Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#88951) Plata válasza homerhamm (#88948) üzenetére


Plata
félisten

Bully2 kell a többire nem tartok igényt. :D
Sőt jöjjön Bully online,veszek két konzolt és elszórakozunk. :D

#88946MrYoniko
Hát meztelen nőt most sem láthatsz GTA-ban,max pucér pasit,mert a roksztárnak az kell. ;]
Nekem meg lángszóró vagy napalm hogy végre jól szórakozzam a kiirtásukkal. :D

(#88952) Kiskokó válasza #81556480 (#88947) üzenetére


Kiskokó
veterán

Nem is lesz GTA-6 mert addigra annyira sok /nagy metaverzum lesz, hogy a GTA senkit se fog izgatni :DDD

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#88953) #81556480 válasza szTotyy (#88950) üzenetére


#81556480
törölt tag

És most ezzel mit is mondtál? Van tudomásod arról hogy mi lesz vagy mi készül?
A megjelenő GTA online updatekben már meg kellene jelennie ennek az irányvonalnak ha lenne, de ennek nyoma sincs. Majd térjünk erre vissza ha valóság lesz nem csak egy felkorbácsolt fórum fikció ( mármint a gta világában) . Ezek nélkül a dolgok nélkül amikről itt beszéltek is elég fasza akciófilm szerű gta online sztorit tudnak csinálni ami nekem bejön. ( engem sokkal sokkal jobban felcsesz hogy angol akcentusos dave meg ez a diszkós vonal van benne mint bármi, de ez meg csak az én problémám :DDD )

A GTA online állatokról volt az a hír hogy állatvédelmi lobbi miatt nem kerülnek be onlineba ( valójában meg lehet csak technikailag nem tudták megvalósítani az összehangoltságot 2013-ban aztán már nem foglalkoztak vele) rdo 2019, gta online 2013. RDR-ben az állatok az alapjai a játlknak a vadászat miatt, gta-ban meg nem.

(#88954) #81556480 válasza Kiskokó (#88952) üzenetére


#81556480
törölt tag

na ez a másik kedvencem mostanában ez a metaverzum. valaki belökte ide, azóta ez is visszatérő elmélete ennek a fórumnak. :o

én azt gondolom amit már leírtam. Olyan hogy GTA 6 nagyon nagyon sokáig nem vagy egyáltalán nem is lesz. Több interjú és nyilatkozat is egybevág ezzel az elmélettel, de ezt már leírtam itt. Viszont azok óta meg annyi minden változott a rockstarnál hogy azt se lehet már alapul venni.

(#88955) Kiskokó válasza #81556480 (#88954) üzenetére


Kiskokó
veterán

Ilyen alapon a fél fórumot be lehetne zárni, ha csak olyanról beszélgetnének itt az emberek aminek van valós alapja stb.De értem mait mondasz, csak azt nem, hogy ez miért zavar téged?
Mert, hogy Plata teljesen nem ide illő és sokszor kitalált dolgai évek óta zavarnak az még oké.
De, hogy most 1-2 ember 1-2 hozzászólásban leír egy saját gondolat menetet a játékkal kapcsolatban... most abban mivan?
Akkor tényleg zárjuk be a fórumot.

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#88956) Plata válasza Kiskokó (#88952) üzenetére


Plata
félisten

Csak nem frászbúkos metaverzumra gondolsz?
Hát az biztos hogy nem izgat.
Akkor már inkább elővételbenmegveszem most a GTA 14-et. :D

(#88957) #81556480 válasza Kiskokó (#88955) üzenetére


#81556480
törölt tag

Ugyanolyan off itt egy meg nem jelent játék metaverzumáról beszélgetni meg a másik retardált napi ömlengéseit olvasgatni mint egy teljesen másik játék stream linkjét betenni. Szerintem nincs különbség. Csak mivel nincsen topicgazdánk, pár éve teljesen feledésbe merültek a ph alapelvei, mivel senki nem tart itt rendet. De zt már mindenki elfelejtette hogy pár éve még szabályozott keretek között működött ez a fórum ( mármint az egész ph). És nem kell bezárni mert van napi téma on-ba is rendesen, főleg ha holnap kijön az új update lesz miről beszélni.

Nem az zavar hogy egy két felröppent -néha valós- hír alapján van diskurzus, hanem hogy jelenleg ott tartunk hogy egy be nem jelentett játék jövőjébe olyan messzire belehergelte itt magát pár ember hogy biztosan lilahajú buzi transznemű sims pc játék lesz és biztos szar lesz :DDD

(#88958) szTotyy válasza #81556480 (#88953) üzenetére


szTotyy
őstag

Valóban nem látom mi fog történni. De nem nehéz kitalálni az irányvonalat. Ezt te is tudod. És most itt nem tényekről beszélgetünk, csak az irányról. És de, van nyoma a GTA-ban is, hogyne lenne! Az előbb írtam a trilógia kapcsán, és te is írtad ratyi Dave kapcsán. De máshol is jelen van, lásd a Forzát!
Hidd el, én is pontosan ugyanúgy vágyom amennyire te is, hogy a következő gta annyira szórakoztasson, mint az eddigiek. :K De a gta nem sem fog szembemenni a világ haladásával. Ezt te sem gondolhatod. Ahhoz túl nagy biznisz.

Az állatokat meg a kínzás kapcsán említetted, ezért írtam RDR-es vonalat. A kínzás elvén ott sem lehetne. Mert ha a játék szerves része és alapja az állatok széles formájú ölése, akkor nincs baj vele (mármint az állatvédők szerint :F )???
Az a technikai része talán jogosabb és érdekesebb. Viszont itt meg az az érdekes, hogy a kocsikat össze tudják hangolni, az állatokat meg nem?
Mindenesetre kár, hogy nincsenek állatok, csak színesebbé tennék az online világot! De talán majd egyszer bekerül! :)

Akkor on-ba is: még mindig semmi 3d modellek nincsenek az új frissítésről. Deee legalább egy kutyus lesz benne! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#88959) Plata válasza szTotyy (#88958) üzenetére


Plata
félisten

Franklin kutyája?
Vagy ez másik eb?

(#88960) #81556480 válasza szTotyy (#88958) üzenetére


#81556480
törölt tag

Az RDO-ban korhű hogy állatot nyúz, meg azt eszi, azzal kereskedik. Abban a korban természetes volt. A GTA O-ban meg a tehenet felviszik helikopterrel a Maze bank tower tetejére és ledobják az nem ugyanaz szerintem :DDD

Külön választanám mert az English dave vonal egy nagy réteget érdekel, mármint zeneileg, ( én nem is tudtam hogy meleg), vagy a lowrider DLC. Engem egyáltalán nem vonaznak a lowriderek, inkább motoros vagyok meg rockzenét hallgatok, de a játékból is az látszik hogy nem ennek a korát éljük, a divatot követik. de ilyen lmbtq meg píszi szálat eddig sehol nem fedeztem fel. TBOGT 2009 ben jelent meg. Akkor miről is beszélünk?? Már a nevében is. mégse siklott ki tőle az egész gta

Viszont itt meg az az érdekes, hogy a kocsikat össze tudják hangolni, az állatokat meg nem?

2013-ban lehet ennyi erőforrásra tellett aztán kősőbb meg nem foglalkoztak vele.

(#88961) MrYoniko válasza #81556480 (#88960) üzenetére


MrYoniko
aktív tag

Nagyon sok mechanikát betehetnének utólag, mert már van rá elég erőforrás. Valszeg túl kicsi az a közönség akit érdekelne.
Engem pl bosszant hogy sztoriban van vontató, online meg nincs, pedig SA-val is mekkora móka volt összeakasztani 10 trakeszt és vonatozni velük.

Zenei téren tényleg lehetne mégtöbb rock rádió, akár modernebb zenékkel, lehet a kor miatt nincsennek benne frissebb számok?

De a bizniszek is mehetnének invite only-ban, de akkor meg nem lenne az a hentelés, így stex se jönne annyi nekik. Gondolom ezért nincs, pedig milyen jók voltak pár éve a tisztán PH-s session-ök, tele eladásokkal, Plata lezuhanásokkal, stb...

Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko

(#88962) szTotyy válasza #81556480 (#88960) üzenetére


szTotyy
őstag

:DDD
Nekem amúgy oly nagyon furcsa, hogy az állatvédők egy-egy digitális állat miatt sírnak. Értem én, hogy amit a kis tízéves vér István megcsinál a játékban, azt kipróbálná az életben is. De ne vegye már le egy játék a gyermeknevelés felelősségét a szülőről!!!!

Én magam is nagyon szeretem az állatokat sok esetben tiszteletreméltóbbak sok embernél, és az életben nem bántanék egy állatot sem. Deee nem hiszem, hogy rossz ember lennék attól, ha egy tehenet felvinnék a Maze Bank tetejére szelfizni vele egyet, majd az lepottyanna. :DDD :)) (ezt az állatvédőknek írtam, nem Lacinak)

[ Szerkesztve ]

(#88963) Plata válasza MrYoniko (#88961) üzenetére


Plata
félisten

Lezuhanásról jut eszembe.
Tegnap publicban voltam,valami idegbajos banda volt a sessionban állandóan ölték egymást.
Egy idő után engem is megtaláltak,csak hogy passzívban voltam.Valamelyik barom még orbital cannonal is próbálkozott sikertelenül.
Valamelyik marha meg folyamatosan lőtte a rakétákat a hajóra,de a légvédelem folyton le szedte őket,ami egyébként nagyon vicces.Gyökér szenvedett sokáig,lőtte a torpedókat rakétákat,a hajó meg mindet le szedte.Az idióta mindent megpróbált,bombázót helit opressort.De amit még eddig nem láttam az az hogy a hajó a rendőröket is lelövi.A zsaruk jöttek az idegen tengeralattjáróra és amikor elmentek a hajóm felett leszedte a rendőr helit is. :D
Már mindenféle nyelven pofáztak,csehül vagy lengyelül meg angolul is.
Egész addig bírtam a hülyeségüket amíg el nem kellett mennem a klubba cserélni technikust.
Nem hiszem el hogy 600 meg 800-as szintű gyökereknek nem jut el az eszükig az hogy hiába erősködnek ha passzívban vagyok.
Csípte a szemüket hogy a Kosatka a hajóm mellett áll.
Meg nem tudom hogy nem esett le hogy hiába lövik a torpedókat sok sok percig egy sem jut el a célig mert a hajó légvédelme leszedi.Mondjuk hogy a torpedót hogy szedi ki az nekem kicsit fura.Lehet van a yachton a víz alatt is ágyú. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#88964) Kiskokó


Kiskokó
veterán

Na metaverzum ,gta6,dlck, szivárvány, buzik meg lófaszfütty ide vagy oda!

A lényeg! :

IDÉN ÜNNEPEK ALATT NAGY PHHU TALÁLKOZÓT KELLENE ÖSSZEHOZNI

Akit érdekel jelezzen!

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#88965) szTotyy válasza Kiskokó (#88964) üzenetére


szTotyy
őstag

Összegyűlhetnénk egy jó kis havas találkára! :K
Mindenki kapna az arcába egy hógolyót, Plata megy egy tüzijátékot a hátsójába! :D :D

(#88966) #81556480 válasza Kiskokó (#88964) üzenetére


#81556480
törölt tag

ammen

majd én streamelem ;]

(#88967) MrYoniko válasza #81556480 (#88966) üzenetére


MrYoniko
aktív tag

Akkor ketten már leszünk... :D

Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko

(#88968) negyven2 válasza #81556480 (#88960) üzenetére


negyven2
veterán

Miért sztoriban nem tudják ezt megtenni. De tovább megyek, mert az ilyen szervezetek nem nézik azt, hogy gyárilag ilyen vagy modal csinálták... vagyis ha valaki módolt GTA-ban kínoz állatokat az is a Rockstar hibája lenne (pluszban a Far Cry részekben van város, vannak pusztító fegyverek és van benne multi co-op... és vannak állatok is).

Vagyis inkább technikai korlátjai voltak/vannak annak, hogy GTAO-ban is legyen állatvilág (technikailag ők is NPC-k). RDR2/RDO-ban már megoldották ezt (illetve RDR1 multiban is voltak állatok). Mivel a GTA V alapjaiban véve most is egy X360/PS3 alapú játék (még az érkező kiadások is azok lesznek), így itt megmaradt azon konzolok korlátozásai. Mint ahogy írtam a szinten X360/PS3 RDR-ben voltak állatok, de ott nem kellet mellé egy komplett modern nagyvárost is elbírnia.

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#88969) #81556480 válasza negyven2 (#88968) üzenetére


#81556480
törölt tag

Igen ezt ir írtam, hogy technikai problémák miatt nem került bele először, aztán az állatvédős rész 2013 környékén sokat keringett az olyan oldalakon ahonnétt az ilyen kiszovárgott infók is jönnek manapság mint amiket itt is zokott tárgyalni a nép. Azt hittem erre te is fogsz emlékezni. akkor sem voltam ebben biztos, lehet csak konteó, de azt továbbra jogos érvnek tartom hogy az rdr világa miatt más mint egy GTA Online, meg a sztori mód is más ahol az ember egymaga van, mintha csoportos "állatkínzást" végeznének 10 évesek otthon streamelve. De ez már csak az én gondondolatom, maradjunk akkor annál hogy a technikai hiányosságok miatt nem került be. -bár ez akkor igazolódna be ha a z EE verzióba meg beletennék.

[ Szerkesztve ]

(#88970) negyven2 válasza #81556480 (#88969) üzenetére


negyven2
veterán

Azért az vegyük figyelembe, hogy amit ma médiának tartunk (ami nem csak ma, de már vagy 10+ éve nagyon tág fogalom) az valamiért nagyon szereti azt csinálni, hogy az amúgy nagy elenyésző, apró dolgokat fel szokta nagyítani és kvázi általánosítást hoz létre belőle. Biztos voltak ilyen nyilatkozatok, de a kérdés, hogy ez a médianyilvánosság nélkül valójában mennyi emberhez jutott volna el. Számomra ez manapság egy nagyon komoly gond a social media-val, hogy torzítják a világról alkotott és tapasztalt képünket.

Mindig lehet találni a neten olyanokat akik valami miatt hisztiznek. Ha ezek mellett még kiderül, hogy valamilyen érdekcsoportott is támogatt akkor elég gyakran odateszik az egyenlőség jelet.

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#88971) NYPD válasza #81556480 (#88957) üzenetére


NYPD
aktív tag

"lilahajú buzi transznemű sims pc játék lesz"

Bánja a f**om, lesznek modok, és én akkor is fogok kecskéket és majmokat futtatni, egy kövér fekete segélyből élő stricivel, az k**vaélet. :D :D Neszeneked PC :D

[ Szerkesztve ]

(#88972) Plata válasza NYPD (#88971) üzenetére


Plata
félisten

Még mindig sehol semmi infó?

(#88973) negyven2 válasza Plata (#88972) üzenetére


negyven2
veterán

- 4 Agency locations. The cheapest one will be over 2 million.

- The Agency can be customized with artwork, color selections, wallpaper selections, personal quarters, armory, and a vehicle workshop

- The story will be heist-like in structure - smaller missions/preparations, followed by a finale.

- You will be able to request perks from your Agency contact, such as calling in a company SUV, going off the radar, or finding a bike for you.

- 15 new vehicles: such as Cinquemila, Reever, and Shinobi. There will also be a new Granger and Baller variant. And of course the Deity, a new Patriot and Buffalo variant, as confirmed by alloc8or, and the Champion and Jubilee as confirmed by rockstar, and a new Comet variant (the S2 Cabrio) as seen in the trailer.

- 3 weapons, as already confirmed by alloc8or - Stun Gun, Compact EMP Launcher, and the Heavy Rifle. The stun gun will be different from the one in single player.

- New weapon style variants (similar to the christmas Up-n-Atomizer), likely for the Heavy Rifle; one of them is a weed pattern lol

- Hella lot of new clothing options; including t-shirts, earrings, hats, masks, etc. In addition, there will also be new facepaints and new tattoos.

forrás

[ Szerkesztve ]

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#88974) Plata válasza negyven2 (#88973) üzenetére


Plata
félisten

Köszönöm szépen. :R

(#88975) Plata válasza negyven2 (#88973) üzenetére


Plata
félisten

De jó lenne ha végre lenne rendes golf ruha. :B
Szerintem jelenleg nincs igazi golf ruha,ha tévednék akkor szójatok.
Én legalább is nem találtam.

(#88976) Plata válasza negyven2 (#88973) üzenetére


Plata
félisten

Most olvastam egy tök jó hírt,csak nem tudom mennyire lehet igaz hisz mégis csak gamesztár.
De én örülnék neki ha igaz lenne,te értesz a rocksztáros hírekhez,tudsz a Bully 2-ről valamit?
[link]

(#88977) homerhamm válasza Plata (#88976) üzenetére


homerhamm
addikt

Kamu kamu kamu kamu kamu. Mindíg "megbízható" forrásból informálódnak. :D

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#88978) Plata válasza homerhamm (#88977) üzenetére


Plata
félisten

Ne szomoríts el. :D

(#88979) negyven2 válasza Plata (#88976) üzenetére


negyven2
veterán

Az az érdekes, hogy most egyszerre bukkant fel 3 különböző közel megbízhatónak mondható helyről ez a pletyka. Mondjuk ez a gs cikk megint nagyon pongyola, de hát ők csak erre képesek ;]. Pl. nem, nem megtiltani akarják azt, hogy más használhassa a Social Club, Bully, Rockstar, etc. szavakat, hanem azt szeretné elérni, hogy ne lehessen másoknak ezt levédeni (ők se akarják követelnél, de ha más levédhetné ezeket, akkor onnantól megvan az esély rá, hogy beperlik a T2-t mert engedély nélkül használja pl. a Bully-t). Ahogyan az It's Take Two nemrég történt védjegyelvesztés is emiatt történt. Vagyis használhatják továbra is a a játék nevét, akár folyattatást is csinálhatnak It's Take Two 2 címmel, de nem kérhetnek rá védjegyoltalmat (mondjuk teoretikus példával élve, valaki megveszi a csapatot, és mivel a kezükben lévő játékicm hasonlít a Take Two így betámadhatja azokat. Vagy csak szimplán a T2 szeretne egy olyan szlogent, hogy It's Take Two/Too akkor ezt se tehtnék meg ha le van védve a játék címe).

Tehát 3 forrás állítja azt, hogy tudomásuk szerint készül. Ebből kettő (az említett Tom Henderson, és egy Gameinformer-es személy) azt mondja, hogy hamarosan hallunk róla, a harmadik meg azt, hogy még csak most kezdtél el újra, 10 év után (állítólag ekkor állították le). Ez utóbbi esetben meg jó ideig (évekig) nem fog jönni semmi információ, mert a Rockstar nem igazán jelent be olyan játékot ami reményeik szerint nem jelenik meg egy éven belül.

Viszont azt is érdemes szem elött tartani, hogy ilyen pletykák, ilyen személyektől, legalább egy-két évente biztos, hogy jön (ezektől is jött már sok olyan dolog amikre mind a mai napig várunk, hogy bejelentsék).

[ Szerkesztve ]

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#88980) NYPD válasza Kiskokó (#88964) üzenetére


NYPD
aktív tag

Én felnéznék ökörködni kicsit, ha lesz ilyen esemény.

(#88981) Hunor27


Hunor27
csendes tag

Sziasztok

Valaki ismeri vagy olvasott már olyan hibáról hogy a játék story részénél néha 180-190 fps-ről droppol egészen pl 20-30fps-re 1-2 másodpercig akad meg utána semmi baja,konfig i7 9700k+16gb ram+Rtx 3080 kártya,m2 ssd-ről megy a játék :R

(#88982) Kiskokó


Kiskokó
veterán

[link] :DDD :DDD
Az volt a címe : "Just one more"

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#88983) Wiz Khalifa válasza Hunor27 (#88981) üzenetére


Wiz Khalifa
addikt

Szerintem játék indítása után ha betöltött a story egy alt+tab nálad is megoldja ezt a gondot.

Smoke some weed nigga!

(#88984) Plata


Plata
félisten

Mi fent vagyunk a játékban,és fura dolgok történnek a sessionban.
Fury kipörgette még egyszer a heti kocsit és újra meg kapta.
Nekem a raktáram megtelt és szóltak telefonon hogy rakjam máshova technikust,elmentem a clubba és a raktárban több cuccom van mint amennyi a raktárban lehetne.
Megnéztem kéátszer is,akárhogy nézem,több cuccom van a raktárban hamispénzből mint ami a raktárban elfér.

Jut eszembe.
Ma is golfoztunk. :D

[ Szerkesztve ]

(#88985) Plata válasza negyven2 (#88979) üzenetére


Plata
félisten

Pedig érdekelne.
Főleg ha lenne hozzá Online.
Szabit jól meg csúzliznám. ;]

(#88986) homerhamm


homerhamm
addikt

Ma új dlc 11-kor jön, holnap meg lekapcsolják a Xbox360/PS3-as GTA Online szervereket, azt hány órakor?

Béke poraira.

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#88987) Krystal_s válasza #81556480 (#88960) üzenetére


Krystal_s
addikt

"de ilyen lmbtq meg píszi szálat eddig sehol nem fedeztem fel."

Nálatok PC-n ilyenek nincsenek, vagy mi? 🙂 Amúgy engem pont nem zavar, mert legyen mindenféle létező lény, ami a valóságban is, csak ne menjen el gyerekes neonos űrbaromságok, repülő roller, szárnyas gördeszka irányba, mert sajnos egyre több ilyet tettek be, amiknek köze nincs a GTA feelinghez. Erőszak nélkül meg semmit nem érne, mert pont az a lényege a GTA-nak... ami egy 18+-os játéknál nem lehetne gond. Az meg legyen a felelőtlen szülők gondja, ha egy kisgyereket hagynak ezzel játszani. Amelyiknek meg gyilkos-beteg hajlama van, az alapból is idióta meg a filmekben is lát eleget.
Azt olvastam holnaptól lesz hó, meg valami dlc is, ami elvileg már most van, de én még nem látom.
Introducing The Contract, a new GTA Online story coming December 15

(#88989) Plata válasza Krystal_s (#88987) üzenetére


Plata
félisten

Valamelyiknap volt téma hogy nincsenek állatok a GTA Online-ban.
Ugye hogy vannak. :D

(#88990) Kiskokó válasza Plata (#88984) üzenetére


Kiskokó
veterán

Jóólvan már firssst :D Jól rakd el a képet sokszor nem fogja kiiírni :P félig AFK voltam, 2x nem is én ütöttem, késő is volt és amúgy is idegállapotban voltam mert egy órával előtte tört le a fogamból, mert a pizzán egy rohadt geci kavics volt és ráharaptam.

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#88991) Plata válasza Kiskokó (#88990) üzenetére


Plata
félisten

Szent szarkaláb,honnan az istenből rendelted te azt a pizzát?
Kavics pizzában elég durva.
Fogorvos gondolatától is ki ver a frász. :Y

(#88992) HussarF válasza Kiskokó (#88990) üzenetére

Melyik hely az, ahol sódert is lehet feltétnek kérni a pizzára? ;] :C
Legközelebb maradj a 4 sajtosnál inkább, hoggy az olasz szakértőnek ;]

(#88993) homerhamm válasza Kiskokó (#88990) üzenetére


homerhamm
addikt

Vegyél Platától Wasabit, abba talán nem törik bele a fogad. ;]

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#88994) ittakary


ittakary
nagyúr

Sziasztok!

Vannak még olyan kezdők, akik olyan alacsony levelen vannak mint én?

tökre szívesen csatlakoznék valami esti multizáshoz, de az Online résszel alig foglalkoztam eddig

viszonylag ügyes is vagyok, discordom van - hogy tudok csatlakozni hozzátok? :D

SocialClub ugyanaz mint itt:

ittakary

[ Szerkesztve ]

(#88995) Daw93


Daw93
senior tag

Nektek megy a rockstar launcher? nekem állandóan csak offline módba tud lépni. Újra akartam rakni, de a launcher weboldala sem jön be, de a server statusnál minden zöld...

GTA Online: Daweee93

(#88996) Plata válasza Daw93 (#88995) üzenetére


Plata
félisten

Minden gond nélkül megy.

(#88997) szTotyy válasza ittakary (#88994) üzenetére


szTotyy
őstag

Szia!
Nem baj ha kis szinten vagy. Bár nincs olyan nagy aktivitás mint régebben, de itt a ph crew szabályzata, itt meg tudsz majd jelentkezni SC-n, miután olvastad és elfogadtad a kis szabályokat.
Discord link meg itt.

(#88998) Daw93 válasza Plata (#88996) üzenetére


Daw93
senior tag

Köszi a visszajelzést. Közben megoldódott :)

GTA Online: Daweee93

(#88999) negyven2


negyven2
veterán

Xbox One-on 3.80GB az update!

És állítólag jópár régi (x360/PS3 kiadás óta bent lévő) zeneszám kikerült!

[ Szerkesztve ]

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#89000) Plata válasza ittakary (#88994) üzenetére


Plata
félisten

Valamelyik díszkordos díszpintyet kérd meg vigyen el egy két szigeti bulira és lesz pénzed dögivel.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.