Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
kisninja
őstag
Skacok szauna övnek van értelme ? Farag le valamit hasból ? Hónapok óta edzem igaz kaja még mindig szarkaszik de nagyon lassan megy le. Fekve nyomásnál viszont lassan de megy fel a súly. Jó rég írtam de marhára nincs időm munka edzés....
-
penene
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Most már egyre inkább csak arra tudok gondolni, hogy ez a cerkarobis bannolós belépőd csak egy ürügy volt, hogy bevágódj a topikba, és lám máris legaktívabb taggá léptél elő..
Viszlát!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Quan-Chi
üzenetére
Reggel volt "Rém rendes..." a Coolon, Bud becsajozott /ágya alatt a guminővel
/, a csaj nyakmasszírozást kért, majd megjegyezte:
- Milyen erős a markod. Különösen a jobb....
Végül is milliókat lehet elpusztítani a jobb kezünk néhány mozdulatával....
..és ezek szerint edzésnek is elmegy..... 
-
Quan-Chi
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
ja , elpusztitottál minden élő organizmust

-
God Vazzeg
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
philoxenia
MODERÁTOR
Megöltem a totyikot....
-
P00By
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Júj!
-
kovsol
titán
megleptem magam egy flakon Liquid Carni-X 100.000-el az íze elég finom, hatásáról még nem tudok nyilatkozni, de jojo fórumtárs ajánlására vettem
jah és beszereztem egy gurtnit is ma megyek hátazni kíváncsi vagyok rá, bár először tuti szokatlan lesz -
penene
őstag
válasz
macikos
üzenetére
Kiváncsi vagyok hányan élnek a "Recsken" módszerrel.
LOTR: végül is neked is igazad van. A reklám az elég drága mindenhol, így ha fórumokon sikerül nulla marketing költséggel dolgozni, az nagyon nagy előny.
ill. hátrány annak, aki meg a reklámbevételből él.Vagyis akkor marad az, hogy Cerkarobi mindenkinek ad 5 kiló fehérjét 1 évben, és akkor legalizáljuk a marketinget, vagyis jöhet.

Különben..... Viszlát!
-
LOTR
addikt
nem hallottál még olyanról, hogy fórumokba írogatnak "vásárlók", hogy reklámozzák a boltot, ráadásul mindezt pénzért/fizetségért teszik?
pedig van ilyen "szakma"/tevékenység már
és aki minderre mégis azt mondja, hogy nincs érdeke ezt csinálni, az valószínűleg nagyon naiv
én is vettem már peak fehérjét, le is írtam a véleményem, de ő nem terméket reklámoz, hanem a boltjukon keresztül a termékeket
nagyon nem mindegy - ez pedig itt pénzbe kerül, mivel reklám
amit pedig mi csinálunk, hogy mindig a legoptimálisabb választást próbáljuk belinkelni, az kvázi max versenyhelyzetet teremthet - talán nem szól érte a GVH![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Szedted már gondolom, nincsenek mellékhatásai, mint a tiazolidindionoknak?
-
student
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
nekem meg a faterom meg a nagyfater,nagymutter is szal eléggé fosok...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Bitter melon! Javítja nagyban a sejtek inzulinérzékenységét.. De nem írom le többször, itt olvasgass: [link]
-
student
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
hány évesen lettél az?
-
macikos
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
"volt egy illető, aki Recsken kigyógyult a cukorbajából"
Akkor megvan a megoldás
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Igazából nálam inkább a sejtek inzulinrezisztenciája lehet a baj, mint a kevés termelés, most arra edzek, hogy minél alacsonyabb legyen az a cukorszint, amikor már dolgoznak, igazából régebben már az öt alatti szinteken szédelegtem, most elég jól elvagyok öt alatt is, 4,5 alá azért ritkán megy, akkor már eszem. Olvastam egyszer valahol, hogy volt egy illető, aki Recsken kigyógyult a cukorbajából, gyakorlatilag a kényszerű diéta miatt, ebben bízom most, hogy nálam is működik a dolog....

-
God Vazzeg
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Az a jó ha éhes vagy, azt jelzi hogy nincs magas inzulinkibocsájtás
Egy idő után megszokja a szervezeted és beáll. Bár nem vagyok orvos, de szerintem ennek működnie kellene, nem véletlen hogy kórházban is alapból CH szegény diétára fogják a cukorbetegeket és egyből javul a vércukor szintjük, a csúcs és a visszaütés is. Én ha cukorbeteg lennék (van rá hajlamom sajna) biztos hogy sűrűn ennék keveset, CH-t minimálisra leszorítva.. Biztos lefogynék, de ezzel is segítenék a hasnyálmirigyemnek 
Inkább bitter melont nézz! -> [link]
-
Markgx10
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha megnézed, ez megfelel a Scitecesnek hatóanyagtartalomban, ár/db-ban is szinte pontosan annyi, szóval jó választás.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jó a cukorszintem jelenleg, de szinte állandóan éhes vagyok, ha eszem egy keveset azért, ha meg nem, akkor előbb utóbb....

Nyáron nincs gond, akkor sok a szinte nullkalóriás zöldféle, de ilyenkor vagy nagyon drága, vagy nincs , vagy mindkettő.... Ráadásul félek a mások által termesztett zöldségek vegyszertartalmától, amit magamnak termelek, arról tudom, hogy gyakorlatilag nulla....
A máriatöviskivonat akkor akár a biobolti változatban is jó lehet? [link] ilyet felénk is nyilván lehet kapni bioboltokban...Ilyet is találtam. -
Quan-Chi
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
a 3 termék közt a nagy különbség az hogy míg a SCitec csak Mária tövist rak a készítményébe viszont abból sokat, a másik 2 termék mindenféle földi jóból tartalmaz egy kicsit ! a Scitec éri meg magasan a legjobban ugyanis a Mária tövist nem tudod csak ebből fedezni míg a többi tápanyagot változatos étrenddel simán be lehet vinni, főleg ilyen elenyésző mennyiségben ! szóval itt a Scitec a nyerő! de ha mind3nál jobbat akarsz venni olcsóbban! akkor válaszd az Anabolic Xtreme Perfect Cycle terméket !

Markgx10 megelőzött, de 1re gondoltunk
viszont én 1200-al olcsóbban linkeltem 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez a kenyér elég jó lehet, megkóstolnám
Mindig keveset egyél, viszont ehetsz sűrűn, tehát akár óránként de kicsi adagokat! Tuti nagyon jó lesz a vércukorszinted, főleg ha figyelsz a cukor és a liszt témára.. 
-
Markgx10
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Csak a Scitec 2000-ért, de komolyan. A másik kettő tipikus parasztvakítás, sokféle hatóanyaggal, de mindegyikből olyan kevés van benne, hogy az tuti nem működik. végignéztem borzalom a másik kettő összetétele, nehogy kiadj rá 10.000ft-ot.
Vagy ha a legjobbat (és legbüdösebbet
) akarod, akkor íme: [link]Ez valóban hatásos, de sztem a sima Scitec-es máratöviskivonat is nagyon megteszi.

-
-
ithomas
őstag
Azt hiszem ehhez nincs mit hozzáfűzni....
ZÁRHATÓ!

-
Markgx10
őstag
-
Quan-Chi
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
sajnos a tiszta L-Glutamint nem igazán lehet bevinni kenyérből !

-
student
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
God Vazzeg
üzenetére
A glutamin az az aminosav amit a búzafehérje /sikér/ a legnagyobb adagban tartalmaz, vagy nem jól tudom?
Kenyeret magamnak sütök, elég erősen adalékolva:
tönkölyliszt; rozsliszt; búzacsíra; zabpehelyliszt; lenmag; szezámmag; napraforgómag; héj nélküli tökmag...
Bolti kenyeret zsömlét ritkán eszem.
Azonkívül amit észrevettem, hogy a napraforgó magolva /szotyolázva/ a szénhidráttartalma ellenére inkább csökkenti a cukorszintemet, a számban még benne volt az utolja 5-6 dkg elmagolása után, mégis öt alatt mértem...
Mi a különbség a három ugyanolyan nevű termék között? [link][link][link] mert az árban elég sok.... -
God Vazzeg
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha 2. tipusú vagy, akkor törekedj a minél alacsonyabb inzulinreakciókra, fahéj, keserű dinnye (bitter melon), és a fokhagyma a barátaid! Fogyassz ezekből minél többet, teljes kiörlésű termékek kis adagokban mehetnek, alapból minden lisztes dolog (kenyér, zsemle, tészta) tilos. Glutamin egy aminosav, nem CH!
-
Bibby
addikt
Az nem veszi észre hogy cerkának köze van ahhoz a honlaphoz aki vak...DE ezzel önmagában nincs gond, kitiltva nem lett, csak épp kicsit felvilágosítva mit kellene merre meddig. Igenis dühítő hogy ha valaki beírja milyen fehérjét venne, vagy vett, válaszul kb azt kapja hogy az mekkora ótvar szar, milyen hülye, mértnem pík csúcsfjúzsünt vett abban a boltban. Lehet ezt szebben.
Amit meg most művel dunkellel vagy akárkivel, az a sértődött óvodás szintjén áll, szintén semmi szükség vagy ok nincs erre.Az olcsós linkeket mindenki szereti továbbra is.
Leültem.
-
cerkarobi
csendes tag
Mély igazság, olvassák mások is a forumot. Meg lehet, hogy én write-onlyban működök a plébánia felé
, de leszarom
de még nem buziztam le senkit. Nagy különbség a szlengezés, és a gyerekszoba hiánya.Ekkora ökörséget, hogy a malto/vitargo alapanyaga ugyan u.a. de az ozmolaritása töredéke. El kell keserítselek, de a Vitargo kémiailag megegyezik egy nagymolekulás maltodextrin szerkezetével, tehát nem más a Vitargo sem, mint egy keményítő hidrolizátum. Olcsó, mivel savtechnológiával és nem enzimatikus disszociációval gyártják. Olvasd mer el plébános mi van a Vitargo dobozra írva?! Tudod, mi volt a Vitargóban DE2, majd felcserélték DE16-20-ra, ami az a bizonyos ozmo=gyomor,hasmenés, stb. Töredék árért, 4.990Ft/3.5kg-ért adják ott ahol én veszem, csak nem úgy hívják.
Egyébként még annyit, az inzulin háztartás tekintetében, teljesen mindegy melyik szénhidrát hidrolizátumot használjuk. Abban az esetben más a tészta, ha protkó vagy/és szabad amino megy. Nem hülyeségből írtam azt az erős növényi hatóanyagot 200gdextróz=8g-al eggyenlő, amivel ezt az egész szénhidrát szarságot ki lehet váltani, aki akarja. Linket nem teszek be. Aki ismeri, tudja.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
ha egy kicsit is cukorbeteg vagy, vagy inkább inzulin érzékeny! akkor az Alfa Lipon Sav ( ALA ) + Magnézium + glutamin kombinációt használd! ( elvileg az arginint a cukorbetegeknek kerülni kell nagyobb dózisban szóval azt ne használd)

BA : nemtudom, én régebben toltam szőlőcukrot edzés közben/előtt ... de közel se hozta azt a hatást mint amit egy edzés előtti NO formula! a SB-n mindig azt sírják hogy a NO fokozók a legutolsó dolog amit meg kell venni ... na nekem ez az első

szóval edzés előtt most veretek egy jó nagy kanál DYM Xpand -et +5g glutamint Ca-Mg-Zn el, és kurva jól megy az edzés

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Woodslave
üzenetére
Jelenleg, mióta béta-blokkolót is szedek, lassult a cukorbontásom, mivel azonban nálam eleve magasabb az egészségügyileg kívánatosnak tartottnál az éhgyomri vércukorszint, ha nem diétázom nagyon szigorúan, azt szeretném elérni, hogy ha időnként kicsit több szénhidrátot ennék, /a napi szint nálam a 150-250g között mozog/ , egy-két szelet süteményt, kicsivel több tésztát esetleg, akkor milyen módszerrel tudom gyorsítani a cukorbontást? Esetleg a speciálisan cukorégető gyorsan kivitelezhető testmozgás, vagy a cukorbontást elősegítő táplálékok is érdekelnének. Azonkívül gyakorlatilag a kevés szénhidrát alig vált ki inzulinválaszt a 2. tipusú cukorbetegnél, ha nem eszem csak keveset, akkor marad a cukorszintem relatíve magas, ha nagyobb adagot eszem, akkor van reakció természetesen, de ez a jojózás hosszú távon emeli a vércukorértéket, tehát a 3 kontra 12 -es vércukorszintet szeretném mondjuk 5 kontra 7-re szabályozni.

BÁ : az engem is meglepett, mikor a labor után elmondva, hogy 88 kilóra lefogytam, a három túlsúlyos egészségügyi dolgozó a további fogyásról már azt szükségtelennek ítélve lebeszélt volna, most 84 vagyok, de ha jön a tavasz szeretnék még fogyni, mert a cukorszintjeim tényleg javultak, tehát az elmélet nem borult attól, hogy az előírói nem tartják be, a dohányos orvos sem jó reklám, de attól még a dohányzás tényleg káros....

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
pár hete voltam egy munkaalkalmassági vizsgálaton, ráadásul az OMFI-nál
na ott a főorvos úgy előadta magát hogy mekkora táplálkozásszakértő... és arra volt büszke hogy csak 90 kilóra hízott koca
pedig a családjában mindenki 150 kiló
és hogy ő oktatja a tőbbi orvost táplálkozástudományra az országban...
akkor mennyit tudhat a többi orvos.. akinek ő tart előadástpersze minden szart el akart adni nekem, szal ha itt lenne az lenne a legnagyobb linkpatesz és álszakértő.. nem kell annyit adni a dr címre ebben a témában. max ha "felmutat" valamit. de ugye ilyen nincs. szerintem az előbb megfogalmazott 5% is sok lehet így újragondolva. ebben buninak spec igazat adok
-
cerkarobi
csendes tag
Te olvasod, vagy csak nézed amit írok? Nem mintha érdekelne !

Nézd meg odaírtam, vagy linkeltem, az oldalt amíről írtam? Nem írtam!!!
Pontosan ezt írtam: Nem írom ide a linket, s megnyugtatlak, az nem az az oldal ahonnan én vásárolok, mert ők csak scitecet árulnak, amit mivel nem veszek nincs mit írnom róla.Plébános nem a sárgára céloztam, van más MAGYAR is.
Lehet keresni az újabb kákát
-
Woodslave
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
érdekelne, hogy mire irányul a kérdés, azaz mit akarsz elérni?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Természetesen szakirányú orvosra gondoltam, nem "körzeti doktor bácsi"-ra, mondjuk olyanra aki táplálkozástudománnyal foglalkozik és ezen a területen dolgozik..... A mélységein a rendszerben tanult tudásra gondoltam elsősorban, mert például magam is nagyon sokat olvastam már a cukorbetegségről, sok újat tudnék esetleg egy átlag, pláne idősebb háziorvosnak mondani, de mivel nem rendszerében komplexen tanultam, időnként a "tudásommal" elég vaskos tévedésekbe is belefutok, utólag újabb információhoz jutva a hormonrendszer működéséről...

A "tudtommal" kifejezés pont ezért szerepelt a hsz.-ben, mivel a topikot nem olvasom, nemhogy rendszeresen, hanem egyáltalán.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Quan-Chi
üzenetére
"cukor kontra , az edzés előtti 1órában és edzés közben fogyasztott cukor drámaian csökkenti az edzés álltal kiváltott növekedési hormon szintet! míg 1-2g glutamin/arginin/BCAA kombó akár 2-3x os növekedési hormon szintet is eredményezhet "
szerinted melyik ér többet? az a nyomorék növiszint ami erre a korra megmarad az emberben vagy betölteni edzés előtt és 5 kilóval többet nyomni fekve? az izom ugyanis nem edzés közben nő,mint tudjuk

vélemény? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
"Itt nem szoktunk ilyen mélységekig belemenni, lévén tudtommal valódi szakemberek /orvosok/ nem fórumoznak ebben a topikban."
már elnézést kedves moderátor bácsi/néni, de szerintem itt eléggé bele szoktunk menni a mélységeibe is a témának! mégha annál sokkal töbsször is elhülyüljük

ill amásik hogy egy "átlag" orvos kurvára nem tekinthető szakembernek ebben a dologban. szal ****
egy Bubbi, God 100szor nagyobb szaktekintély az orvosok 95%-nál 
csak ha ezzel nem lettélvolna tisztában akkor gondoltam felnyitom a szemed
köszönöm a figyelmet

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Quan-Chi
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
a szerkesztés elhagyását se felejtsd el , több mint 100HSZ alig 1 hét alatt ... volt hogy 2 percen belül 3 is jött

-
Quan-Chi
őstag
Osynho kifejtem neked bővebben

inzulin reakciót nem csak cukorral lehet elérni , és cukor/inzulin nélkül is lehet felszívódásra/hasznosulásra pozitív közeget létrehozni ! én soha nem szedek cukrot kreatin mellé! nem hiányzik a plusz zsír/kcal ! ráadásul cukorbetegséghez vezethet a hosszútávon napi 4-5x 30-40g cukor, és az inzulinszint gyors fel-le változása se tesz jót !
szóval érdemes 1g arginit meg 1-2gramm glutamint + 300/600 Mg-Ca betolni kreatin mellé ! elvileg 1g glutamin 10g cukornak megfelelő inzulin reakciót vált ki ! az arginin meg gyorsítja az anyagcserét és vérbőséget okoz így hatékonyabb a kreatin és gyorsabban jut el az izomba, magnézium is javítja a hasznosulást míg a kálcium savmegkötő hatása révén csökkenti a gyomorsav "erejét" így kevésbé károsul a kreatin! a foszfát molekula és a ribóz még igazán hatákony a kreatin mellé, ám ezeket külön nemnagyon csak méregdrága transzportokba árulják! pl BSN CellMass semmi más csak egy kis kreatin + egy jó adag foszfát ! és a világ tán legjobb kreatin készítménye !szóval cukor helyett olcsón :
CA-MG ( javaslom a BIOTECH USA Ca-Mg-Zn (100szem), 1490-ért )
Arginin ( javaslom a Biotech Arginin 1000 (100szem) , 2990-ért)
glutamin ( javaslom a Dymatize Glutamin 1000g 11990-ért)
így hidd el még jobb lesz mint cukorral![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
cukor kontra , az edzés előtti 1órában és edzés közben fogyasztott cukor drámaian csökkenti az edzés álltal kiváltott növekedési hormon szintet! míg 1-2g glutamin/arginin/BCAA kombó akár 2-3x os növekedési hormon szintet is eredményezhet

-
dunkel
őstag
válasz
cerkarobi
üzenetére
Igazából nem is neked írom, mert te csak write-onlyba működsz, de olvassák többen is a fórumot

Dextróz: legegyszerűbb cukor, emésztés nélkül mehet a véráramba, onnantól glükóznak híjjuk'
Maltodextrin: komplex ch-nak állítják be, mert több összekapcsolt dextróz molekulából áll. A kémiai kötés viszont nagyon gyenge, ezért ez is egy nagyon gyors ch, hasonló inzulinválasszal mint a szőlőcukker.
Vitargo/waxy maize: Alapanyag ugyanaz: burgonya, árpa, rizs, kukorica stb. És? A tej az alapanyaga a túrónak meg a tejsavó proteinnek, még sincs semmi közük egymáshoz. A kulcsszó: amilopektin. A nagy különbség, hogy ennek a molekulatömege sokszorosa az előbbieknek, ozmolaritása viszont töredéke. Ez mit jelent? 1. a gyomorból sokkal hamarabb fel tud szívódni 2. egyszerre nagyobb mennyiséget is gyomorpanaszok nélkül be lehet vinni.Nem kerékpárosok vagyunk, de szemléltetésnek jó a példa: nem mindegy, hogy 1 liter sportitalba amit isznak tekerés közbe 50g vagy 120g szénhidrátot tudnak bepakolni...
Inzulinutánzók vannak és nagyon hasznosak/hatásosak, és az én véleményem az, hogy az edzés utáni időpontot kivéve jobb egy nem elsősorban cukorra épülő kreatin formula.
-
penene
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Helló.
Szerintem az világos mindenkinek, hogy cerkarobi nem reklámgyanús, hanem reklámoz. De mivel itt láthatólag senkit nem zavar, talán érdemes lenne megtartani, mivel a reklámjával segít nekünk.
Persze ez lehet, hogy nem működik a PH rendjében...

-
cerkarobi
csendes tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem fontos válaszolni?
Magamnak teszem fel hangosan, mert én egy kicsit lökött vagyok, szeretek hangosan beszélni.
Amikor valaki itt feltesz egy kérdést, edzéssel, termékkel kapcsolatban, 99%-ban egyből sárga oldal link, pedig szakmailag sokkal-de sokkal jobb MAGYAR nyelvű oldal is létezik. Nem írom ide a linket, s megnyugtatlak, az nem az az oldal ahonnan én vásárolok, mert ők csak scitecet árulnak, amit mivel nem veszek nincs mit írnom róla. -
philoxenia
MODERÁTOR
Azzal, hogy valaki konkrét boltokat is linkel, nem lenne baj, de olyan egyszerűen nem elképzelhető, hogy egy bolt legyen csak a piacon,ami a mondott terméket árulja... Mindenkinek mindent elhiszek általában, de az ennyire tendenciózus egy oldalra húzás már nekem is gyanús. Ha a terméket több helyről is be lehet szerezni, illő, hogy időnként a másik bolt/üzlet is szerepeljen, még ha nem is ott esetleg a legolcsóbb. A Fototrenden például általában vigyázunk, hogy több , legalább két-három helyet linkeljen mindenki, ha mód van rá akár egyszerre is, vagy az egyik terméket az egyik helyről, a másikat a másik helyről, hogy ne legyen reklámgyanús a dolog. Sok esetben meg elég a gyártói információ, amihez a gyártó honlapját is lehet linkelni....
-
cerkarobi
csendes tag
A plébánosnak azért megválaszolnám
,
a dextróz nem megy sehová, nem azt írtam, hogy csak és kizárólag dextróz-t kell monohidrát mellé szedni. Példálóztam, mert ő a legolcsóbb.
Plébános írd már le mi is kémiailag a vitargó? Kisegítelek. Hidrós kukorica/vagy/és/burgonya keményítő. És akkor mi a maltodex?Na mindegy. Én tudok egy terméket, ami nem cukor, és 200g dextrózzal egyenértékű, ha abból 8g-ot használsz(!!) és nem cukor(!!) Ha azt használná valaki amino/protko/creatin mellé akkor a probléma a legoptimálisabban oldódna meg.
A krea AKG-ról továbbra is fenn tartom, hogy jó megoldás, a plussz hatások miatt is, amiket fenntebb leírtam valahol.

-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Rendelj valamit, tesó és megváltozik a véleményed
(amúgy még egy helyen találtam egy Methyldrol-klónt az ebay-en, ha érdekel
olyan 8000-re jönne ki postával
)Szerk.: most nézem, hogy már 195-ért lehet venni dollárt, szóval 9550, ha kettőt rendelnénk, 8700-ha hármat, sorry
(egyébként már a klónok gyártását is leállították, szóval ha még valaki érezni akarja a magas vérnyomást, hátfájást
és heti 10kg erősödést, az most lépjen
) -
DeckardCain
senior tag
Na megvan a laborleletem

Májfunkció rendben teljesen(máriatövis tablettát szedtem ebben a két hétben, ártani nem ártott
), vas szintem is rendben. Délután megyek is edzeni. Labor közelébe nem akarok menni jó ideig.Ma váll lesz. Edzés előtt G-bomb, utána pedig fehérje-l-glutamin-bcaa, és zabálom a pipi húsit.

Szóval happy van, minden a régi lesz..
-
-
Markgx10
őstag
De őszintén az edzeni vótam, jóvót meg a milyen beteg vagyok épp 43kg-osan
(viccelek, meg ne sértődj) hsz-ok mennyivel jobbak? Semennyivel.
Én szeretem, ha vita van tegnap pl. tök jó vita ment cerkarobi és dunkel mester között, többet tanultam belőle, mint máskor hónapok alatt. Ha ehhez az kell, hogy linkeljen, akkor legyen az. Persze ez a saját véleményem.
Szerk: Ja, igen, én már rendeltem és kurva gyors volt, nem volt pk. és nagyon jó áron volt. Azóta változott meg a véleményem nekem is. Ugye az ember a piacon ugyanabból a termékből mindig a legolcsóbbat választja (már ha van esze
) és amit én vettem az mondjuk 4000-el olcsóbb volt, mint az extremefiten vagy a shop.builderen, a sportikán meg azt nem árulják. Na, mindegy, én nem akarom reklámozni, de én spec. szívesen nézem a linkelgetést, mert amúgy is tápkiegpatesz vagyok és szeretem a csodaszereket 
-
penene
őstag
A különböző Kiegek kibeszélése, ajánlása szerintem is belefér.
De cerka tényleg sokszor túlzásokba esik, és marketingeli a saját bizniszt. Ha ezt normálisan teszi, akkor van helye. Ha csak fossa nem törődve senkivel, amit a papíron lát, akkor heló.
Engem spec. nem zavar, a zavaró hszeket átpörgetem - mint ahogy Ti is az enyéim.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De Márknak pl. már segítség volt, őt sikerült beszerveznie.
-
Myki19
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez a "fáradt gőz" nem pedig egy szakmai topik,itt te is tudod jól sokkal több minden belefér mint egyébként.Jogos,hogy időnként cerka túlzásokba esik,de mindazonáltal,ő csak jót akar,amit pár gyöpös agyú máshogy értékel.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Myki19 állj le légy szíves, nincs erre semmi szükség! Egy - két link miatt soha nem szóltam volna, ezek csak a megmaradt hozzászólásai. Minden link ugyanazt a boltot hozza, a hozzászólások pedig gyakran azt a célt szolgálják, hogy más termékét/boltját leszólva a sajátját linkelje.[link] ennyi erővel írjatok össze pár boltot és tegyük be az első hsz.-be?
A végét nézd, az eleje takarítva.
Nem akarok "szakmailag" beleszólni, nem foglalkoztam a témával, de ha valaki mondjuk a videokártyáknál, vagy a fényképezőgépeknél hasonló stílusban linkelgetne ennyire hosszú ideje, már páros lábbal lett volna kirúgva. -
Myki19
aktív tag
Ezt azoknak a seggeknek írom,akik mind mind linkelgetnek,köztük jómagam is,Az vesse cerkarobira az első követ,aki nem linkelt itt még semmit,hisz orbaszájba reklámozzák enyierővel a sportikát is,meg sorolhatnám.Még ha rosszat akarna az arc,de nem azt akar,és tovább megyek,nem az ővé a bolt,hanem csak egy jóféle vásárlójuk,Na mind1 nem ragozom tovább!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
cerkarobi
üzenetére
Mindkét törölt hozzászólásodban ott a reklámlink. Egyébként meg ha értekezni akarsz, javaslom a következő fórumot:[link]
Itt nem szoktunk ilyen mélységekig belemenni, lévén tudtommal valódi szakemberek /orvosok/ nem fórumoznak ebben a topikban. /Nyilvánítani.... a másik szavunk egy fegyver/sporteszköz neve/
A harmadik hsz.-ről csak annyit, hogy az eleve jópofizás volt csak..... -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Vamzer
Én bírom cerkarobit, nem kéne kitiltani semmiképp, még ha néha tesz is egy-két linket
Azért jó, hozzáértő hsz-ai vannak, az meg még jobb, hogy dunkel mesterrel kicsit vitatkoznak, mert így több oldalról is láthat egy hozzám hasonló hobbigyúrós dolgokat a tápkiegekkel kapcsolatban és könnyebb választani, ha vásárolni akarok.
Szerintem teljesen szakmai viták szoktak ezzel kapcsolatban menni 
-
Woodslave
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
végre
Köszönöm -
Markgx10
őstag
Jó napot, uraim!

Mivel januártól komolyabbra veszem a figurát, így most praktikus okokat figyelembe véve termet váltottam. Akartam már eddig is, de amit próbáltam az ultraszar volt, ez viszont közel van, fasza (ha az előzőt 100%-nak veszem, akkor ez 90%, ami már tökéletesen megfelel), és 7000 helyett csak 5500 egy hónapra, szóval meg vagyok elégedve.
Amit sajnálok, hogy férfiak nem járnak, csak hülyegyerekek (kurva menő cuccban, 3kg-os súllyal pózol a tükörben kategóriájú), viszont az edző srác a Janesz által is jól ismert Major Attila, aki ide jött át vagy két éve és ő segít, ha olyan gyakorlat van. Szóval, minden feltétel adott, hogy jövő héttől beinduljon a henger
Lelkesedésem az egekben, ilyen már pár éve nem volt, alig várom már, hogy kezdődjön
Holnap még a terembe megyek, 24-én délelőtt egy ilyen MMA-s valamire, aztán 3 nap pihenés és zabálás, majd hétfőtől hajrá 
-
philoxenia
MODERÁTOR
cerkarobi a Fórum nem reklámfelület, ha a boltodat akarod reklámozni, olvasd el a Médiaajánlatot!
Ide csak akkor írj, ha meg tudod állni, hogy ne minden második posztod reklám legyen, most töröltem pár hozzászólásod, legközelebb nem fogom egyenként, hanem reklámregnek tekintem a nicket és mindenestől törlöm! -
Jojo5
őstag
ez a grapefruitos Hot Blood ihatóbb mint az alap gyógyszerízű

egyébként meg hát volt és faja volt
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
én is most vettem DYM 1100g-os kreatint akciósan a Sportikán! és könnyen oldódik fasza! rohadtul nem kell cukor a kreatinhoz mert a felszívódás maximalizálásához szükséges magas inzulin szintet el lehet érni több féle képpen is! pl ( fahéj , magnézium , arginin , vanádium szulfát , alfa lipon sav , ribóz , MCT , vitargo, glükózpolimer...stb )
de amúgy mi ez a peak reklámozás ? meg ész osztás ? ne akard már megtanítani a halat úszni

Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
/, a csaj nyakmasszírozást kért, majd megjegyezte:

Ha nem lennék ennyire lusta, normális maradt volna a cukorszintem nyilvánvalóan...

Mesélj már valamit, hogy mi volt a gond, ami alapján így döntöttél, vagy a gyerek miatt vagy anyagi dolgok miatt vagy motivációs problémák miatt? 
Rossz irányba haladsz