Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
csak szólok hogy én ezt a srácot személyesen is ismerem
azért lett kissárkány mert az itteni 1ik konditerembe az edző Kis Sanyi beceneve Sárkány csak az egy bazi nagy durván izmos ember , és ez a srác kitalálta hogy olyan lesz mint ő így megcsinálta a haját ugyan olyanra meg elkezdett edzeni ... csak hogy tudjátok mihez hasonlítani :
a forma európa bajnokságon 2. lett fekvenyomásba ... úgy h előtte megsérült , szóval tud valamit
-
Snoop-y
veterán
Eddig úgy csináltam, hogy 60-ba nyomtam melegítésnek 14-et ( ez simán megy ) aztán 70-el ( 8 ismétlések ) végignyomtam.
A keddi piramisozás volt az első. Nyilván ki kell még tapasztalnom, hogy hogyan tudom optimálisan terhelni a mellizmaimat. Tegnapra oltári izomlázam lett de ma már nem érzek semmit. -
macikos
addikt
Nem az számít, hogy azt megnyerte. Az számít, hogy embertelen fizikuma van, ő a legnagyobb magyar testépítő. Ja és neki van lába, tökéletes a vádlija. Múltkor is néztem néhány pro képeit, aztán ott volt Johnny O. Jackson az óvodás kori vádlijával. Erre írták ott kommentbe, hogy még rámehetne. Hát kurvára nem! Az a vádli olyan marad, akármit csinál vele!
-
harry
veterán
Most 3 edzésnap van, valahogy így:
H: mell+tric, Sz: Hát+combhajlító, P: comb, váll, bicepsz
Na mondjuk az utolsó nap szerintem nem jó, vagy comb, vagy váll-bic, együtt ez sok, de mindegy is. És ehhez gondoltam úgy megvariálni, hogy lesz egy rövidebb és egy hosszabb tricepsz/bicepsz edzés is, kb így:
H: hosszabb tricepsz, Sz: rövidebb bicepsz P: rövidebb tricepsz H: hosszabb bicepsz.
Ezzel változna az is, hogy adott napon adott karizom mellett melyik másik izmot edzem. Vagy lehet máshogy is. Esetleg negyedik edzésnap, néha van is, hogy elmegyek 4.szer, de erre nem alapoznék tervet. -
macikos
addikt
Köszönöm kérdésed. A kreatin kúrám olyan jól halad, mint Győzike felsőfokú angol nyelvvizsgája
Az a gond, hogy feltöltést kell csinálni. Na az meg úgy néz ki, hogy napont sokszor be kell vinni sokat. Reggel is. Nálam annyi a gond, hogy általában 13 óra környékén kelek fel, így a reggeli kreatin ivászat elmaradKellene már változtatnom a dolgokon, pl. hogy nem cod4-ezek hajnalig
Egyébként még jóváhozhatod a hibádat
Még nincs vége a nyárnak. Tehát az elkövetkező 2 hónapban minden szombaton és vasárnap kimész a strandra és keresed Kormány Mihályt
-
-
Woodslave
félisten
humbuk cucc
Ne egy ilyen bodyshopos cikket vegyél alapul. Én nem fogok itt a kreatin mellett kampányolni, de a legtöbbet kutatott tápkieg. Nem mellesleg a leginkább hatásosnak is talált. Én mondjuk csak kreatint használok semmi egyéb kieget (most sikerült egy 700 grammot beszerválnom megint)
Csak én nem töltök, hanem a napi 5 grammos módszert alkalmazom - nem mintha ez a hatásosságáról bármit is bizonyítana... -
LOTR
addikt
50g 3 adagban/nap?
ha ettől az adagtól nem lenne hasmenése, akkor semmitől
szerintem teljesen felesleges ekkora adag, de persze ezt is ki kell próbálni
amúgy attól, hogy 130kiló, még lehet, hogy 30-40kiló zsír rajta van, és a kreatint ugyan úgy az izomtömeghez érdemes adagolni, mint a fehérjét -
Criton
veterán
Nekem csak 1-2 alkalom kell edzővel, megmutassa mit merre hogyan, míg nem ismerek senkit a teremben.
Ha minden igaz lassan lesz is egy terem a melóhelyemhez közel, gyalog 1km, szóval oda is egy kis gyaloglás
Lusta nem vagyok, amit a fejembe veszek, azt meg is fogom csinálni
Célul tűztem ki, hogy leadjak, és formáljak is egy kicsit, igaz, erről a nyárról már lekéstem, hogy mutogassam magam, de talán jövő nyárra jobb lesz, vagy is tudom, és el is fogom érni.Szerintem az is nagyon fontos, hogy az ember mennyire határozza el magát, nem vagyok az hogy elkezdem és 20perc után abbahagyom mert nem bírom...elegem van...stb... akkor is ha beledöglök végig fogom csinálni.
Amikor tartottam a 70-75kg és elkezdtem volna edzeni, akkor volt egy balesetem.
Fekve nyomás volt súllyal, az akkori haver akivel lementem (ő persze régebben odajárt), látott egy jó nőt, elkezdte nézni, én meg nem bírtam a súlyt egy idő után tartani, így, úgy ahogy volt, az egész súly ráesett a mellkasomra, és egy szép szegycsont repedésem lett...5 napig levegőt alig kaptam... -
harry
veterán
Én inkább bevásárolnék egyszerre nagy mennyiségben mindent, nagyobb kiadás, de ez van, utána fél évig nincs rá gondom (kivéve esetleg 1-2 dolgot, de az kisebb költség). Nyilván egy pakk glutamint nem érné meg venni, de hozzácsapva két zsák fehérjéhez nem gond. Azzal meg nagyjából tudok számolni, hogy miből mennyit fogyasztok, meddig elég. Aztán ha elfogy, elfogy, magában azt persze itthon megveszem, de nekem jobban tetszik ez a nagy pakkos, külföldi megoldás (illetve nem tetszik, hogy külföld, de hát olcsóbb, főleg így nagy tételnél).
-
macikos
addikt
Ha tudod, hogy valami el fog fogyni, akkor már előzőleg veszel belőle (pl: budipapír
)
Én mindig minimum 5 kiló fehérjét vettem vagy amikor akciós volt az ON sportikán, akkor vettem 3 zsákkal. Azt el se tudom képzelni, hogy valami elfogy, aztán gyorsan be kell rohanni a városba a boltba, mert ha nem veszek glutamint, akkor felpuhul a bicepszem legfelső rétege.
Egyébként se veszek tápkieget boltban. Eddig mindent neten rendeltem. Hülye leszek boltban venni, ha neten vásárolva 2 nap alatt megjön, na meg olcsóbb is. -
Tomics
addikt
itt mindenki ilyen türelmetlen kisgyerek?
kezdetben én is ódzkodtam a myproteintől, de hidd el ugyanolyan jó mint a szétdizájnolt dobozból lapátolni az extrán ultraszűrt génaktivátoros cuccot.
max átöntöd egy üres gasparis dobozba és a lelked is nyugodt lehetTipo: nem, előre kell fizetni rendelésnél visa kártyáról, esetleg paypal. futártól már csak át kell venni. nincs rizikó, megbízható furárcég, szerencsére nem a magyar posta hozza
-
macikos
addikt
Mi az, hogy jobbat? A glutamin az glutamin.
Csak mondom, hogy a gyártók, még az általad annyira ajnározott Dymatize is azt csinálja, hogy megveszi az alapanyagokat és abból otthon kikevergeti magának a szuper Dymatize tömegnövelőt, fehérjét, hozzáadott glutaminnal, stb. A fehérje is fehérje. Most attól, hogy mi van ráírva a dobozra, attól még az hidrolizált, ultraszűrt, stb. fehérje is minden gyártónál ugyanaz.
Sőt, 1Kg Kreatin monohidrát 5.000Ft: [link]
5Kg csokis 82%-os fehérje 15.000Ft: [link]Ha ezeket is itt szerzed be, akkor már elég sokat lehet spórolni.
-
Quan-Chi
őstag
-
Tomics
addikt
ez anglia. már többen rendeltek innen a topicból, köztük mackó is, ilyet zabál tudtommal. mivel EU-s ország így nincs vám...
8 font a szállítási költség, 1 hét alatt itt a cucc, dpd futárszolgálat hozza.
én plusz még 2 patesz innen 25 kilónyi cuccot rendeltem semmi gond nem volt -
-
kovsol
titán
nem kell nagy rendszeresség mert kb van 10 része (bár lehet jött ki új évad azóta mióta láttam), és bevallom láttam azokat, de nem a tv ben hanem le volt töltve szobatársamnak és még vele néztem meg unalmas kollégiumi estéken, még mindig jobb volt azt nézni este egyet mint az anyátok közt tizeakárhányadik évadjának izgalmas részeit
amúgy szerintem nem kell elítélni senkit azért mert mit néz, az már más kérdés ki mennyire is hiszi el amit lát
-
LOTR
addikt
-
Egyrészt én is szeretem méricskélni a karomat, de ami fontosabb, az az, hogy 2 centi + nagyjából azt jelenti, hogy 15-20 kilóval nagyobbat tudok ütni, kezenként 7-8-9 kilóval nagyobb súlyt tudok felemelni, és olyan konkrét gyakorlatokban, mint mondjuk a kéztámaszos fejenállásból való kézállás, vagy medicinlabda-dobás, netalán súlyos kő vagy bármi felemelése, nagyon is számít ez az erőkülönbség. Sok olyan helyzet van, aminél alig néhány kilón múlik, hogy sikerül -e a dolog, vagy sem. Ilyen volt például, mikor a radiátort átemelve vettem ki a sarokból a mosógépet. Ha csak 2-3 kilóval gyengébb lettem volna, már nem tudtam volna megcsinálni. Ilyesmikre gondolok. A 40 centis kar nem elég erős, de a 42 centis már az.
-
BÁ Nutrition
addikt
azért mert ő sem hiszi el teljesen amit írt. 40es kar is lófasz meg 42es is..
rengeteg ember mászkál 50 feletti karokkal, szal az 50 se olyan nagy cucc már.
ez olyan mint 20 évvel ezelőtt ha valaki nyomott 200 kilót az aztakurva kategória volt. simán nyert OB-t meg minden. most meg ifi kategóriában is megcsinálják 80-90 kilósanpersze ettől még szép ha valaki nyom 200at, nekem is ez a célom, de már nem borulnak le eléd miatta. hogy ez mitől van azt nem tom, igazából aki akart 20 évvel ezelőtt is kokszolhatott annyit mint a barom, szal nem ezen múlik
jön fel az ifjuság folyamatosan.
nálunk is az van hogy régen a teremben a 120-130 kilós nyomásokat már csak kokszal érték el. én meg diéta alatt is 40 kilóval többet nyomok... 150 g ch mellett
amúgy abból a szempontból igaza van hogy egy 120 kilós forma nem egy univerzális sportalkat. a legtöbb sporttevékenységben hátrány a testsúlytöbblet(átlaghoz képes és nem feleslegről beszélek feltétlen) de ezeknek az embereknek már feltaláltuk a kettlebellesek ide topicot úgyhogy ott kellene osztani az észt, meg a litvánt is
-
Quan-Chi
őstag
kíváncsi vagyok mennyit adtak el a Reflex cuccokból, nagyon jó a design de hogy milyen azt nem tudom, eddig még nem vitt rá a lélek hogy vegyek akármit is
amúgy nem olyan nagyon sok ez a tápkieg ha elosztod 10 hétre meg végig gondolod hogy mit mire használsz , teljesen logikus az összes cucc- Vitamin pak + C + Ca-MG + FLAX teljesen alap vitamin kiegészítés annak is kötelező lenne aki 1 napja jár edzeni
- Elit whey reggel , ISO100 edzés után, 12hours lefekvés előtt ( annak sincs kint a doboza ... azt se tudom hol van) ez napi 5 adag fehérje ... egyáltalán nem kiemelkedően sok, csak nem mindig sima tejsavó hanem napszaknak, igénynek megfelelően más és más!
- Xenadrin , 60 napra egy egész jó zsírégető fokozva + yohimbével és koffeinnel
- Karnitin alap kieg diéta alatt
- Bcaa - glutamin alap kieg lenne mindig , diéta alatt kötelező
- kreatin , csak edzés utána a gyorsabb regenerálódás és a jobban hidratáltság érdekében
- Arginin , edzés előtti energizáló hogy 1általán elmennyek mikor már a tököm kivan
- flavon , na talán ez az ami egy kicsit kérdőjeles de elég jól reagálok a tribulusra meg a flavonra , ezen kívül észrevehetően jobban regenerálódok meg jobban alszok mikor szedem. a Meth-X eddig a legjobb ilyen jellegű termék amit próbáltam! én mondjuk még 8K-ért vettem most meg 9.5K... mikor elfogyott 50 nap után akkor kezdtem el nyomatni a Biotech-es Tribulust egy gyenge vízhajtó hatás érdekében
- Klenbuterol , nyilván diéta alatti szereplését nem kell bemutatni , erősen antikatabolikus , yohimbével szinergikusan elég jól pucol és egyben tart !
- Atro-Phex 2 éve itt rohad a polcon mint mondtam 25-6 dollárért vette nekem tesóm az USA-ban
szóval mint láthatod sehol nincs semmi extra , nem is használtam valami hiperszuper gyártó brutál és rohadt drága termékét , alap kiegek nem túl nagy mennyiségbenjúlius 5. -étől kezdődik a tömegelés
de csak minőségi jelleggel. Elit whey marad , glutaminés vitamin is ezen kívül BSN Nitrix + no-Xplode + Cellmass
alig várom
-
Bibby
addikt
"ha már lejár rendszeresen és megedzi az összes izomcsoportját 1x 1 héten"
Látom te sem olvastad a topikot gyakran. Nézd meg nyugodtan az új arcok mivel kezdik a szösszeneteiket:
"Én biztos hogy nem akarok terembe járni, mert
1. nincs időm
2. nincs kedvem
3. nekem csak kevés izom kell, azt biztos lehet itthon is
4. nekem csak a mellizmom kicsi meg egy kis bicepszet szeretnék, mást nem
5. a lábam az erős mert fociztam bicikliztem lábtengóztam kiskoromban."Na így aztán megvan a lelkesedés meg a komplett edzés.
-
harry
veterán
Tudom, én is így gondoltam, csak azt mondom, hogy azért nem árt érteni is a dolgokhoz. Én pl. a kezdetekkor szerettem utánaolvasni mindennek, mit-miért úgy, nem csak tolni a kaját meg edzeni. És ha tetszik neki a téma, és ezekre alapozva folytatja tovább, az még jobb, akkor meg miért ne. Meg ugye az sem mindegy, hogy milyen edzésmúlttal rendelkezik valaki. Pl. ha valaki aktív sportoló volt, azon nem fog meglátszani különösebben változás attól, hogy hetente párszor súlyzózik, oda lehet már több kell.
De mindegy is, sportoljon, egyen, olvasson. -
KAMELOT
titán
akkor hozzáteszem a saját tapasztalatomat
1. van ismerősöm aki be tudja vizsgálni szereket....kórházban dolgozik
2. organon cégnek szlovákiában van licensze....gondolom a gyógyszertárban nem FAKE decá-t fognak árulni
3. bunny jól mondja egyetértek mindenben vele. jobbik esetben étolaj...rosszabik esetben valami koszos szart nyomsz...és elfertőződhet. -
Sotho
őstag
Mert a 20-as éveidben sokkal több időd van edzeni
30 fölött meló család egyéb dolgok miatt már nagyon kell szervezni nem mindig jön össze, de ügye a pénz =idő.
Sok zsével akármikor megoldanám az edzésem
A tesztó az egy dolog, de androgén receptorok is kellenek hozzá ahol kifejti a hatását, + még sok más hormon amik meghatározzák hogy az ember mire juthat naturálban az adott életkorában. -
Márk01
tag
....és olyan is van,hogy a tizen,huszon éves "alfa hím"tetőzése megegyezik a 90 éves bácsi tesztó szintjével....
Azért senki se gondolja már,hogy csak azért mert 20 éves rá is automatikusan vonatkoznak az optimális értékek,csak szét kell nézni a fiatalok között,egyre több "kislány"van. -
tween
őstag
Marhára remélem nem óhajtasz kioktatni hogyan kell oldal emelni
33 éves vagyok,'99 óta edzek ebből 2 év kiesett,az egyik a gerincműtétem miatt...és lám már tudjuk is miért fájdul meg és miért sugároz lefele a talpamig a fájdalom,ha valami nem tetszik nekiezért kell 45 fokra hasalnom...10 kilóval melegítek állva 20at,12be 15,14be 8,16osokkal hasalok el,ennyi..biztosra veszem,mivel talán hülye nem vagyok(vagy mégis?)hogy így könnyítve van valamelyest a dolog...így csinálom ahogy itt bemutatják,tessék: válledzés
ja és egy szóval sem mondtam hogy a 16osokkal állva csinálom
-
Boxer001
veterán
El ne hidd már neki, hogy annyival csinálja szabályosan...még amit kérdez, az se igaz.
Szerintem is sántít valahogy ez az 1 hét kell 1 izomcsoportnak téma.Ezért jövő héttől váltok, aztán kiderül.
tween
Nekem is szokott cseszekedni a derakam és eléggé félek, hogy komolyabb a baj... -
peetmaster
senior tag
Igen, én is ezt mondtam. A diétánál is fogy az ember, de (ha mindent jól csinál), akkor csak testzsírból. Hát akkor ezek szerint én is a "barmok" közé tartozom, mert tavaly úgy diétáztam, hogy csak futópad, de persze alacsonyabb fokozaton, és 8-10km/h-s séta volt helyette.
Minden nap 45 perc intenzív séta és csak úgy ment lefelé a zsír. De hát kinek hogy. Én régebben rövidtávfutással is próbálkoztam, és beláttam, hogy alapjáraton szarul reagálok a futásra, magyarul nagyon fogyok tőle. Nálam a futás mindenképp kizárva, biciklizés jöhet még szóba, vagy pedig taposógép. Aerob edzéseknek az a lényege, hogy szinte bármilyen mozgást csinálhatsz, DE: monoton legyen (nincs megszakítás még 4-5 másodpercre sem), 120-140 közötti pulzustartományban kell lenni folyamatosan, és 35 perc alá nem szabad menni (inkább 45-50).
-
Quan-Chi
őstag
2 hónappal ezelőtt még 45-46 körül voltak most meg alig 41-42
csupacsupa móka ez a diéta-tömegelés
minden diéta után egy kicsit jobban nézek ki, bár a 100kilós plafont nem tudom átlépni valahogy, most már annyi mindent vettem meg olyna kajám lesz hogy ha nem ütöm meg a 101-et akkor megütök helyette valaki mást
-
BÁ Nutrition
addikt
az a baj hogyha nem kibaszottul eltalált pontos diétát csinál akkor valszeg abóól a 20 kilóból csak 10 kiló zsír megy le max. és még így is több mint 20 kiló zsír marad rajta. ezért nem biztos hogy olyan sok értelme lesz egy ilyen diétának.
pont erről beszél wood is, bár lehet nem olvastad.
ha jól emlékszem olyan 95-100 kilóról ment le 77-78ra és még így is bőven maradt rajta cucc. szal no kockahas, szálkák stb. persze ha 20 kiló zsírt adott volna le mingyá más lenne a helyzet. de azt nem olyan egyszerű elérni.
kíváncsi leszek nekem hogy sikerül majdmost még csak 11 nap telt el és még egy gramot se adtam le
pedig csak 200 g rizst eszek meg naponta. szal egyből elég alacsony ch-n kezdtem. sajna pontosan nem tudom, pontosan mert költségmegtakarítás miatt egyenlőre banánturmixba nyomatom az Árpinutrition fehérjét. de ha minden igaz holnap megjön a fizu és a kajajegy így el fogom kezdeni a tojásfehérjelé kiegészítést a csirke mellé. a turmixok meg elmaradnak. remélem bírni fogom a tojásfehérjét és nem lesz allergiám rá mint a lidl-ös halfilére. kiderül. ha minden oké akkor kb heti 4-5 kilót fogok lenyomni belőle hetente, azaz havi 10000 forint pluszköltség. viszont egy 80 g-al meg tudom emelni a fehérjebevitelem. nagyon kíváncsi vagyok.
-
Quan-Chi
őstag
azok a Scitec -es vödrök már nagyon régiek ... a hűtsó sorvan végig DYm kartonok vannak, csak épp nem látszik , meg anyám óvónő és most vagdosott szét egy csomó karton dobozt , ráadásul van zsákos fehérje is ... Biotech-Scitec-PowerTrack már régen felejtős, még anno fénykoromban szedtem
azóta DYm meg BSN ...
a képen egy HCG van , nincs rá szükségem , főleg így diéta után hülyeség lenne... 1ik havernak kell
most amúgy se érdemes HCG-t venni mert 10K egy doboz, nem tudom miért ilyen sok tavaly fele volt
én csak diéta alatt "doppingolok" akkor is csak Klenbuterollal
-
kkrisi
senior tag
Nem kell kell minősíteni engem meg apámat... csak épp azon vagyok h jövőhét az ucsó hét suliba utánna itt a nyár és akkro elsz időm foglalkozni ezzel... MEg most dolgom si volt nem kevés amit intézni kellet..
macikos: Nem nem én nem azokra gondoltam hanem a szer szó nekem még kajakozásról maradt téli edzésen ugye gyúrtunk és mikor voltak ilyen 1perces szerek utánna volt szercsere tehát szerek= mellgép hátgép.....stb így értem!
-
macikos
addikt
És hol van az a kép? Láthatjuk?
Amúgy erről a sok dobozról az jut eszembe, amikor pár éve minden nap ettem valami csokit a suliban. Snickers, Mars, Twix, stb. a papírját meg nem dobtam ki, hanem gondosan beraktam a kabátzsebembe. Aztán amikor már ilyen jó 5 cm vastag volt a gyűjtemény, akkor néha elővettem aztán számolgattam, mintha pénz lenne. Ami furcsa, hogy a hatás kb. ugyanolyan volt, lesett mindenki, hogy most mi a f*szom van
Na ez a sok csoki adott nekem erőt és mindent kibíró akaratot
-
Woodslave
félisten
tudom, de többet ér vele, mint Dragonfx a 38-as karjával
Ez egy senki, mégis többet ért már el eddig mint sokan mások, ha így akkor így.
Leht fikázni meg minden, ugyanúgy megcsinálta magát, mint a senkiházi hajdú péter.
De nem akarom védeni egyik szutykot sem soha nem nézem egyiket sem és bár nem vagyok elitista de erre büszke vagyok -
Markgx10
őstag
Pontosan, ez a hihetetlen, hogy amikor kezébe vesz 2db 2,5kg-os tárcsát, akkor 20-al többet mond a súlyra. Hihetetlen, hogy a tök egyértelmű dolgokban is megpróbál hazudni. Ezeknek egy kurva nagy színház és hazugság az egész életük. Ilyenkor jövök rá, hogy milyen jó, hogy véletlenül sem követem ezt a szégyent, mert minden este tiszta ideg lennék
-
Osynho
addikt
Hát, régebb óta edzek, csak nem látszik annyira...
Sokáig csak a kocaedzés ment (mell-bicó), meg a kaja is vicc volt. Aztán elég lassan álltam be a normális életmódra (sajnos egykét buli, ivászat még ma is becsúszik
). Az utóbbi talán 2-3 év ami komolyabb. Mivel focizok, így eleget futok, ez a bringa + futás kiegészítés lesz, tudom, hogy kevés a 1,5 km, de mellette a 14-16km bringázással máris min 40 perc mire végzek, kényelmes tempóban. Mindenesetre legközelebb nyomok 2 kört, csak ma pl ma fájt a vádlim a tegnapi meccs után
Azért a 16 perc alatt 4,5-5km már elég extrém állóképességet jelentene
(#14960) penene Én is 170 pár centi vagyok és pont 68 kilóról kezdtem edzeni! Küggyed csak! Amúgy, ha meglenne a 72kg + kockahas, akkor a 75kg + kockahas lenne a cél...
-
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest