Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
total90 #19199 üzenetére
Nincs helyi zsírégetés (legfeljebb az ott lévő izmot erősíted, de az attól még fedett marad, persze attól még lehet csinálni...).
Diéta kell (rendes étrend) és megfelelő mozgás (súlyzós, kardió/aerob), ezek nélkül nem lesz eredmény.
Amúgy csinálhatsz lábemelést (pl. padon keresztbe fekszel, így a lábad a levegőben, és azt emelgeted - alsó has), aztán... hát, úszógumi izom nincs (), de pl. csinálhatsz felülést oldalra döntve, vagy lefekszel a földre oldalt, és lekönyökölsz, így a törzsedet egyenesen tartva statikus terhelést kapnak az izmok.
Másfelől, ha te vagy a képeken, akkor szerintem fölösleges ezzel foglalkoznod, sok munka pont innen ledolgozni a felesleget. -
total90
veterán
Hello!
Tudnák ajánlani olyan gyakorlatot, amit a fenti képen látható alsó és oldalsó hasizmokat dolgoztatja meg? Ott van feleslegem javarészt
Ha lehet ne olyan gyakorlat legyen, amit géppel kell csinálni, mert az nincs nekem... padom, rudak és elegendő súlyom viszont van. -
macikos
addikt
"A parom testepito es szed taplalek kiegeszitot (feherje, kreatin) es babat szeretnenek. Lehet gondja a babanak miatta?"
"Kreatin monohidrátot ehetem 1,5 %-os tejjel és cornflakessel?"
"a jumbo nem okoz valami hormonális zavart. kössz"
-
Vandit.
addikt
válasz
Quan-Chi #19179 üzenetére
az meg szerintem hülyeség h elég 100kilóval guggolni
Szerintem meg nem.
Bőven elég főleg, ha mást is csinálsz még mellette. Elég megnézni a focisták combját és lábát.
Másrészt ott van Csatári, aki a sérülése után ha jól emlékszem max 80
kilóval gugoggolt és sok ismétléseket csinált, mégis van combja azért.
-
USPlabs
csendes tag
Bár azt nem igazán értem miért lett a Gaspari Halodrol és a Novedex XT is betiltva...
Ezekben is találtak koxot ? -
harry
veterán
válasz
USPlabs #19194 üzenetére
Azért vannak jó nevű cuccok
Straight Drol Capsules Black China Labs.
Methyldrostanolone Tablets Bjorklund
Susto-Test Depot Capsules Extreme Labs.
SUS500 Softgels Genetic Edge Technologies
T-ROID Capsules Hardcore Formulations
17a PheraFLEX Capsules
2a, 17a Methastadrol CapsulesMár név alapján sem túl bizalomgerjesztő
-
USPlabs
csendes tag
Sziasztok !
http://www.antsz.hu/portal/down/kulso/aktualis/szteroid_tartalmu_etrendkiegeszitok_kerulhettek_Magyarorszagra_20100708.pdf
Bunny már nyekereg az audioblogjában hogy a Sciteces cuccok 100%-osak
Pedig a bodybuilder is árulta az Hyperdol 2-t hirtelen már nem ... -
kovsol
titán
válasz
Woodslave #19190 üzenetére
ígérem amint maci publikál én leszek az első aki berak egy képet
amúgy majd rakok fel olyat amin 135kg vagyok meg majd mondjuk 110 100 és ha lesz olyan amin 90 vagyok
de még nem értem el a 90-t
addig nem hiszem hogy rakok képet, bár ma lesz jetitlenítés meg hajnyírás szóval igen csini leszek
most voltam el a postára biciklivel alig tekertem 2km -t de totál leizzadtam, finom meleg van, bár egész délelőtt a piacon árultam a csemege kukoricát ott se volt túl jó idő, bár reggel 5 kor még oké volt
-
Quan-Chi
őstag
válasz
kovsol #19189 üzenetére
na igen , azt én is féltem , de pont ezért emeltem ki a fokozatosságot, a 100kiló még nem de felette már kezd necces lenni, viszont így hogy évente 10 kilót emeltem a 100on felül simán megszokta a terhelést !
