Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Nekem valamilyen remington van. Rövid a hajam(max 1 centi), szóval könnyen elbánik vele. És ezzel vágom a szakállamat is

-
Tipo16V
aktív tag
Amit linkeltél, unokatesónak olyan van azzal szoktuk vágni egymás haját. Az tény, hogy elég könnyű..sőzt szinte semmi súlya nincs de nem rossz. ennek a végén a műanyag tólót le lehet szedni, és ott a 0-ás. 1 baj van vele, mégpedig az, hogy megmarad pár hosszú szál amit nem vág le. Ez lehet minden hajvágóval így van, nemtudom. De amúgy nem rossz gép szerintem bár nincs nagyon viszonyítási alapom.
-
P00By
nagyúr
Vótam

-
Eagle16
addikt
válasz
macikos
üzenetére
Uh, ebben a videóban 1:10-nél elég szépen eleredt az orra vére.
Amúgy most jöttem haza, hát-váll volt, jó volt.
Csuklyára ti hány ismétlést csináltok? Szerintem kicsit több súllyal is csinálhatnám ,mert most 5x25 ment belőle. -
macikos
addikt
Nekem mindegy, hogy mire dobod ki a pénzed
Nekem ilyesmi Philips van, bár nem akkus, de gyenge, a régi nyíróhoz képest pláne!Amatőrök között ő volt a legjobb
Profiknál 488Kg a rekord, bár azt egy mamut állat nyomta: Ryan Kennelly videó: [link] -
swoody
senior tag
válasz
macikos
üzenetére
Szerintem ez lesz.
[link]Azért szerettem volna akusat mert mindig izzadok még hajnyírás közbe is.

Azt nehogy egyszer megcsapjon.A másik meg amit te is írtál,hogy gyenge az akus.
Másik:
Mészáros László.
Nem értem én ezt,hogy a legjobb fekvenyomó.Nincs nálla senki aki többet nyomna? Amerikába se?
Ruhába vagy ruha nélkül ő a legjobb? -
macikos
addikt
Na, ezt se egy elmebeteg írta: [link]
Mielőtt megszólnátok, véletlenül akadtam a cikkre, nem olvasok ilyen lapokat

Idézek:
"Van valami, amin egy vézna alkatú ember tekintete azonnal megakad, amikor egy csupa izom, az erőtől majd kicsattanó férfit lát, és alig leplezett irigységgel azt mondja magában: azért ő sem hibátlan. Ez pedig nem más, mint a feszülő izomköteg tetején élesen kirajzolódó vastag ér. Az ember azt kérdezi: biztos, hogy ez egészséges?"
"Ami pedig a kidagadó ereket illeti, ha természetes izomnagyobbodás során vastagodtak meg, nincs velük probléma."
Az ilyen barmoknak miért kell sportról írniuk?

-
macikos
addikt
Biztosan tud 0mm-t is. Viszont! Menj el megnézni! Akkumulátorosat egyáltalán ne vegyél és olyat se ami adapterrel van és arról kapja a 9-12V-ot. Csak olyat szabad venni, ami rendesen 220-240V-ról működik, mert abban valószínűleg elektromágnes mozgatású a penge, míg előbbiben motor mozgatja. A motoros gyenge, mint a szar. Én beszívtam egy ilyen Philipsel.
Ja és legyen minél nehezebb!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
max ha a vajaskenyér is megy mellé
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ithomas
őstag
Ez lemaradt...

-
ithomas
őstag
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Kis *igány gyerek ugyanígy járt nálam a 100 kilóval
De utána gyorsan mondta, hogy ő 150-el szériázott mikor nyomta a napozint
Meg azt is mondta, hogy 2 hónapig nyomja a napozint, és nagyobb lesz mint én. Kb 60kg volt a srác, 30-as karokkal
De örültem hogy etalonul választott 
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Láttam már én is olyat, hogy lejött a pukkadt, nagyképű, saját bevallása szerint kemény kocsmai bunyós pali, de nem edzeni, csak egy haverját várta és közben megkérte géza bá'-t, aki épp 150-el szériázott (régen súlyemelő, majd erőemelő volt az öreg, még most is kurva erős) hogy adja át a súlyt, a következő szöveggel: "hagyd má rajta a súlyt, lökök bele má' párat amíg megjön a haver" (csak úgy utcai ruhában bemelegítés nélkül), mondta neki az öreg Géza, hogy parancsolj, nyugodtan, természetesen a faszi, nemhogy a villából nem tudta kivenni a súlyt, de meg sem tudta mozdítani a rudat, egy kicsit sem
Fülig vörösödve, valamit motyogva el is hagyta azonnal a termet, inkább kint várt a haverjára ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kovsol
titán
nekem van két aréna pamut melegítő nacim, olyan jól melegít, hogy régen a téli hidegben is kint edzettem benne az atlétika pályán
és még mindig jól bírják
nyáron meg rövid naciban edzek az meg van egy raklappal úgyis a szekrényben mindenkinél szerintem
most indulok edzeni pont, haverom aki életében nem edzet is már második hete jár velem és szegénynek mindenhol fáj
természetesen nem ugyan azt edzi mint én, de azért az meleg volt amikor a 25kg -t 10x nem bírta kinyomni fekve
és a srác 195cm 96kg szóval nem is az a 40 kilós forma 
-
swoody
senior tag
Aki esetleg géppel vágja haját.Írja már le milyen tipus persze ha jó csak akkor.

Olyan kéne ami 0-s méret is van.
Ezt néztem de ez csak 4mm-től vág.
[link] -
LLKobe
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget!
Igazán nem akarlak az őrületbe kergetni, de lenne még néhány apróbb kérdésem
Mit javasolsz bemelegítésnek? Futás + nyújtás elég?
Meg ha jól tudom úgy érdemes csinálni, hogy edzés után kajáljak ugye?
És még egy apróság: anno mikor jártam terembe emléxem hogy volt valami izomlazító vagy milyen krém amivel mindenki kenegette magát, azt érdemes vennem, van valami haszna?Télleg többet nem fárasztalak igérem! (Legalábbis amíg vége nem lesz az általad javasolt 4 hetes tervnek
) -
dunkel
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
dunkel
őstag
Kedves totyikozók! Elnézést kérek, délelőtt kicsit elszállt a búrám. Szóljatok rám nyugodtan, ha hülye vagyok.

-
whitezo88
nagyúr
volt ma lent teremben két dzsipszi srác, még a legegyszerűbb gyakorlatokat is rosszul végezték, de bőszen fényképezték magukat a tükörben

-
Atomgeszi
nagyúr
Rántott hús meg petrezselymes krumpli. Legjobb!

Tomics Én sima fehér rövid gatyába. Multkor scott padoztam és volt már a gatyán ígyis egy kis szakadás és pont az ülőrész széle beakadt abba. Már az utolsót húztam vége aztán hirtelen felakartam pattanni.. hát úgy ahogy volt végig szakadt az egész, hogy kilátszódott az alsógatya is. Még jó, hogy edzés vége volt!

-
Tomics
addikt
Hey, ti milyen gatyába edzetek? Kezd ciki lenni a rövid kockás rövidgatya, meg már megy is szét, amúgy is inkább takarni kellene ezeket a sonkákat.
Van egy adidas szabadidőgatyám de hálós és úgy beleizzadok mintha összehugyáltam volna ráadásul szürke érdekes anyaga van és látszik 
20 ezret meg nem akarok költeni rá mert úgyis szétmegy, HC vagyok

-
Tomics
addikt
tegnapi hátazás után olyan izomláz van a hátamba amit még soha nem éreztem

csak nem olyan hülye ez az öreg róka aki segített
ma nem is mentem vállazni, majd 9kor elkezdek a 4 kilós egykezeseimmel fél perces pihenőkkel kalimpálni ameddig bírom
(döntött törzsű) oldalemelésben úgyse megy sokkal többel
-
macikos
addikt
válasz
Tipo16V
üzenetére
Méhpempő
Méhpempő (Royal Jelly) - az egyik leglenyűgözőbb termés, amit a méhek adnak. A méhek mirigyeiből termelődnek és a méhcsalád anyaméhének táplálására szolgálnak. Nem véletlenül Nyugaton is és Keleten is már régóta nevezték "királyi zselének" (Royal Jelly), mivel megszerzésének munkaigényessége, nehézsége miatt csak a gazdag nemesek, főurak és királyok engedhették meg maguknak.A méhpempő egyedi összetétele miatt értékes. 14% fehérjét, 5,5% zsírt, 17% szénhidrátot és körülbelül 1% ásványi anyagot tartalmaz. Ezeknek a összetevőknek a természetben nincs azonos értékű megfelelője. Így a fehérjék aminosavként jelennek meg, ami az életben nagyon fontos a normális agyműködéshez. A méhpempő fehérje analóg az emberi vérplazma fehérjével, ami lehetővé teszi a beépülést veszteség nélkül.
A méhpempőben jelen vannak:
-В1, В2, В5, В6, РР, В12, В9 vitaminok (folsav ), Н, С;
-makro- és mikroelemek;
-növekedési faktorok;
-fitoncidák.Összetételének köszönhetően a méhpempő biológiailag aktív stimulátorként jelenik meg, aktiválva az egész szervezet életfunkcióit. Tonizáló hatással bír, javítja a látást és az emlékezőképességet, növeli a szervezet védekező képességét, javítja a vérkeringést, stimulálja az anyagcsere folyamatát, mikrobaellenes hatással bír.
-
Tipo16V
aktív tag
jolvan köszi srácok. ma estére csinálok egy tejfölöset. talán rakok bele műzlit is

