Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bertokl
tag
Xiaomi Redmi 4X 4G Smartphone - INTERNATIONAL VERSION 4GB RAM 64GB ROM BLACK
FONGB10 → $151.99Szerk.: Bocs, ez international, sajnos.
-
yociweb
újonc
válasz
anonymus89
üzenetére
ez sablon szöveg, ezt kaptam én is, robot küldi. Pár kérdést dobj fel nekik és ügyintézőhöz kerülsz. Elsőre le akarnak rázni, majd később ajánlanak esetleg valami kompenzációt. Én folyamatosan kérdezgetek, hogy valami konkrétumot kapjak, amivel tudok menni - szükség esetén - Paypal-nél majd gyors eredményre. Persze csodák is előfordulhatnak és tényleg elősegít valamit az ügyön a párbeszéd

-
grimm2015
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
Nem az elveszett csomag miatt adják, írták, hogy hamarosan megkapom, azért adják, mert 60napon túlment.
Meg miért fogadnék el 30dollárt, amikor biztosítva is volt a csomag?" Thank you for placing an order with us. We apologize that you have yet to receive your package.
There has been a slight delay to your delivery. However, we are pleased to inform you that the package is now in your local country and will be delivered to you soon.
By way of apology kindly accept a refund of 30 USD to your original payment account.
For credit card refunds, please allow between 7-14 business days for the transaction to process.
You may continue to wait for your package, it will be with you shortly.
We sincerely appreciate your patience and kind support. "
-
carr
őstag
skacok help tudtok kicsit?
érdekesen fogalmazok.
Kérdés:
kupon/akció kód gearbest topikban vagyok, de nem ebben volt amihez írtam korábban, azt most keresem.
A vásárlás célja Redmi 4X global 4/64 lenne. Van valakinek infója? 175$ körül találtam, de faragni szeretek árban. Mivel úgyis kínai webshop rom lesz rajta, át kell mókolnom gyári romosra majd.

-
gombii
tag
November 20-ai rendelés a tegnapi napon megmozdult és útban van Magyarországra!

Már PayPal claimet is nyitottam, épp megúszták a dolgot, mert holnap küldtem volna tovább Paypal-hoz az ügyet

-
anonymus89
addikt
Srácok olvasgattam visszafelé és már sokszor volt téma, hogy a november végi rendelgetések sokunknak nem érkezett meg.
Na most nyitva egy ticketet ezen termékekre jött a sablon válasz, hogy ellenőrizzük a helyi postát bla bla bla.... szöveg továbbá, van egy tracking site: http://pts.cjah.co/ ahol utána kerestem egy csomagnak (samsung memóriakártya) és ez fogadott:
"Saturday, December 16, 2017 8:06 AM Arrived at BUDAPEST airport
Friday, December 15, 2017 4:33 AM Dispatch out from transit airport
Wednesday, December 13, 2017 7:29 AM Transit out from HKG
Thursday, November 30, 2017 12:58 AM Dispatch to Hungary
Wednesday, November 29, 2017 3:40 AM Posting over the counter
Tuesday, November 28, 2017 4:00 AM Pre-Check to Hungary"Ezek valós adatok és valóban már Budapesten lenne?
Az értékesebbekkel kezdenék de az sem több 9$-nál.Köszönöm előre is!

-
XenHai
senior tag
Csak az én novemberi 21 egyedike rendelésem nem mozdult még meg ... ???

-
yociweb
újonc
válasz
bokenyit
üzenetére
Az enyém is ezt mutatja, 8 perccel későbbi idővel :-) Lehet, hogy tényleg megindulnak a cuccaink?

Eközben a ticketben (harmadik körben piszkáltam).
Gearbest Customer Support At 01/30/2018 02:49:30
Dear XXX,Once again we apologize for any inconvenience caused.
Your order has been sent out and it is on its way to you now.
The parcel was shipped out by the DPD.
Could you please wait 7-10 business days to receive the parcel?
Hope you will receive the parcel soon.
You are always welcome to contact us if you have further questions.Best wishes
Genette
Gearbest Customer Service
--Eddig nem voltak ennyire konkrétak, csak a bullshit jött.
-
laslie92
senior tag
Na úgynézki nekem is megindult Az EU Express lehet 1-2 héten belül meg is érkezik. Bár ma frissült le erre és már 31. van de a remény hal meg utójára

2018-01-11 07:20:00 Southall Your parcel is on its way
2018-01-11 09:07:00 Centrum danych DPD Informacje o zamównieniu zostały przesłane do DPD.
2018-01-11 15:20:00 Customer data received Southall
2018-01-12 00:00:00 Sent to HongKong Sorting Centre.
2018-01-13 00:00:00 Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2018-01-14 15:58:00 Parcel arrived at the airport.
2018-01-15 00:00:00 Parcel is in clearance. -
szmyky
aktív tag
válasz
Márton
üzenetére
A lényeg, hogy nyert az igazság!
A csomag a feladó felelőssége(tulajdona), amíg a vevő át nem veszi.
Csakis a feladó tud nyomozást indíttatni a csomag után.
Ha a feladó erre nem hajlandó, akkor ott gond lesz ha a Paypal-ig megy az ügy.
Erről a DPD UK is megerősített.
Írkálhatják a ÁSZF -be, hogy így, meg úgy nem foglalkoznak a cuccal feladás után... de azért nem eszik olyan forrón a rizst.Egy tanács: 30-60 napra ne nyissunk Paypal vitát, inkább 90-120nap után csak.
-
szmyky
aktív tag
Üdv!
Sikerült a Paypal nélkül full refundot elérnem a Gearbest-nél.
2017. november 10.-e óta nem mozdult.
A csomagomra nem volt biztosítás.Ma kaptam a hírt, hogy Guilherme ügyintéző a feletteseihez fordult, mert teljesen kikészítettem őt.
Majd, ha megkapom a visszatérítést és érdekel valakit a story, akkor a full vitát kimentem képre és közzé teszem itt.
Amúgy egy telefon nem érkezett meg.
Mondták, hogy ezt kezeljem kivételes esetnek és az ő jóindulatuknak köszönjem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...hihetetlen, hogy ennek örülnöm kell, de öröm van.
-
Márton
nagyúr
válasz
XenHai
üzenetére
Én tegnap megreklamáltam paypalon a novemberi $90-os rendelést,amiért 60-at akartak jóváírni, és ma reggelre itt a $90 a számlán, minden rizsa nélkül. Köszi a tanácsot

Azonban most kérdezném, lehet-e ennek bármi negatív hatása a jövőre nézve?
Regisztrációm, pontjaim még megvannak
-
XenHai
senior tag
Nekem is 60 USD ajánlották az elveszett novemberi EU express csomag miatt 129 volt . Most majdnem 150 ...
-
Lenovo spec.
csendes tag
SzIasztok.
Én azután szeretnék érdeklődni, hogy elvileg lehet termékekre egyedi kupon kódot kérni, azt hol tudom megtenni?
Köszi előre is :-) -
KamuMazsola
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Nincs jelentőssége! A vámeljáráshoz kell a PayPal számla, vagy szamlakivonat megfelelő része.
-
lostprophet
aktív tag
Sziasztok!
Az megszokott a Gearbest-nél, hogy sokkal alacsonyabb árat írtak a számlára, mint amennyit fizettem a termékért (feltételezem a vámolás miatt)?
Rendeltem már korábban apróságokat tőlük, de ott nem találkoztam ilyesmivel. Konkrétan most egy 89 dolláros karórát rendeltem, de az oldalról letölthető számlán meg 20 dollár szerepel.
-
petipetya
nagyúr
válasz
UberMutant
üzenetére
Teló 3, laptop 4 hét alatt jött meg EU expresszel.
-
castiels
addikt
TV Boxot rendelt valaki mostanában? X96mini 6.0 ával jó lehet 28 dodoért kuponnal?
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Ki melyik menüpontot használjátok ticketbe a nem megjött cuccok esetén?
Rég kellet használnom és azóta megváltozott -
geri1111
tag
En valahogy ugy fogalmaztam, hogy szeretnek veluk megegyezni kulonben kenytelen leszek paypal hoz fordulni.Ha volt rajta biztositas, szerintem nyert ugyed van. A 60 nap is letelt. En ezek utan paypalhoz fordulnek, mevirnam, hogy van biztositas, ticket parbeszedrol kepernyorol mentes...es dont a paypal. Nekem nem volt biztositasom, de igy is visszakaptam a penzem.
-
Prinz Eugen
tag
Sziasztok, Rock Zirconhoz nem tud valaki kupont?

-
-
castiels
addikt
OCHIC ME103S 10W / 5W Fast Wireless Charger - BLACK
Valakinek van ilyenje? Huawei készülékhez is jó lenne? 13$ kuponnal
-
FingR86
őstag
LiitoKala Lii - 402 Battery Charger - USB + EU PLUG BLACK
bilakosj196
11.81-->>6.99$
LiitoKala Lii - 202 Battery Charger - USB + EU PLUG BLACK
bilakosj195
8.47-->>4.99$
-
Thrawn
félisten
Adok egy nagy pirospontot a Gearbest supportnak. Elkallódott az okt 30 rendelt, nov 22-n feladott Zanflare F1-esem (belga posta szerint dec 4 volt mikor Magyarországra ért
) majd némi kulturált hangvételű levelezés után elfogadtam az ajánlatukat és újraküldték. Ma meg is érkezett, a doboz jócskán össze volt ugyan nyomorgatva, de a lámpa és a tartozékai sértetlenek voltak.
-
sambenez
addikt
Aki vett mostanában olyan cuccot amit a CJAHAM követőben lehet csak megnézni, megtenné hogy ránéz az övé látszik-e?
Nekem most több ilyen csomagom is van és mindre azt írja nincs a rendszerben ilyen szám.
Köszi. -
kcsa
veterán
Novemberi eltűnt cuccra (kemény 3$) ígértek egy újraküldést.
Hát most meglátjuk mi lesz, még van idő Paypalon

-
bul07
nagyúr
-
bertokl
tag
válasz
BB9000
üzenetére
Én facebookal vagy google fiókkal szoktam bejelentkezni, mert meguntam a captchakat. Alul csak rákattintok az ikonra és bent is vagyok.
Jártam úgy, hogy hosszabb idő után nem lehetett válaszolni egy ticketre, nyitottam másikat, a másik ticket tárgyában meg hivatkoztam az előző számára.
-
Sziasztok.
Érdeklődöm, hogy másnál is előfordul-e, ami nálam mindennapos.
A novemberi csomagelveszések engem is érintettek. Két csomagom tűnt el. Filléres cucc mindkettő. Ezek miatt szinte naponta be kell lépnem a GB ticketing weblapra. Amikor oda lépek be, akkor a captcha miatt négy-öt alkalommal mindig visszadob. Normál GB-re mindig elsőre beenged. Nyilván elsőre is be tudok írni egy 4 betűből álló captcha-t hibátlanul. Nem értem, hogy mi az oka annak, hogy csak sokadjára fogadja el. Tippem van azért. Másnál is csinálja ezt?Másik kérdésem: Azt mi okozhatja, hogy az egyik tikettre már két alkalommal is írtam választ, de egyik se látszik a tiketben. Rákattintok a "Leave a replay" ra, megírom, majd "Submit" és utána semmi.
Ugyanígy csináltam már jópár alkalommal, akkor mindig bekerült a tiketbe amit írtam. Volt már másnál is ilyen? -
bl4ze
veterán
Úton van 2 PostNL GB pakkom, mindkettő 22 EUR alatti, ebből a legkorábbi vásárlás még mindig a reptéren dekkol 9 napja (!) , a későbbi pedig tegnap hagyta el a repteret. Döbbenet amit az MPL művel

21.01.2018 10:30 PostNLImport (Item arrived at country of destination) HUNGARY
9 napja beérkezett a reptérre, azóta semmi - meg sem mozdul, akedvestetü MPL még be sem szkennelte, hogy megérkezett volna....A másik meg elindult végre:
26.01.2018 16:42 Magyar Posta Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
29.01.2018 19:19 Magyar Posta Belföldi feldolgozásra továbbítva / Forwarded for domestic sorting -
kóóó
aktív tag
válasz
geri1111
üzenetére
Nyitottam ticketet, nem is alkudoznak velem, csak siman varjak majd megjon.
Most legutoljara megirtam nekik, hogy paypalon elinditottam a vitat 26-an, (amire egyebkent nem is reagalnak)
Erre ezt a valaszt kuldtek:"We have rules need to follow, hope you can understand this.
If you don't want to wait, you can close this ticket and solve it via paypal."Eleg cigany egy banda...
Kerdes, bezarjam gearbesten a vitat, ha mar paypalon megnyitottam?
Ennyit er a biztositas amugy, hiaba fizettem erte... -
castiels
addikt
Üdv!
Regisztrálatlan szállításnál, (ingyenes szállítás), itt tart a csúszka, ezután már csak 1 lépcső van, körülbelül mikor érkezhet meg a termék előreláthatólag?
6 napja rendeltem meg.

-
bertokl
tag
válasz
hanczurs3
üzenetére
Nekem nemrég egy Elephone kamera érkezett hibásan, amit ticketben jeleztem nekik. Feltöltöttem 2 videót róla youtubera, és a linket bemásoltam a ticketbe, amire az a válasz jött, hogy küldjem el a videókat a support@gearbest.com-ra.
Nem refundot, hanem technikai segítéget kértem, hogy esetleg a firmware cseréjével lehet-e kezdeni valamit a hibajelenséggel.Vagy 2 napig nem válaszoltak, mire rákérdeztem, hogy sikerült-e kiötölniük valamit, erre rögtön írták, hogy tartsam meg a kamerát és küldenek másikat, vagy visszadják a teljes összeget. (Ezután felraktam rá az összes létező firmwaret, de mivel nem jutottam előrébb, visszakértem az árát.)
Bevallom, gőzöm nincs mi az ESC, (feltéve, hogy nem billentyűzetről van szó
), így nem tudom, hogy videóra lehet-e venni a működésképtelenségét. Egy ticketet szerintem mindenképp megér. -
-
-
csaszi89
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy telefont G-W-6 áruházból, 01.17-én ki is lett fizetve. Még mindig "processing"en van a dolog. Meddig kell várni, hogy feladják?
üdv
-
thaifun
csendes tag
Sziasztok! Telefonvásárlás előtt vagyok, és kinéztem innen a GB-ről egyet, viszont innen még nem rendeltem. Az lenne a kérdésem, hogy mindegy, hogy melyik raktárból rendelem, ha van EU Express csomagküldés, akkor biztos nem kell vámot / ÁFÁ-t fizetnem? Illetve olvastam a kinatech.hu-n, hogy decembertől 2kg alatt nincs EU Express, viszont nekem felajánlotta a kosárba rakás után. Ez gondolom azt jelenti, hogy akkor mégis küldenek így csomagot, vagy nem? Bocsi a noob kérdésekért, de eddig csak fillérekért rendeltem külföldről, és azt is csak Aliexpress-ről.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
-
kóóó
aktív tag
Valakinek van mar valami a Novemberi eu express rendelesbol.
Nekem 11.25 ota southall-t irja.....

-
cidalain
veterán
válasz
balazs1956
üzenetére
Szvsz azzal sem, ha azt tudod hogy a magyar posta xy logisztikai kozpontjaban meg megvolt

Teged kozvetlenul nem kartalanit a posta, a GB meg szarakodik ha nincs biztositasod (kisebb osszegnel altalaban nem, vagy belemennek a full refundba/ujrakuldesbe)
Szoval ha valamire meg nagyon akarsz fizetni a termek aran felul, akkor az inkabb insurance legyen, mint tracking number. Ugyanis ez utobbi tenyleg csak arra jo, hogy lasd hol jar eppen a csomag (nyugtato izgulosoknak) -
sambenez
addikt
válasz
balazs1956
üzenetére
LVS az belga, és csak belgiumig követhető. Ezért nem kell aláírnod.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
A GB-n vásároltam. és 2 dollárért valami LVS követési számot kaptam.
Mi ez, és hol lehet követni?
A magyar posta ismeri?
Eddig a pénzemért két betű sok szám, majd megint két betű TN-t kaptam, amit házig lehetett tudni, hogy hol van.
Legutóbb is egy LVS-el jött és semmi aláírás nem kellett, hogy odaadják.
Van ennek értelme?Ha valaki elmagyarázná, azt nagyon megköszönném.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok. szeretnék segítséget kérni. gearbest oldalról rendelnék, de sajnos az angolom kevés ide. olyan ember kellene, aki lépésről lépesre segítene.
nagyon hálás lennék érte. Ft16715-értékben vásárolnék, ez ennél több lesz? köszönöm szépen! -
hanczurs3
csendes tag
Sziasztok. Gerabesten, hogy működik a gariztatast? Egy 30$ termékről lenne szó. Viszont nem tudom nekik fényképpel bizonyítani, hogy nem működik. Egy ESC amiből felszallt a füst. Van esély bármire vagy a kis összeg miatt inkább hagyjam. Köszönöm
-
anadroid
senior tag
Ilyen nyomkövetéssel találkozott-e valamelyikőtök? RUxxxxxxxxxNL nyomkövetés, az érdekes az, hogy a Hollandia előtti szakaszt is követi:
The item is at the handover point from freight carrier to PostNL
2018-01-27 09:08
The item has arrived in the transit airport
2018-01-26 11:10
The item has left the originating country
2018-01-24 14:42
The item is lodged to airport warehouse in originating country
2018-01-24 10:13
The item is ready for shipment
2018-01-23 04:27
The item is pre-advised -
spileraaa
senior tag
ez a lild kapucsengő menyire jó? kb 10$ kerül
vagy van ennél jobb kinabol 10$ -ért? vagy kicsit drágábban de jobb?

-
rasky
senior tag
Az gáz, ha EU express rendelésem a faarya oldalon is csak ennyit mutat 14 napja?

2018-01-15 09:20:00 Customer data received Southall
-
vegyszer
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Én is valami ilyesmire jutottam.
Kéne már egy tisztességes direkt fordító a magyar nyelv és valami kínai dialektus között. -
vandor01
senior tag
Lehet mar batran EU expresst rendelni HK raktarbol?
Ships between Feb 1 - Feb 13
EU Express(Please provide your address&city with English characters) 10 - 21 business daysSzoval 6het alatt meg is erkezhet sarc mentesen?
Vagy meg mindig hazudozas van az oktoberi/novemberi elmaradasokrol??
-
wdarty
tag
Nekem ilyen. Neked megjött azóta a csomag?
Célország : Magyarország
2017-12-26 11:20 - Célországba elküldve
2017-12-25 16:57 - Célországba elküldveSzármazási Ország : Szingapúr
2018-01-27 15:28 - Arrival at Destination Post (Country: HU)
2017-12-25 15:57 - Despatched to overseas (Country code: HU) -
-
-
vegyszer
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
A mai állapot szerint nem adták még fel.
Állítólag, amíg a jegy nyitva van, nem is tszik ezt meg. de már le nem zárom...
Kiváriom azt a két hetet. -
RegElek
csendes tag
Kösz az infókat

-
RegElek
csendes tag
válasz
molnar28
üzenetére
Szia!
Január 8-án rendeltem EU-express-szel Xiaomi robotporszívót.
DPD-n 9-e óta nincs változás, az általad linkelt faryaa-n viszont nekem is "vám alatt" státuszban van (21-e óta).
Kérdés 1:
Eu express ellenére mégis ráteszik a vámot majd?
Kérdés 2:
Innen mennyi idő alatt szokott tovább indulni a csomag?Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az ugy teljesen ok! elnezest kerek en a kommentem miatt! es a feltetelezesert!

... és inkább csendben maradtam....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig a 402-es jó lett volna.