Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
UberMutant
őstag
tudom, és pont az utalás költsége az , ami sok, pláne külföldi számlára meg tranzakciós adóval súlyosbítva.
ez pont 100%-kal több annál, mint amibe kerül, ha nem így fizetpaypallal.szal ne magyarázd már meg, hogy jobb utalni, mint a kártyán átfuttatni a fizetést.
[ Szerkesztve ]
-
UberMutant
őstag
válasz Black Phone #14657 üzenetére
amikor visszajöttek dolgozni + feldolgozzák a feltorlódott eseteket. várj, mást úgysem tehetsz
-
UberMutant
őstag
válasz Black Phone #14842 üzenetére
bocs, de eltart pár napig amíg kínából elér a csomagod hollandiáig, pláne ha hajóval jön
-
UberMutant
őstag
válasz Tejberizs76 #15691 üzenetére
90 USD nél vám nincs. "csak" áfa fizetendő ami kb így jön ki áfa= (90 usd + szállítási díj ) x 0.27 USD , ehhez jön még az ügyintézési díj + 2500 HUF vagy 5000 HUF.
-
UberMutant
őstag
válasz szabo.csabi #15986 üzenetére
költség=(vételár+szállítás)x1.27+2500HUF , az idő pedig x hét + vacakolás a vámnál.
EU stocknál meg semmi extra költség nincs. talán gyorsabban ideér , mint ong kongból
ahogy nézem a fenti terhekkel a hong kongi készlet azonos árban lesz végül az eu-sal, sőt még drágább is lehet kicsivel.[ Szerkesztve ]
-
UberMutant
őstag
válasz Philips103 #17760 üzenetére
csak EU express szállítással vegyél olyat, ami értékesebb az Áfa határnál.
először eljuttatják kínából egyesült királyságba és onnét jön majd dpd futárral.ebben az egy esetben nem lesz áfázvaminden más módszernél (dhl is, sőt, főleg azt) vámeljárás várható ,és az plusz1-2 hónapot jelent (meg 27% plusz költséget) , szóval az a szeptember , inkább október lenne.
ha gyorsat akarsz, akkor az drága lesz (termék ára + szállítás díja ) x 1,27 + 6500 forint...
de az tény, hogy ezzel pár nap alatt megkapod, kérdés megéri e neked[ Szerkesztve ]
-
UberMutant
őstag
-
UberMutant
őstag
Szeptember tizediken fizetett , 11en feladott EU express csomag ma befutott. Xiaomi akcios legtisztito es 2 filter. Csak hogy Jo tapasztalat is legyen
-
UberMutant
őstag
válasz andrisbandi #21591 üzenetére
sosem értettem, hogy felnőtt emberek minek kérdezgetnek ilyen marhaságokat. ha remeg az ujja a ravaszon, húzza meg.
-
UberMutant
őstag
a kék lenovo P8 tablet már csak 121USD
[link]
én még drágábban vettem ugyan , de október 28 -i feladással (eu express) ma kaptam kézhez.
Kellemes sebességű kis gép. a samsung tab 8.4-em már nagyon lassúnak tűnik mellette, szóval néha megéri frissíteni a meglévő kütyüket .[ Szerkesztve ]
-
UberMutant
őstag
válasz superTibcsi #22758 üzenetére
visszamondod a rendelést és megveszed újra.
-
UberMutant
őstag
figyi , kérd vissza a pénzed és keress másik boltot.
azt el sem tudod képzelni, hogy volt x darab készleten, és fél európa rácuppant, és x+n rendelés érkezett, és elfogyott a készlet? majd beszerzik, és megkapod.
ha meg sürgős, ott a mediamarkt, emag, és barátaik. ha meg kínából rendelsz akkor légy türelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest