- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVII.
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
macikos
addikt
-
Bibby
addikt
-
Kassadin
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
ezek ilyen tornászgyakszik, szal ide is fontos a genetika, pl Bubbi méret az előírás.
én 202 centivel meg 113 kilósan egykezes fekvőt mondjuk simán csinálok, kézenállásből két kézzel simán nyomkodom magam, de csak falnál.
egy kézzel tuti nem menne.amúgy megsúgom hogy unokatesóm kislánya 6 évesen megcsinálta hogy falnál kézenállásból nyomott vagy 8 ismétlést, pedig nincs szétgyúrva
úgyhogy hajrá -
Boxer001
veterán
-
Tamoo
nagyúr
-
Kassadin
addikt
-
SzlobiG
félisten
-
Tamoo
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
BMW-s topikban már megfejtettük, h macikos-nak mi az ideális. Közös vélemény alapján egy IFA, ugyanis; nagy, viszonylag erős, de lassú és büdös is.

Tomics
Vazeg, ne legyél má dragonfx 2.
..ha, vennék csak dieselt, első sorban, mivel tudom cégre tankolni, másodsorban van nyomaték egy 2.0-es dieselben is, s hasonló élmény mellett nem eszik 12 litert mint egy nagyobb benzines. -
harry
veterán
-
Zomb€€
őstag
-
Tomics
addikt
-
macikos
addikt
-
Balupapa
senior tag
-
Tomics
addikt
-
Yeffy
veterán
Ne mnagyon akarom bő lére ereszteni a gondolatom, mások már leírták, de tényleg nem értem,, hogy lehet így "gondolkodni". Mindegy, te tudod...
Nálam (is) pl. bemelegítés alap. Nem nyomok b*szottnagy súllyal, pláne nem egyedül. Mindegy, Ur choice...
Tomics: wáááá, ez g*cijó kép!
Nagyon kemény a kutya! 
-
Tomics
addikt
-
nepszter1
addikt
Reményeim szerint nem fogok lesérülni,
Reményeid szerint? akkor reméld azt barátom . Én mint focista el se tudom képzelni bemelegítés nélkül egyszer megcsináltam meg is húzódtam . 1hónap off
szóval ajánlatos bemelegíteni de ha neked így jó akkor oké .
micsoda melegedés van itt Jeffy és Krisztián között a többi MSN húúhaaa
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tamoo
nagyúr
Ha nem egy kézzel nyomnál fekve és értelmes gyakorlatokat csinálnál meg nem 3x3 meg 5x5 hülyeségeket, már lehet rég elérted volna...
Ami engem foglalkoztat. Láttál már mást egy kézzel fekvenyomni?
Nem gondoltam volna h ilyen létezik.... 
runner 125: Nekem is hajlamos megfájdulni a térdem. Egy rossz mozdulat oldalirányban kicsit és már vége is
Térdszorítót próbáltál már? Nekem k@rva sokat segít. -
Bibby
addikt
A többiek eddig csak pedzegették, én inkább kerek perec leírom hogy hülye vagy.
Az még oké hogy nem eszel húst (dehogy oké, csak a többihez képest), de hogy ennyire játszadozz a saját testeddel...
Bemelegítés nélkül nyomsz maximum súlyokat, és amikor az ízületeid fájnak tőle, meg az ínszalagjad megnyúlnak akkor legyintesz egyet hogy nemsokára úgyis elmúlik a fájdalom. A mellkasodra esik 45 kilós súlyzó, erre ilyen szöveggel jössz hogy á, ettől nem lehet megsérülni. Meg eleve féloldalasan fél mázsa súlyokkal? Mi van?
Hogy tudsz egyensúlyt tartani?
Ja és mindezt egy 42-es karért csinálod, meg hogy jó kondiban legyél. Végül is kinek mi az érték, nekem inkább az egészségem. -
macikos
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
MrLaszloMan
csendes tag
-
God Vazzeg
veterán
-
Boxer001
veterán
-
kovsol
titán
-
Tipo16V
aktív tag
-
kovsol
titán
-
Tomics
addikt
-
Ijk
nagyúr
-
deniro2
senior tag
-
Tomics
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
macikos
addikt
-
Tomics
addikt
-
Boxer001
veterán
Most már aztán végképp nem értem, hogy miről "beszélsz".
sNORh
Szerintem várd ki a végét, nincs itt semmilyen kólmen 2...
Ijk
Te is várjál már még, előbb tisztába kéne rakni milyen gyakorlat ez, de ha ti értitek, akkor jó...Aztán lehet a végén mély gratulációmat fogom kifejezni, de nem eszem olyan forrón a kását...
-
sNORh
addikt
-
Boxer001
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
-
macikos
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Tamoo
nagyúr
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Ijk
nagyúr
-
Boxer001
veterán
Milyen megkérdezett nők ezek, csak nem ismerőseid?
Szerintem meg egyértelműen a vékonyabb derék (pl. a Tipo által linkelt képen a bal oldali), izmos hátsó, széles vállak a menő, amelyik nő nem azt mondja, az max. biztatni akarja azt, akivel épp beszélget. Persze van ilyen réteg, akinek a pocakosabb jön be, aláírom.
Izmosodott már a vállad? -
Manitou
veterán
-
Ijk
nagyúr
-
mocsanisi
senior tag
-
DaveHutt
őstag
-
mocsanisi
senior tag
-
mocsanisi
senior tag
-
Bibby
addikt
-
varsam
őstag
Futáshoz, kosárlabdához és hasonlókhoz tényleg jó, de csak óvatosan vele, amíg nem szokja meg az izomzatod a plusz terhet, gyorsabban fáradsz, könnyebben sérülsz.
Amennyiben heti több alkalommal rendszeresen edzel, akkor pihenőnapokon pihenj, ne tedd fel szerintem, kell az izomnak a regenerálódás.
-
Bubee82
őstag
-
varsam
őstag
Ezeket a súlyokat izomerősítéshez szokták használni, viszont csak rövid ideig. Leginkább futásnál, illetve valami aktív testmozgás közben ajánlott a viselete, bokán és csuklón. Állóképességet is növel.
Én kézilabdázok, mi is használtunk ilyen súlyokat párszor, elég komoly edzések lettek belőle, de 1-1,5 óránál többet nem kell fent lennie.Más:
Ti kart hogy edzetek? Bicepsz-tricepsz egy napon, vagy szétszedve és külön napokon? -
Tomics
addikt
-
Tamoo
nagyúr
-
Boxer001
veterán
-
kovsol
titán
-
Boxer001
veterán
-
Bubee82
őstag
És gondolod, ha az izmot egész nap éri terhelés, ami érezhető ámbár kismértékű, akkor az izomnövesztő hatást fog gyakorolni?
Hallottál már izom állóképességről?
Az izomnövekedéshez rövid ideig tartó, nagy terhelés kell és az utána lévő regenerációs időszak.
Véleményed szerint egy egész nap terhelésnek kitett izom:
1. Fog -e növekedéssel válaszolni?
2. Tud -e majd regenerálódni elégségesen?Nézd meg az állóképességi sportokat űző embereket, milyen típusú izomzattal rendelkeznek. Ezekben a sportokban tipikusan sokáig edzenek, nyúzzák magukat. Vajon miért?
-
Woodslave
félisten
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Tomics
addikt
-
Ijk
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
-
Snoop-y
veterán
Nem rossz de a húzódzkodásban van még mit fejlődni bőven ( ne aggódj nekem is van még )
Tolódzkodásban én kombinálni szoktam. Nekem 30 kilóval 10 ismétlés megy. Jelenleg 69Kg vagyok. Férne rám még izom bőven de most nem foglalkozom a tömegeléssel mert a kurva muscle up-ot még így sem tudom megcsinálni

-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
-
Snoop-y
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
Snoop-y
veterán
"Nekem inkább az a Hannibal-forma kell"
A forma egy dolog de amit az a csávó művel az nagyon durva.
Ha az a szintű erő is kell akkor felejtsd el a csigás hátgépet meg a tricepszezek kézi súlyzóval. Tolódzkodás, húzódzkodás hátra karra + súllyal stb.
Ha sorozatban meg tudsz csinálni 20-30 húzódzkodást akkor már középszar formád lesz
Ha csak a forma kell azt előbb eléred mert kb közepes natural testépítő ( ami a felsőtestét illeti ) Lábát azt nem láttam valószínűleg nincs is neki

-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
" az szerintem az igazán klassz, aki több kiló, és mégis nagyjából hasonló szinten meg tudja csinálni ezeket a dolgokat "
azért azt ne felejtsd el hogy nem véletlen ott alakultak ezek a ninja dolgok ki. kurvára nem fogod tudni megcsinálni azt amit egy ilyen 40 kilós kisfaszi vagy egy sziklamászó ha 90 vagy 100 kiló körül vagy..
meg ja ez a cross fit ami nem jutott eszembe előbb
szal abban a topicban linkelj ilyen videókat szerintem.
itt ennek van sikere: [link] -
God Vazzeg
veterán
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
ezen az "univerzálisan használható testen" jót mosolygok. Ez tudod mit jelent? Számomra középszerűt mindenben. Lehet rá törekedni, de az emberi test qrvára nem univerzálisan használható, hanem arra használható amire trenírozod. Hiába nyomsz most 3*3-at ameddig eléred azt az erőt amit akarsz. Utána majd rámész a kitartásra és két hét múlva azt veszed észre hogy egyáltalán nem vagy már olyan erős 3-as nyomásban...
Mondjuk tényleg pártolni való célod van, bár az átlag 30-as kanapén döglő ember szintje nem nagy kihívás. De szurkolok
-
Woodslave
félisten
-
kovsol
titán
-
P00By
nagyúr
-
BÁ Nutrition
addikt
"Ha megnézzük, hogy 30 felett hány férfi ad még arra, hogy le tudjun futni mondjuk egy cementeszsákkal a hátán 5km-t"
miért 30 alatt hány férfi ad még arra hogy cementeszsákkal futkorásszon 5 km-en át?Senki sem szokta nézni itt a ninja-bajnokságot?
te amúgy normális vagy?
vagy túl sok borsót ettél már megint

lehet neked nem a bicepszed legfelső rétege puhult meg hanem az agykérged
de ha ilyenekben gondolkodsz akkor lehet hogy jobb ha a kettlebellesek ide vagy a nem is tudom mi a másik hülyeség topicba irkálsz.
az a penene féle topic. ilyen kézenállásokat, indiánszökdeléseket meg békaugrásokat csinálnak.. csak elfelejtettem a nevét. -
P00By
nagyúr
-
macikos
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
penene
őstag
-
PazsitZ
addikt
15-20 ismétlés kis súllyal szerintem legyengítene engem, elfogynék.
Feljebb még azt írtad átlagon felüli kemény csávó vagy.Egyébként nem tudom kitől szedted ezt, de hülyeség.
Én is sokszor lusta vagyok melegíteni és keveset is teszem, de az, hogy semmit nem melegítesz konkrétan hülyeség. Persze a te tested, de attól még a helyzet változatlan.
A 2-3 ismétlés meg megint az ami nem normális edzés, hacsak nem nagyon minimális szüneteket tartasz közötte (10-15másodperc pl.) De a melegítés még ilyen esetben is szükséges lenne. -
BÁ Nutrition
addikt
-
LOTR
addikt
csak, hogy társuljak a többiekhez
ez tényleg a lehető legnagyobb hülyeség amit csinálszbemelegítés a legfontosabb, a bemelegítés nem azt jelenti, hogy melegen öltözz fel, hanem hogy készítsd fel az izmokat, ínszalagokat és az izületeket a terhelésre - hogy ez végülis testhő-emelkedéssel is jár, az már más kérdés
minél idősebb vagy erre annál nagyobb hangsúlyt kell fektetni, és ahogy itt korábban is írták neked, erre majd később fogsz rájönni, amikor már késő lesz rossz esetben
ha bemelegítettél rendesen, akkor nagyobb erő kifejtésre leszel majd képes, mintha csak egyből elkezdenéd a munkasorozatokathogy több-kevesebb fehérje kell e a kis ismétlésszámú gyakorlatokhoz azt nem tudom, a sok ch ahhoz kell, hogy erősebb legyél, mivel te a nagy súlyra mész így evidens, hogy többet is kellene enned főleg ch-ból, de nem vagyok benne biztos, hogy hatékonyságban a te módszered jobb lenne, mint az akár erőemelős oldschool módszer sőt, szerintem ellenkezőleg, hosszútávon mindenképpen
-
kovsol
titán
bemelegítés az miért halál? olyan súllyal kell ami már mozgatja az izmot, de még nem fáraszt ki teljesen, értem ez alatt pl én vállból nyomást múltkor 40kg val toltam 10db -t, de előtte már 22,5 el és 32,5 el is csináltam, bár most már nem fogok vállból se nyomni ilyen nagy súllyal inkább növelem az ismétlést és inkább csinálok 4x15 -t 32,5kg val, mert nem akarom tönkretenni magam a nagy súlyokkal, meg ott a sérülés veszély is nagyobb
én konkréten tudom magamról, hogyha fekve nyomok a 100kg ból kevesebbet nyomok ki akkor ha előtte nem nyomtam már 80 vagy 90kg val, bemelegednek az izmok, pulzusom is feljebb megy és a vérkeringés is megindul az izmokban jobban, így felkészítem a későbbi nagyobb terhelésre
-
BÁ Nutrition
addikt
túl nagy hülyeség nem lehet... de bizony az. konkrétan szét fogod kúrni az izületeidet, és rohadt könnyedén leszakadhat valahol az izom, attól függ épp milyen gyakszival csinálod ezt. be kell melegíteni.. de a 3as ismétlés még úgyis elég gáz szériába. ilyen csúcsnyomásfélének jó.
lehet hogy egy Kathi Béla is csinál ilyet hogy 260ba nyom 3x3at de kétlem, de ő előtt már nyom 4-5 sorozatot bemelegítésnek..én pl pont ezért sérültem le, és azóta is szívok vele, pedig én olyan súllyal csináltam amivel 8 ismétlést tudtam, de bemelegítés nélkül ez is sok volt.. és most vagyok úgy 4 hónap után hogy talán szép lassan elkezdhetem terhelni a bicepszem.. még nem jött helyre de érzem hogy gyógyulgat.. és 40 kiló helyett tudtam múltkor 10el edzeni.. és határeset volt...
-
kovsol
titán
"A több ismétlésszámhoz szerintem több fehérje is kéne"
érdekes elméletén a helyedben bemelegítő sorozatokat nem hagynám ki, én minden gyakorlat előtt szoktam kisebb súllyal is csinálni 15-20-as ismétléssel bemelegítést, és hidd el nagyobb súly is jobban fog menni utána, a módszerről nem tudok nyilatkozni, hogy milyen, de mást még nem láttam 3x3 -t tolni 3x8 -t már igen
-
Bibby
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
-
Jojo5
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xcover 7 128/6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

úgyhogy hajrá
Mármint mit ad? Izmot az kizárnám. Marad állóképesség/erő. Ezek közül melyikben leszel jobb?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nagyon kemény a kutya! 

Térdszorítót próbáltál már? Nekem k@rva sokat segít.
Hogy tudsz egyensúlyt tartani?