- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
Én írtam tapasztalatot hibás Huawei kijelző ügyében neked. Ugyanezt játszották el, de 3 naponta írtam nekik, hogy még nem kaptam meg a refundot. Erre jött a következő, hogy adjak másik paypal címet, mert valamilyen hiba miatt a nem tudja arra küldeni a pénzügyi részlegük. Csináltam másik paypal címet, oda 2 vagy 3 nap alatt megérkezett a refund.
Hozzáteszem, előtte is, azóta is hiba nélkül tudok vásárolni arról a "problémás" paypal címről. -
pn4hvq
senior tag
-
pn4hvq
senior tag
Nekem tavaly november elején vásárolt Huawei kijelzője halt meg, vagy, összevissza érzékel, vagy semmit, vagy több betűt is ír. Én ezt egy másik telefonnal videoztam le, tettem fel youtube-ra, és ticketben írtam le a gondomat (mellékelve a youtube-os linket). Kemény 15$-t ajánlottak fel, de csak a kijelző ebay-en 24$, amit meg is írtam nekik. Erre írtak 20$-nyi refundot 05.18-án, és visszaigazolták, hogy küldik. Azóta sem ért még ide
. Hétfőn rájuk írok ismét, hogy hol a refundom.
Ja, folyamatosan 45 napos pénzvisszafizetési garanciát írtak, amiből természetesen már kicsúsztam: "After reviewing your case, it has passed 45 days money back guarantee, but you can send it back for free repair.".
Alternatívaként visszaküldhetem és kijavítják, de EU expresses rendelés volt, ami miatt szerintem csak bonyolítanám a postázást , és 1-1 hónapnyi oda-vissza utat saccolnék. Ha visszafelé a vámon megfognák, áfa és társai. A szintén 80$-os telefonnál nem ér ennyit az egész.
Huawei-t kétszer vettem: először és utoljára.
A 180 napos paypal már szintén lejárt 2-3 hete
. -
dugesz77
őstag
-
tomazin
veterán
-
Dluinet
nagyúr
-
andrisbandi
őstag
Nem tudják tartani az állandó jó minőséget.
Szerintem minőség ellenőrzés nincs is a nagyon olcsó cuccoknál.Szóval ha szerencséd van kifoghatsz jót,
de törvényszerű, h néha rosszat kap az ember.A reklamálás rémálom lett a Gearbesten.
Gyakorlatilag csak a Paypallal lehet kipofoztatni belőlük a teljes visszatérítést.
Én nem mernék onnan PC alkatrészeket venni. -
KamuMazsola
őstag
-
sambenez
addikt
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
-
bertokl
tag
-
cris78
őstag
-
bertokl
tag
-
bertokl
tag
Ha a Tottenham Hotspur logo nem olyan fontos, akkor a GB-n is van 119.99-ért 4/64-es Leagoo T5, a LeEco-ra jó a
letvprokupon, a kettő együtt így néz ki, sajnos a hongkongi raktárban nem könnyű találni nehezebb terméket:Szerk.: most látom, hogy a a Leecora-ra még jó a a
GBBF176kupon, ezzel már csak 230.98$ az együttes összeg, a kérdés továbbra is a hongkongi tömegnövelő termék
: -
amadeus11
senior tag
-
bazsimano
őstag
-
molnar28
csendes tag
-
Beni2360
félisten
-
bertokl
tag
-
AtiSnatch
aktív tag
-
cidalain
veterán
-
amadeus11
senior tag
A 11.11-es akciós Le S3 X626 az év üzlete volt. 23 ezerért az a telefon ajándék ( 30-ért, ha most megkapod az se pénz érte)! 60-at is megérne. Igaz vannak hátrányok: android 6, B20 hiánya, romolni kell (így 95% magyar felület). Viszont erős hardver, prémium külső és összeszerelés, jó kamera.
-
arfer
senior tag
-
agroman
aktív tag
-
Silent77
veterán
-
UHHH
őstag
-
ice9
tag
biztos a hackereknek se jött meg a csomag

Egyébként én azt a módszert használom, hogy ha pl a jelszavam "gearbest" akkor teszek bele számot (e a 3, a a 4, i az 1 stb.) -> g34rb3st, majd teszek bele egy nagy betűt, de nem a szótag váltásnál vagy az elejére, g34rb3St, teszek hozzá egy spec karaktert és az utolsó 2 karakter pedig az oldalhoz kapcsolódik -> g34rbeSt!gb gmailnél ugyanez csak gm a vége, így mindegyik oldalnál más a jelszavad, de meg tudod jegyezni.
-
agroman
aktív tag
-
agroman
aktív tag
-
KamuMazsola
őstag
-
-secret-
Arcképgyáros
Facebookon osztották meg:
"Dear Valued Customers,
We kindly bring your attention to the fact that some unidentified hackers gained large amounts of personal data from other websites and are trying to use this data to deceptively sign into Gearbest. Immediately after identifying this irregularity, we have frozen a few hundred affected accounts and updated our IT system for suspicious IPs. The situation is completely under control.
However, for your personal account security, we kindly recommend that you change your password if you feel that it is too simple (password with a combination of letters, numbers and symbols are considered to be more complex). At the same time, we also recommend that you do not use the same email address and password on different websites.
We will always be 100% committed to maintain our website as a safe and reliable place for your guaranteed shopping experience.
If you have any queries or may need any assistance, please contact our Support Team
Yours Sincerely
Gearbest.com"
-
Digitalis
senior tag
-
LantosBerry8
senior tag
-
bertokl
tag
Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Watch for Android iOS - BLACK
GBBF034
$15.99Ezekből a Lecsókból több verzió van, mit égen a csillag, nem tudom melyiket keresed, itt egy 4/64-es arany:
LeEco Le S3 X626 4G Phablet International Version - GOLDEN 4/64TechBrothersCM03
$110.99 -
qqzs
őstag
-
szabi__memo
nagyúr
-
peestike
senior tag
-
bbkk
csendes tag
-
bbkk
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÚJ AKKU! ThinkPad X13 YOGA - 13.3" iPS érintős, i5-10310, 16 / 256SSD, WiFi6, TB3, uj.olv +SZLA GARi
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Hétfőn rájuk írok ismét, hogy hol a refundom.
.
:

Jól ki van ez találva, pontok amelyek vásárlásra ösztönöznek és sohasem fogynak el. Zsír.