Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fozopali
újonc
Ennyi
-
AtiSnatch
aktív tag
60 nap a deadline, holnap megírod nekik, hogy megnézted postán és nem volt ott. Küldjék a lóvét vagy a terméket újra. Novemberben beragadhatott valami konténer, mert nagyon sok posztot/kommentet olvasok, hogy nem jöttek meg a csomagok (nekem is Xiaomi nightlight, meg egy Naviforce óra) , míg a decemberi/januári(!) rendelések már szállingóznak lassacskán.
-
walex
csendes tag
válasz
sambenez
üzenetére
Megnyitottam a ticketeket.
Próbálnak egyből lerázni, hogy menjek be az illetékes posta hivatalba és persze várjak még, hátha megjön, mert csak holnap fog letelni a 60 nap.
Első rendeléseim voltak, eddig jókat hallottam róla, de ez a sz*rakodás nem szimpatikus.
Aliexpress, Ebay nem próbál meg lerázni, ha valami nem jön meg, reklamáció után jön a lóvé vissza. Ezek meg...
Én valószínűleg befejeztem a Gearbest rendelést, maradok a már jól bevált Ebaynél és Aliexpressnél. -
ericdrawen74
senior tag
-
agroman
aktív tag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Igen. Nálunk ugy mukodik a posta hogy a szomszedos varos postaja a csomageloszto es onnan jar a csomagos kocsi. a hazhozszallitas elotti nap erre valtott a nyokovetes, en is bementem a helyi postara, de megnyugtattak hogy majd hozza a kocsi. jott is.
-
bazsimano
őstag
válasz
fozopali
üzenetére
en nem fogadnam el! ugy ertem, te fizettel erte egy osszeget...es nem erkezett meg! szoval vagy kifizetik az egeszet vagy varsz, szeiorntem.
Nalam volt mar olyan, hogy 70-80 nap utan ticket meg minden...visszafizettek az egeszet es utana 100ik napra megerkezett...jeleztem felejuk es kifizettem nekik. ennyi.
-
ericdrawen74
senior tag
Futottatok bele olyanba, hogy a Track17 és Magyar Posta nyomkövetője szerint is a kézbesítő postán van letétben a csomag a postàn viszont semmit sem tudnak róla?
-
fozopali
újonc
Sziasztok!
Nekem is 65 napja utazik a csomagom. Euexpress.
Járt már Prágában, majd eltünt,most a Gearbest azt mondja
Itt van az országban stb.. Fel ajánlottak 100 usd-t!
A teljes érték 154 usd! Érdemes elfogadnom? Ha elfogadom,
és tegyük fel tényleg a közelben a csomag. Vissza tudja forditani kinába? -
lacko6
senior tag
Hi.
Nem megkapott ertekelesi pontokert ticket nyitasnal mit kell valasztani?
Illetve hany nap szokott lenni a jovairas?30 ertekeles,szombat ota semmi.

-
Flashy
veterán
válasz
elszabi
üzenetére
nem érdemes foglalkozni ezzel, nagyon gyanús az egész úgy ahogy van. ez olyan mint a sosehallott új webshop 90%-os akcióval: nem érdemes beleélni magunkat hogy hátha pont ez nem átverés.
a kézbesíthetetlen dolgokat hivatalosan biztos nem így intézik, tehát valószínűleg illegális. a vevő biztos nem jár jól, de nem reklamálhat, mert a lényege a zsákbamacska, bocs most pont nem volt benne aranyóra gyere máskor is. ők úgy járnak a legjobban, ha a kiküldött csomagokban csak értéktelen vacakok vannak és a vevő többet fizet, mint amennyit ér, tehát átvilágítják vagy kibontogatják és visszazárják. másik szemszögből: azért nem bontogatják ki mindet és adják el a tárgyakat külön, mert így többet kaszálhatnak vele, tehát biztosan kevesebbet kapsz, mint amennyit fizetsz érte (főleg ha a nagyokat kiválogatják). és ha illegálisan jutottak hozzá, akkor a vevőnek is lehet belőle baja, hiszen megcímzett csomagok. elő fognak ilyen hirdetések még kerülni mert balekok mindig vannak, de ne foglalkozzunk vele. -
elszabi
tag
válasz
Ciccuka
üzenetére
nem egyértelmű. lehetnek lopott/kézbesítetlen csomagok is.
de akár kamu-zsákbamacska, mintha lehetne közte értékes cucc is.
pl. a fb-on az egyik csomagon látni a címzettet is, telefonszámmal. street view 10 éves és akkor még nincs azon a címen semmi. viszont van telefonszám rajta, fel lehetne hívni, hogy tényleg ellopták/elveszett-e a csomagja. ha elérhető, akkor az 1. állítás az igaz. ha pedig a szám is elérhetetlen, akkor pedig a 2.
-
bazsimano
őstag
válasz
b4lukapitany
üzenetére
elnezest nem lattam, hogy mar az eredeti kerdesben is benne volt...
haaaat szerintem ez siman megerkezik meg
de nyugodtan irjal rajuk
-
elszabi
tag
direkt csinálják, mintha kifoghatnál valami jót.. valójában erre egy üzleti modellt építenek. rendelnek millió kacatot és így próbálják drágábban eladni. pár hónapos a kft, egy fiatal csaj nevén. hát nem tudom, mivel jobb ez, mint odaültetni a gyereket v. egy macskát, h püfölje a billentyűzetet és rendeljen vmit random. persze bankkártya limitet aktiválva előtte

-
walex
csendes tag
válasz
b4lukapitany
üzenetére
Én november végi rendelést várnék, ha jönne, de nem jön. Sajnos szintén kártyával fizettem.
-
Honzi
senior tag
Én is megszívtam valamilyen szinten hiába a biztosítás pedig csak azért fizettem ki hogy küldjenek másikat.
Nov. 15.-én rendelt telefon a mai napig nem jött meg ezért írtam a supportnak hogy küldjenek egy másikat de már nem tudnak eu expressel amit nem értek mert van amire elérhető azt persze megértem hogy jelenleg nem elérhető minden rendelésnél de még is csak meg lehetett volna oldani ilyen helyzetben.
Support azt mondja nincs EU raktárban készleten visszakapom a pénzt megnézem és persze van...
Azt mondja már vissza kaptam a pénzt így már magam is megrendelhetem az már más kérdés hogy 25$ pluszt jelent nekem.
Esetleg ha van Xiaomi Redmi Note 4 vagy Redmi 4X EU-s kupon annak örülnék. -
walex
csendes tag
Raktározásból visszamaradt?!
https://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/10_csomagot_tartalmazo_Luckypack_zsak___kezdodjon_a_csomag_vadaszat__74097112.htm
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a Gb EU-s raktáraikra szűrni a főoldalről keresést indítva ?
Kéne nekem valamelyik EU raktárból elérhető Tablet-PC 11,5- 13,5 col közötti FHD
- Voyo-vbook vagy Teclast , Chuwi , aminek ráadásul elérhető a hozzá passzoló billentyűzete is szintén EUból.Tudnátok ötletet ehhez?
-
bazsimano
őstag
válasz
b4lukapitany
üzenetére
Azt nem irtad vagy lehet csak atsiklottam felette h mikor rendelted pontosan! Szerintem nyugodtan irjal rajuk ujra hogy akkor 20 nap boven h a szallitmanyozo ceg megtalalja vagy adjon valami valszt a csomag helyzeterol/holleterol!
Szoval en szemely szerint, tolnek meg egy valaszt nekik, es a vegefele meg kicsit surgeted oket hogy akkor ha nincsen valasz rovid idon belul akkor johet a refund!
Udv
B -
viktorhu
veterán
válasz
b4lukapitany
üzenetére
Mikori a rendelés? Mivel úgy néz ki, rendesen kommunikálnak Veled, várhatsz, ha akarsz. Utóbbi időben egyébként többen is írták, hogy a paypal sem ítélt neki teljes összeget.
-
b4lukapitany
tag
Tehát szerintetek arra már nincs esély ennyi idő után, hogy előkerül hirtelen? Írjak nekik, hogy jó lenne, ha már visszautalnák a pénzt? Mondom, nem paypalon keresztül utaltam csak simán kártyáról, semmi biztosítás. Mivel nem vagyok annyira jártas ebben és megbízható boltnak mondják a gb-t, nekem eszembe se jutott, hogy ilyen előfordulhat. Lehet, hogy a hozzám hasonló gyengébbek kedvéért az összefoglalót érdemes lenne bővíteni erről pár sorral.
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Xiaomi Mi6 melyik webshopban a legolcsobb most?
Koszonom! -
viktorhu
veterán
válasz
b4lukapitany
üzenetére
Ha vettél biztosítást, akkor visszaadják a pénzt, ha nem, akkor egy részét kapod vissza várhatóan.
-
válasz
b4lukapitany
üzenetére
Én esélyesen 80 dollárt fogok bukni hiányos csomag és a posta vámkezelési balf*szkodása miatt. Üdv a klubban

-
b4lukapitany
tag
Sziasztok!
https://t.17track.net/hu#nums=CH162100620DE December 16-i EU-s rendelésem állapota még mindig ez.
Ticketet 2-án nyitottam, ilyesmiket írogatnak:
Január 3.:
"We will start a claim for the package with the carrier and the carrier will trace your package from their end.
We will take further action for you when we have the result."Január 12:
"Dear Balazs,Thank you for your feedback.
I want to offer my sincerest apologies to you for the issue.
As for this issue, please rest assured that we are looking into this for you.
We regret that we are still waiting for the checking result from the shipping carrier.
Please rest assured that we will inform you once we get the reply from the shipping carrier.
To be honest, we sincerely hope you can receive your order or we undertake the great loss, which technically, shipping company is actually responsible for this delivery.
Thank you for your continued patience and kind support."100 euros tabletről van szó. Gearbestnek fizettem simán kártyával. Járt már valaki hasonlóan? Nem nagyon tudom mit tehetek ilyen esetben. Eddig a kisebb tételek gond nélkül megjöttek eu-n kívülről.
-
Predator2
addikt
Helló
Van egy termék ami nem érkezett meg, visszakaptam a vételárat is.
Ilyen esetben, hogy szoktátok lezárni a rendelést?[link]
Mivel nem kaptam meg, nem akarom beírni, hogy mégis.
THX
-
wdarty
tag
Ezt az infót kaptam a ticketemre:
Delayed packages:
Shipping method SGRAM4PX http://track.4px.com/ Dec 15, 2017 10:41:00 10-25Shipping date Delivery deadline
Dec 15, 2017 Feb 13, 2018ezen a 4px oldalon nem dob ki semmit. Csak a track17-en,hogy 25én feladták.
jófejek -
petipetya
nagyúr
válasz
kinaicuccok
üzenetére
Szerintem ugyanaz, mint az alin. Nemrég én is belefutottam egybe, és elgondolkodtam rajta, hogy akkor most kezd felhígulni a gearbest és beengednek különféle eladókat is?
-
kinaicuccok
csendes tag
Tudja valaki hogy mi az a Store a GearBest-en?
Pl. Cjc store
-
ga_-bor
tag
EU expres küldeményem 23 napja nem mozdul faryaa szerint kivámolás alatt... szerintetek?
-
válasz
Real_Necro
üzenetére
Törölve lett, ez már marad.
-
Ciccuka
veterán
Gearbest EU:
G-W-2 Warehouse Shipping method: Royal Mail Registered (Egyesült Királyság)
G-W-3 Warehouse Shipping method: UPSDXYKD (Egyesült Királyság)
G-W-4 Warehouse Shipping method: PL-UPS-Oversea (Lengyelország)
G-W-5 Warehouse Shipping method: DEDHLEU1 (Csehország/Németország)
G-W-6 Warehouse Shipping method: FR-Oversea (Franciaország)
G-W-7 Warehouse Shipping method: Not shipping Hungary (Spanyolország)
G-W-10 Warehouse Shipping method: PL-UPS-Oversea (Lengyelország)
G-W-13 Warehouse Shipping method: Not shipping Hungary (Portugália)
G-W-15 Warehouse Shipping method: Stopped
G-W-16 Warehouse Shipping method: ES-GLS-Oversea (Spanyolország) -
dugynok
senior tag
Topic törölve a kedvencekből....
Köszönöm az eddigi segítséget az (eddig) itt levőktől
Pacsi -
válasz
Márton
üzenetére
Nem fogadnám el én sem.
A PayPal dispute megjegyzéseihez az idézett szabályok figyelembe vételével írd az okot le.
Az nálad igaz és nem tudja cáfolni, hogy a nyomkövetési információ nem tartalmaz olyat hogy szállítás alatt van, mert csak a felvételi vagy a nyomkövetésiszám leigénylési bejegyzés az kevés. -
bertokl
tag
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
G-W-5 (cseh?) raktárból olcsóbb kevéssel
XmasCZ34
$39.99 + szállítás: $5.55 -> $45.54 -
m4rk.89
aktív tag
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
Hello! Én ezt a típust vettem innen és nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
Márton
nagyúr
EU express rendelés volt, tehát az itteni vámon elvileg nem akadhat meg. És 1-2 hétnél tovább ez az eljárás sem szokott tartani. Helyi postán nincs, ráadásul itt vannak olyan kedvesek, hogy fel szoktak hívni ha valami maradt náluk, de nem kaptam értesítőt. (10 év alatt eddig kétszer volt ilyen).
Tehát vagy fel sem adták, vagy Mo-ig nem jutott el.
Nem az eladónak kell bizonyítani, hogy egyáltalán feladták a csomagot? De még ezt sem tudják, mert a tracking number nem követhető a 17track weblapon. Erre is többször rákérdeztem, miért, nem jött válasz.
Akkor miért kaptam TN-t
Tehát a Paypal elfogadja ezeket a válaszokat, te pedig az én helyemben elfogadnád a 60%-ot?
köszi!
(miért offtopic?)
-
m4csk4fogo
tag
-
válasz
Márton
üzenetére
Itt van a tájékoztató oldaluk a garanciákról és a visszatérítésről.
Amire érdemes figyelni az a Terms and Conditions Shipping and Delivery rész előírásai, mert ott van néhány refund-ot kizáró körülmény.
Pl:
Javasolják a biztosítás fizetését, mert akkor szó nélkül, ingyen újra küldik, vagy ha nincs raktáron visszaadják a pénzt.
For a smooth delivery and peace of mind, we strongly recommend that customers purchase shipping insurance during the checkout.In the event that your package has a shipping issue, Gearbest will send you a replacement package free of charge. If the item is no longer in stock, we will offer you a refund option.
Ezt a pár $-t érdemes kifizetni.Ha a vámnál gond van, mert nem engedik be az országba a csomagot, azért szintén nem vállalnak kártérítési, pénzvisszaadási felelősséget.
Ha a szállítási szolgáltató azt jegyzi be hogy kézbesítve "delivered" akkor ők azt nem vizsgálják felül. Van néhány olyan szállító, ahol bizony ez a bejegyzés nem felel meg a valóságnak és ugrik a pénzünk.
All orders reported as "delivered" by shipping companies are considered delivered. GearBest cannot be made liable of non-delivery in this case.Ha a helyi posta "nem találja" meg a címzettet és nem tudja kézbesíteni és visszakerül hozzájuk, akkor sem "segítenek".
Lényeg az, hogy nagyon sok ebben a részben a can not be szókapcsolat.
Ebben részben még a Exchange and Returns (Money Back Guarantee) és tartalmaz feltételeket.
A PayPal felé általunk elküldött dispute-ra általában a PayPal-nak az ezeknek megfelelő választ szokták elküldeni.
-
Márton
nagyúr
Arról van valakinek személyes tapasztalata, hogy free shippinges gearbest csomag ha 2 hó után sem jött meg, mit érdemes tenni? Gearbest kb. 60%-ot akar refundolni. Elfogadjam, vagy a Paypal-nál visszakaphatom a teljes összeget is?
-
Sziasztok! A kálvária sajnos folytatódik, engedelmetekkel belinkelem a legutolsó két üzenetet, hátha tudtok segíteni mit tegyek most.
"Dear Gearbest!
Can you understand what i wrote down or you just reply with the standard monologues?
Only one of the two products was included in the package! The xiaomi heaphone was missing.
The customs saw it and than call me what to do. They told me that the standard procedure is to return the package to the sender and I accepted it. So they returned the product in the original packaging officially sealed.
Then look at your own warranty and return rules:
I can send back the items in 30 days without any reasons, or if it's missing. So i sended it back! When you will get it, you will see it is unopened (the xiaomi lamp) and the xiaomi headphones is missing, because it was not originally sent either. So i want the refund! Only the two items price, the shipping cost is not necessary,
Thank You!Gearbest Customer Support At01/19/2018 19:09:09
Dear Zoltán,
Thank you for contacting us.We are extremely sorry for your disappointment.
Please note refusing parcel will cause the parcel is destroyed not returned. Refusing is your responsibility no matter if there is the right goods or not because we cannot verify. There is no any compensation form us.
However, we are still willing to help you and we have asked the shipping carrier to check it from their end and are waiting for their reply.
This needs 7-14 business days to process it.
Once we get their reply, we can offer you the best solution for this issue.
Once again we regret any inconvenience or frustration that your experience has caused you."Nem értem ezt a refuse dolgot a megsemmisítéssel. Nincs jogom 30 napon belül visszaküldeni a csomagot vagy ők most azzal védekeznek hogy én nem vettem át és úgy küldtem vissza? Totálisan tanácstalan kezdek lenni.
Köszi szépen!
-
capafog23
őstag
Van akinek már megérkezett/angliába van, december 2. felében vásárolt eu express csomagja HK raktárból? (Nem china)
-
petipetya
nagyúr
Ezt az utat járta be az eddigi 2 eu expressz rendelésem, mindkettő műszaki cucc:
2017.11.11. rendelés leadása
2017.11.15. rendelés összekészítve, és DPD felé megadva a csomagszám
2017.11.16. csomag feladva
2017.11.29. csomag beérkezett az angol elosztó központba
2017.12.01. csomag beérkezett a budapesti elosztó központba
2017.12.04. csomag kézbesítve2017.12.16. rendelés leadása
2017.12.18. csomag feladva, és DPD felé megadva a csomagszám
2018.01.16. csomag beérkezett az angol elosztó központba
2018.01.18. csomag beérkezett a budapesti elosztó központba
2018.01.19. csomag kézbesítve -
Masooo
aktív tag
válasz
Silent77
üzenetére
Sportdirekt az nálam is kedvenc lett, bár inkább a bécsben lévő mert ott el lehet veszni és kedvesek, meg beszédesek az eladók.
Néha látok bőr (avagy annak feltüntetett) cipőket ami tetszik, ha eddig nem volt negatív tapasztalat a mérettel akkor lehet, hogy megpróbálok egyet. Eddig bama cípőket vettem a bőr miatt és a minőség miatt, de utóbbi években a talpa annyira semmilyen, hogy sok kettétörik kb 1év használat után. A felső része ilyenkor még makulátlan, mehetek megtalpaltatni amit nem annyira szeretek. Ennyit lehet egy kínai cipö is tud v többet. -
-
Masooo
aktív tag
válasz
Silent77
üzenetére
Ruhát és cipőt nem nehéz rendelni?
Vannak egészen elfogadható cipők, nem feltétlen olcsóbbak mint itthon, de mások, sokszor szebbek.Méretpontosban rendeled 45ös lábra 45öst?
A mérettábla ha van, segít?
Minőség és anyag?
Csak sport, v egyéb cipőt is rendelsz, avagy bárki? -
dugesz77
őstag
válasz
Masooo
üzenetére
Még egy idézet innen:
"És így egy reflinkes: www.jokiswebaruhaz.hu/kategoria/termek.html?pid=234232
A különbség a végén elhelyezett plusz karaktersor, amelyen keresztül érkező forgalom anyagi vagy egyéb előnyöket biztosíthat a link készíttetőjének."Van jópár ilyen gyűjtőoldal gondolom akik idejárnak ismerik is őket nagyrészt. Linkelni is lehet róluk csak a reflink része nem maradhat a linkben. Ezt így kell elfogadni. Ha benne hagyod törlődik a hozzászólás ha nem maradhat.
Igazad van
Nagyon kényelmes a cipő, nálam nagy előny,hogy elliptikus tréneren is számolja rendesen a lépéseket Miband2 nem volt az igazi. -
válasz
viktorhu
üzenetére
Tudom, hogy ezt szokták mondani, de máshol engedélyezett, és még sincs gond.
Mint írtam, engem nem érdekel, én törlöm ami az, mert tiltja szabályzat. Szabályzatot pedig betartom, de nem kell vele egyetértenem, és nem azért mert érdekem fűz hozzá.
Tényleg nagyon elkanyarodunk, kolléga kicsit eltért a kérdésemtől.
Térjünk vissza.
Sem vitát, sem flamet nem akartam elindítani, tényleg én voltam a hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
1260 pont 

Te mikor adtad le ?