Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
Van valaki külföldről? Csak itthonról nincs EU Express vagy sehol? Jöhetne már vissza.
-
Pisti7204
tag
Valami nagyon beindulhatott az EU Express vonalon, úgy néz ki, mint egy bálabontás a turiban!

December 1.-én rendelt Xiaomi Note 2 6/128-asomat szerdán, a Xiaomi Air 13,3-at, amit december 18.-án rendeltem, azt meg csütörtökön hozza a DPD, ha minden jól megy. Szerintem ugyan abban a konténerben volt mindkettő, vagy csak elmúlt a karácsonyi nyavalya. Nem is érdekel, én türelmesen vártam volna még, mert ha kiszámolom erre az 1100 USD-re a vámot, ÁFÁ-t, meg mondjuk a DHL "olcsó" díját, akkor mosolyra derül az arcom!
A sok fikázó komment ellenére, amit itt olvas az ember, én továbbra is azt mondom, hogy Gearbest forever, nekem eddig semmilyen rossz tapasztalatom nem volt velük, és ezen a kettő nagyon kívül még további 12 csomagom van úton, amit türelemmel várok! Az EU Express-nél ebben a csúcsszezonban meg szerintem mindenkinek kalkulálnia kellett a hosszú szállítási időkkel...(de márciusban is lehet majd hőzöngeni jó nagyokat a Holdújév elején rendelt csomagok "rettenetes" késése miatt...) -
ÁrPi2
senior tag
És van valami javaslott "sztenderd" , olcsó, praktikus, 2kg-os dolog ami jól passzol mondjuk egy teló mellé
EU Express csomagban ?
Mondjuk RedMi : HongMi ,azaz vörösrizs(?), tehát kérek még kétkiló előfőzött rizset?

Silent77:
Dpd.hu-n a 1550 számkód eléírásával jött találat a ragszámomra, köszönet a tanácsért!Mikorra várható vajon, a fentiek szerint?
Bl.Gyo. én azt olvastam hogy azért is van felfüggesztve az EU Exp szállítási mód (2kg alatt) mert vámolási problémáik is akadtak.
-
sea
tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Karácsony előtt bedugult az EU Express útvonal és ezzel próbálják meg kicsit csökkenteni a csomagáradatot, amig nem rendeződik a dolog. Egyébként kiadtak egy közleményt, hogy megrendelheted bármi más szállítási móddal is, ők utólag kifizetik a vámköltséget. Persze egy kis utánajárás van vele azért...
-
qqzs
őstag
Minek ez a 1550 elerakas dpd oldalon soman kovetheto anelkul is
-
Real_Necro
veterán
Lenovo tab3 8 plus-ra (feher wifis) letezik most aktualis kupon? Eu-6bol igy is korrekt aron jonne, de hatha mehet lejjebb kicsit.
Koszonom -
P.Miki
csendes tag
Uraim !
A CJAHAM szállítás hol és hogyan tracingelhető?
PMiki
-
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok. Rendelnék valamit a GB-röl (150USD-ért), de sajnos nincs EU Express a postázási lehetöségeknél. Csak SingPost Registered, Belgium Registered, és Expedited Shipping van. EU Express fontos lenne mert nem szeretnék áfá-t fizetni rá stb. Most ez akkor nem lehetséges?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
erikke17
üzenetére
Sziasztok,
Szintén EU-EXP-es . Én mindeddig és most is a 17track.net-en néztem az utazást, mert dpd.hu -n még most is ismeretlen a csomagszámom (Ez utóbbi meg az alábbi miért van még ma is így
?),Nekem december 5-i "shipped out" máig Southall volt, de ma hajnalban Hinckley és délelőtt International
Gateway:Célország : [B][U]Ismeretlen[/U][/B]
Származási Ország : [B]Ismeretlen [/B]- Gyorsítótár Idő: 2018-01-05 17:05:49(GMT+1)
2018-01-05 09:45
International Gateway, Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary
2018-01-05 09:44
International Gateway, We have your parcel and it's on its way to our depot
2018-01-05 06:16
Hub 4 - Hinckley, Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary
2018-01-05 06:15
Hub 4 - Hinckley, We have your parcel and it's on its way to our depotHétfő-szerda táján már várhatom (Nem fog eltévedni szegény Ha ismeretlennek jelölik a trekkben a célországot) ?
-
erikke17
őstag
Eh látom mindenkinek már mozog EU Express csomagja nekem meg mindig southall.
Dec6 óta, másnak meg már dec1 csomag úton van hozzá 
Jövőhétre kicsit össze szehetnék magukat már mert türelmetlen vagyok
-
dugesz77
őstag
Nekem megmozdult végre a Philips/xiaomi mennyezeti lámpa . Már épp kérdezni akartam kinek/merre jár. (trackit már átrakta megállt csomagok közé
)
-
dlor
aktív tag
december 12-én rendelt termék megmozdult

The item is processed at the PostNL sorting center
2018-01-05 14:10The item is at the PostNL sorting center
2017-12-18 02:25akkor innen még 1-2 hónap ?

-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem ugyanaz.

Kolléga EU express csomagra írta.
Amúgy nekem is mind a 6 csomag pesten van.
Egy elindult tegnap, még ezen kívül van 4-5. -
szabi__memo
nagyúr
-
Norby-007
tag
válasz
Zsotiabeka
üzenetére
A tegnapi mocorgó mára már Budapesten van! Begyorsultak az események :-)
-
Norby-007
tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Már pontosan nem tudom, de december 9-e után n majdnem egy hónapig nem történt semmi.
-
hzx0
aktív tag
Nekem is beindultak az eu exp. csomagok. 7 böl 6. November 5-25 közötti rendelések. Most jön a 2. etap agodás. Hogy innen tovább induljon "Hinckley, Leicestershire (GB), In transit". Sajnos nekem már két csomagom feneklett meg itt. 3 honap alatt nem mozdult. Valakinek kellet egy xiaomi porszivó a hozzá passzoló A1 telóval
. Persze lovét vissza kaptam alkudozva. Igy most ezek is megint Hinckley, Leicestershire-be vannak. Remélem nem kell az illetönek tartalék. -
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy GB-nél mennyi idő után lehet reklamálni a szállítási idő miatt?
2017-12-12 04:33
NLAMSA(Netherlands (, Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operatorEz a csomagom ekkor lett feladva, de még mindig nincs nálam.
Köszi!
-
juhasz068
csendes tag
válasz
Zsotiabeka
üzenetére
Talán! Én örülök ha Péntekre esik be.
-
Tompie
őstag
Kuponokat hol érdemes keresgélni ?

-
-
XenHai
senior tag
Hali
November 21. Dpd eu ex. Rendelés még mindig Your parcel is on its way állapotban van.
Minden oké vagy lassan kezdhetnek panikolni? -
Norby-007
tag
Elindult a másik csomag is Angliából EU expressz-el, lehet tényleg 2 hónap alatt megkapom őket

-
kicsi007
tag
Nekem 4 EU EXPRESS csomagom indult meg tegnap (Nov. 25, Nov. 30, 2x Dec. 1). Szerintem jövőhéten megkapom őket!
-
qqzs
őstag
En mar semmire nem kerek registralt postat mert kb 5-10 usd felett ugyis azzal kuldik ha nem ugy rendelem meg sot neha egy ket dollaros kutyuk is kapnak kovethetetleinaban kovethetot
-
Beni2360
félisten
Kérdezném aki ilyen lámpát vett: Utorch Rechargeable Touch Senstive LED Desk Lampa , hogy az óra és a többi lejelző éjszaka nem látható? Ez így elég fura.

-
-
dugesz77
őstag
-
cidalain
veterán
válasz
Jackman
üzenetére
Ha mar feladtak a csomagot, csak nem tudod kivarni amig ideer, akkor mar nem tudsz elallni a vasarlastol.
Ha arra varsz, hogy raktaron legyen nekikn es feladjak vegre, akkor vissza tudod mondani. Ekkor ticketet kell nyitnod. Belepsz, es a szemelyes oldaladon lesz ticket gomb.
Ha mar 60 nap eltelt a feladas ota, akkor meg azert kell reklamalnod, mert nem erkezett meg. -
Tompie
őstag
Tracking info nélkül vakmerőség rendelni innen ?

Vagy azért mindig ajánlott a tracking infós szállítás?Köszönöm
-
Jackman
újonc
Helló!
Szeretném visszamondani a rendelésemet, mert már nagyon régóta várok rá. Hogyan zajlik ez? -
cidalain
veterán
válasz
DriveR_Art
üzenetére
Tegnap delutan irtam 3 review-t, az 5-5-5 pont par percen belul megjott, ma reggelre meg megvolt az 50-70-50 pont. En a bongeszoben szoktam irni, es ott is rendes nezeten (nem a mobiloson)
Ha megirtam, akkor nem lepek vissza az iros oldalra mar tobbet, mert ugyse latszodna semmi meg.(#25631) Kowi84
Mar nem nagyon van EU express, csak elvetve. Ha az nincs, az szivas, mert nincs olyan kondicioval masik posta. Majd miutan most lement a karacsonyi porges, lehet hogy visszajon, de lehet hogy nem. -
gs20
tag
válasz
DriveR_Art
üzenetére
Nekem kb minden másodikat fogadnak el (átlagban). Van hogy aznap mindet van hogy egyet sem. Totál hektikus...
-
DriveR_Art
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a Gearbest-es review-okkal kapcsolatban. Már egy ideje nem fogadja az oldal a review-jaimat, mindegy milyen böngészőből írom, meg hányszor, egyszerűen nem fogadja el illetve pontokat se kapok. Valaki tapasztalt már ilyet? És ha igen meg tudta oldani, illetve hogyan? Köszi a válaszokat.
-
dugesz77
őstag
Mára befutott
a xiaomi futócipő. Sima holland regisztrált postával minden kérdés nélkül 37$ volt kupont felhasználva. Elég kellemes időt futott:
A méret ,minőség rendben. Az érzékelőt a talpbetét alá kell rakni, Mifit-el párosítani és ennyi. Kényelmes,könnyű kis cipő.

-
juhasz22
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Köszönöm a választ akkor nyugodtan használhatom az unregistered módot nagyobb értékű vásárlásnál is? Nyomkövetés van ilyenkor?
-
Beni2360
félisten
Na kérem szépen ma befutott a : Utorch Rechargeable Touch Senstive LED Desk Lamp - WHITE
Belgium szállítás : Dec 14, 2017 17:25:58 PST - ez gondolom nem rossz szállítási idő.
Kérdésem aki már megkapta, lehet-e változtatni azon, hogy az első nyomásra nem az erős fény kapcsolódjon be elsőre hanem a leggyengébb? Azt az 1872 Ft bőven megérte, mutatós jó kidolgozott nem gagyi termék. Ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

?),
Dec6 óta, másnak meg már dec1 csomag úton van hozzá 
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)