jah...mézzel kapcsolatban..méhpempő...haverom vett a piacon 200ft-ért aztmondta neki az eladó, hogy tele van fehérjével... igaze? -
DeckardCain
senior tag
Ma hát és tricepsz volt... Határozottan jól ment.

-
Tipo16V
aktív tag
Ti a túrót hogy eszitek? jó kanállal de hogy készítítek el?
-
P00By
nagyúr
Múlthét hétfőn 85 kiló voltam, ma már 88
Hajjaj, nem lesz ez így jó 
Lábaztam egyet amúgy
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
mi a trófeába meg a mongolba szoktunk járni, te hol úsztad meg 2600ért?
amúgy meg ilyen helyen nem eszünk köretet, csak kicsi zöldséget, a marhahúsnak éppen jó egy "kis" báránypecsenye, mint köret

aztán lefújtjuk sütivel, majd "végtelenciklus" az elejéről
-
BÁ Nutrition
addikt
2600 volt, de leettük bőven
4x pupozott tányér krumpli(petrezselymes, sült) meg husi(rántott csirke, sült csirke, hal) meg pár gomba, zőccség, 2 liter kóla
böfögök is akkorákat
Kobi: szerintem minden hasgyakorlat egy kaptafára épül mivel ugyanazt a gyakorlatot csinálod, de itt is az a lényeg hogy normálisan, koncentrálva csináld, ne csak vagdald magad a földön vagy kalimpálj az erőkereten stb.
szerintem a rövidfelülés elég jó kezdetnek, aztán majd lábemelés, ott tudsz használni ugye plusz súlyokat is, és a harangozás? is jó de én nem bebakolva szoktam hanem állva, ott sok plusz terhelést lehet használni.
a legfontosabb hogy ne baszd szét a gerinced
-
LLKobe
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Zsír, köszönöm. Nagyjából mindent értettem, azt mondd még el légyszi hogy hasra mi a legjobb, abból hogy mennyit. Régen szép kockás volt, szeretném ha mihamarabb megint olyan lenne, sőt jobb
-
kovsol
titán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
akkor karácsony feeling megvolt ?

amúgy mennyi kerül egy ilyen étkezés ? -
BÁ Nutrition
addikt
ma voltam egy ilyen korlátlan fogyasztásos étteremben

eljátszottuk unokatesómmal azt amit anno Terence Hill a narancslés faszival
vajon tudnak-e annyi húst sütni amennyit megeszünk
reggel 117,8 kiló voltam, most 122,1
-
BÁ Nutrition
addikt
most egy 4 hétig átmozgató edzésre lenne szükséged minden nap, minden testrészre edzzél. 2 sorozatot, 10-20 ismétlés között. választott súly kb olyan amivel ennyi ismétlést tudsz csinálni. szal nyilván 100 kilóval nem tudsz ennyit, 10 kilóval meg nyomnál 100at mondjuk
a hangsúly azon van hogy megszokják az izmaid és az izületeid a súlyzós munkát. nem kell megfeszülnöd.
2 gyakorlat elég minden testrészreszal kb így:
mell
fekvenyomás: 2*10
45fokos nyomás 2*10
váll
vállból nyomás 2*10
oldalemelés 2*10
hát:
lehúzás csigán tarkó mögé 2*10
evezés alsó csigán: 2*10
tricepsz:
csigás letolás: 2*10
lórúgás: 2* 10
bicepsz:
állva egyenes rúddal: 2*10
scott padon francia rúddal 2*10has szabadon választott
ezt egy hónapig nyugodtan nyomhatod minden edzésen
súlyt kitapasztalod mekkora legyen, legalább 10et képes legyél csinálni vele, de az se baj ha 20at
ill fontos hogy nem kell túlerőltetni a dolgokat kezdésnél, mert könnyen megsérülhetsz -
LLKobe
veterán
Üdv Uraim!
A segítségeteket kérném. Ha lennétek olyan kedvesek és segítenétek, azt megköszönném.
Be akarok iratkozni kondi terembe, mert igencsak mozgáshiányom van, és rám is férne.
Kosaraztam olyan 10 évet, de mostanság nemigen tudok eljárni, a terem meg közel van, és érdekel is a dolog.Viszont nem akarok csak úgy nekimenni hogy "megyek azt gyúrok", kéne egy kezdő edzésterv.
Heti 3 alkalommal mennék, szerintem az kezdésnek elég is.
Ebben kérném a segítséget a tapasztalt kollégáktól, ha kérhetem olyanok akik egyszer láttak valamit a neten ezzel kapcsolatba inkább ne írjanak.Szóval heti 3 alkalomról lenne szó, a következő területekre kellene összpontosítani: mell, has, hát, váll, karok, szal kb felsőtest. A kosaras múltamból adódóan a lábaimra nincs panasz.
Az alapokat kéne elmondani, hogy melyik gépen, mennyit, mekkora súlyokkal (és hogy hogy mérjem le hogy nekem mekkora súly az ideális). Mindezt elosztva a 3 napra, mennyi és milyen bemelegítést, stb. Nyilván itt egy jó páran többet tudnak nálam a dologról, légyszi mondjátok el hogy hogy kéne.
Az is érdekelne hogy mikorra tegyem az étkezéseket a kondihoz képest meg ilyesmik.
Gyogyók, pirulák, porok, ilyesmik nem érdekelnek, nem élek velük.Minden segítséget előre is köszönök!
-
macikos
addikt
Megint én

"A töméscsere előtt és után 2-3 napig célszerű napi 1000 mg C-vitamint bevenni, töméscsere előtt és után fél liter tej is ajánlott, és fontos a napi 2-3 liter folyadékfogyasztás. Ez utóbbit a méregtelenítés egész ideje alatt célszerű fenntartani."
A folyadékfogyasztással lehet nem lesz gond

Na megyek, mert szerintem sok voltam mára

-
macikos
addikt
válasz
Fecogame
üzenetére
Egyébként minél gyíkabb valaki, annál könnyebben és látványosan tud fejlődni. Anno én is nagyon vékony voltam. Csak csináljad. Az elején csak edzeni kell, nem kell nagyon tudományosra venni a figurát. Eddzél és egyél.
Különben meg lehet eltelik 1-2 év és a topik nagyképű emberei (azaz én nem
) csókolommal fognak neked köszönni 
-
macikos
addikt
Ne sértődj már meg. Ne foglalkozz velük. Főleg Márkkal. Szegény már elég öreg
, meg aztán most a kúra után még az ösztrogénszintje is megugrott ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Voltam fogorvosnál, betömte hátul, mármint a fogamat
Ilyenkor meddig nem lehet ott rágni? Nekem azt mondta, hogy holnapig, de szerintem csak kövérnek nézett és ezzel is a javamat akarta 
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, ma hát-váll volt, vállazás után, már egész normálisan nézett ki a dolog, úgy tünt, mintha tényleg lenne valami, ami segíti a vállizület mozgatását, de valszeg csak képzelődtem.
Hát szokásos szar, azzal nemtom mi lesz, nem érzem, akármit is csinálok
-
Bibby
addikt
Most aztán már direkt visszaolvastam mi az ami ennyire bántja a csőrödet... amikor legelőször beírtál ide szinte mindenkitől kaptál tanácsot, edzésre, kajára, amire csak akartad.
A második esetben meg akármekkora baromságot kérdeztél, harry meg bá is írt rá neked infókat. Több válasz nem is volt. Akkor ki bántott meg mégis?
-
dunkel
őstag
Nem még mindig nem tudod. Az izmaidat te pumpálod fel amikor edzel te alul iskolázott. Nem tűnt fel, hogy nagyobb a karod bicepsz edzés közben mint egyébként?
Kezdő mindenki volt igen, de egy kezdő ne jöjjön ide és ossza ki a topikot, hogy mit hogyan kéne, mert el lesz küldve a g@cibe - megjegyzem teljesen jogosan
-
zalika
tag
válasz
Markgx10
üzenetére
Helo Mark.
Hat azert az en kerdesemre nem a legszebben valaszoltak...En megertem hogy csak viccelodtok de azert azt velem szemben elegge nagykepuen csinaltak...
Lehet hogy hulyeseget irtam sot mostmar belatom hogy teljesen bolondsagot de meg csak 4-5 honapja edzek rendszeresen es haveroktol meg ismerosoktol hallottam hogy a protein meg az ilyen porok karosak a szervezetre,s csak felpumpaljak az izmokat de mostmar tudom hogy ez a szteroidok hatasa.
A bekepzelt, 3szorjaro, eszoszto-dolgokat azert irtam mert irt volt meg valaki ide hogy nem tud megcsinalni 12 fekvotamaszt s erre egyesek jol leosztottak...hat istenem ha nem sportolt soha eleteben es nem eszik rendszeresen,ilyennek szuletett akkor mit tudjon csinalni??Egybol nem csinalhat meg 50 fekvot,enis csak tizzel kezdtem mostmar megy a szaz sulyozas elott bemelegitesnek

Na de mind1 elnezest kerek azoktol akiket esetleg megbantottam de ti is voltatok kezdok csak hat senki sem szeret visszaemlekezni egy kicsit.
-
ithomas
őstag
Egy kis tesztószint növelő...:

-
Markgx10
őstag
Szervusz, zalika!
Ha megengeded pár dologban kijavítanálak, mert éles kritikád a topiklakók irányában egyáltalán nem állja meg a helyét, úgy hülyeség, ahogy van. Részletezném is:
1. Itt nem szól le senki senkit, nem is néz le senki senkit, ez egy olyan topik, ahol megy az oltogatás, de azért, hogy nehogy félreértsétek, mindig teszünk oda smiley-t, hogy mindenki tudja, mi csak viccelődünk, ez szinte egy baráti társaság.
2. Mindenki tudja viszonylag pontosan, hogyan néz ki a másik, ugyanis vagy személyesen találkozunk, vagy akivel nem az tesz ide képet, hogy halad. Tudod volt már többször, többnapos topiktalálkozó is, közös edzésekkel, kajálásokkal stb. Ezen kívül, mikor nagyobb verseny van és elmegyünk nézüként, akkor is össze szoktunk hozni egy beszélgetést.
3. Ez itt az internet kérlek szépen, ahol mindenki elmondhatja, ő hogyan látja a dolgot, nem vagyunk szakértők, nincsenek versenyző tanácsadók itt, kizárólag hobbigyúrósok, aki megbeszélik egymás között, hogy miként edzenek, esznek stb. Aki szakfórumokat akar látogatni, az menjen oda, megvannak a megfelelő helyek, de én pl. csak ide írok és pár év alatt sikerült magamhoz képest fejlődnöm egy keveset, szóval nem olyan szar hely ez.Remélem ezeket olvasva, már kicsit máshogy látod a "beképzelt, háromszorjáró, észosztó" topiktagokat.
Most pedig leírhatnád, hogy te versenyző vagy-e (gondolom) és képeket is tehetnél magadról, hogy tanulhassunk. Előre is köszi 
-
cerkarobi
csendes tag
Kedvenc sufnimban 3kiló gainer 9ezer [postával] erzes Cvitamin 1900-ért [100 db-os]
-
BÁ Nutrition
addikt
merev lábas felhúzás kurva jó, csináld nyugodtan
azegyik legjobb gyakszi lábra, ha normálisan csinálod nem bassza a gerinced, a Kathi béla valami 200 kilóval csináljaszerintem a tulajod összekeverhette a jó reggelt gyakorlattal, és csak okoskodni akart

"a nagy öregek" nálunk is van itt a terembe egy faszi aki a 70es években versenyzett bodyban, és olyan tévhitek idegződtek be neki hogy csak lestem. pl aszondja hogy csak a tejsavó protein ér valamit, mert a húsnak annyi fehérjetartalma van csak hogy napi 15 kilót kéne megenni, annyit meg ugyse lehet. fehérjéből meg persze elég egy mérőkanállal edzés után

mondom jólvan akkor
amúgy bírom, elég jófej. -
Bibby
addikt
válasz
dragonfx
üzenetére
Az a baj egy kreatin-transzport-bedurrantó szerrel, hogy nincs benne fehérje...?
Tudsz még szerinted lejjebb menni?

Bár én mostantól nem szólok mert magamra ismertem az előző hsz-ből:
"3 szor egy heten lejarnak edzeni s ketszer felemelik a sujt s itt osszak az eszt"
Sajnos rátapintott.
Aktív témák
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De utána gyorsan mondta, hogy ő 150-el szériázott mikor nyomta a napozint
Meg azt is mondta, hogy 2 hónapig nyomja a napozint, és nagyobb lesz mint én. Kb 60kg volt a srác, 30-as karokkal
és még mindig jól bírják
és a srác 195cm 96kg szóval nem is az a 40 kilós forma