Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Most mi a baj vele hisz ő profi testépítő.

-
Boxer001
veterán
válasz
bubi92
üzenetére
Annyira unalmas ez a hc vagyok bazdmeg dolog, hogy nagyon.
Most már ne egyél semmit azért, hogy élvezzed az ízét, mert ha nincs íze, akkor leszel kurva izmos.
Ti egyétek esténként a túrót, de magában...én meg inkább azt, amit akarok, pl. disznó pörit.
Azt hiszitek ez a mátrix? Hülyék.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bubi92
őstag
tejben finomabb sokkal, járjatok olyan terembe ami egy hipermarkett mellett van, és akkor nem kell vinni tejet csak beugrani érte. amúgy meg hányszor megmondta már bunny is hogy nem az izéért iszod.
szóval igyátok a saját vizeletetekkel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
addig jó amíg nincs két macikos is

tudom, hogy pont lekakikálja mindenki ezért off is
de szeptember óta kemény 5 kilót felszedtem -
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem lájkolod?

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
PókerFész^^
üzenetére
ő gyúr amúgy?

ui.:és minek linkelitek ezt a nyomorékot álendölon?

-
CarajoEsp
senior tag
Noh, két hónap kihagyás után újra voltam edzeni, szar volt, eddig se voltam erős, most meg aztán sokat vissza is estem, igaz, nem is tudtam megoldani a kajálást egyáltalán, ettem amit találtam, meg másokét vettem el, így állt össze nagyjából a kaja...
Amúgy nem tom mi baja az újaknak a hozzáállással, én mielőtt be mertem volna írni, még az utolsó utáni szegletét is átolvastam a testépítésnek a neten, kérdeztem, segítettek, leugattak, de végeredményben ha bárki aki régebb óta itt van és több fogalma van a dologról érzi, hogy az alapok meg vannak, csak kisegítő info kell, kézséggel segít(vagy nem...)
Huhh...jó hosszú lett f*szom...megyek ledöglök, hátazás volt, alig élek... -
LeoVince
csendes tag
válasz
PókerFész^^
üzenetére

-
LeoVince
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
Aztán lesz neki névmódosítás: BadFace mondjuk
Mocsanisi: Hatásilag semmiben ahogy én kérdezgettem, mert nálunk elég sokan itták az öreg rókák közül így! De tényleg jobb íze van!
-
mocsanisi
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Hmm ebbe így nem gondoltam bele

Leo: és mi a pöcsömért jobb? az oké hogy jobb az íze. de miért jobb?
-
LeoVince
csendes tag
válasz
PókerFész^^
üzenetére
temeg kussoljármár!

-
Tipo16V
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
ígyis van, ahogy mocsanisi leírta, nekem nem volt kedvem.
röviden: 2gram/testsúlykg. ( diétánál több ) U know, ha van 70kiló, akkor 140gr fehérje kell egy nap, ha te kiszámolod, hogy te kajábol beviszel 100grammot....akkor fehérjéből pótolod azt a 40gr deficitet. teccikérteni?
-
Woodslave
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
idd edzés után vízzel, egy-másfél mérőkanállal oszt jónapot. Ne agyald túl a dolgot

-
LeoVince
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Amúgy elvileg úgy kell adagolni hogy napi X gramm fehérje: Testsúlyod szerint 1kg=1g
Szal ha megeszel 2x30g-fehérjeport meg húst is akkor az úgy zsír, meg túrót!Tejbe sokkal jobb íze van szerintem, amúgy 2,5deci vízben jó és 3-4deci tejben!
-
mocsanisi
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Figyelj. Itt van egy társaság, amikek beszélgetnek egy adott sportról. Semmilyen haszna nem származik senkinek abból, hogy segít a másiknak. A tanár meg ugye ezért kapja a fizetését. Mindenkinek szívesen segítünk, de olyan mintha az alaplapos topicba beírna valaki hogy van egy piros alaplapom, nem kapcsol be mi a baja. Jó hülye példa de tükröz valamit. Az egészséged a szabálytalan gyakorlatvégrehajtástól, illetve a szteroidoktól mehet tönkre. Nem kérdezted hogy kell szabályosan végrehajtani valamit, illetve a szteroidokról szó se volt. Annyi bajod lehet a fehérjekoncentrátumtól, mint a csirkemelltől. 750g-ot hülyeség volt venni, ez ha nem is használod sokat 1,5 hétnél tovább nem elég. Fehérjét egy rendesen összeállított étrendhez szoktunk venni. Ezért hülyeség a kérdésed hogy mennyit szedj, meg pihenőnapon kell-e. Hát mi az honnan tudjuk? Testsúlyodat beszorzod 2-vel, kapsz egy számot az grammban megadja a tiszta fehérjemennyiséget amit be kell vinned. Ezt úgy oldod meg ahogy akarod, de a fele legyen szilárd kaja. Na de 100g csirkemellben van 20-25g fehérje. Fehérjeporra rá van írva. Az a probléma hogy azt hiszed a fehérjéről hogy "instant izom", ergó megiszod, és izmosabb leszel. Ez nagyon nem így működik.

-
LeoVince
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Na erre hányan fogják írni hogy viszlát!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
mi volt a kérdésed amúgy?
hogy a fehérjét mivel igyad vagy volt valami lentebb is valamikor? -
enginev3.0
félisten
Én elhiszem hogy ti régóta csináljátok, és benne vagytok a témában, de ettől függetlenül, vagy épp pont ezért kéne segíteni a kezdőknek ha már vannak, és mernek kérdezni.
Picit nem érzitek úgy magatokat mint ha egy gyerek bemenne az iskolába és azt mondja neki a tanár. Kisfiam ha nem tudod mi az a másodfokú egyenlet akkor minek kezdesz neki?
Kb ilyen segítséget kaptam most tőletek.Persze megértem, hogy az egészséges is rámehet ha valamit rosszul csinálok, ezért kérdezek, és nem cselekszem butaságot .
Én vagyok néhány helyen segítő akitől segítséget tudnak kérni a kezdő emberek az éppen adott témában, és nem mondom neki azt, hogy HÉ HA NEM TUDOD MI EZ MINEK KEZDESZ NEKI?
Itt is osztom a piros pontot önként, és örömmel, persze vannak akik elrontják a leírást, és kérdezik hogy mi a baj, én megírom nekik, és nem azt mondom, nem tudsz pontot adni akkor ne üzletelj.
Persze mindenre mondhatnám én is, hogy hé olvass utána, vagy keress rá google-ba de nem esik le a gyűrű az ujjamról, ha leírom neki magyarul, tisztán minden felesleg nélkül.
Szerintem igen csak sok mindenben igazam van.
Viszont az eddigi segítségeket meg kell köszönnöm.

engine
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
Boxer001
veterán
Jó dolog, hogy néhány embernek tetszett a poénom (nem én tehetek róla, ha okosat kérdeznek
), ezért már megérte felkelnem ma
, illetve amíg vannak jó visszajelzések, addig ténykedem, tehát gondoljátok meg... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ma megtudtam a testépítés titkát, cccc...
-
brownus
veterán
sportika baszodjon meg a 40% kedvezményével...

-
PókerFész^^
tag
ez a előadás nagyon unalmas

mennék már enni
-
P00By
nagyúr
Az eheti 3 edzésem jó szar volt minden szempontból
Se erő se kedv. Remélem a jövőhét rendben lesz, mind az 5 edzés csak nem lesz vacak 
-
Tomics
addikt
Joj0 +10 év fegyház után betömegelve
[link] -
-
csigacska
tag
Nah ma voltam edzeni, váll-lábnak indult, de csak váll lett belőle, a teremben 3 óta nincs áram, így 16:30 körül érdekes volt szürkületben, majd full sötétben mobilok fénye mellett edzeni.
Amúgy kovsol kollégával járok edzeni általában, bár ő ma még nem volt, és lehet hogy nem is megy, így hogy full sötét van. 
Tudom, tudom, új vagyok (bár a topicot már fél éve olvasom) és majd kapom a viszlátot.
-
Bibby
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha én nem tudom mi az a fluxuskondenzátor, akkor nem fogok venni belőle.
Te ugyanígy vagy a fehérjével. Felesleges volt. -
volcano
tag
a legjobb formula szerintem a jumbo. ára is viszonylag jó(11.990) ahhoz képest hogy 4,4kg és be is válik. 10 gyurosbol 9 ezt ajánlja

-
enginev3.0
félisten
Megvettem a fehérjét, bár lehet nem a legmárkásabb de csak 750-es aztán majd lesz nagyobb, meg jobb
most erre futotta, amíg kibírja addig jó aztán meg lesz a pénz remélhetőleg.Ahogy olvastam, egy adag kb 30-40g. Tejben vagy vízben jobb? Bár ez ízesített csokis, ami miatt ha minden igaz valamivel nehezebben oldódik fel, de ettől függetlenül örülök hogy ez is meglett

Hány alkalommal ajánlott inni? Ahogy néztem van aki minden nap 2 adagot iszik, van aki csak edzéses napon iszik 2 adagot, esetleg ha rizst és húst is eszek azon a napon akkor csak 1 adagot. Én úgy gondoltam hogy csak edzéses napon iszom 2adaggal. Az elég vagy többi napon is érdemes iszogatni?
Ja és megtanultam húst sütni, finom csirkecsöcst rizzsel, filézettet

Illetve mennyi tejbe tegyem? vagy vízbe... 3dl elég ?
-
Yeffy
veterán
válasz
Janesz
üzenetére
És mindezek ellenére így nézel ki?
Hát elmégy ám a... 
Azt tegnap elfelejtettem megkérdezni, hogy egyébként mennyi ideje edzettél/edzel? Full natúr vagy volt vmi fújtatópor?
Mi miatt hagytad abba? Nem volt elég inspiráció, vagy már elérted, amit szerettél volna?
Erről a motorozásos dologról is mesélhetnél egy pöppet...
Jó drága sport, mi jót dolgozol, hogy így tele vagy? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bocsi a sok kérdésért, csak érdeklődöm...
Ma jó kis pihi, holnap láb. Köszi az eddigi sorrendes tanácsokat, szinte biztos, hogy be fogom vezetni. Rem, jó lessz.
-
Jojo5
őstag
-
God Vazzeg
veterán
válasz
penene
üzenetére
Többféle nyújtási technika van, olvass utána

-
kovsol
titán
válasz
penene
üzenetére
kösz a semmit
nem magyaráztál meg semmit igazából, ő úgy állítja hogy ettől durran be és nem az eleve bedurrant izmait nyújtja, vagy én nem tudok olvasni? amit te írsz az hol magyarázza ezt ? én nyújthatom holnap utánig akkor se fogok bedurranni tőle, épp hogy lazább lesz után az izmom -
penene
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Nyújtásnak pont az a lényege, hogy kinyújtsa az izompólyát, amelyik pl. be van durranva (= meg van rövidülve). (or sg like this!
)Ez okozhat izomlázat, mert ettől függetlenül ez ugyanolyan terhelés (lásd pl. merevlábas felhúzást, ahol gyakorlatilag nyújtod a combbict).
Amikor nem bírja csak derékszögig kinyújtani a karját, akkor az olyan szépen meg van rövidülve, hogy öröm nézni.
Egyébként valszeg nem fontos pont edzés után nyújtani, ha heti 1x átnyújt mindent, az is fasza. Nekem kényelmesebb lenyújtani rögtön, mert legalább meleg az izom, nem kell köv. alkalommal alaposan átedzeni a nyújtáshoz - én tuti nem csinálnék nyújtást külön, annál lustább vagyok.
Kivéve amikor jó kis kar edzés után én is szeretem derékszögben hagyni a karom, mert úgy keményebbnek látszom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macikos
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére

LOTR: Edzés előtt azért nem jó nyújtani, mert csökken az izomerő. Ezért például az erőemelők nem nyújtanak. Edzés után azért nem jó nyújtani, mert ki az, aki egy normális edzés után nyújtani akar? Tegnap is annyira bedurrant a karom, hogy hiába engedtem el, lazán tartottam, mégis derékszögben be volt hajlítva, annyira bedurrant a bicepszem. Na most az biztos k*rva jó lett volna, ha megfogom aztán elkezdem gyilkolászni...
Régen én is nyújtottam edzésen, csak rájöttem, hogy hülyeség. Azóta mindig edzés után 2-3 nappal nyújtok. Akkor még be van töltve rendesen az izom, vérbő, stb. és nagyon jót, kellemeset lehet nyújtani, olyat, hogy például nekem mell és hát nyújtás után a mellem és a hátam is bedurran, leizzadok egy kicsit és érzem, hogy jól sikerült a nyújtás. -
G@ß!
őstag
Sportika szeró off... (kicsit túlterhelték
) -
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Igen ez nem tetszett nekem se akartam volna vitamin packot, de ami jó árba is lett volna az nincs raktáron. Ezt a vitamint rendeltem ilyen árba szerintem megéri napi 2-t fogok szedni belőle, de még van bioteches előbb azt fogyasztom el.

Fehérje van pedig csomó féle: Dyma?Myofusion?
Mind2 minőségi márka és jó árba is vannak most ugye és raktáron is van.
-
Janesz
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
baszki...ezt a On fehérjét 5év múltán is visszakapom..

ki volt számolva az adagom..nem adhattam többet,megérthetnéd végre..
ha fehérje kell,menj le Márkhoz Egerbe..mindig van nála egy 6kg-os cytogen csak klubtagok részére..meg vagy 20 szabad szobája is ahol elalhatsz..
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Polacheck
üzenetére
Igen én is abból küldtem az arcba, jobb mint a dym mert ettől legalább nem jönnek a pattanásaim mmerenként hanem elenyésző. Viszont most nincs a csokisból, a vaníliást meg epreset ezekből nem szeretem. A nutrabolics van már csak olyan árban és abból van csokis is. Valaki azt ismeri? Mutlivitamint vett valaki sportikáról? Melyik jó?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
SzlobiG
üzenetére
Jah.. akció akció de miből van készleten? Megint nincs készletesen semmi amit szerettem volna.

"Kényszer megoldásként"erre gondoltam, vélemény? Esetleg más csokis fehérje? Valaki talált vitaminpackot sportikán??(olyanra gondolok mint a daily one scitec csak esetleg olcsóbban meg halolajkapszula.)
Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de szeptember óta kemény 5 kilót felszedtem

Süldő, sokat kell tanulnia a szakmáról.

Se erő se kedv. Remélem a jövőhét rendben lesz, mind az 5 edzés csak nem lesz vacak