Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmyky
aktív tag
válasz #04441088 #17851 üzenetére
Az EU Express:
- DPD fogja házhoz vinni és Angliában lép be az EU-ba(ott intézik a vámot, neked már semmibe nem kerül)Az EU Registeted:
- Valamely EU ország postájával küldik( holland, német, osztrák ...stb.)
- Itthon fogják a vámot intézni, tehát ha bármilyen teher ezzel kapcsolatban felmerül, akkor azt neked kell befizetni.
- Előfordul néha, hogy egy-egy drága cucc átcsúszik, de ennek esélye nagyon kicsi,10% alatt szerintem.Ha valami nem érthető, akkor kérdezz bátran.
😀[ Szerkesztve ]
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz #04441088 #19765 üzenetére
Akkor én szerencsés vagyok tegnap hozta is a postás a csomagot
Original Xiaomi Power Bank 2 - WHITE
kupon : 11nov061
$24.99+2.42 shipping. (nemtudom mennyire jó ár érte
[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
Real_Necro
veterán
válasz #04441088 #22100 üzenetére
Eleg logikatlan ilyet kijelenteni, ha csak nem vicc volt. A szallitasi idorol nem a "kinai banda" tehet, ha csak nem adjak fel par napon belul, hanem ulnek rajta par hetig...
Regebben is elhuzodott 1,5-2 honapig 1-1 szallitas, ha csak nem valami extra futarral jon, nem ertem mit aggodalmaskodik a kollega. Azt is figyelembe kell venni, hogy az evek alatt egyre nagyobb divat tavolkeletrol rendelni. Ez minden szallitmanyozo ceget egyre jobban es jobban terhel.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
South Velen
addikt
válasz #04441088 #22100 üzenetére
Én direkt azért rendeltem 1,5 hete Eu Express-szel, hogy elkerüljem a 11.11-es tumultust, bevállaltam, hogy drágábban kapom meg a cuccot (Mi max 2 220-ért), tegnap 169-ért is meg tudtam volna venni...
De pont ugyanott áll a csomagom, mint a 11.11-es rendelések. Elvileg feladták 1+ hete, de Angliába nem ért (gondolom még HK-ból se került ki), tehát pont össze fog jönni a 11.11-es csomagáradattal. Nice.
Persze ha olvastam volna ezt a topikot tudhattam volna, hogy ez az Eu Express, már nem az, amit még az SF vitt a Chronoposthoz, de nem olvastam. Ha tudom, meg se rendelem. Mindegy, ez van.
[ Szerkesztve ]
-
-
vegyszer
addikt
válasz #04441088 #22250 üzenetére
Nekem két hasonló kalandos rendelésem volt.
Egyszer egy telót vettem, ami valamiért a vásárlás során hibára futott. Egész pontosan tőlem a PayPal levonta, de náluk nem jötteg a pénz, fizetettlennek jelölte. Jeleztem, leveleztem, azt írták látják, feladják, majd jött a mail, hogy a PayPal vissza küldte a pénzem. Újabb levelezés, elnézés kérés, stb, majd a megjött pénzből újra megrendeltem. Majd jött a meglepetés, hogy a bolt törölte a megrendelésem. Kérdem miért, nem látják az okát, pénz jön vissza. Mondtam magamban, hogy ennyiben nem hagyom. Akkor is kell az a teló. Megrendeltem harmadszorra (kb 3 nappal az első után). Jött is rendben mail, jött tracking number is, de nem értettem, hogy miért dupláz a rendszer. Már a vám előtt volt a motyót, mikor kettő vámkezeléshez szükséges dokumentumot küldtek. És igen, csak ekkor jöttem rá, hogy nem egy jön. Elküldtem az adatokat, vámolták őket rendben.Lehetséges, hogy én egy szemét vagyok, de nem okozott lelkiismereti kérdést a másodikat eladni. (100$ bekerülési költségű telóról volt szó). Mondjuk tőlük már nem rendelek. Asszem az antelife oldala volt ez. Már 4 éve.
A második eset cifrább, mert rendeltem egy fehér, azaz fehér Xiaomi fülhallgatót, de nem azt, és nem fehérben, hanem feketében kaptam. Jeleztem is bontás után, pár nap alatt vissza is utálta a banggood az árát. Meg is jött az ára, majd másnap meg jött a rendelt füles fehérben. (8$-os tétel, az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy remélik több ilyen hibát nem vétenek, de tartsam meg bátran, így, ingyen. Azóta is rendszeresen vásárolok tőlük, gyakorlatilag ők kértek elnézést. Szerintem nyelvi kompatibilitási okok miatt.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
IMGM6
tag
válasz #04441088 #22811 üzenetére
jó esetben 2-3 nap, de sokkal több is lehet,
úgy látom egy konténerben jön az enyémmel21.11.2017 19:30 Oldbury (GB)
A küldemény beérkezett az elosztó központba
21.11.2017 19:25 Middlesex (GB)
A küldemény beérkezett a feladó depóba
10.11.2017 10:11 DPD adatközpont
A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé."És kit szeretsz jobban? Aput vagy anyut? A leges-leges-legjobban Orbán elvtársat!”
-
gonger
senior tag
válasz #04441088 #23454 üzenetére
Én több termékkel küzdök velük. Rendeltem 2 különböző drónt, egyenként 90 USD-ért ami egyébként nagyon jó ár lenne. Az egyiket most 2 hét után feladták, bár nyomkövető szerint a futár cég még nem lát semmit és nem tudnak infót adni arról, hog yátvették a csomagot..... A másikat nov 12-én fizettem ki, ticket után nov 18-án kaptam egy dpd-s sms-t a szállítási azonosítóról, de azóta sem adták fel. Időközben több levélváltás volt, beígérték, hogy nov 27-ig lesz készlet és feladják. Nov 28-án rákérdeztem, hogy miért nincs feladva a 'packed' státuszú csomagom, ma jött a válasz, hogy bocsi mégsincs készleten (bár ugyanúgy árulják, csak most 120 USD-ért) de ha várok még türelmesen akkor 100 extra pontot adnak a számlámra..
Tettem javaslatot, hogy mit csináljanak a 100 ponttal és arra is, hogy honnan tudják beszerezni maguknak azt a terméket amit már eladtak nekem és ki is fizettem.
Megbízhatatlan csaló banda, számtalan más webshop van akitől inkább érdemes rendelni. Ha megjönnek ezek a csomagok valaha, lezárom a kapcsolatomat velük, és soha többet nem rendelek innen.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz #04441088 #23454 üzenetére
Engem is kezd idegeíteni mert nagyobb tételt rendeltem, ott volt még hogy mennyi van készleten és 3-5 napot írtak. 2 csomagom is van. Hétfő óta csak Processing állapotben van az EU17 raktárból. Azért rendeltem mert máskor onnan pár nap alatt megjön, a hét végére már jó lett volna ha itt van. Érdemes írkálni nekik vagy tejesen felesleges? Ezért nem vettem máshol akciósat hanem itt berendeltem. Ennyire azért kár szívatniuk a népet. Írták volna oda hogy várni kell vagybármit mert akkor nyilván kihagyom. Jövő héten utaznom kellemne, ha tudom hogy most nem jön meg ezen a héten mentem volna. Kínából érkező terméknél nyilván tudom hogy 2 héttől 2 hónapig terjedhet a szálítás de itt euból mindig megkaptam pár napon belül.
-
sysrq
őstag
válasz #04441088 #23598 üzenetére
Kemény vagy csoki! Pirits oda nekik, nehogy már veled szórakozzanak! Igaz hogy mi páran áfa nélkül tudunk vásárolni náluk de ha neked olyan napod van akkor b@szd le őket ha nem akarnak normálisan kereskedni az ország lakóival, akkor majd mi inkább megvesszük drágábban. A lényeg hogy te tökös csávó vagy! Hajrá!
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
válasz #04441088 #23639 üzenetére
Öntelt vagy, csak te számítasz. Volt már mikor várnom kellet, de nem kezdtem el hánykolódni (nem kíváncsi rá senki, vedd magadra) és mert sokkal többet ad az a pár ezer forint spórolás a (néma) tömegnek akik nem írogatnak ide, de örülnek hogy van egy ilyen lehetőség. De te biztos valami fontos ember lehetsz.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Breki
veterán
Most én is hasnló cípőben járok
Lenovo P8 tablet, nem adják fel írok nekik nyitottam egy ticketet.
Válasz.
válaszom.
ok, thanks your answer.
When is this black blue color laptop expected? and possible to change it to white colour if this colour have you got now?
Erre ma jön egy ilyen.
Dear Nagy,
Thanks for your reply.
I have changed as your requirement.
Please kindly wait 2-3 business days for the extra payment link.
If you haven't received the payment link after this date,please recontact us.We will do our best to assist you.
If there are any additional issue or further queries, please feel free to contact us.
Thank you for your patience.Best regards
Rafael
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/
És jön egy ilyen rögtön.
Most én nem értem, vagy ő nem ért engem?
Azért mert belemegyek esetlegesen, hogy fehéret kapjak én fizessek még 38 dollárt?Szóval ha nem gond átküldenéd nekem privátban azt a levelet mert átfogalmazva én is hasonlót írnék ezt így nem szeretném elfogadni.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
gonger
senior tag
Sajnos a packed státusz az még semmit nem jelent. Nálam is azzal álcázták a problémát néhány levél után, majd mikor egy hét múlva is "packed" volt és rákérdeztem, azt mondták sorry, de még sincs készleten a termék.
Én nov elején rendeltem és fizettem ki a terméket egy akciós időszakban, ami után felnyomták az árat. Eddig azt gondoltam, hogy azokat a vevőket preferálják a készletből, akik a magasabb áron most vásárolják, de pár napja megint az akciós áron kínálják, szóval nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest