Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
penene
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Lábra fontosabb gyúrnom, de ha már elhagytam, akkor nem akarom borítani a rendet, pláne, hogy ahova járunk, ott nem lehet normálisan lábazni (nincs erőkeret, se hely, max. a fekvenyomópadról vehetem le a rúdat és oda rakom vissza
).
Szal lábnapra más hely lesz, csak hétvégén betelt a kifogas.txt.
(de így legalább a felsőtest talán fejlődni fog, ha az rendszeres
) -
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nyilván egy normál pulcsi nem fog szétszakadni rajtam csak én passzosat szerettem volna. Abból meg nem találtam jót

-
God Vazzeg
veterán
-
Kelvin
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
A téli és nyári ruhatáram között nekem is minimum egy szám eltérés van. Az évszakoknak köszönhetően mindenki eldöntheti mikor tömegel és mikor csoffad össze így a ruhatárat is okosan hozzá lehet igazítani

-
-
Snoop-y
veterán
válasz
penene
üzenetére
Hát ja én is ezen gondolkodtam. Beleerőltettem magam egy derékban simulós pulcsiba. Addig nézegettem és feszítettem a tükörben amíg sikerült hónaljban a varrást szétszakítani

Most komolyan aki tényleg póver és klasszikus testépítő alkata van az milyen ruhákba tudja belegyömöszölni magát ha én a csoffadt testemmel is szenvedek? -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nagyon komolyan nézel ki, gratulálok.Én karban is komoly gondokkal küzdök. Mivel súlyban nem fogytam, ezért már nagyon nagyon rég óta nem néztem, hogy mekkora a karom, azt hittem ugyanakkora, de gyanús volt, hogy ha magamra nézek, egyre csírábbnak tűnik, pedig addig is csak ez az egy volt valamennyire elfogadható. Kíváncsiságból megnéztem és tényleg csökken folyamatosan. Nemhiába, megteszi a hatását a sok izomgyilkos edzés (mármint a másik edzés) És bár imádom csinálni, de ezt az egyet nagyon nehéz elviselni, hogy folyamatosan romlik a forma, pedig azt hittem egy szint alá már nem tudok menni, de sajnos sikerült és még újabb borzalmak várnak rám. A több, mint 2 órás edzések minden másnap, a mindenapi futás stb. mellé kurva sok fehérjét, szénhidrátot, mindent kellene tolni, hogy ne csoffadjanak az izmaim, de egyelőre nincs pénz (az edzésekre járás viszi el azt, amit korábban a tápkiegre költöttem) így marad a csoffadás.

-
Snoop-y
veterán
Szombaton voltam edzeni.
Pihenten gyakorolgattam a muscle up-ot
Annyival ment jobban, hogy a felhúzás és átfordulásnál még alkalmaztam segítséget onnan viszont megcsináltam a tolódzkodás részét
Bazira izgulok már, hogy mikorra fogom tudni megcsinálni teljesen.más:
Voltam vásárolni. Ami vállban jó volt rám annál a derekamnál még befértem volna még egyszer. Még a karcsúsított fazonoknál is. Ami meg derékban rámsimult abba meg nem fértem bele fölül
Hiába gnóm vagyok. Vagy csak hordó emberekre csinálnak rucit 
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nyugi, de nem, nem fog
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a befőttjeidet meg üdvözlöm... hogy rohadnának meg

-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
de neked jó baszki mert a tiéd széles tömeges
az enyém csak csúcsos vazz 
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jó kép

Mekkora most a pajszer ?
-
Kidus
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Basszus, mindig mikor meglatok rolad egy kepet, fel orat gondolkodok rajta, kire hasonlit a fejed, aztan feladom. Most vegre rajottem

-
Yeffy
veterán
válasz
Tipo16V
üzenetére
Igen, nekem... Nem is Godnak... Én sajnos nem vagyok ekkora állat még - vagyis más értelemben...

Nem ,egyébként nem vagyok telefonos, bár érdekelnek, csak hobbiszinten szerelgetek néha - most épp spanom SE W580i-jén cseréltem kijelzőt, mert a barma gondolt egyet ideges állapotában, azt' fődhőbaxta...
De jól müxik, úgyh örülök.
Egyébként ebből kifolyólag nem ,sajna nincs előlapom rá.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ismerős arcok
Sajna nem tudtam kimenni
Na legközelebb 
-
Yeffy
veterán
Kár ,hogy nem tudtam menni, jó lett volna megnézni egy ilyen eseményt, és találkozni pár arccal a fórumról!
De sajnos nem jött össze, majd legközelebb.
Épp most cseréltem telefonkijelzőt, nággyon jó lett!
Kár, hogy a kicsit meghajlott slide-dal nem tudok mit kezdeni... 
God, nagyon brutális vagy!
Van még hova fejlődni... 
Holnap finom kis mell-hát, yeeah!
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Mennyi volt az 1m2-re eső kopaszok aránya?
Ahogy látom mindenki a legkisebb, legizmosabb felsőjét vette fel 
Mi volt mögöttetek, fekvenyomás?
Tipo: A táskája?
Mindenki nagytáskával ment? 
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
most nézem, órád honnan van?

-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mintha magamat látnám
a bal szélen

ez a "minden fotózásra ezt veszem fel" inged?
jó a kar amúgy

-
Tipo16V
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
és azok a haverok akikkel állsz?
kerestelek amúgy de nem láttalak, kicsit nagy volt a tömeg
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nézz rá a befőtteidre
A bal oldali táskája előtt álltam
Ott a bal szélén fehérbe az Bognár Gergő?? -
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jó az inged!

-
Tipo16V
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
na...
jókor írod ki..én reggel nem jöttem fel fórumra, de voltam délután, hát nem volt rossz, brutaltol kaptam shakert
, láttam Danit, meg Bécit, de összességében elég kicsi volt szvsz 
-
LOTR
addikt
-
Frequence
tag
Csak az eredeti Powerballt vegyétek ha tehetitek, én sajnos vettem egy gagyibbat pár éve és egy hét után csörgött az egész, meg a gumiborítása is kidörzsöli a bőrt miközben szorítja az ember... cserébe viszont szépen világít

-
Tomics
addikt
válasz
penene
üzenetére
Mindegyik ugyanazt csinálja, asszem a 350hz-ek többet pörögnek, de az már edzett powerball-osoknak való...még ezt is erősen kell fogni klönben kirepülhet a kezedből aztán tör zúz
Screamer működés közben kib@aszott hangos, másban nem különbözik. Számlálós meg kiírja hogy mennyi fordulaton pörgött, lehet magaddal versenyezni
De azt utólag is tudsz rá venni ha most még nem akarsz. Alap verzió bőven elég, a többi is ugyanazt tudja -
Tomics
addikt
válasz
penene
üzenetére
Utánanéztem, úgy néz ki bezárt az a bolt.
Rendeld meg innen személyes átvétellel (vagy menj be a boltba, biztos van raktáron) Nyugatitól 2 percMás: Edzetek keményen és ameddig csak lehet! Hihetetlen hogy összeszakadtam ahhoz az ultraszar formához képest amit 1 év alatt összelapátoltam
Ma kalimpálok a 4 kilós súlyzóimmal! 
-
modd3r
őstag
Szevasztok!
Tudja vki mi lett a mai Louie Koncz Classic verseny (Fitparádé) eredménye?
Köszi.
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Tavaly azt írtam, majd talán jövőre! Most is csak ezt tudom...

Mindegy egy hülyével kevesebb!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
Aki esetleg jön ma parádézni, annak számom az adatoknál, legyen szíves rámcsörögni, vagy ha megismer, odajönni
Nem úgy mint máskor, hogy "jajj nem mertem odamenni", meg "nem ismertelek meg" meg ilyesmi
Aki meg direkt nem akar megismerni, annak rejtegetek egy tajgetosz csakoda jegyet, az is jelentkezzen
-
macikos
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Ez a kép azért nem semmi, mert Dani karjait két "noname" testépítő emeli a magasba! A valaha volt egyik legjobb testépítő (Flex Wheeler - jobbra) és a mostaniak között az egyik legjobb (Victor Martinez - balra).
Hogy te is megértsd
, ez olyan, mintha Baumgartner Zsótika kezét Senna és Schumi emelné a magasba
(Ha Dani ezt olvasná, bocsánatot kérek tőle, hogy Baumgartnerhez hasonlítottam
)Egyébként most látszik, hogy Dani elérte az IFBB Pro színvonalat! A combjának ilyennek kell lennie, ez itt már alap!
-
Jojo5
őstag
bakony nutrition FTW

-
P00By
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Szted, ha "nem ilyennek" kellene lennie, azzal lehetne nemzetközi versenyt nyerni?

-
glutamin
őstag
Tóth Dani megynyerte a Body Xtreme Invitational versenyt.

Ez a kép nem semmi!

-
P00By
nagyúr
Tóth Dani mindent vitt a Body Xtremeen!

-
nepszter1
addikt
Amit belinkelt tomics azt a sparta-n powerball-t azt mondják hogy szar kérdeztem haveromat pár pörgetés után tönkre megy nem éri meg.
-
Yeffy
veterán
Úristen de betegeeeeeek!

Kidus, jobbulást!
Na voltam ma, faxavót'! Az előbb meg végre valahára befejeztem a takarítást! Már csak mosogatnom kell egy halom edényt!
Mindegy, ez van... -
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Most valahogy nincs kedvem évekig tömegelni meg nem is tudom, hogy diéta vagy inkább tömegelősdi menjen mert most kb stagnál a kaja szal szintentart néha félrekajálás megy, de megy kardió is szal behízni nem fogok de ha megy is le a TZSből egy kevés az is túl lassan

Gondolkodtam már én sokat de natúrban tisztán nőni már igencsak nehézkes persze nem lehetetlen csak már kéne valami okosságot kitalálnom és nem szöszmötölni

-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Te szemét!

Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
)

Fordítva mint az ingeknél, azoknál meg hosszú szokott lenni a dereka

tudom viszlát.. 

Nagyon komolyan nézel ki, gratulálok.

Ma kalimpálok a 4 kilós súlyzóimmal!
Aki meg direkt nem akar megismerni, annak rejtegetek egy tajgetosz csakoda jegyet, az is jelentkezzen
Mindegy, ez van...