Hirdetés
Aktív témák
-
mahatma
aktív tag
válasz
DeckardCain #2096 üzenetére
a magasabb fehérje bevitel miatt az SGOT és SGPT értékeid lehetnek magasabbak, illetve még a kreatinin. Nekem a laborba mikor ezek magasabb voltak, egyből mondták hogy cuccozok és álljak le mert tönkreteszem a veséimet. Hozzáteszem, hogy a napi elfogyasztott vízmennyiségem kevés volt, ez az én hibám. Szerintem ha 3 liter meg lett volna, nem mutatott volna ki semmit a vérkép.
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #2097 üzenetére
Jaja, előtte való nap ne edz és akkor a májértékek sem fognak kívülre esni. Ha visszaveszel a fehérjéből is akkor pedig a vese markerek is határon belül maradnak.
De ha nem így teszel, sokkal nem eshetsz ki így sem! A vitaminok nem igazán látszanak meg a vérképen. -
God Vazzeg
veterán
válasz
DeckardCain #2096 üzenetére
Ebben nincs semmi extrém, megnyugodhatsz. Nem lesznek szélsőséges értékeid
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #2094 üzenetére
Azért erre még várni kell. -
penene
őstag
válasz
DeckardCain #2092 üzenetére
A sok vitamintól, és fehérjedús tápláléktól túl nagy extrát nem mutathatnak ki, hisz az nem betegség.
Ha netán valami túl van adagolva, és káros, azt meg nem baj ha kimutatják.Legutóbbi vizsgálaton pl. az derült ki, hogy kicsit (de még mindig normál határon belül bőven) magasabb az inzulin termelésem az átlagnál. Doki meg is kérdezte: maga sok szénhidrátot fogyaszt a sportolás miatt, ugye? Nagyon helyes, sportolni kell.
-
DeckardCain
senior tag
Na szent sz*r. Másfél hete hörghurutom van. 1 hét alatt - 3 kiló. Holnap megint tüdő röntgen, illetve teljes labor, mivel magas a pulzusom(100-110). Sík ideg vagyok mire ennek vége úgy fogok kinézni mint a rakás szar, illetve már nem.
Arról nem is beszélve mit találnak a laborvizsgálatok során. 4 féle vitamin használok, illetve fehérjét, és glutamint. Mivel a sok birka orvos számára, a helyes táplálkozás ott kezdődik, hogy vajas parizeres zsemle, illetve 60mg c vitamin. Tisztelet a kivételnek, illetve ha már nem úgy nézel ki mint a teleszart zokni akkor Ufonak néznek.Valakinek van tapasztalata arról mire lehet számítani a labor során, a magas fehérjebevitel és vitamin bevitel okán?
Elnézést, hogy ezt most leírtam csak most totál ideg vagyok. Meg azok ezt sose fogják megérteni akik nem csinálják ezt, hogy valakinek ez fontos.
-
do3om
addikt
Én is elkezdtem a diétám.
Visszaveszem a lehető legkevesebbre a szénhidrátot, mert 1 hónapom van csak rá.
(felvételi lesz aztán fel kel készülni, rendészeti isk.)
Kiderűl mit sikerűl összehozni. Remélem össze nem esek azért
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #2089 üzenetére
Azért mert a tiroxin és a dnp majd elégeti
(It's a joke
)
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #2082 üzenetére
asszem zárható!
-
Tomics
addikt
1 hónap után holnap újra elkezdek edzeni. remélhetőleg heti 3szor, nagyon király
-
macikos
addikt
Egy kis olvasnivaló régebbről, Kormány Mihályról: [link]
Nem nagy szám, de két dologtól padlót fogtam, idézem őket:
1.
"Nemrégiben esett meg vele az az aprócska anekdotába illő történet, amely során a munkahelyén tartózkodva éppen személyi edzést végzett, amikor valaki megkérdezte tőle: „Misi, mi az ott a cipőd talpán?” Misi lenézett és teljes lelki nyugalomban válaszolt: „hát egy pulykamell!” És frankón, egy teljes szelet párolt pulykamell volt a cipője talpára tapadva! Történt ugyanis, hogy reggel véletlenül kiborította a kaját és amikor lehajolt, hogy összeszedje – a testépítő nem dobja ki a kaját ilyen apróság miatt! – véletlenül rálépett az egyik szelet húsra, így azt magával vitte a villamoson az edzőterembe! Persze 130 kiló felett nem tűnik fel az embernek az a tizenegynéhány deka pluszsúly a cipőn!"
2.
"Azoknak, akik esetleg nem értik a lényeget: Misi nem a sok edzéstől ilyen nagy, hanem a sok kajától! Versenydiéta alatt képes volt megenni egy nap alatt öt kiló sótlan és fűszerezetlen mikrózott halat (szasknyelvet büdöshalat) és hozzá két kiló barnarizst – asszem jó lecke lenne ez azoknak, akik kávéskanállal mérik ki a turmixba a proteint! Mármint ha megértenék, mire célozgatok az evéssel."
Annak mi nyoma lehetett másnap a WC-n
5 kiló hal és 2 kiló rizs b+! Állat! Más egy hónapban nem eszik ennyit.
Megyek is enni!
-
Jojo5
őstag
Az...
Mentem is aludni, jó éjt mindenkinek
-
God Vazzeg
veterán
Azért ez már tényleg szinten aluli srácok
-
do3om
addikt
Kötsögök
Nincs mit olvasnom, patkány banda ébresztő
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #2079 üzenetére
le
-
God Vazzeg
veterán
Up
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #2077 üzenetére
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #2076 üzenetére
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #2074 üzenetére
Akkor tudom
Pörög a topik.
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #2069 üzenetére
Milyen Misi? Kormány? Kár hogy ő nem ment fel, lett volna meglepetés
Nyenyőc: 1000Ft? Nehogy aztán becsődöljenek...
-
Bibby
addikt
Tóth Dani előtt le a kalappal, néha kicsit sajnálom őt hogy ebbe az országba született, lehet kissé előrébb tartana.
Ettől függetlenül Molnár Peti testalkata tetszik a legjobban, az én felfogásomhoz az áll legközelebb.(a melle most nagyon nem oké, sajnos képeken eléggé átjön...)
-
Nyenyőc
csendes tag
Nekem tetszett a Bajnokok éjszakája!
Dani meg Peti nagyon durva volt! jó kis show-t csináltak!
A műsorvezető nem csak ott hibázott amikor nem hirdetett 7.etOsztogatták szépen a termék mintákat.
plusz voltam én is színpadon, nyertem 1000ft-os utalványt -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #2064 üzenetére
mert csak nézőnek ment el a Misiékkel, délután 4kor kérték fel.
amúgy élőben kurva jól néz ki, más tészta hogy nem olyan száraz ami verseny szinten ma magyarországon egy Tóth Dani legyőzéséhez kell.
amúgy szerintem azért volt ilyen kevés versenyző mert csak egy kategória van, relative az első hely fizet a többihez képest, bár az elég jól, és senki nem akart Tóth Dani ellen indulniAmúgy Árpi nem indult az SB-n nem tudom honnan szedtétek. a Wabbán indult és ott is két nappal előtte szóltak neki hogy nincs ember a kategóriában, sérülés, visszalépések miatt.
A lényeg hogy jól érezte magát, "jó színvonalú és hangulatú verseny volt belülről"
-
dunkel
őstag
válasz
SB-n se nézett ki jobban...
-
P00By
nagyúr
Dani nyert. Peti második.
-
MrLaszloMan
csendes tag
válasz
Lehet nem is készült ide csak kevés volt a versenyző és felkérték hogy induljon el.
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg #2062 üzenetére
Bekészült. Nem látod?
Még ezen a remek közvetítésen is látszikMOD: Tudom, de most vmi nagyon félre ment
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg #2060 üzenetére
Hova javul még ez a forma
Az a bicó
-
God Vazzeg
veterán
Molnár Peti!
Atya Isten hogy néz ki
-
macikos
addikt
Jaj, ez a kihívás forduló... szegény Bogáti Árpit, aki hót vizes, összevetik a többiekkel, mintha valami esélye lenne...
-
macikos
addikt
Öcsém, ilyen nincs B+! Modell kategória, 7 versenyző a színpadon, erre 6-nak hirdetnek eredményt... felénél tűnt fel, hogy hoppá, ezek 7-en vannak...
-
dunkel
őstag
rtsp://qtss.trendtv.hu:80/SportLive.sdp
Bajnokok éjszakája LIVE. vlc vagy quicktime -
Radnix
senior tag
Látom ma is pang a topic
szégyeljétek magatokat
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg #2047 üzenetére
4mm-es haj számít?
Volt nálam sapka, de nem akartam felvenni, mert nem áll jól... hehe
Radnix: Igen, a varacskos disznó forma befigyelt
Nem baj, majd nyáron
-
macikos
addikt
Elöl egy Lady Gaga, hátul egy Hello Kitty matrica volt
Na, voltam edzeni. Jó volt. Amikor mentem haza egy furcsa dologra lettem figyelmes... állok a buszmegállóban és egyszer csak azt látom, hogy nagyon párás, ködös idő van, a szemem előtt szállt a köd. Furcsa volt, mert a városban nincs köd. Akkor vettem észre, hogy párolog a fejem, mint az állat
Egyből világos lett számomra, hogy miért néznek az emberek
Egy olyan jó 10-15 percig gőzölögtem.
-
macikos
addikt
Képzeljétek, amikor mentem edzeni felszálltam a buszra és találtam egy edzőscuccot
Nem tudom kié lehetett, de már felszálláskor megcsapta az orromat a bukéja. Volt benne egy Animal-es atléta, egy kék tornanadrág és egy pár vietnámi papucs... biztos valami IFBB Pro lehetett a gazdája
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg #2037 üzenetére
Mióta fősulira járok az életem romokban!
-
God Vazzeg
veterán
Nekem teljesen jó napom volt, edzés is jó volt, nem panaszkodok
-
P00By
nagyúr
Szóval, lehet jövő hónaptól újra tudok edzeni! Hát nem nagyszerű?
-
macikos
addikt
Nehéz lesz, de ezt kell csinálni.
Izzadni fogsz, a szíved pörögni fog, mintha aeroboznál, de biztosan be fogsz durranni és a maximumot tudod majd kihozni magadból.
Továbbá ilyenkor, amikor már hideg van érdemes felvenni a trikóra/pólóra egy pulóvert és abban edzeni. Így sokkal könnyebben/jobban bemelegednek, bedurrannak az izmok.
És persze igyál vizet bőven, kortyolgass minden 2. sorozat után.
-
-
macikos
addikt
Ha testépítő vagy, akkor kb. 1 percet kell pihenni. Igazság szerint annyit, amennyi idő alatt a pulzusod visszaáll, hogy el tudd kezdeni a következő sorozatot. De az 1 perc egy jó támpont, nehéz gyakorlatoknál lehet kicsivel több. Edzésen edzeni kell, nem pedig pihenni! Én 1 percet szoktam pihenni és azt is sétálással töltöm, hogy ne essen nagyon vissza a pulzusom. A legrosszabb, amikor valaki 2-3 perceket pihen, azt is ülve!
Azt tartsd szem előtt, hogy te izmosodni akarsz, tehát nálad az intenzitás fontos, ott pedig a rövid pihenőidőnek hatalmas szerepe van!Bicepszre húzódzkodás? Azt én nem csinálnám..., de te tudod.
-
swoody
senior tag
Szeertnék elkezdeni úgy edzeni,hogy figyelek a pihenő időre pontosan.
Mennyi idő legyen szerintetek a pihenő a gyakorlatok között. 1-2 perc ?
Illetve ez mire vonatkozik mert szerintem egy fekvenyomás után nem tudok 2 percen belül toppon lenni.Illetve bicepszre van olyan gyakorlat a szükön húzodzkodáson kivül ami nem terheli meg az alakart?
-
P00By
nagyúr
Shaun a bárányt még játsszák?
-
Markgx10
őstag
válasz
macikos #2010 üzenetére
Már ne haragudj, de én messze nem vagyok annyira (meg semennyire) belebuzulva a testépítésbe, hogy nekem bármilyen testépítő életformája a legkisebb mértékben is mérvadó legyen, még csak annyira sem, hogy ezen a fórumon kívül más testépítő oldalakat olvasgassak (néha azt ahová God ír, még megnézem, de csak God miatt), szóval kurvára nem tudtam és nem is érdekel, hogy mire gondol evés közben Vörös Zoli, amellett, hogy ő a legszimpatikusabb testépítő. Nem nézegetek motivációs videókat, nem ezt ütöm be a youtube keresőjébe, ha odakerülök stb.
De persze magadból indulsz ki, mert te feltetted az életed erre, úgy eszel, úgy edzel, milliókat baszol el rá, ez az életed, a napod, de nekem csak heti 3-4-szer 1 óra az életemből, semmi több.(én a focimeccsrejárással vagyok úgy, mint te a testépítéssel, nekem az ér a fiamon kívül mindennél többet
)
-
macikos
addikt
Ennek a Clash of The Titans-nak van egy 1981-es változata, az jó kis film.
Lehet velem van a gond, de a 300 valami ritka sz*r film. Semmi lényege nincs, csak hogy nem adjuk fel, meghalsz ktsg, stb. Ráadásul alig használtak benne komputeranimációt... az egészet egy zöld vászon előtt vették fel... A legnagyobb röhely, hogy anno Vörös Zoliék elkezdték mondani, hogy 300 a kedvencük, még evés közben is arra gondolnak... természetes, hogy így minden gyúrósnak a kedvence lett
Persze ízlések és pofonok
Akkor már inkább a régi kaland-/fantasztikus filmek. Itt van ez a jelenet is például, nem számítógéppel van megcsinálva, kicsit idejét múlt, gagyi, de nekem nagyon tetszik:
[link]Harcol a sok kis Penene
-
Markgx10
őstag
Jó kérdés, fogalmam nincs igazából
, de ilyen thriller, krimi, azonnal kizárva, sorozatok (helyszínelők stb.) szintén kizárva, érzelgős filmek, hülye vígjátékok szintén kizárva, katasztrófafilmek szintén kicsukva, sci-fi megint kilőve, viszont a háborús vagy "történelmi" filmeket azokat szeretem, de pl a trója és társai, iszonyat nagy rakás fosnak tűntek, viszont a 300-ban nem geciztek, az tetszett
Mod: Amúgy meg ha gyereked lesz, akkor neked is csak a mesenézés marad a délutáni játék közben és egy idő után rájössz, hogy nem is olyan rossz a Johnny Test vagy a Shaun a bárány
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali játékos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest