtam.Ízületvédőt már vettem, szintén myproteines: [link] Szerintem egy kúrát nem árthat eltolni, főleg, hogy eddig sosem használtam ilyet, most jön nagyobb terhelés is kreatin miatt, de majd még meglátom. Érthető módon nem akarom megvárni, hogy fájjon.
Omega3: [link] 1000db, így 2 db kb 20Ft, és:
Amount per 2 softgel serving:
EPA (18%): 360mg
DHA (12%): 240mg -
$R64
tag
Edzés után csapd a jumbód mellé a kreatint, vagy 10g sztem simán mehet. Aztán ha turmixozol akkor abba is 5-10g.
Izületvédőre sztem felesleges beruháznod ha nincs semmi bajod. Omega 3ból 2g sztem elég/nap. DM-ben van "Omega-3 Kapseln" aszem 800 ftért vettem 60db-t (1 kapszulában 1g omega3 van). Vitaminból szedjél c-t, napi 2g, de ha van cash akkor ruházz be valamilyen multira.Ahogy írta Vandit, mackosnak mehet simán az 50 g (7 nap)->25 g (2 hónap) a kreatinból sztem is, bár a 40->20 is ok, de egy 130 kg embernél nem hiszem hogy olyan eget rengetőt hozna a kreatin, de mindent ki kell próbálni...

-
Woodslave
félisten
válasz
Vandit.
üzenetére
ja Jay Cutler meg napi 100 grammot visz be szintentartásra mi?

Lehet itt romantikázni, a lényeg, hogy Macikos egy nagyon max 100 kilós normális ember 30 kiló zsírral körbevéve...
Ennek megfelelően qrvára semmi szüksége 5-ször akkora szinten tartó adagokra. De mindegy én nem szólok nem értek hozzá

-
Vandit.
addikt
válasz
macikos
üzenetére
Azt neked szintentartásra írtam
Mondjuk nem is vártam tőled, hogy megérted, amit olvasol. 
A 25öt arra írtam, ha nem akarod tölteni, vágod?
-
harry
veterán
Regény következik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kieg tervek tömegeléshez, heti 3 súlyzós edzéssel:
- talán csak edzéshez, de ott fogom használni az Alcart. 2 adagolókanálnyit, az elvileg 1.4g.
- edzés után használom a Scitec Jumbo-t, amíg van, ha elfogy, akkor megy majd fehérje, hozzá a ch amit vettem myproteinről, esetleg 5-5g kreatin és glutamin. Ez utóbbi kettőnek így lenne értelme?
- kreatin: kúra jelleggel indítom, talán már ma. Szokásos 5g-os adagokkal, naponta 25-30-ot fogok bevinni, talán 6 napig, mint feltöltés szakasz. Utána szintentartás, az talán napi 10g, pár hétig, utána kb. ennyi idő szünet jön. Talán pár dl meleg vízzel érdemes bevenni, és talán teszek mellé 5g glutamint is néha, illetve valami cukorfélén gondolkodom.
- reggel és este lemegy majd vélhetően 1-1 adag fehérje.
- kb. a kreatinnal együtt nem ártana nekilátni az ízületvédő bigyónak is. Ezt is kúraszerűen érdemes tudtommal, csak nem tudom, mennyit és mennyi ideig. Utánajárok.
- omega3: megvan, bár nem tudom mennyit kéne szedni.
- vitaminok: nem tudom. C, CaMg, Multi, vagy ezek közül mindet / egyiket / mást? Jelenleg nem használok vitamin kieget :-PKretin feltöltésnél érdemes mellé tenni valamit? Nem akarok mindig glutamint, hamar fogyna. Kis malto, dextroz? Vagy csapjam mindig hozzá valamihez? (fehérje, jumbo, stb).
-
Daneeka
senior tag
Úgy érzem jót tett az idegrendszeremnek a Scitec Daily Vitamin, egy hónapja eszem kb. nem igen jön rám mostanában napközben ilyen feszengés. hogy valami kéne amit általában cigivel (nem cigizek már amúgy, meg amikor "cigiztem" az is ilyen havi egy-két doboz volt kb.) vagy szemét kajával vezettem le, meg mintha híznék is tőle meg nem szárad ki a bőr a kezemen ami régebben napi 5 liter víz mellett is száraz volt.
Azt mondjuk hozzátenném, hogy nagyon a béka segge alatt voltam mikor elkezdtem enni, tehát csodák nem történtek csak közelített ahhoz ahogy egy normál ember élhet.
-
CoolBoy323
nagyúr

-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Aztabüdöskrva
Ez nagyon durva forma lett így "hirtelen" 
Jó látni, hogy a topikban már ilyen sokan ilyen sokra haladtak az elmúlt pár évben, gratulálok

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Gratula a formához!
Majdnem olyan jól nézel ki, mint én. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Akkor én valami mutáns lehetek és bennem rejlik a következő Mr.O

Asszem még ma elkészítem az amerikai utam tervét, a dzsörziket meg hagyom a pitschába
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Igen, de az hogy "visszajön" egy méret és hogy fejlődsz is, az két nagyon különböző dolog. Én se azt mondom hogy maxot kell mindig nyomni, hanem azt, hogy ha egy adott súllyal felépítesz egy izmot, és elveszed azt a súlyt, akkor az izom összemegy, mert nincs az a stimuláció, ami eddig volt, ez természetes reakciója a szervezetnek. Ahhoz hogy növekedést érjünk el, minél több izomrostot munkába kell vonnunk, és ehhez kellenek a nagy súlyok.
Remélem az izom működését nem kell elmagyaráznom
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Amikor csak beírod a 90-100 kilós hátgépes tricepszezést, szétvet az ideg

-
BÁ Nutrition
addikt
nekem felemás tapasztalataim vannak. pl hátra hiába edzettem szupermax koncentrációval de kisebb súlyokkal a fejlődés kb nulla volt. mióta "széjjelb*xom"
elég rendesen fejlődésnek indult. fekvenyomásban is kipróbáltam a kisebb súlyokat ott annyi volt a tapasztalat hogy egy idő után már azokkal a súlyokkal is alig ment a gyakorlat normálisan. kb 160ról visszaálltam arra hogy 100al nyomjak ilyen ultralassú bubbi féle nyomást és a végén ment bele 6, előtte meg 30
megérte
viszont a bicepszsérülésem után visszavettem a kétkezes bicót 80ról 30ra és éppúgy felment a karom a sérülés után 42ről 52re. igaz ott megállt de ahhoz képest hogy nem szakadtam meg egész jónak tartom
ismét kontra hogy mióta hátgépes csigán pusztítom a tricepszem 90-100 kilókkal növekedésnek indult a karom
bár igaz hogy most betegség miatt visszaestem de érzem jó uton haladok.
a konklúzió: ez egy olyan sport ahol kísérletezni kell! próbáld ki hogy neked mi válik be, mi az ami a céljaid eléréséhez leggyorsabban elvezet. mindenki más egy picit, nem ugyanúgy reagál a szervezetünk. pláne hogy te nő vagy. ott van a Farkas Andi bbtv videója, ő kismillió gyakorlatot és ismétlésszámot csinált igaz diétában verseny előtt. de az biztos hogy köze se volt ahhoz az edzéshez amit kb mi tolunk akár diétában akár azon kívül. neki arra van szüksége a csúcsforma eléréséhez.
penene off

-
harry
veterán
válasz
fradi81
üzenetére
Ezek a cuccok egyszerű ételek, amik jobban szívódnak fel, és elég belőle egy kis adag is. Szóval semmi különös. Sőt, amíg a rendes étkezésed nem megfelelő, addig nem érdemes ilyenekre költeni. Ezt a pénzt inkább költsd valami húsra. És nézd át az alapismereteket: [link]
-
harry
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Nyilván nem 200->100 váltásra gondolt senki
De pl. BB.TVben is mondták többen is már, hogy rájöttek, nem érdemes mindig max súlyra menni, egy kisebbel is nagyon jól meg lehet dolgozni az izmot. Biztos van, akinek a nagy súlyos edzés válik be, az egy dolog. De az, hogy kisebb súly -> kisebb izom, így biztos nem igaz. Izom a stimulációtól, kajától, pihenéstől nő, attól hogy az elsőn variálsz (de továbbra is rendesen megdolgozod) nem értem, miért következne egyből, hogy összemegy. Pl. ha valaki 60-ba nyom 4-et, az szerintem kevesebbet ér, mintha 50-be nyomta szabályosan 12-t (az eddigi, mittomén, 6-8 helyett). -
fradi81
veterán
Hello, kezdőnek kondizáshoz ajánlott szedni valamit, fehérjét, 'tömegnövlőt' ilyesmit? Amitől gorsabban nő az izom. Vagy csak egy bizonyos szint után? Ha igen akkor mit érdemes venni mondjuk havi 4000ft-ból? Fehérjeturmixot szoktam néha edzés végén, de talán van jobb.
-
macikos
addikt
Köszönöm kérdésed. A kreatin kúrám olyan jól halad, mint Győzike felsőfokú angol nyelvvizsgája

Az a gond, hogy feltöltést kell csinálni. Na az meg úgy néz ki, hogy napont sokszor be kell vinni sokat. Reggel is. Nálam annyi a gond, hogy általában 13 óra környékén kelek fel, így a reggeli kreatin ivászat elmarad
Kellene már változtatnom a dolgokon, pl. hogy nem cod4-ezek hajnalig 
Egyébként még jóváhozhatod a hibádat
Még nincs vége a nyárnak. Tehát az elkövetkező 2 hónapban minden szombaton és vasárnap kimész a strandra és keresed Kormány Mihályt 
-
Kidus
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ezt en ertem, de ha kicsivel kevesebbel csinalsz tobbet, nem tudod ugyanolyan szinten stimulalni? Nem nagy visszalepesrol beszelek, csak par kilorol, legyen 10-15%.
Erzem, hogy megint kirohogtok
Ui: jo etvagyat, sushi....

-
Kidus
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Mondtam, hogy tudom, hogy nem vagyok mervado

Emelni kell lassan, de meg mindig nem lesz hataron. Nincs ellentmondas.
De egyreszt tenyleg nem csinalom regen, masreszt nem noni akarok, harmadreszt meg igen, no vagyok, ugyhogy errol ennyit
Csak gondoltam megosztom az eszrevetelt, nalam mi van merre. -
$R64
tag
válasz
macikos
üzenetére
Na most okosságot szóltál
egy fénykép tényleg belefért volna, bár a teló a kocsiban volt. Meg én strandra nem fényképezkedni járok.
Amúgy tényleg egy nagyon rendes tag!Viszont hogy halad a kreatin kúrád? Itt sokan biztos örülnének egy mackos előtte-utána képnek

Sőt te lehetnél a scitec új arca Istvánka után![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
Minden rossz szándék nélkül: nem vagy még olyan szinten, hogy trükköznöd kelljen a növekedéshez. Egy szint felett minden cm-ért küzdeni kell, és bizony ha nincs stimuláció, lemegy az addig felépített méret.. Logika: az autónak ha több gázt adsz, gyorsul, ha kevesebbet lassul. Ez így van itt is, ha elveszed a stimulációt, befékez a szervezet

-
macikos
addikt
Na, már csak ez hiányzot, egy nő kioktat a testépítésről. Kösz Bubee, hogy rohadjon meg a holnapi fejés
Az elején nem nehéz fejlődni
De amikor már nagy súlyokkal dolgozik az ember, elért egy bizonyos fizikumot, akkor a legnagyobb hülyeség visszább venni a súlyt. Szép is lenne, ha valaki guggolgat 200 kilóval, mint a hülyegyerek, aztán gondol egyet és max. 100 kilóval szériázik hónapokig... -
Kidus
őstag
válasz
macikos
üzenetére
Tudom, hogy en itt nem vagyok mervado, de boven sulyhatar alatt csinalok viszonylag sokat, es nem mondanam, hogy gyengultem, egyre konnyebbek a sulyok, kenytelen vagyok lassan feljebb tenni, es meg nottem is melle kicsit, pedig nem akartam feltetlen.
Ugyhogy minden arra utal, hogy nincs igazad
-
Bubee82
őstag
válasz
macikos
üzenetére
Ez egy nyomorék dogma és nem több. És ezt megint nem csak levegőből, hanem tapasztalatból. Nemhogy izmot, de erőt sem veszít. Nekem meg lett mondva h majd szarrá fogok gyengülni + elsorvadok, amikor elkezdtem a slow-motion technikát. Ennek ellenére az erőnlétem megmaradt még a diéta utolsó fázisában is (egy hangyafasznyi erőt sem veszítettem!) és az izomtömeggel sem volt gond. Sem tömegelésben, sem diétában.
Tessék már kipróbálni bizonyos dolgokat - számodra például a pucolást -, és tapasztalni, majd utána véleményt nyilvánítani. Nem pedig dogmákat szajkózni.
Mellesleg ez nem csak neked szól(t) természetesen.
-
$R64
tag
Olvastam hogy valaki szóvá tette Kormány Mihály nevét. Hétvégén volt szerencsém találkozni vele a strandon. Mit mondjak, hatalmas ember, Magyarországon az tuti hogy neki vannak a legnagyobb combjai, vádlijai... Állítása szerint 2-3 hónapja nem edz, de jelenleg 140kg! de kb olyan mint Ronnie Coleman kifehérített mása offseasonban. A strandon mikor végig sétált az emberek ámulva, bámulva néztek vissza utána, brutális! Mondta hogy most fog neki állni újból az edzésnek, valami versenyre fog készülni, reméljük hogy jó formával fog elő rukkolni!

kb a strandos jelenet így nézett ki
Német "pityinger" Pityu sem a sciteces cuccoktól lett ekkora
(bár a cikkben a márka magasztalása enyhén vicces, egy laikus el is hiszi a sok sz*rt)-> [link] -
harry
veterán
válasz
macikos
üzenetére
És mióta jelenti a megfelelő stimulációt a max súly?
Már így is elég sok módszert hallottunk, akár kisebb súllyal, de koncentráltabban többet, a negatív szakaszokra figyelve, lassan végezve a gyakorlatot, más gyakorlat, stb. Ez így, hogy kisebb súly = izomvesztés, hülyeség, ha a megfelelő stimuláció más módon fennáll.
Nem beszélve arról, hogy izomnövelésnél nem a max súly a cél, így lehet, ha valaki visszavesz, de jobban csinálja/érzi a gyakorlatot, akkor többet ér vele. -
dragonfx
veterán
rááálóók a ksiebb súllyak de totál szebályosna edzésre az sokat dob nem mégha kisbeb sulyal is nyomom nem?
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Edzés előttre l-karnitin kellene..

, ha nem hiszed járj utána - ha érdekel ->