nekem genetikai erősségem a csukja akkora mint 1-1 jól megtermett krumpli , hetente 1 szériába húzok rá 15ös kézisúlyzóval 20 ismétlést és bőven elég rá
régen görkoriztam szóval mind2 csuklóm az 1ik könyököm az 1ik bokám és az egyik láb újjam is el volt törve + csonthártya gyulladás emiattezen kívül volt egy részleges porc törés a bal vállamba és egy idegbecsípődés a nyakamba ez már az edzés miatt , ínhüvely gyulladásom az elégtelen bemelegítés miatt (azóta minimum 20 perc intenzív gimnasztika)
szóval van itt is mire nézni
de lehet h troll vagyok mert nagyon jól beforrt és regenerálódott eddig minden ilyesmi
-
kovsol
titán
válasz
Quan-Chi #19186 üzenetére
én inkább a gerincemet féltem a guggolásnál, mert egy rossz mozdulat vagy lépés és annyi lehet
csuklyázásnál is 150kg val már nem merek 10 nél többet, mert ott már kezdem érezni, hogy nehéz a gerincemnek és inkább leteszem, tudom be kellene szereznem övet, edzeni szoktam gerinc merevítőre amúgy szóval azzal se lehet gond, de volt már egyszer, hogy becsípődött az ideg és nem kívánom még1x megismételni a mutatványtamúgy a csuklóm el volt törve 3 helyen is szóval a fekve nyomás se leányálom, mert pl egy sima fekvőtámasznál is fáj
de azért a 100kg ba egy 12-t belenyomtam, hogy adjak az érzésnek, de még messze van a kívánt céltól
szóval egy csuklószorítót is vehetek úgy érzem
az a gond ez egy esztétikai sport, de egyenlőre se nem nézek ki jól, de még erős se vagyok így két pad közé estem úgy érzem
-
harry
veterán
válasz
macikos #19169 üzenetére
A mindenféle hülyeséget a rendelésre mondtam
A rendelteken kívül semmi, talán 3 szórólap nekem is.
Amúgy fehérje, ch (fehérje mellé, meglepő módon, nem cukros, de nem is vitargo/palaizé), ízületvédő, glutamin, kreatin, omega3 kapszulák, zöldtea kapszulák, ALCarnitine, talán ennyi, darabig csak kitart. -
Quan-Chi
őstag
válasz
Markgx10 #19182 üzenetére
elvileg a vádli-kar-nyak vastagsága ha megegyezik akkor vagy arányos ... a képen tényleg nem látszik de már pedig ez 46 ha jól meghúzom 45
a legszélesebb pontjánál szokták az ilyen dolgokat mérni , pont a csukja felett ! sajnos eléggé grimaszolok edzés közben így nagyon durván erősödnek az arcomon a mimikai ráncok, szélesedik a nyakam...
kovsol figyelj , ha guggolsz 4 ízület mozdul ráadásul nagyok és erősek , ha fekve nyomsz is 4 ízület mozdul csak épp sokkal kisebbek és gyengébbek ... pont te villogtál a multkoriban a laza 110es fekvenyomásoddal , azt nem kíméled , de a combod azt igen
érdekes meglátás , de nyilván mindenki úgy csinálja ahogy jólesik ! bár sokkal több váll és könyök sérülttel találkoztam eddig mint térd sérülttel ! ha az ember követi a fokozatosság elvét akkor a comb és a hozzá tartozó ízületek egy nagyon erős és strapabíró szerkezet , a vállízület hozzá képest egy papírgalacsin
-
kovsol
titán
válasz
macikos #19183 üzenetére
messze van az a jótól így nem publikus, amúgy meg szerintem már látta a fél topic, de azóta már csoffadtam (bár még egy 10kg tervben van majd)
régen volt edzésen olyan is hogy 80kg nyakban zsámolyt érint a fenék és felugrik a tetejére, jó kis súlylökő edzés, meg a sok tarkólökéstől nem igazán érzem a rudat a nyakamban guggolásnál se, de nem használok övet így nem keménykedek és így is beszaratos izomlázam van mindig
-
macikos
addikt
válasz
kovsol #19181 üzenetére
"nem baszom szét magam"
Már nem azért, de a te finom kis lóbaszó alkatoddal miért lenne neked megterhelő a nagy súly?
Linkeld már be a többieknek azt a képet, amit egyszer privátban mutattál. Azon jól látszik, hogy milyen monstrum vagy
Markgx10: Hogy edzed a nyakad? Fejhámmal?
-
Markgx10
őstag
válasz
Quan-Chi #19160 üzenetére
Először is gratulálok a formához, megérte ez a diéta, tényleg fasza
Másodszor megkérdezném, hogy a nyakad neked hol méred, hogy 46? Lehet ez a kép csal, de nem tűnik nagyon birkozónyaknak, de 80kg-hoz 46-os nyak annak viszonylag vastagnak kell lenni,nem?
De lehet hülyeséget mondok, mindenesetre olyan, mint ha a karod legalább olyan vastag lenne
Amúgy mióta edzem a nyakam, mindösszesen 1cm-rel lett vastagabb és mindez jó pár hónap alatt
most 48 felett van kicsit, de olyan vékonynak tűnik a többiekéhez képest akikkel bunyózok és az földharcnál azért sokat számít. No, mindegy, szeptembertől le fogok járni birkózni is heti 2-szer, remélem az erősít majd rajta.
-
kovsol
titán
válasz
Quan-Chi #19179 üzenetére
akkor guggolj amivel akarsz én inkább nem baszom szét magam, és így is fejlődik a lábam, pedig 16 évesen is 100kg val guggoltam, de van más gyakorlat is ami kevésbé sérülés veszélyes amúgy is önmagában nem sokra mész a 4x8 guggolásoddal
meg amennyi pörgető szar folyik a te ereidbe nem csodálom, hogy 60kg val bicózol, én pl csigás gépen csinálom inkább mert végig egyenletes a terhelés így nem tudok mondani súlyokat, mert minden gép más szerintem -
Quan-Chi
őstag
válasz
Snoop-y #19174 üzenetére
hát nem tudom, én 40el kezdtem el guggolni 16 évesen , és 2 hetente verettem rá egy 10est , és olyan 100 körülig laza volt , és ezután jött a probléma mert évente raktam rá 10 et
szóval a tavaly decemberi tömegelés alatt 4x8-akat guggoltam 140be , de nekem nem lehet csalni 1ik gyakorlatba se mert 1 rossz mozdulat és könnyes búcsú a gerincemtől
az meg szerintem hülyeség h elég 100kilóval guggolni. most gondoljunk bele, én 85 kilósan tudok teljesen szabályosan scott padon francia rúddal bicepszezni kerek 60 kilóval 8 ismétlést. ha összehasonlítom a 42es karom száraz izomtömegét a nagyon összefonnyadt 66-68 közti combom tömegével , ráadásul a comb izmai amúgy is nagyobb erőkifejtésre képesek mint a kar izmai ( pusztán az alap funkciója miatt ) akkor miért vonjam meg tőle a maximális terhelést ? a lábedzésen használt súlyokat is ugyan úgy emelni kell mint akármelyik másik izomcsoportét ( szerintem ) a hossztengelyem fele , a súlyom 1/3-ada a lábam , és pont azt hanyagoljam el ? szerintem hülyeség , natúrba nem kell attól félni hogy 1ik reggelre olyan combom lesz mint Ronnie-nak vagy az 1ik edzésen véletlen világcsúcsot guggolok , szép lassan évek alatt el lehet érni natúrba is egy 140-150kilós laza 8-10 ismétlést ! én a súlyra 1általán nem, csak az ismétlés számra figyelek ! 8 nál nem guggolok kevesebbet mert ott már a használt súly nagysága miatt többszörösére növelném a sérülés lehetőségét
-
macikos
addikt
Jó ez a myproteines Impact Whey. Sokkal jobban oldódik, mint a WPC80, igaz csak 3 kanállal ittam most. Az íze is más, na meg állagra nem az a tapétaragasztó.
-
-
Quan-Chi
őstag
Snoop-y csináltam a hátamról is képet csak ez a fos telefon elrontotta az autofókuszt ( sajnos ez állandó LG probléma
)
ez a 100 kiló elég női, kicsivel több mint 6 éve edzek , azóta folyamatosan ölöm , ez a 100 kiló nagyon kevés
$R64 a diéta legvégére 82 lettem , és a képen 85 vagyok, az elmúlt 2 héten a CH--t meg emeletem 1 kicsit hogy töltődjenek az izmaim és ne lógjon rajtam a bőr , 82 kilósan szarabbul néztem ki , amugy haver nyírta le a hajam 1 sörértfelül 0.7 oldalt 0.3 ...
Woodslave ugye milyen baba arcom van -
Quan-Chi
őstag
válasz
macikos #19161 üzenetére
azért az már elég Arnold lenne ha ilyen kicsi derékkal lenne vagy 140es a mellbőségem ! sajnos a szemből készült képen jól látszik hogy elég keskeny a csontozatom , ráadásul a gerincferdülésem kirajzolódik a szegycsontomon is ... szóval így ezzel nem túl könnyű dolog , az ortopédián azzal nyitottak hogy még a cipőfűzőmet bekötni se hajoljak le mert bármikor gondolhat egyet a gerincem és vége a 2 lábon járásnak ! ettől függetlenül a tegnapi 100kg guggolás után még belefért 100al a merevlábas is
ezek persze női súlyok , de már nagyon le vagyok harcolva
harry szerdán megittam 1 sört , és kajak kaptam 1 kicsit ... ez mondjuk a fáradtság és a nemivás jele !
-
macikos
addikt
válasz
ricsy888 #19158 üzenetére
Kire gondoltál? Lauterre, a kopaszra, vagy a kitöréses bojlertestűre? Azért köszönöm a konyhásnénikart, hasonló jókat
Quan-Chi: Ja, hát így könnyű, hogy csak 108cm a melled
Mert az egy dolog, hogy nekem 30 centivel nagyobb a derekam, de legalább a mellbőségem is nagyobb ennyivel
-
Quan-Chi
őstag
Woodslave hát igen , ez egy drága test
jelenleg
mell : 108
derék : 74
kar : 42-42,5
comb : 67
vádli : 43
nyak : 46 -
-
P00By
nagyúr
-
Quan-Chi
őstag
sajnos az 1ik mellemre ráfeszítek a másikra meg nem ... nem egyszerű rólam jó képet csinálni
-
ricsy888
senior tag
Gondoltam idepofátlankodok.
Jó lenne a kisfiús vékonyságon túl tenni magam, de ez nálam szinte lehetetlen valami okosság nélkül. Bár 19 évesen nem is várhatom el.
A kép meg majdnem elmaradt.
196cm 86kg, de ahhoz képest mikor 196, 66 voltam egészen elfogadható.És, hogy valami jó is legyen a hsz.be
szerk: DLDKox nagyon durva 88 kilóval.
-
drogery
tag
Hali!
MuscleTech naNO vapor, jóval bolti ár alatt:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=175338222&adult=1
vagy privátban. -
Woodslave
félisten
-
Vandit.
addikt
-
brownus
veterán
-
harry
veterán
Tegnap este voltam edzeni, fél11 - fél12 között, hát... mikor leértem, még sokan voltak, aztán fogyott a tömeg. Nem jó, mert estére felmelegszik a terem, 30° volt, reggelente csak 26° körül, azért ez is számít.
Utána aludtam 7 órát, de elég nyúzottnak érzem magam, kb mint esti sörözés után másnap... csak most semmi sör nem volt, ez így nem stimmel
Szóval biztos, hogy nyáron maradok a reggeli edzés mellett. -
harry
veterán
Tegnap este voltam edzeni, fél11 - fél12 között, hát... mikor leértem, még sokan voltak, aztán fogyott a tömeg. Nem jó, mert estére felmelegszik a terem, 30° volt, reggelente csak 26° körül, azért ez is számít.
Utána aludtam 7 órát, de elég nyúzottnak érzem magam, kb mint esti sörözés után másnap... csak most semmi sör nem volt, ez így nem stimmel
Szóval biztos, hogy nyáron maradok a reggeli edzés mellett. -
Snoop-y
veterán
Bazzeg reggel át kellett masszíroztatni a lábam mert nem bírtam felkelni az ágyból
Ma viszont mell/hát program lesz esetleg ha belefér akkor hasazok is kicsit.
Fekvenyomást végig tudom tolni most már 70-el. Szerintem még 1hét és emelek 75-re
Hasazásban a 20-as tárcsa viszont nemsokára kevés lesz és akkor bajban leszek mert már csak a 25-ös van utána. Két tárcsát fogni viszont kibaszott kényelmetlennek tűnik -
macikos
addikt
válasz
runner 125 #19121 üzenetére
Biztos úszni szokott aerob edzés gyanánt
-
macikos
addikt
Tudjátok, hogy mennyire utálom azokat, akik 2 hónap gyúrás után már testépítőnek tekintik magukat, ha a szomszédba kell átugrani 10 percre, akkor is visznek magukkal kaját, ne meg ha testépítőversenyre mennek, akkor alap, hogy 15 doboz csirke-rizzsel indulnak el.
Na itt van erre egy példa: [link]
-
Phvhun
őstag
Sziaszok !
Lenne nekem egy olyan problémám hogy nagyon rossz az állóképességem, futok 100 métert és meg se tudok mozdulni, ez azért van mert nagyon hamar nőttem ( 2 méter vagyok
), és az érrendszerem nem bírt lépést tartani az ütemmel.
Ha 2 héten át minden nap lemegyek bicajozni egy órát ( 10-20 kilómétert tekerek ), akkor az mennyit javít a dolgon ?
Ma meg tegnapelőtt voltam lent, és nagyon jó érzés volt, a végére pont jól elfáradtam, és ugy érzem hogy segítene.
Mi a véleményetek ?
-
Bibby
addikt
Mi a véleményetek a túlzottan klóros vízről? Mert ahol most vagyok ott bizony ilyen, kiengedve fehér színű utána kitisztul. Nem akarok csak ásványvizet inni, drága is bonyolult is cipelni folyton...
-
Quan-Chi
őstag
na maradjunk egy kis igényes rock muzsikánál ...
-
harry
veterán
válasz
Quan-Chi #19112 üzenetére
"Drugs Bunny rajongó vagy???
De nem tudsz hozzá kérdést intézni, mert teli postaládákából az e-mailekre már csak 2022-ben fog válaszolni, az edzőválaszolban meg leolt a hülyeségeddel a picsába… De neked egy komoly Bunny-s tanácsra, nem leoltásra van szükséged! Megkaphatod ezt is! A Body.Builder VIP Klubban!"
Szóval, ha nem fizetsz, leoltanak a francba, de ha pénzeled őket, akkor veszik a fáradságot, és képesek értelmesen válaszolni, ez nagyszerű
Meg lesz kokszos rovat. Meg ha fizetsz, kapsz kedvezményt
-
Quan-Chi
őstag
na de most komolyan ez mi a franc ? VIP 20K-ért kíváncsi vagyok kik vettek eddig belőle
-
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition #19110 üzenetére
rég nem fórumozok se ott se a halason
De látom mindenki örül neki, hogy alkotnak a shoppos arcok csak kár, hogy ezt meg is osztják a nagyközönséggel -
BÁ Nutrition
addikt
olvasd el a kommenteket hozzá
[link]amúgy most nem bunkóságból mondom de ez olyan értelmetlen dolognak tűnik nekem, itt van ez a két csóka és az izompólya miatt aggódnak.. szerintem még nagyon nem olyan szinten vannak mint akik emiatt akadtak el a fejlődésben
szal nekem ez picit olyan mintha mondjuk penene odamenne a Márk által linkelt vadállathoz és elkezdené neki mesélni hogy hogyan kell verekedni:S alapvetően nem a lelkesedésükkel van a gond hogy még videót is csinálnak meg minden, de így kurvára ki fogják őket röhögni
-
bubi92
őstag
wáh megvan a pénz az első bérletre
nem jár valaki itt kecskeméten trendfitness-be? csak, hogy egy betanítást tartson nekem
(sajnos akivel megbeszéltem nyaral 2 hétig) vendégem lenne valamire a vállalkozó
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
macikos #19103 üzenetére
szerintem ez már az, Buny lesérült és kerestek pár hasonlóan izmos és okos gyúróst
az ilyeneket szoktam elzavarni a gépektől hogy na ne szerencsétlenkedjetek már itt basszátok meg!
ráadásul azt se tudják mit beszélnek, többször összekeverték a sorozatot a gyakorlattal stb. na jó nem gyilkolom őket, majd feljődnek legközelebb hátha jobb lesz -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Snoop-y #19102 üzenetére
én most vótam hátazni. ott is éppúgy megizzadtam mint itthon netezés közben
amúgy fogytam is egy 3-4 kilót az utóbbi pár napban, gondolom mind víz. a zsír az meg marad
a karom szálkásabbnak néz ki mondjuk, de azon nem is volt sok felesleg csak a bendőn. meg a hátam is kezd alakulgatni már
-
macikos
addikt
Na b+, ez mi??? [link]
Már előre félek, hogy mi lesz, amikor Bunny és társai "nyugdíjba" vonulnak és jönnek majd ezek a szakértő bodysok... te jó ég.
-
Snoop-y
veterán
Maci bazzeg itt izzadsz ahelyett, hogy lenéznél a terembe:
Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest