- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Gabesz87 #34262 üzenetére
Szia!
Élősszőr nézd meg a weblapon a garanciális feltételeket. Emlékezetem szerint csak 6 hónap.
Ha mégsem akkor velük kell egyezkedni a visszaküldés lehetőségéről addig semmiképpen se küld vissza.
Ha egyáltalán bele mennek a cserébe amit kétlek ennyi idő után.
Sajnálom a dolgot, de frissbe kellett volna jóval a gondok megjelenése után intézni. -
johniee
senior tag
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Gabesz87 #34262 üzenetére
"Gondolom az nem igen játszik, hogy küldenek újat, és meg utána visszaküldöm nekik az enyémet."
Ez max az Amazonnál játszik, de a kínaitól ne várj semmit.
1-2-3 hónap biztos lesz. Mire visszaküldöd, CN22-es nyomtatvány, bevizsgálják,"Javítják", vagy kapsz partial refundot esetleg. Nem lehet tudni..
-
havri1
félisten
válasz
Gabesz87 #32307 üzenetére
Ez nagyon nem így van. Ameddig a vevő nem kapja meg a kezébe a csomagot, amiért előre fizetett, addig a feladóé a csomag, és a felelősség is. Egyedül a feladó reklamálhat a feladó postán a kézbetíésig, kártérítést is a feladó kérhet.
A feladónak kötelessége ilyen esetben a teljes összeget visszafizetni, majd a postán behajtania a kártérítést.
Chargeback a banknál pont erre alapul. Mint ahogy a PP is. -
bul07
nagyúr
válasz
Míg át nem veszed addig az ő felelőssége
Ő tud nyomozást indítani a csomag után, ő tud bármit tenni, és ő kap kárpótlást is
A címzettnek semmi joga nincs a csomag felettTehát nagyon is sok köze van a GB a csomaghoz
Mint a DPD csomagok esetén, csak a GB tud reklamálni a DPD-nél, és a GB kap kárpótlást a DPD-től
De ez így van itthon is, én feladok egy ajánlott küldeményt valakinek, csak én tudok nyomozást indíttatni a csomag holléte felől, és én is kapok kárpótlást ha elveszne, címzettnek vevőnek meg én utalom vissza a pénzt
-
aut119
csendes tag
válasz
igen mastercard kártyám van. sztem egyáltalán nem reménytelen, a lényeg, hogy fizettem vmiért, amit nem kaptam meg. Miért fogadnék el 70%-ot??? Nem közösen viseljük a kockázatot, ez kizárólag a GB sara, neki kell levernie a szállítón. Ami még furcsa, hogy van tracking number és pontosan látszik, hogy hol veszett el a csomag, a GB mégsem hajlandó megkeresni a szállítóját és nekem sem mondja meg, hogy ki az. Én viszont nem kerestethetem a csomagot, csak a feladó, mert nála a feladóvevény.
-
vegyszer
addikt
válasz
Gabesz87 #32076 üzenetére
Épp ez a gondom. Volt egy email only akciós Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB 199$ ellenében. Meg volt egy 18-ig érvényes 7%-os kuponom. Betettem a kosárba, néztem, hogy lehet e a két mókát együtt. Lehetett. És erre a gyerekem bele ugrott a telóba, hogy "Matukamut akarok apu!" És megvette.
De így 186$ lett. Most meg kihagyhatatlan akciós áron 229$. De a 14 nap a fizetésre ketyeg. Sajnos nem álmodtam meg, hogy bele fér-e a havi budget-be. Félek, szorosabb a hónap... -
bl4ze
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Asztalos klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Dell Latitude 5430 i5 és i7 12.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5320 i7 11.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5410 i5 10.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 14" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5310 i5 10.gen CPU 8GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest