- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz
anadroid #36719 üzenetére
Akkor már a GB se a régi, régen a 40-50e Ft-os telefonok esetén volt majd 10e Ft előny, nem egy 140e Ft telefon esetén
Kb 10% árelőnyért hát
Amúgy aki figyeli így a teflonokat, minden telefon esetén csökkent a megtakarítás mértéke?
Mert tényleg még kb egy éve, nem hogy 10% hanem inkább 30% árelőny volt a jellemző
-
bul07
nagyúr
-
tomio
tag
válasz
anadroid #36281 üzenetére
Köszi!
Utána fogok nézni.
Most gb-n találtam egy másik márka név [DMDG] alatt egy N58-at. Érdekes h a típust: N58 tartják, de márkanevet cserélegitk avagy több márkanév alatt is fut ugyanaz(?) az évek során.
És ugyan nem 40k, de nem is ~13; a kettő között. Úgyhogy megkeresem ezt az ali-s 12,5k-s ajánlatot -
tomio
tag
válasz
anadroid #36278 üzenetére
Withings Move ECG egyik ilyen. Csak úgy 40kHUF.
Mid van? Gyártó típus?
Milyen összegtől lehetne valós mérős okos-whatever cuccba beszállni? Honnan?
Karkötő szolidabb, kisebb; óra meg nagyobb (kérdés kell-e ez nekem?). -
tomio
tag
válasz
anadroid #36272 üzenetére
A yt vidit nem találom, de erről van szó ami videó szerint is valós EKG-t rajzol valós időben a kijezőre: Bakeey N58 okosóra EKG-vel
Amikor elengedi a keretet azonnal változik a görbe, amikor újra megérinti ismét változik. -
-
-
imis
senior tag
válasz
anadroid #31417 üzenetére
Valóban járt ez is Nürnbergben, de szerencsére UPS hozta.
Vasárnap délután rendeltem ma kézhez kaptam.Szóval ez volt a 3. kamera rendelésem.
Júniusban kezdtem a geek-nél de 1 hónap alatt nem sikerült feladniuk (még mindig nincs készleten),
a másodikat a gerabest küldte freuchtig jutott (aug 8), ott még várom a paypal döntsön és fizessen,
a harmadik megint gearbest, de eu-s raktár 3 nap alatt megjött (biztosítás nélkül).
és pénteken vége a nyárnak -
Gmilo
újonc
válasz
anadroid #30926 üzenetére
Dear Milan,
We apologize for this delay and sincerely regret that you did not receive your order.
After reviewing your order in detail, we found out you haven't purchased any insurance during the check-out. Please understand, that in such case we can only compensate you partially.
The shipping company is actually responsible for this loss which is sadly beyond our control.
Here are our terms and conditions for your reference: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html
However as you are a valuable customer for us, we are willing to help you the best way we possibly can.
Here are the best solutions we can offer you in this situation:
1)Reship the parcel
We can resend the same parcel to you. For this, please kindly send us 210 USD so that we can arrange the shipment. We can offer you a tracking number for this shipment and it will take 10 to 25 business days to reach you.We will send you an invoice by email if you choose this option.
Please reconfirm your delivery address in “ My accounts”:
The delivery information
customers: Milan Gelencser, Shipping Address: xyxyxy2)Partial refund on your Wallet(Store credit)
We can refund 100 USD as a proof of good will on your wallet and exceptionally reward you with extra points (e.g. If your refund is 1USD = 1 points ,3USD =3*1 points => get 3 points etc).
You can use both your wallet and points to purchase your future products.
Learn more about wallet benefits: http://www.gearbest.com/m-article.htm?id=111
Check out to use point: http://www.gearbest.com/about/about-points.html?157wrew
3)Partial refund on your original payment account.
We can refund 100USD to your original payment account.
Can you please let us know your decision?
We are looking forward to your reply.
We apologize again for the inconvenience.
Best regards
Betty
GearBest customer service
http://www.gearbest.com/
-
bl4ze
veterán
válasz
anadroid #30740 üzenetére
Engem ma a DPD szivat : megérkezett tegnap reggel egy pakkom Ausztriából.
Tegnap nem hozta ki a DPD : oké, jön ma.
Kapok reggel egy SMSt + EMAILT : ma 20:02-21:02 között hozzák WTFEste 8-9 között a DPD?
Kis idő eltelt, jön az újabb SMS + EMAIL :
A küldemény(eke)t futárunk a mai napon 14:29-15:29 óra között szállítja ki.A futár azóta sem ért oda az irodához, tracking szerint ez látható :
08.08.2018 09:45 Budapest (HU) Kiszállítás alatt.
08.08.2018 07:49 Budapest (HU) Kiszállítás alatt.Ügyfélszolgálat "természetesen" telefonon elérhetetlen.
-
vittorio7
őstag
válasz
anadroid #29902 üzenetére
Múlt héten lezártam egy jegyet, minősítettem. (pozitívan)
De, nem kaptam rá pontot. Most nyissak egy jegyet, hogy a jegylezárás/minősítésre nem kapok pontot?
(Na erre már én sem vagyok képes.)Lassan minden nap nyithatnék egy jegyet, mert megint nem jött meg egy értékelésemre a pont.
Nem tudom, hogy mi van a GB-vel, szép lassan átszokunk a joybuy-ra, ott legalább a pontokkal sem kell szenvedni. -
x64
aktív tag
válasz
anadroid #28711 üzenetére
Ugyanez a tapasztalatom.
Hibás terméket kaptam (DOA), felajánlották, hogy küldjem vissza, ha tényleg hibás, akkor még a postaköltséget is kifizetik utólag. Mivel a cuccot itthon is forgalmazzák, megkerestem a márkaszervizt. A hibajelenség alapján adtak egy kb. árajánlatot, ami a vissza posta (kb. 40000!) negyede lett volna. Megírtam GB-nek, másnap válasz, hogy OK, mehet a javítás, számla ellenében fizetik. Kiderült, hogy bonyolultabb az ügy, cserélni kell egy főegységet, de még így is csak picivel lesz drágább a postaköltség felénél. Megírtam nekik, másnap válasz, OK, mehet a javítás.
Miután elkészült, elküldtem scannelve a számlát, 2 nap múlva már jött az értesítés a Paypaltól a refundról. Plusz még maguktól jóváírtak 200 GB pontot kárpótlásul. -
nadragulya
csendes tag
válasz
ha az automata válasznak az aláírásnál mindig változó neve van és érintőlegesen reagál is a válaszra, akkor valszeg azt választottam.
a hetek-hónapok meg nem költői túlzás, mert mindig adtak valami jó távoli határidőt és utána kezdődött a ki a szomszédod, jó volt-e a cím, milyen színű a postásod haja, meg a többi - talán számukra - vicces kérdések özöne, több hullámban. lehet, hogy más a kultúrájuk, de a hülyének nézés tipikus lealázó esetét valósítják meg.
az anyanyelvi szintű angol válasz sem töri meg annyira őket, hogy ne tudjanak mellébeszélni és ne akarjanak határozottan lepattintani.
az meg hogy milyen ünnep van arra, meg neki jó lesz-e vagy sem, nem igazán érdekel, semmiféle rokona sem ismerőse, barátja sem vagyok egyiknek sem, szívességet sem tett egyik sem, ellenben a VEVŐ én vagyok.
a mellébeszélős, megalázóan aláajánlós, időhúzásos sz@roskodást korrektnek még jóindulattal is igazán nehéz nevezni, a PP-s fenyegetést meg többit szándékosan húzzák magukra.
még akkor csak az időt húzzák, meg értetlenkednek mikor a PP felkéri a feleket a békés egyeztetésre, van pofájuk megküldeni a fiktív csomagszámot a PP-nek is. ha valaki úgy fogja fel az egészet, hogy ez egy nagyszerű szórakozás, legalább értelmet ad az éltének mindennapos elfoglaltság, kacag egy jót az aktuális lerázási kísérleten, annak tuti jó dolog lehet ez.
csak azt szerettem volna a folyamatot még nem ismerők számára világossá tenni, hogy a PP védelem mellett is keményen fel kell kötni a gatyát, ha valami nem simán megy, mert ezektől a más kultúrájúaktól a korrektség nagyon-nagyon távol áll. -
Tommmysun
aktív tag
válasz
Én is csak az általad leírtakat tudom alátámasztani!
Biztos van pár problémás ügy, meg problémás ügyintéző, de nagyon nem értem azokat, akik azt mondják, hogy sosem sikerül nekik megegyezniük! Nekem is kb 1,5 hónapja volt egyszerre 3 elveszett csomagom is (ebből csak egy biztosított). Mostanra már mind a 3 csomag újraküldése megérkezett! Mindegyik külön ügyintézőhöz került, de mindegyikkel elég hamar sikerült megállapodni (az egyik volt kicsit nehézkesebb de ott nem 5 hanem 6 levélváltás volt és kb ennyi), nem volt semmi különösebb vita, vagy PP-vel történő fenyegetőzés, stb.. első sablon levél után, rákérdeznek, hogy tuti nincs meg, az ágy alatt sem, stb., aztán utána már csak az egyeztetéssel kell futni pár kört, hogy jó a cím, újraküldést szeretnék, stb.... és ráadásul én még angolból is gyenge vagyok, így sokszor én is Google fordítót használok (persze igyekszem ésszel), de eddig mindig megértették mit akarok.
-
cidalain
veterán
válasz
anadroid #27731 üzenetére
Ertetlenek. Akkor fizessek vissza.
Kollega rendelt ebayrol 2×2 akarmit, melybol 1 torotten erkezett, de 3 jo volt. De neki pont 3 kellett, igy okes. Mondtam irjon az eladonak mogy egy item torotten jott, mi legyen most? Ez meg is tortent, erre a kinai full refundot ajanlott. Mondtam neki fogadd el, hat ha o mondta, akkor legyen ugy. -
válasz
anadroid #27357 üzenetére
nemnem, továbbra is rendelhető ezzel:
Priority Line 16 - 27 business days $5.10
EU Express(Please provide your address & city with English characters)rendelésnél: Shipping method: DPDUK1
Közben rájöttem. Ezek a szerencsétlenek az ajándék tok+fóliát külön adták fel, és ez ennek a trackingje, a tabot meg még fel sem adták...
-
Watcher45
tag
válasz
anadroid #27254 üzenetére
Mert a cjah.co vakon volt és semmit sem mutatott sokáig a sky meg igen és leragadtam ott. Ez ilyen placebo tudja az ember, hogy kamu mégis megnézi, hogy stimulálja az idegrendszerét
De igazad van a cjah tényleg feléledt és elfogadhatóbb értékeket mutat az én Tn-emre is, bár január 12-ig nincs igazán eltérés
Date Time Status
Tuesday, February 6, 2018 12:16 AM Arrived at BUDAPEST airport
Sunday, February 4, 2018 11:52 PM Dispatch out from transit airport
Saturday, February 3, 2018 3:52 AM Transit out from HKG
Saturday, January 13, 2018 7:07 AM Dispatch to Hungary
Friday, January 12, 2018 7:21 AM Posting over the counter
Thursday, January 11, 2018 10:00 AM Pre-Check to Hungaryezzel szemben:
Electronic information,receive--09-Jan-2018 04:26 PM
Small package Center, receive--09-Jan-2018 06:26 PM
Parcel centre,sealing--09-Jan-2018 09:26 PM
Small package Center, left--09-Jan-2018 10:59 PM
Exchange Bureau, have been exported to open--11-Jan-2018 06:59 AM
Exchange Bureau, have been exported directly--12-Jan-2018 01:02 AM
Transit Center,left hand navigation--12-Jan-2018 06:36 AM
HUNGARY, Arrived --24-Jan-2018 06:36 AM
HUNGARY, the transfer of customs-- 24-Jan-2018 10:16 AM -
kóóó
aktív tag
válasz
anadroid #26444 üzenetére
Mindennap nezem a dpd oldalat 11.25 ota southallban van allitolag...
Panasia oldalan tegnap valtoztak az adatok, megpedig rossz iranyba, eltunt pl, hogy pragaba jart stb.
Jott a gearbestol level, bocs, hogy nm erkezett meg meg a csomag, varjal turelmese.
Hat itt minden arrol arulkodik, hogy a csomagnak gatya van, en meg nem fogok fel evet varni, 2 honap belefer, kulfoldi rendeles, de kitudja meddig hitegetig az embereket.... -
englishman
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Linux kezdőknek
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Renault, Dacia topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Counter-Strike 1.6
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged