- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
Csak hogy jó hír is legyen, ma szerencsésen megérkezett a GW-5-ös raktárból rendelt cuccom. MP hozta ki, végül a teljes átfutás 12 nap volt.
Mondjuk a GB elég lazán vette a csomagolást, két sima nejlon tasak, oszt csók. Se bubi, se az a polifoam szerű cucc, se semmi. Viszont én is kaptam grátisz átalakítót, pedig nem is kellett.Úgy tűnik kismillió darab van nekik feleslegben, mert küldik mindenkinek ha kell, ha nem.
-
anadroid
senior tag
Megy a kavarás a november végi csomagoknál. Ma egy valahol korábban felbontott, majd egy koszos ragasztószalaggal visszazárt csomagban a Brelong Creative Dual USB Charger / Night Light helyett egy 5000 mAh-s mi power bank érkezett. Szóval úgy néz ki, hogy nem csak a poggyászt, a csomagküldeményeket is átnézi a reptéri maf család (fia meg a lánya). Most írtam meg GB-éknek.
-
cidalain
veterán
válasz
tempera #27595 üzenetére
a legfontosabb, hogy tisztába tegyed, hogy most mi a tényállás:
-törölték e a megrendelést
-vagy még mindig várják a nyilatkozatot arról hogy tiéd a paypal fiókha törölték, akkor neked már nem kell törölni.
ha még a második eset van, akkor a megrendelés még él, így a pénz nem is jön vissza. nyilván várnak valamennyi időt arra, hogy beküldd nekik, amiket kértek. nem 2 perc alatt döntenek. azt is vedd hozzá, hogy ott most rohadtnagy ünnep van, nem dolgozik senki, megállt az idő, így ha alapértelmezetten már ennyi idő alatt elintéződött volna, most akkor sem fog ilyen gyorsan. ez van, ezt kell szeretni.belépsz az accountodba, és megnézed az orders részen, hogy a rendelésednek milyen státusza van. ha processing, akkor felveszed velük a kapcsolatot, és kéred a törlést (elvileg ilyenkor gomb is van rá ott a megrendelésnél)
ha a rendelés a cancelled ordersben van, vagy cancelled a státusza, akkor már törölték is. ekkor belépsz a paypalra, és a history-ban megnézed, hogy van e bejövő tétel. ha igen, megvárod míg a paypal átkönyveli a banszámládra (ami több nap is lehet, és ez már nem a GB sara). ha itt nincs bejövő tétel, akkor írsz a GB supportnak, hogy legyenek szívesek visszaküldeni a zsetont.fontos megérteni, hogy paypal accounttal viszonylag könnyen vissza lehet élni, ezért vannak ilyesmi szűrők a rendszerben, főleg ha új vásárló vagy. ha ez nem tetszik, akkor el lehet ballagni a boltba és kp-ben fizetni, ott nem kérdeznek semmit. ez nem undorítóság kérdése, hanem biztonsági kérdés.
-
tempera
csendes tag
válasz
cidalain #27576 üzenetére
Nemfog igy járni, mert nemlesz több!
De aza helyzet, hogy nem érkezett vissza a paypalom-ra a kifizetett összeg, és aztsem tudom hogykell törölni a rendelést, de még ticketet se tudok nyitni, vagyis nem találom ezt az opciót! Mostmár eltelt egy hét, nem 2-3 nap, undoritó egy banda! Ha nem küldik azonnal a terméket, küldenék a pénzem vissza és nemis foglalkoznék velük többet! De még nekem kell itt bohóckodnom velük!
-
lafaty80
addikt
Olvasgatom az itteni hsz-eket, de nekem sajnos nem egyértelmű egy dolog. Sorry ha sokadik ilyen kérdés lesz ez.
vám+áfa szempontjából mi különbség az eu express és a registered air mail (Belgium / Netherlands registered), van? -
Tommmysun
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #27589 üzenetére
Igen, tudom, láttam
De ahogy ezt leírtad, gyorsan fogtam is magam és csekkoltam, hogy Google hoz-e ki találatot mostanában ilyen termékere, hogy vaterán, jófogáson, stb.-n van-e ..... hátha
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
sambenez #27585 üzenetére
Nekem is 1db dec 23 óta nem mozog, 2 db jan. 8 óta. Ezek a "szokásos" LVS nyomkövetési számmal vannak, aztán van egy SB nyomkövetéssel, ami szintén belga posta, de csak egy oldalon találtam rá nyomkövetést, ott viszont van két magyarországi nyomkövetési bejegyzés és az utolsó feb. 9-es vámkezelés (kis értékű, szóval nem kéne, hogy fennakadjon), ez még nem vészesen régi csomag, csak gyanús, hogy ez is a másik három sorsára jut.
Zoli-bácsi: Már komolyan ránéztem a hirdetésekre is, hátha látok ilyen cuccokat, de nem ... lehet pihentetik még
MPeter87 eddig nekem nem igazán volt ilyen jellegű problémám, bőven 100 rendelés fölött vagyok (nem GB-n, hanem összesen) és eddig emlékeim szerint két csomagom tűnt el nyomtalanul, ebből egy kb 4-5 hónapra rá előkerült valahogy a postán (ezt máig nem értem). Most viszont úgy látszik, hogy kénytelen leszek én is a kisebb értékű csomagoknál is nyomkövetést kérni :/ (kb 5-6E fölött amúgy is szoktam biztosítani, vagy trackinges postát, de most ebből a 4-ből egy volt 6E fölött, a másik 3 3-4E forintos csomag, amik külön-külön nem nagy értékűek, de egyben ha bukom, azért nem esne jól!)
-
MPeter87
őstag
válasz
Tommmysun #27583 üzenetére
Nekem az e-bay-ről rendelt csomagjaim tűntek el. Szept. 25-től kezdőden leadtam kb 15 rendelést, tracking alapján egy részük (amelyikhez volt szám..) elhagyta kínát, de egyik sem érkezett meg. Azóta szinte csak olyan rendelést adok le, ahol van rendes nyomnkövetés..
-
kcsa
veterán
válasz
sambenez #27585 üzenetére
Valami változott a postánál, mert mostanában fixen megjelenik egy olyan státusz is, hogy célországban feldolgozva, eddig ilyen csak ritkán volt. Viszont ezek után tart 1-3 hétig amíg elér hozzám a cucc. Van egy rekordgyanús CN postos csomagom, ünnepi időszakban 6 nap alatt mára beért mo-ra,kíváncsi vagyok mikor kapom meg.
-
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
rongyféreg #27582 üzenetére
Sziasztok!
Holland postával esetleg másnak nincsenek mostanában problémái? Csak mert nekem négy csomagom is van innen, ami egyre inkább úgy néz ki, hogy már nem fog megérkezni
és mind úgy néz ki, hogy a drága országunkba beérkezés után tűnik el. Tudom, hogy itt már megszűnik a nyomkövetés, meg stb. de már hetek óta, vagy több mint egy hónapja elvileg itt vannak a csomagok az országban
.... a két legkorábbi csomagra már nyitottam ticketet, az egyik biztosítva is volt azzal tuti nem lesz gond, remélem a másikkal sem, de ha egymás után bedobok 4 reklamációt, akkor már tuti, hogy a GB sem hiszi el nekem, hogy tényleg ennyi csomagom nem jön meg.
Nem szeretnék feltételezésekbe bocsátkozni, de kezdem úgy érezni, hogy a postán valaki dézsmálja a csomagjaim
-
rongyféreg
csendes tag
Én 16-án rendeltem így, én sem angol karakterekkel írtam be az adatokat (nekem ez egyetlen külföldi rendelésnél sem volt még probléma egyébként), de a biztonság kedvéért azonnal írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy módosítsák az adatokat és hogyan módosítsák. Másnap hajnal kettőkor kaptam tőlük üzenetet, hogy módosították az adatokat, de a változás csak az ő rendszerükben fog látszani. A csomagot ma adták fel.
-
mrrr74
aktív tag
A november 21-i rendelésem ma befutott. Sima levélként feladott, kis értékű termék, már régen lemondtam róla. Kellemes meglepetés
-
zagyvazsolt
újonc
válasz
sambenez #27578 üzenetére
Én január 16án rendeltem és január 29 óta nincs változás
2018-01-29 00:00:00 Parcel is in clearance.
2018-01-26 15:58:00 Departed Hongkong Sorting Centre.
2018-01-21 00:00:00 Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2018-01-20 00:00:00 Sent to HongKong Sorting Centre.
2018-01-17 21:50:00 Customer data received Southall -
atee_13
őstag
Mennyire normális EU expressznél?
DATE STAUS OF SHIPMENT
2018-02-06 00:00:00 Departed Hongkong Sorting Centre.
2018-02-02 00:00:00 Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2018-02-01 00:00:00 Sent to HongKong Sorting Centre.
2018-01-30 07:40:00 Customer data received Southall
6-óta semmi mozgás.
-
cidalain
veterán
válasz
tempera #27575 üzenetére
Irtam neked akkor, hogy mi ez es miert van erre szukseg. A kovetkezo rendelesed ugyanigy fog jarni. Igazolnod kellett volna, hogy a Paypal fiok amivel fizettel, a tied.
Automatikusan visszajon a penzed. A rendeles torlese utan kell 2-3 nap, mig atfut paypalon, es rajta lesz a szamladon (paypalon nezd meg a tranzakciok kozott, hogy mar ott van e bejovokent). Egyebkent meg kinaban unnep van, mindenki szabin, szoval csuszas amugy is varhato. Ha nem jon meg egy het mulva sem, irj nekik ticketet. -
tempera
csendes tag
Február 12-én megrendeltem egy Xiaomi cipőt paypal-al fizetve, erre küldtek üzenetet, hogy adjak meg mindenféle személyes okmányokat stb, én nem küldtem semmit, de már irni sem tudok sehova, persze a cipőt nem küldték, de az árát sem kaptam vissza! Szóval hamár nem küldik illő lenne automatán visszaadni az árát azonnal, de ezeknél nemszokás ugy látom! Mi ilyenkor a teendő?
-
Flashy
veterán
amikor megújult a ticket felületük (1 hete kb?) nekem is lezárult egy ticketem magától. újat nyitni ugyanarra nem lehet, írtam e-mailt a supportra hogy mi a helyzet, megírtam a rendelés adatait és a régi ticket számát, nyílt egy új ticket és folytattuk a beszélgetést. a régi még mindig úgy áll hogy értékeljem, de addig nyilván nem akarom, amíg az egész sztori le nem zárul.
-
vittorio7
őstag
Kicsit kesze kusza a ticket rendszerük.
Ilyen tapasztalatom nekem sem volt még, hogy idő előtt bezárult a jegy.
De pozitívan így nem lehet értékelni, mert nem oldódott meg semmi sem.
Szerintem majd próbálj nyitni egy jegyet, és írd bele a bezáródott, meg nem oldódott ticket-ek számát. (Ne mindet, hanem max. kettőről egyszerre.) Aztán leírhatod, hogy nem oldódott meg a probléma, nincs itt a termék stb.
Majd erre is biztos, jön az automatikus robotüzenet. És itt újra le kell írni, hogy voltál a postán nincs itt a termék stb. Akkor majd talán ügyintéző fog válaszolni, és nem robot.
-
MAC72
tag
Lehet, hogy X idő után, ha nem válaszolok, akkor semmisnek tekintik a panaszom?
Gondolhatják esetleg, hogy időközben megérkezett a termék mégis.
Lassan két hete, hogy írtam nekik, lehet, hogy ez a gond. (Elszaladtak a napok, munka, egyéb elfoglaltságok, a fene figyelte, hogy így repül az idő.) -
MAC72
tag
válasz
vittorio7 #27567 üzenetére
Időközben megtaláltam az elveszett ticketeket, de státusza szerint "Waiting for your rate".
Vagyis az értékelésemre vár. Sajnos, vagy inkább szerencsére nincs ebben tapasztalatom. Mi van ilyenkor?
Újra tudok nyitni ticketet ezekre a termékekre? Mert ha megpróbálom, csak a már megnyitottat hozza elő, aminél csak az értékelés lehetősége van meg. Nem tudom érthető, amit mondani szeretnék?
Hogyan tovább? -
vittorio7
őstag
Először nálam is ez volt, amikor nyitottam egy jegyet. Hamar jött is a robot üzenet, hogy nézzem meg a postán, meg hány nap telt el a feladás után.
Aztán semmi gond írni kell, hogy voltál a postán, sehol sem találod, fizettél érte, de nem kaptad meg.
Mi a megoldás? Segítsenek.
Nálam a 15 dolláros cuccot újra küldték, de három 1-2 dolláros termének visszaadták az árát. Nekem megfelelt, hogy GB wallet-re utalták.Még van novemberi megrendelésem, ami nem érkezett meg. Majd, a kínai ünnepek után nyitok rá jegyeket.
-
MAC72
tag
Van 4 db november 23-án leadott rendelésem, (két regisztrációra két-két db.) ami nem érkezett meg. 60 nap letelte után még vártam egy hetet, aztán nyitottam ticket-et megírtam, hogy nem érkezett meg, meg azt is, hogy voltam a postán érdeklődni stb. Erre visszaírtak, hogy nézzem meg a postán.
Idő közben a fórumokat olvasva többen beírták, hogy ebből az időszakból előkerült, megérkezett csomagjuk, ezért gondoltam várok még kicsit. Most elfogyott a türelmem, gondoltam megint írok nekik, hogy pénz vissza, vagy küldjék újra a termékeket. meglepődve vettem észre, hogy a nyitott ticketjeim eltűntek. Egyszerűen törölték? Vagy zárták? Vagy mi van ilyenkor?
Írhatok nekik újra gondolom. Vagy mit javasoltok?Közben megérkezett egy zseblámpám is, ami időben jött, de sérülten. Még ezért is harcolnom kell majd, de ezu egy másik történet.
-
toyasoslecho
tag
Nekem volt egy refundom, ticket nyitás után másnapra elis intézték, rá 3 napra pénz paypalon, újabb rendelés leadva, shipped out[eu exp[a hajó tudom csak ünnep után fut ki]].Mindez a kínai újév alatt. Tehát dolgoznak a külhoni vendégmunkások, mert a kínai biztos nem.
-
qqzs
őstag
Jan 31 korul nem rendelt valaki xiaomi redmi 5plust euexpresszel? Faraya szerint meg felmsem adtak egy hete ugyf azt mondta de feladtuk nyugi van. A gond hogy az aszzony uj telefonja amit mostanra vart a januari 12 napos euexpressz erkezesek miatt
-
gonger
senior tag
Nekem is vannak benne ékezetek, mindig elfelejtem kijavítani. Eddig 2 EU exp rendelésem volt, az egyik rendben megjött, a másik elveszett, de nem gondolom, hogy azért mert van 2 ö betű a nevemben, meg az utcanévben. Az adataidat kimásolva adják fel a csomagot, hacsak nem több az ékezetes betű (amit az angol ABC nem ismer és helyette krikszkrakszokat írnak) a városban ahova kéred, akkor ez nem fogja befolyásolni a szállítást.
Pont ma adtam le egy rendelést ahol EU EXP szállítást kértem, azt gondolom, hogy ha gond lenne, akkor a feladásnál a support egyeztetne velünk.Én nem szórakoztam a rendelés törlés kéréssel, főleg miután ki is fizettem. -
zsiz
őstag
válasz
Dluinet #27555 üzenetére
Igen, nyilván pont ezt szeretném. Köszönöm a hasznos hozzászólást.
Több száz vagy talán már 1000+ rendeléssel a hátam mögött van némi fogalmam a kínai rendelésekről, és tudom hogy a fű se nő mikor ünnepük van. Mivel ünnep van, meg amúgy se sok idő telt el a rendelés óta, ezért nem kell sehova menni keresgélni a csomagot, mert még nincs is feladva. Két egyszerű kérdésem volt. Fel fogják adni? Mivel direkt kérik EU expressnél, hogy angol karakterekkel adjuk meg a címet, nekem meg úgy volt elmentve, hogy voltak benne ékezetes karakterek. Ha nem foglalkoznak ezzel és feladják így is a címre, akkor semmi gond. Ha meg nem adják fel, akkor nyilván szólnom kellene a supportnak, hogy javítsák a címet. Ezért volt egy szintén nem túl bonyolult kérdés, hogy valaki otthon unalmában ránéz a levelezésükre vagy majd a holiday után visszanyomják a főkapcsolót és majd csak akkor dolgozzák fel a leveleket. Már csak azt nem tudom, hogy ha nem tudsz/nem akarsz segíteni, akkor minek válaszolsz.
-
Mit vársz?
Kiskínai fogadja a ticketet, felpattan a székből, elfut a partnercéghez, és a postázandó csomagokat, amik a konténerben vannak, egyesével átnézi, hogy megtalálja a tied, és amikor megtalálja, tollal átjavítja a címzést.
Visszaül a székébe, és visszaír: Minden rendben, sikerült. -
zsiz
őstag
Sziasztok. Van egy "EU Express" rendelésem. Na most ugye írják, hogy angol karakterekkel adjuk meg a címet. Nekem viszont ékezetek is voltak benne. Ez mennyire gond, így nem is küldik? Írjak ticketet vagy csak várjak ? (Egyáltalán support most dolgozik?)
-
chatran
őstag
válasz
andrisbandi #27537 üzenetére
Csak ma jött mail a GearBest-től, hogy shipped out. Ezek szerint az SMS csak arról szólt, hogy a GB elküldte az adatokat a DPD-nek? A hajó a pakkal még ki sem futott?
-
RBJ
addikt
Reklamálni hol tudok?
VEttem egy teclast tablet et nem az igazi. TIcket résznél nem tudok újat nyitni. -
válasz
dugesz77 #27542 üzenetére
Mindegyikből vásároltam, hogy összetudjam hasonlítani őket, nálam beváltak. Reggel Xiaomit használom, este Oclean.
Család többi tagja, amit fentebb írtam.
Oral B sajnos nem volt, így azzal nincs összehasonlítási alapom, eddig akárhány fogásszal beszéltem mindenki óva intett a kerek kefétől. -
dugesz77
őstag
válasz
Silent77 #27496 üzenetére
Ezek a szónikus fogkefék amúgy mennyire jók? Megéri váltani rá egy Oral-B Vitality Sensitive Clean-ről? Eddig szónikusból egy elemes colgate-t próbáltam az annyira nem győzött meg.
-
kutitomi
csendes tag
válasz
vargalex #27191 üzenetére
na ez jó kérdés... ugyanitt tartok...
support meg ennyit küld mindig:
"Thank you very much for contacting our Support Center. Our customer service staff has recently responded to your query.To review the latest updates and progress for ticket XXXXXXXX along with previous support ticket(s), please go https://support.gearbest.com .
Many Thanks
Gearbest"
itt se találok semmit...
-
gs20
tag
Sziasztok!
A héten rendeltem egy autórádiót, amire az összes pontomat ellőttem, kéne újra szerezni párat. Csináltam egy rakat értékelést, de nem jönnek a pontok. Ez a kínai újév miatt van, nem dolgoznak az emberek akik elfogadnák az értékelést, vagy más gebasz lehet a dologban (máskor is volt már, hogy nem kaptam meg a pontot, írtam nekik, pótolták)?Ti kaptatok értékelésre pontot az elmúlt napokban?
-
andrisbandi
őstag
válasz
chatran #27535 üzenetére
Ez még semmit nem jelent.
http://www.faryaa.com/user/index/package-refer/type/track
Itt lehet majd nézni, ha elindul.
Jó esetben 1 hónap múlva.
A kínai ünnepek miatt gondolom meg fognak csúszi jópár hetet. -
chatran
őstag
Ha jött sms a DPD-től, hogy x számú nemzetközi csomagot kézbesítjük önnek 2-5 munkanapon belül, akkor kb mennyi idő alatt szoktátok megkapni a pakkot?
Ilyenkor a cucc már Európában van? -
anadroid
senior tag
válasz
Digitalpimp #27532 üzenetére
Ez a DHL nem az a DHL. Ez nem expedited shipping, hanem sima könyvelt csomag.
Amúgy már az Amazon is kezd elqrwulni. Az elmúlt 3 hónapban 4 csomagom jött, az első három (még a legolcsóbb, 50 €-t el sem érő is Amazon Prime-ként, UPS futárral. A negyedik, egy 100 €-nál drágább merevlemez meg sima elsőbbségivel, nyomon nem követhetően jött, a leveles postás hozta. Igaz, a vállalt 7 napos szállítási időt betartották.
-
powerwade
senior tag
Az így építsd a billentyűzeted topic tárt karokkal vár
-
anadroid
senior tag
válasz
Digitalpimp #27529 üzenetére
A DHL = német posta csomagos része. Persze, hogy az MP hozza. Általában 5 munkanap alatt megjön.
-
artiny
őstag
Gearbesten van mar Cseh raktar? hogyan tudok keresni koztuk - hogy jelzi oket a GB - milyen nevvel, es mennyi lehet a szallitasi ido onnand?
-
Digitalpimp
senior tag
Hát én a GW-5 raktárral nem vagyok valami elégedett.
Még csak ma indult el németből a cucc, pedig már múlthét csütörtökön shipped out volt a státusz, meg már ragszám is volt. Meg azaz érdekes, hogy DHL csomag, de már a nyomkövetéshez a királyi posta linkjére irányít. Viszont ha itthon ők fogják kihozni, akkor már csak hetek kérdése. Ennyi erőből jöhetett volna Kínából is EU Expresszel.
-
petipetya
nagyúr
Megjött a 2017.11.23-án rendelt Doctor B fogkefém. Jobb későn, mint soha.
-
carr
őstag
valami jó minőségű, nem horror árú led vagy luminált billentyűzetet rendelt már valaki?
DIY szettek jók?
Vélemény? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
andrisbandi #27524 üzenetére
Fel sem adták, nem mozog a tracking. Egyébként ilyen esetben amint/ha megérkezik, jelzem az eladónak és kifizetem.
-
Krogoth
senior tag
Keresés: hot, new, bármelyikre keresel a címsorban a végére kell írni: &wid=29_31_37_60_69_74_81_88_89_91_94_95_107_108_121
Oldalak közötti lapozás: címsorban az 1.html részt kell átírni 2. html, stb-re.
-
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem gondoltam volna hogy Gearbest ennyire görény.
2017.11.27. - rendelés, EU raktárból
2017.12.14. - elfogyott korábban de most lett, feladták tracking numberrel
2017.12.31. - ticket, nem mozog a cucc, megbeszéljük hogy 1 hetet még várok
2018.01.07. - eddig vártam, nem érkezett, kérnek pár napot amig elkezdik kerestetni
2018.01.24. - lezáródik a ticket válasz nélkül2018.02.13. - ticket nyitás, mert a másik meghalt
2018.02.16. - gearbest válasza, megszivtad mert feladás után 3 hónapig reklamálhatsz és az 14.-én lejárt
2018.02.16. - wwenigma válasza, megszivtátok mert 13.-án nyitottam a ticketet az azelöttit meg még tavaly és akkor ha nem utaltok paypal case lesz belőle.Most várok...nem fontos a cucc szoval azert sem hajtottam korábban, de vagy cucc vagy pénz legyen...
-
vasi89
őstag
válasz
szabi__memo #27505 üzenetére
én szeretem a Xiaomi-t de ez tényleg undorító. Az X is csúnya de ez a búcsús szintű koppintás valami siralmas.
-
gs20
tag
Első EU raktáras rendelésemet, a hétfőn G-W-16-ból rendelt Xiaomi 3G routert kb 10 perce meghozta a GLS. Ez tényleg gyors volt.
Tegnap G-W-2-ből rendeltem autórádiót, azt majd DPD hozza, arra is kíváncsi leszek mikorra jön meg. Bár még nem adták fel. (bár az most még csak packed státusz. De remélem jövő héten megjön
Szóval nem hülyeség ez ez EU raktár dolog
-
Flashy
veterán
a garanciában visszaküldött termék helyett érkező újhoz megjelenik majd egy új rendelés, amikor feladják? tudom, hogy újév, de ha akarta volna még belefért volna előtte a feladás, bár lehet csak megnyugtatott hogy minden oké, aztán elutazott vidékre
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
South Velen #27504 üzenetére
Akkor ez tényleg nem neked való
-
South Velen
addikt
válasz
szabi__memo #27503 üzenetére
- azt is
- nem akarok egy ájfón kópiával mászkálni (ráadásul az X legrandább részét kopizták le 1:1-ben)
- emiatt az egész brand lesüllyedt nekem kínai A brandből kínai C brandbe... -
szabi__memo
nagyúr
válasz
South Velen #27499 üzenetére
Azt szoktad nézegetni??
-
cidalain
veterán
válasz
amadeus11 #27501 üzenetére
Ha nezegetni akarod a telefont, akkor vegyel design-phonet, design aron.
Koszi, en telefonalni akarok. Nekem jo igy, a penzembol inkabb a mernokot fizessek meg, nem a designert. (Mondjuk ennek tenyleg rohadt ronda a hatuljan az a kamera. Redmi 2 prot hasznalok, es 4X-et napi szinten, semmi baj a kinezetukkel egyebkent. Kozelrol nagyon hasonlitanak egy telefonra. Mint barmelyik masik telefon)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest