- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVII.
- (téma lezárva)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Tomics
addikt
-
Bibby
addikt
-
Zomb€€
őstag
-
Boxer001
veterán
-
headhunter
addikt
-
SzlobiG
félisten
-
Bubee82
őstag
-
Tamoo
nagyúr
-
Kassadin
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
Ijk
nagyúr
Így van, nem az a nehézsége ennek a sportnak, hogy pár hónapot keményen végigeddzen az ember, hanem hogy 3 év múlva is csinálja. Feleség és két gyerek mellett ráadásul újra kell rendezni a napi ritmust, és ez a legveszélyesebb.
Az edzéstervet és a kaját is úgy érdemes összeállítani, hogy az hosszútávon tartható legyen. Hiába jár valaki heti ötször terembe, ha egyszer csak elkezd kihagyni. Menjen el heti 2-3 alkalommal és tartsa azt. -
brownus
veterán
-
Tomics
addikt
-
Tamoo
nagyúr
-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
Tamoo
nagyúr
-
Kassadin
addikt
-
Ijk
nagyúr
-
Bubee82
őstag
-
Bubee82
őstag
-
Bubee82
őstag
-
Bubee82
őstag
Az a kurva nagy helyzet, h itt általában édesmindegy mit mond az ember, semmi se jó. Én így állok hozzá, mert ez a tapasztalatom.
Amúgy kösz h engem hoztál fel. Én már számtalan dolgot leírtam, de szokás szerint nagy ívben le lett fosva.
Innentől kezdve mindenki azt csinál amit akar. Ez az alap - és legjobb - tézis

I do my fuckin' thing and I don't give a goddamn fuck about the others
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
joi29
őstag
-
joi29
őstag
Hát én messze nem vagyok qrva izmos és nem akarok én itt szentírást
osztogatni még csak véletlenül sem.
Amint azt leírtam nem tartom szerencsésnek, hogy a fiatalok se látnak
se hallanak a test építés szintjén a kiegészítők nélkül holott még natúr VB
is van ami nem úgy natúr természetes, hogy nem lövik magukat hormonokkal
hanem hogy nem tömik magukat minden féle turmixszal, persze ennek is
vannak kategóriái.
Csak simán megfelelő táplálkozással, persze a kolbász meg a szalonna amit
említettem nem ezzel kapcsolatos az mindössze az edzés fokával hoztam
összefüggésbe.Egyébként belelehet kötni az írásomba rajta semmi akadálya, de előtte
az okosok beszélgessenek el néhány idősebb korábban test építéssel foglakozó
emberrel, aki később nem hízott el vagy nem kellet májat cserélnie és még
40 évesen is pisilnek utána a nénik a strandon (nem nem vagyok 40).
Grass

-
God Vazzeg
veterán
-
joi29
őstag
-
headhunter
addikt
-
Jojo5
őstag
-
Kassadin
addikt
-
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
-
Tipo16V
aktív tag
-
Boxer001
veterán
-
kovsol
titán
-
Tomics
addikt
-
Bubee82
őstag
-
Bibby
addikt
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
-
Bibby
addikt
-
Zomb€€
őstag
-
Bubee82
őstag
-
Kassadin
addikt
-
Bubee82
őstag
Ehe

Nem olyan lesz ám a portfólió
De majd meglátom mennyit enged a parasztdiéta
Teljes textilledobást nem akarok, mert ez amúgy sem erről szól. Max h egy kicsit szegszi is legyen benne
(Nem, nem a Ferkómerkónak akarok bejönni
)Ma a szárnyacskáimat fogom megedzeni. Fogok döntött törzsű evezést is végezni úgy kb. 40 nagyon max. 50 kilóval
-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
Bubee82
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
Kassadin
addikt
-
Zomb€€
őstag
-
brownus
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
macikos
addikt
-
macikos
addikt
A példád nem igazán helytálló.
Én járok a 6 literes S Mercedesszel, ami kurva sokat eszik, sokba van a fenntartása, sok helyet is foglal, nehéz vele parkolni. A másik csoport meg jár a kis pici széttuningolt Honda Civic Type-R-rel, ami kicsi, nincs benne felesleges több száz kilónyi extra, pörgős, jó az állóképessége, keveset eszik és elég jól megy, jól is néz ki, meg menő is a 20 éves fiúk körében, de a lányok tudják, hogy az S Mercibe kell beszállni.

-
bradam
aktív tag
-
HeavyToys
senior tag
Scitec jó részét csak újracsomagolja. Vitaminokat készíteni azért nem olyan egyszerű dolog. Vannak bérgyártók, megveszik a cuccot és csomagolják ilyen-olyan dobozba.
Egyébként mélységesen egyetértek az előttem szólóakkal. A Scitec jelenleg egy jó értelemben vett alsó-közép kategóriás márka, felső kategóriás árral párosítva. A több webshopon is elérhető Dymatize, Optimum, Gaspari-s cuccok nyomába sem érhet, sajnos. Nekem az a tapasztalatom, hogy bár papíron megfelelőek a termékek, de sokszor nem azt a hatást, érzetet fejtik ki, amit más cégek termékeitől megkapok. Biotech egyébként szintén egy ilyen cég, marketingben nagyon erősek, csomóan ismerik már a nevüket, de én személy szerint eddig még bármelyik terméküket próbáltam, csak csalódtam:S.
Az lesz az érdekes, amikor az emberek ráébrednek, hogy mibe kerül a minőségi termék, és rájönnek, hogy az általuk fogyasztott ettől is drágább. Akkor leszek kiváncsi, hogy mit lép majd eme két-három gyártó. Mert ez a helyzet szerintem nem lesz sokáig fenntartható.
-
Bubee82
őstag
-
bandus
veterán
-
macikos
addikt
Hát ja. Én is mennyivel előrébb lennék most, ha a szüleim egészen kiskoromtól kezdve erőltették volna a sportot. Úszás, futás, atlétika, vízilabda. Semmit nem sportoltam, mert nálunk a családban senki nem sportol. Tanulni kell meg dolgozni. Egyáltalán nem tudják értékelni a sportot.
-
headhunter
addikt
-
Zomb€€
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
Márk01
tag
-
LOTR
addikt
-
szőröscica
addikt
-
Ijk
nagyúr
-
P00By
nagyúr
-
Kassadin
addikt
Gratulálok, biztos vagyok benne hogy batár nagy bicepsze lesz neki is. Hány éves kortól viszed bodizni?
Tipo16V: Te hülye állat. Gofri DJ. Ezen szakadtam. Megjegyzem, elrakom későbbre.

Amúgy amit Tipo linkelt, mármint a cikket, a cikkíró komolyan gondolja hogy a versenyszerű testépítésben nincsen kox?
Főleg az óceánon túl, mindegyik akkora mint egy hegy. -
penene
őstag
-
Boxer001
veterán
Gratula! Gyártószalagon nyomatjátok?
Ha esetleg nekem nem jönne össze (sose lehet tudni
simán bevállalnánk egyébként, de nincsenek meg a körülmények), akkor rendelnék tőletek egyet, de 18 éves koráig fizessed is.
Nem hogy mentem volna zugügyvédnek.

Kassadin
Mindig?
Ennyire zsír vagyok?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gofri Dj, ez jó.

-
Yeffy
veterán
-
laci06
senior tag
-
God Vazzeg
veterán
-
Boxer001
veterán
A hasonló az a lábatlan ló...hol látsz te hasonlót egyébként?
Remélem holnap csak csoffadékok lesznek, akkor elvegyülök.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként múltkor azt hittem téged látlak a teremben. Kopasz srác volt, de jobban megnézve nem volt olyan rúnya, mint te, illetve izmosabb is volt, szóval tévedtem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boxer001
veterán
-
Boxer001
veterán
-
Terminator17
senior tag
-
Boxer001
veterán
-
macikos
addikt
-
Boxer001
veterán
Csubakka.
Mit akarsz, izmos vagy te. God is az (amúgy nem, csak nyalok
), Ijk is, rohadjatok meg. 
Ma voltam a héten először edzeni, jól összejöttek a dolgok, ráadásul eléggé lepusztítottam magam az elmúlt 4 napban. Ennek ellenére erősödtem mellben, persze hozzátok képest még ez is a legalja.
Jövő héten 100 alá fekszem, szerintem ma is kiment volna 1x, szánalom, de ez van. 
-
jericho69
tag
-
macikos
addikt
-
LOTR
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
Kassadin
addikt
-
Terminator17
senior tag
-
Zomb€€
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
kmisi99
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
Kassadin
addikt
Nem sértettél meg, csak az agyamra megy ez a f*szság, hogy ha futsz időnként akkor lebomlik rólad az évek alatt felépített izom. Zombin is látszik, csont és bőr szerencsétlen ember.
Egyrészt nem szeretnék kifulladni hogy ha futni kell a busz után, másrészt meg idővel növeli a tüdőkapacitást is. Szóval szerintem pozitív a dolog testépítői oldalról nézve. -
Kassadin
addikt
-
Tamoo
nagyúr
-
Zomb€€
őstag
-
Kassadin
addikt
-
headhunter
addikt
-
sNORh
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Crimson Desert
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Óra topik
- Gitáros topic
- Trollok komolyan
- bambano: Bambanő háza tája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tőled ettől sokkal reálisabb képet vártunk volna.

Bár ez a veszély nem sokunkat fenyeget.
Én pl sose tudnék ilyen lenni, teljesen más a testalkatom

pár év... még nem vagyok kész rá...