- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Teljesen új vagyok gearbesten, egy androidos tv boxot szeretnék rendelni, láttam hogy itt vannak eu raktárak így kikerülhető az adó+vám, Ez a termék, látom van 3 eu raktár is, de mindegyiknél más árat ír. Jelent ez valamit?
Mennyi időn belül kapom meg, így hogy az "EU"-bol jön?Köszi a válaszokat!
-
RBJ
addikt
Találtam teclast 98 t. eu13, eu 6 raktár mit takar. Két helyről két árban.
-
RBJ
addikt
teclast p10
Vennék egy ilyen tabletet. Eu registered elvileg megoldja a postát?
Nem látok eu warehouse t opciót.
Néztem még valami coupont de még drágább lett. -
azbest
félisten
válasz
ga_-bor #25181 üzenetére
Olyan is lehet, hogy a cég postafiókra irányíttatja a küldeményeit és mondjuk hetente egyszer egyben szállíttatják ki vagy ők mennek be időnként érte. Bár nem tudom azt hogy jelzik nyomkövetésben.
Ha céges címzett van, akkor neked ki sem adják, ha nincs megfelelő meghatalmazás a cégtől.
Nem is mindenütt engedik a cégek, hogy hozzájuk rendeljenek postai úton az alkalmazottak, egyik helyen ahol dolgoztam ilyen kalamajkák voltak belőle:
- az irodisták berágtak, hogy a sok kínai kacatért ők járnakal be a postára, kivenni a postafiókból vagy sorbanállni, ha aláírós.
- volt hogy a nav a cég nevére akart vámeljárást indítani, ami azért egy fokkal macerásabb, mint magánszemélyjént, főleg a tulajdoni viszony megkavarodása miatt.A lényeg, hogy mindenképp előtte érdemes a cég megfelelő emberét megkérdezni, hogy szabad-e és ha igen, kérnek -e bármi plusz infó feltüntetést. Például egyetemen kifejezetten kérték, hogy legyen feltüntetve a szervezeti egység neve, meg emelet ajtó is, mivel saját belső postájuk van, akik hajlamosan a nem túl naprakész nyilvántartás alapján egy névrokonnak kézbesíteni a város túlfelére
-
mrrr74
aktív tag
válasz
ga_-bor #25165 üzenetére
Ha céghez rendelted és van futárszolgálat aki kiviszi a csomagokat, akkor ez így még okés is lehet, főleg ha van reforwarded bejegyzés is a trackingben. Itt nem DPD-re, vagy DHL-re gondolok, hanem olyanra, aki a cégeddel kapcsolatban áll és a 62-es postától elviszi a céged összes csomagját (tehát nem a "sima" postás viszi ki). Remélem ez így érthető.
-
zzz03
őstag
ganzo kesekre nincs valakinek kuponja / kodja?
-
ga_-bor
tag
válasz
ZsoltG60 #25168 üzenetére
Original Xiaomi Mi Smart WiFi Remote Control Multi-functional Gateway
Shipping meghod: DEPEURM2
Deliveries : Europe Registered
State/County/Province : Pest
TN: RC209936267DE -
vandor01
senior tag
ruszkik nem szaroznak dolgoznak mint állat a GB-s vonatos postazason
24.12.2017 13:52 China post
Arrived at postal office YīLiè茨Kè,Russia (ZOBL04)24.12.2017 15:52China post
Left postal office YīLiè茨Kè,Russia Sorting Center (ZOBL04) -
ga_-bor
tag
Én rendeltem eu raktárból egy elég drága cuccot (már ahhoz képest, amennyiért gb-től szoktam rendelni). Karácsony előtt szabin voltam sokat, megkértem munkatáramat, hogy ha jön valami vegye át.
Munkatársam szerint nem jött semmi. Ma ránéztem a trackingre, aszerint a 62-es postán átvették 21én... Nah ilyenkor mi van?
-
Pikkolo^^
addikt
Most vettem észre, hogy 4 megrendelésem esetén rossz házszámot adtam meg. Ebből az egyik dhl-es, itt nem lehet gond, mert úgyis felhívnak ha nem találnak. A többi 2 db holland registered és egy belga posta. Ezeket a magyar posta vagy futár hozza ki? Írtam a GB-nek de még nem reagáltak mit lehetne tenni.
-
gergely2019
csendes tag
válasz
toyasoslecho #25161 üzenetére
December 26-a Karácsony 2. napja, munkaszüneti nap.
-
bertokl
tag
válasz
toyasoslecho #25161 üzenetére
Úgy legyen. Nekem ezzel ellenkező tapasztalatom volt eddig, de csak az a biztos, ami már elmúlt.
A dpd-nél tényleg gyorsak, pár hete szombaton is kaptam tőlük csomagot, azért én tartom a csütörtököt.
(Szerintem 27-e 0.00 órát akartál írni)
-
PainKiller13
őstag
válasz
karesz0608 #25155 üzenetére
Az enyém is pesten van, akkor ezekszerint szerdán jön az Axon
-
bertokl
tag
válasz
karesz0608 #25155 üzenetére
Én azért inkább csütörtökre várnám a helyedben, hogy ne legyen csalódás.
Az enyém is ugyanitt tart, és azt gondolom, szerdán szállítják vidékre, a kiszállítást végző kirendeltségre, majd csütörtökön kézbesítik.(Hacsak nem dolgoznak 25-26-án is, ugyanúgy, ahogy az előbb cidalain megetett többünket.
)
A várható kiszállítást hol látod? Én nem látok ilyet.
Szerk.:látom már, a UK oldalon. -
Black&White
addikt
November 27.-i EU Express rendelésem (Voyo V1)ma indult el Magyarország felé, kérem nincs itt semmi látnivaló!
Boldog karácsonyt a topic lakóknak! -
karesz0608
újonc
válasz
toyasoslecho #25154 üzenetére
-
toyasoslecho
tag
válasz
karesz0608 #25153 üzenetére
Ha már pesten van akkor az első munkanapon,tehát várhatod 27-én.A UK tracking oldalon csak kb- ra van irva.
-
karesz0608
újonc
Sziasztok!
Ha a dpd oldalán azt írják, hogy várható kiszállítás dec. 28, akkor ne is reménykedjek abban, hogy megkapom 27.-én? -
cidalain
veterán
Dec 18-an rendelt EU express tegnap megmozdult, és már ma ki is hozta a futár
Csak azert hogy valami pozitív is legyen a fórumban.
Illetve még egy kevéske karácsonyra mindenkinek.
+++++++++++ -
TheMiller
tag
Megjött az Október 27-n rendelt, Nov 6-n feladott Xiaomi roller. Baromi jó pedig én 194/110 vagyok
UPS-es trackingben nem is látszott semmi, a futár hívott (előre!), hogy hozná a csomagot, de jó fej volt így megoldottuk.
-
olleru
csendes tag
A ticketre nem jön válasz? Mert a terméket 19-én rendeltem meg. Írtam már vagy 3 ticketet és egyikre sem jött válasz, hogy lemondom, mégsem kell és térítsék vissza, valaki aki járt már így segítsen, előre is köszi!
-
csuzda
aktív tag
Én két dolgot rendeltem a GB-ről EU Expresszel:
1. SJCAM SJ7 nov 12.-én
2. Xiaomi Air Purifier nov 14.-énMind a kettőről másnap kaptam SMS-ben csomagszámot. Az SJ7-es december 7.-én érkezett Magyarországra, 8.-án délelőtt pedig hozta a futár. A légtisztító pedig tegnap este 8kor járt Middlesex-ben és el is indult Hinckley, Leicestershire felé, és nagyon remélem, hogy még idén hozzájutok.
-
Predator2
addikt
Helló
A pontokat meddig lehet felhasználni? Illetve hol tudom megnézni mikor járnak le(ha egyáltalán lejárnak)?
THX
-
bertokl
tag
válasz
PainKiller13 #25125 üzenetére
Két ilyen Robikát is vettem, (a nevüket Breki kommentje alapján kapták) egyet a lányomnak, egyet magamnak. Nála egyelőre hibátlan, nálam is majdnem, leszámítva, hogy szinte minden éjszaka gondol egyet, és indul a dumájával, hogy akkor ő most megy és takarít.
Csináltam most egy factory resetet, remélem megoldja.
A tárgyakat csak egy bizonyos magasságban érzékeli, ami afölött, vagy az alatt van, azt nem szereti, nekimegy, beszorul. Gondolom ez más típusú készülékeknél is ugyanígy van.
Valóban nem sok minden kapható hozzá, de annyira olcsó volt, hogy ha működik pár hónapig, szerintem már megérte. Kezdetnek jó, ha esetleg elhalálozna, akkor upgradelek egy Xiaomira.
-
bl4ze
veterán
válasz
UberMutant #25130 üzenetére
EU raktárból 1 hónappal karácsony előtt nem időben vásároltak itt többen ?
Ne vicceljünk már. Védhetitek ezerrel a GB-t , akkor is tróger dolog volt ez a sok hazugság, meg REFUND mert hetekig csak meg a BS..... -
cidalain
veterán
válasz
UberMutant #25130 üzenetére
Raadasul nem is allnak az EU expressek 2-2,5 honapja.
2,5 honappal ezelott oktober eleje volt. Most jellemzoen novemberi rendelesek miatt jonnek erdeklodni. Megjegyzendo ugye hogy nov 11 is csak 5 hete volt. Mivel nem karacsonyi idoszakban is 3-4-5 hetre jottek nekem EU express csomagjaim, ezert ebben rohadtul semmi meglepo nincs. Egyedul abba lehet belekotni, hogy a honlapon nem ezt irjak, hanem kevesebbet. De ilyen ez a popszakma, karacsonyi ajandekot oktoberig el kell intezni kinabol, es nem hinni a kiirasnak hogy mikor-mennyi ideig szallit. -
-
bl4ze
veterán
válasz
belsodavid #25123 üzenetére
Fáradj át a GB topikba, ott most elég nagy káosz van, sokan nem kapták meg a kifizetett árut, EU raktáras rendelések főleg, EU Express cuccok 2-2.5 hónapja állnak stb....
-
DJ Diablo
tag
válasz
KamuMazsola #25092 üzenetére
+ 1 Ott a pont!
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Vett már is Jisiwei i3 robotporszívót? Tegnap megjött, de nem tudom beüzemeljem e. Amazonon csak rossz értékelés van róla, állítólag gyenge, emellett piszokproblémás, beragad, elakad, nem csinál semmit, hibát jelez, stb.
Mennyi garit adnak itt rá? Hiába volt csak 60 dolcsi, nem akarnám kidobni 2 hét múlva. Élettartamát is 1 hét és 8 hónap közé teszik. Távirányítót is használhatatlannak írják, a mobil appot meg még rosszabbnak.
Emellett pótalkatrészt sem igen találni hozzá, bár ha ilyen rövid életű akkor nem is fog kelleni.
-
Flexy90
senior tag
válasz
belsodavid #25123 üzenetére
Bármikor a Kínai Újév előtt, ami 2018 Február 16-án kezdődik.
-
belsodavid
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Gearbestről mikor érdemes rendelni legközelebb, ha kínáböl jönne a termék? Úgy tudom az év elején elég sokáig valami ünnep van náluk. Előre is köszönöm a választ!
-
-
válasz
szabi__memo #25093 üzenetére
Nov 11 és Nov 27 közötti GB-s rendeléseim:
Refund ok ismeretlen : 1 db A termék kapható azóta is. Pénzt visszakaptam.
Megérkezett rendben: 9 db ( 8 CH és 1 EU raktáras. )
Várok még türelmesen: 8 db -ra.A korábbi rendelések mind renben megérkeztek, a későbbiek meg még nem is érkezhettek volna meg.
-
Vertigo18
addikt
Gyerekek, tényleg egy kicsit sok lesz már a sírás, szegény Jackie nem győzi már türelemmel!
Vegyetek példát róla és legyetek ti is kicsit türelmesebbek!
Peace!
-
asddsa
tag
A Paypalról ennyit:
Ha a GB felszúr a dispute mellég egy TN -t, simán kérdés és TN ellenőrzés nélkül zárják a claimot...
Vagy ha ellenőrzik, nem számít, hogy két hónapja nem változott a csomag státusza...De itt jön a következő érdekes dolog, a PP aztmondja egyezkedjek az eladóval, az eladó azt, hogy egyezkedjek a DPD vel, a DPD aztmondja, egyezkedjek a GB -vel.
A kör bezárult.
$181 helyett elfogadtam $150 refundot. Még nemtudom, hogy meg is kapom -e.
A PP buyer protectionnal eddíg nem volt problémám, de nagyot csalódtam most.Amiről szó van, ViviBright GP100A TN
A gimbal időközben megérkezett az országba, ezt jeleztem is mindkét helyen, hogy ne refundoljanak még véletlenül se, de ne is zárják a tiketet. TN
-
UHHH
őstag
"EU countries packet customs compensation policy:
Dear Customers,
Due to the temporary closure of DPD Logistics, Gearbest decided to provide a full customs compensation policy to customers who have generated customs fee using ‘Registered Air Mail’ logistic .
please contact Gearbest customer service, and provide your proof of customs fee payment, verified by the support department to deal with the compensation matters.
For more details, please feel free to contact our Support Team
Yours Sincerely
Gearbest team"
Forrás: gearbest
Tehát kifizetik, ha megvág a NAV a "registered air mail" esetében. -
bl4ze
veterán
+1
ezt az EU raktár akciózást nagyon elk+%" a GB.
behazudva, hogy van készleten "in stock" minden, jól akciózva - megveszed majd 3 hétig csak hazudozás, idő húzás megy, utána meg REFUND , de csak akkor ha PP dispute indul.
Egyébként januárig menne a hazudozás.
Ez nem ügyfélszolgálat, ez nem kereskedői szemlélet : ez szimpla lehúzás. -
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Korábban vki linkelte az összes EU raktár listáját de nem találom a keresőben.
Meg van vkinek? -
regos
tag
Egyre jobban követhetetlen és értelmezhetetlen a topik....
Külön kellene egy sírós-rívós topik amiben mindenki megoszthatja vég nélkül az érdemtelen agyszüleményeit és fikcióit...
Hetek óta csak a virnyákolást lehet olvasni,lassan elkopik az egerem görgője.
Béke -
vandor01
senior tag
válasz
vandor01 #25090 üzenetére
na de én miért kapok dupla TN-t a legutobbi 1-1db-os rendelésemre???
foleg ha NL-t fizetek es utanna gözös-sinest kapok?vagy ez az uj GB-s divat kuldenek egy gyors repulöst es utanna a 2 honapos vonatos gari terméket! na ez mar szerviz! : fejlődes a multevhez képest DDD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest