Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
törölt tag
-
kovsol
titán
válasz
üzenetére
kólával kevert holmikat is próbáltad? rumos, boros, whisky kóla ?
vagy vodka narancs?, esetleg más gyümölcslével kevert tömény?
nehogy már nem volt ami ízlett volna, olyat meg, hogy végigpróbáltál mindent azt nem hiszem el, mert annyi fél pia van, és pl ha ittál bort az se mérvadó mert van 100 féle
-
macikos
addikt
válasz
Tipo16V
üzenetére
Tegnap nekem is innom kellett. 1 deci whisky-kólát ittam, fél óra alatt a felét bírtam meginni, aztán leraktam az asztalra és szerencsére valaki megitta a másik felét. Nagyon szar volt. Múltkor 18 éves Glenfidich whiskyt kóstoltam, valami 40e forint/üveg, az is szar volt.
-
Kidus
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Koszonom a biztatast!
Megprobalom akkor a sulyokat
Ma meg kerti party nalam lajtosan 10 emberre...

-
-
Tipo16V
aktív tag
igen, 3 pl soproni sör az 1,5 liter, a soproninak az alkohol tartalma 4,5% vagyis fél liter sörben van 0,225 deci tiszta alkohol, ennek 3xosa 0,675 deci tiszta alkohol, a 1,5 literben. A jager alkohol tartalma 35% namármost akkor fél deci jagerben van 0,175 deci alkohol, és 0,675ben a 0,175 megvan 3,8szor, azaz 1,5 liter sör, megfelel 3,8 fél decis jagernek, szal majdnem 4 felesnek

-
Quan-Chi
őstag
csak szólok hogy én ezt a srácot személyesen is ismerem
azért lett kissárkány mert az itteni 1ik konditerembe az edző Kis Sanyi beceneve Sárkány csak az egy bazi nagy durván izmos ember , és ez a srác kitalálta hogy olyan lesz mint ő így megcsinálta a haját ugyan olyanra meg elkezdett edzeni ... csak hogy tudjátok mihez hasonlítani :
a forma európa bajnokságon 2. lett fekvenyomásba ... úgy h előtte megsérült , szóval tud valamit

-
Woodslave
félisten
válasz
PókerFész^^
üzenetére
akkor is jobb lett volna legalább egy 15%

-
Woodslave
félisten
vettem egy mindent mérő szobamérleget. Örülök, hogy 95 kilóról 80-ra becsoffadva sikerült elérnem a 28% tzs-t.

-
$R64
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
én kisebb vagyok
csak szeretnék ilyen lenni
"sárkány" már túlon túl nagy
az a hát

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
van, és kurva jó
az a legjobb része eddig -
Tomics
addikt
válasz
Taknyoshal
üzenetére
mit fejtsek ki? megbízhatók, igen, nem kokaint küldenek fehérjepor helyett

igen megéri, itthon nem találsz ilyen olcsón ízesített fehérjét.megfelel? egyébként ezeket nem tudod? azt hittem te vagy a www.taknyoshal.de müncheni tápkiegbolt tulaja!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tomics
addikt
válasz
Taknyoshal
üzenetére
igen. nagyon.

-
Taknyoshal
tag
Amit Ti itt a topicban szoktatok külföldről rendelni táplálékkiegészítőket, azok megbízhatóak? Ha nincs velük gond beszállnék majd egy rendelésbe. Árban mennyire éri meg?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Miért, van már 3. része?

-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
miaza mozi?

-
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
naja az is jó lesz remélem jovovich nénivel

Most néztem meg az inceptiont meg a szupercsapatot azok jók voltak de az inception nagyon adta! meg érdekel még a grown ups most így hirtelen ja meg a tron
-
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
augusztus 19 the expendables
-
BÁ Nutrition
addikt
szerintem is már most jó az eredmény

ha a kockák méretét akarod növelni akkor arra nem feltétlen az a jó ha 6000 felülést csinálsz. meg lehet ezt is edzeni hasonlóan mint a többi izmot 10-15ös ismétlésekkel és sokkal előbb látszani fog mintha félórákat csinálod a felüléseket, és sokkal erősebb is lesz tőlük a hasad. ilyenek a dragon flag gyakszi, de elsőre ez ugye nehéz.. hogy eljuss oda hogy hogy megcsináld csinálj lábemelést +súllyal, ill felsőcsiga alá beállsz. raksz rá elegendő súlyt és kb a hasprés szerű mozdulatot csinálsz (közben a tarkódhoz fogod a rudat
mielőtt valami patesz értetlenkedne
) -
Jojo5
őstag
-
Kidus
őstag
Hajfestes kozben csinaltam nektek egy hasas kepet, csak hogy lassatok, merre haladok.
Nem sokaig lesz fent
-
-
Kidus
őstag
válasz
Tomics
üzenetére
En is imadok uszni, de ez a medence inkabb pocsolya, kicsi is, sotet is az egesz, es csak par helyi zsirgomboc meg gyerek pancsol benne.
Nincs gusztusom....Inkabb akkor a strand, mikor makosan jon ossze es ki tudunk menni, leuszok olyan 24 hosszt ket reszletben, pihenonapos edzesnek tokeletes

-
Bibby
addikt
Az első és legalapvetőbb probléma az szokott lenni, hogy a hízni vágyók extra adag hússal, tojással, vagyis elsősorban fehérjével próbálják izmaikat felpumpálni. A jobbik eset, ha ezt normál táplálékokkal és nem gyári fehérjeporokkal, -turmixokkal és egyéb - néha kétes összetételű - termékekkel igyekeznek elérni. A fehérje beépüléséhez - vagyis az izmok fejlődéséhez - ugyanis elsősorban több energiára van szükség, ami jobb, ha inkább szénhidrátból, semmint extra mennyiségű fehérjéből származik.
Érdekes hogy az utóbbi mondat nem hülyeség, az elsővel viszont megint ott tartunk a rosszabbik eset a végzetes, mérgező és szuperszar fehérjepor.

Mindegy, szénhidrátoknál egy kalap alá veszi a rizst meg a cukrot is, ennyit ér... -
Boxer001
veterán

Nédda még kislány korában...
Lehelletnyit off (ami tőlem nem megszokott
) Gondolom megismeritek. 
-
Tomics
addikt
pesten még hasonló sincs

egyedül a gilda max termek, de azok asszem csak 2 szintesek és az egyik szinten csak aerobic órákat tartanak meg szauna/egyebek. ja él állítólag olyan tömegnyomor szokott lenni hogy van amikor az utcán áll a sor vége
ott is átszámítva 50 dodó a bérlet.
én edzés után szivesen úsznék még pár hosszt, ha már helyben lenne az uszoda is
honlap alapján elég egészségcenter ez a YMCA. mégis mennyi elhízott mekis kaján élő van nálatok

-
Kidus
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem vesz, szabadsulyok vannak hatodikon es otodiken is, hatodikon foleg csigas hatas, fekvenyomas, ferde fekve, 2 melles, evezos hatas, tricepszre is van csigas lehuzos, kisebb rudak guggolashoz, ketkezes sulyzok, hasazni is tudok ketton, nem is nagyon szoktam az otodikre lemenni, csak ha valami kiegeszites kell.
Meg ott van 12.5 fontos kezi, fent csak 10 vagy 15, tarogatasra kicsit sok a 15 a szetment vallam miatt, 10 meg keves. Tegnap is csak azert mentem le. Aztan mehettem fel ujra a csicskak miatt.
Otodiken igazsag szerint majdnem ugyanazokra az izomcsoportokra vannak gepek, csak masfelek. Azokat nem igazan szoktam hasznalni.
Meg a negyediken szoktam mikor labazok, ott vannak foleg labgepek, bar vadli meg otodiken de arra nem is szoktam, eleg ra a tobbi amit csinalok.
Ugyanugy negyediken kocogas minden edzes utan, annyira vegulis nem nagy gond, 2 emelet kozt mozgok csak.Kicsit osszevissza vannak a dolgok most hogy igy belegondolok, de fel tudod talalni magad, eleg egy szint egy edzesre, ha meg muszaj atmenned, fel perc a lepcson, az meg a pihenoidobe is belefer.
Annyira jo, hogy fogalmam nincs a nevekrol, csak hogy mit kell rajtuk csinalni

Szoval teny hogy vannak sokkal jobb termek, szivesen at is neveznek valamelyik szinvonalasabba, csak sajnos ez az egy van kozel, gyalog 5 perc, az elso normalis pedig 20 percre kocsival. Ott mar normalis nepek is maszkalnak, meglepoen mas a tarsasag osszetetele.... de nekem se kocsi, se ido.
-
BÁ Nutrition
addikt
akkor lehet hogy összevissza kell sétálgatnod ha edzel hogy megtaláld a dolgokat?
egyik gép itt van a másik meg amott(másik szinten) közben meg kihülsz:Svagy hogy érzed milyen a színvonal? nem arra értem hogy mennyire csicsás meg trendi hanem lehet-e elég hardkór edzést nyomatni?
én amúgy az ilyen csávóknak csak annyit mondok na húúúzás innen
aztán kotródnak
-
Kidus
őstag
válasz
Tomics
üzenetére
Eleg nagy YMCA, hatodik szabadsuly meg gepek, otodik ugyszinten csak masfajta gepekkel, negyedik kardio meg par labas gep melle, van kosarpalya, medence, racketball, tancorak, termek kulon csoportos elfoglaltsagokra ( bodypump, areob orak, joga stb )....
Hatodiknal feljebb meg csak egyszer mentem, ott valami futopalya van, box-zsak a sarokban, evezos hatgep masik sarokban, olyan erdekesen semmise.... folotte nem tudom, mi lehet.Havi berlet 50 dolcsi, de azt hiszem van olyan ora, amire kulon fizetni kell.
Az alap berletben az osszes szinten az osszes gep hasznalata van a medencevel, van valami szauna is de inkabb oda nem mennek be
Ja meg van masszor is, az is kulon fizetos. -
-
Kidus
őstag
válasz
Manitou
üzenetére
Nalunk nem tunik el semmi, csak edzeni nem hagynak.
Tegnap is egy sima padon sulyzoztam ulve egykezessel, elkezd mellettem pakolaszni a srac, nezeget, korbejar, szartam ra.
Aztan jon a masik, az is korbejar, nezeget, "hasznalod a padot?"
Nem b+, gyere te szar, neked ugyis jobban kell.
Fogtam magam, felmentem egy emelettel feljebb es letettem magam az ot masik pad egyikere. Erdekes, senki nem volt ott.
Ezek mindig csordaban jarnak, es csak ulnek negyen-oten, amig 1 csinal valamit, es ot nezik. Bohocok.... -
ricsy888
senior tag
"Régen "szerencsére" csak 10-12-esek tüntek el , az annyira nem izgatott."
Azóta már fejlődött..
Már a 25-30as kell neki. 
-
Manitou
veterán
Voltam hát-vállazni, Kb 5 hete nem edzettem erre. Valami sutyó ellopta az egyik 25-ös és egyik 30-as egykezest
Így kénytelen voltam 20-assal beérni a vállazásnál.
Lehet hamarosan nézek valami másik termet, ez így elég gáz. Ahogy ismerem a termet egy jó ideig nem lesz pótolva. Régen "szerencsére" csak 10-12-esek tüntek el , az annyira nem izgatott. -
P00By
nagyúr
Vissza jöttem a nyaralásból, történ vmi érdekes?

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Tomics
üzenetére
Aki nem szokott inni már 1 sör is a fejébe száll... Régen én is bírtam elég jól a piát aztán mióta megtértem, kb 2 sörtől rózsaszín a világ.
Jó dolog ez a nem ivászat.. utána olcsóbban betudsz rugni.
Haverom az már lassan alkoholista lesz szerintem.. neki kell 3-4 whiskey , hogy az alaphangulata meglegyen. 
-
Bélah
csendes tag
válasz
Tipo16V
üzenetére
Nem, a fehérje kérdése természetesen csak vicc. A XX. századból visszamaradt nagyon értelmes felhasználó kérdése, akinek elméjében a proteinkiegészítő összemosodik a doppinggal. Ez aggodó anyukák genetikai terhe - akik természetesen nem tudják mi a dopping, csak azt, hogy káros (?)
A blöd kérdés Penene-nek annyira tetszett, hogy feltette idézetnek, hadd röhögjünk.
A másik kérdésem a négyzetreemelésről viszont komoly volt. Na megyek is a Tajgetoszra jumpingolni.

-
LOTR
addikt
válasz
Tomics
üzenetére
hogy a fejéhez mi illik az más kérdés (
), de szerintem meg sokkal költséghatékonyabb megoldás, hogy ha valaki kevésbé bírja a piát, mintha beöntene egy üveg viszkit és éppen csak jókedve van tőle, tehát összefoglalva, ez meglátásom szerint talán inkább előny, és még nem kell annyit a wcre rohangálni sem -
Quan-Chi
őstag
válasz
Tomics
üzenetére
szimplán péntekre már fáradt vagyok az 5 edzéstől , meg nem szoktam inni , nagyon hamar megkapom főleg az ilyen szénsavas szaroktól mint a sör ! amúgy meg egy normális egyetemista teljes mértékben alkoholista és megiszik egy kisebb kocsmát székestül pultostól
szóval ez nem volt valami jó hasonlat tőled
sőt és valaki minél jobb tanuló annál többet iszik meg szív 
-
Quan-Chi
őstag
te vagy az én emberem , legjobb barátom 23. szülinapja volt tegnap, miután elfogyasztottam tegnap 2 egész grillcsirkét rommá edzettem a hátam képes voltam este 5 sörtől úgy berúgni hogy 2en húztak haza és szerintem még most is megvan a nyomvonal mert szakadt belőlem az anyag ... pokol este volt ! viszont , könnyebb lettem 1.7kg-al és elég durván beszáradt a hasam

PókerFész^^ azért annak a 3 alap dolognak nem lesz olyan hatása mint egy jó NO terméknek , cserébe nincs rossz íze és nem fele annyiba se kerül , viszont egy redbull-ba 80mg koffein van közel se 250

macikos idén most ittam 3adjára
és ebből az 1ik államvizsga után volt 3 Leffe amitől csak úgy kapogattam
, igazán jó hatással volt rám a részeges karatemester 2 a TV-ben ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nepszter1
addikt
[link] valaki vásárolt már inen?
-
Tomics
addikt
válasz
PókerFész^^
üzenetére
reb dullban 80mg van

100-150et betolhatsz kezdésnek -
PókerFész^^
tag
Vettem pár dolgot:
Taurin
Koffein
Arginin
Úgy néztem neten hogy ezek külön külön is jó hatással vannak a szervezetre.
Egybe meg olyan mint a Hot Blood vagy NO-Xplode.Edzés előttinek vettem őket, csak azt nem tudom mennyi kéne belőlük.
Arginin 5g,edzés után előtt 1-1g taurin,
Koffein meg majd meglátom mit érzek meg, mert RedBullban is van vagy 250mg és kb semmi hatása sincs rám.
Szerintetek? -
Kidus
őstag
Delben felkeltem, ettem, elmentem edzeni, aztan estere jol berugtam, viszlat!

-
becso13
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha jól gondolom, akkor a linolsavat (CLA) az Omega 3 mellé kell szedni, mert ez az a sav, amiből a többi Omega 6 zsírsavat a szervezet már elő tudja állítani.
Az Omega 3 ágon is létezik egy ilyen sav, az alfa-linolénsav, de abból nem lesz elég hatékonyan EPA és DHA. Ezért van szükség halolaj-kapszulákra.
Emellé szoktak még lenmagolajat kortyolgatni, hogy alfa-linolénsavat is vigyenek be.Más: láttam, hogy van VPX fehérje profigymen és anno itt vki nagyon dicsőítette. Mennyire finom ez a VPX (tudom, kismacska vagyok, de mióta Gaspari fehérjét vettem, nem tudok elmenni az íz mellett
) -
becso13
aktív tag
És tényleg van DM-ben 899 forintért 60-as Omega 3. Ezen most meglepődtem. 180 mg EPA és 120 mg DHA.
-
LOTR
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
mindig kezd azzal, hogy gugliba beírod: <szám címe> download mp3, általában az első találatok között már le is lehet tölteni mp3-ban, normális minőségben, átalakítás nélkül, ha valami speciális cucc és nagyon kénytelen vagy youtuberól letölteni, akkor meg adtak választ a többiek is
-
törölt tag
CLA ugyanaz mint az omega3 ?
[link] az első bekezdésből...
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(sor, bor, whiskey, tomenyek, koktelok)

ne mond már nekem, hogy haverokkalse ittálmégsosesemmitse ... mert akkor most kigégetsz mint állat

az a hát