Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tekknopit
csendes tag
-
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Az csak a legvégső eset lett volna, inkább az ügyfélszolgálatosnak szántam, hogy ne szórakozzon a walletes visszatérítéssel (mivel a chargeback nekik is elég nagy szívás)...
Szerencsére harmadjára sikerült valószínűleg Google Translate-elniük a levelem, mert jött az üzenet a PayPaltól, hogy 166,92 USD-ot visszatérítettek.
-
Ferike81
senior tag
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Ebay-n vagy 3 éve rendeltem egy telefont, ami nem jött meg. Megreklamáltam a kicsi kínainál, az mondta, hogy ha nem érkezik meg plusz két hétre és nem pontozom le akkor elküldi még egyszer. Nem jött, és újra feladta. Meg is jött a második telefon. Öröm. Majd ezután másfél hónappal megjött az első rendelés is. Írtam neki, hogy mi legyen? Azt mondta Boldog Karácsonyt!

-
viktorhu
veterán
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Nem tanulták még meg a világos szabályok nyugati kultúráját. Hogy érdemesebb ráfizetni egy kicsit adott esetben, pl. hogy amit már megígértek, azt odaadják, ne csináljanak úgy, mintha valami a készleten lenne, ha nincsen, változtassák meg a szabályzatot, addig meg adják oda azokat a pontokat stb. A legtöbb kínai kereskedő nem is érti az ilyen apróságokat.
Pl. Alin egyik kereskedőnél megtalálok egy árut x dollárért, china posttal.
Másik kereskedő 30%-kal drágábban adja, és azt ígéri, hogy ha nem ér ide mondjuk 20 nap alatt, akkor money back. Kifizetem a plusz 30%-ot, erre feladja china posttal, nem ér ide 20 nap alatt, és nem érti, hogy miért reklamálok (várjak még egy kicsit, már úton van - az nem érv, hogy a hamis ígéret miatt választottam őt a magasabb ár ellenére). -
anadroid
senior tag
-
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Ott, hogy gyorsan akarsz olcsót és jót.... azt hogy kisebb értéket ír a csomagra, meg megutaztatja a csomagot a fél világon, csak hogy ne legyen rá vám, meg hogy minimalizálja a szállítási költséget első sorban nem a saját érdekéből teszi a GB, hanem azért, hogy neked jobb legyen ... nyilván ennek néha (másmilyen) ára van, pl van némi kockázat, ha probléma van a szállítással.
-
viktorhu
veterán
válasz
AtiSnatch
üzenetére
A szállítóval azt a 30 dollárt tudják leboxolni, amit a számlára írnak, de EU expressnél a konténerhez valószínűleg még kisebb érték megy a fuvarlevélre, szóval nem tudom, miért tartja magát ilyen erősen ez a legenda, hogy ők a fuvarozótól vissza tudnák kapni a pénzt, miközben ezt itt már többször is megbeszéltük.
-
-
mexel
veterán
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Ezt nekem címezted vagy csak úgy általánosságban? Mert én csak euból rendeltem novemberben, raktárosra írt készletből. Még az sem jön meg. Ezért írtam hogy már nem nagyon kellene rendelnie senkinek, pedig sokan arra készülnek ahogy más fórumokban is olvasom, hogy gyorsan még megrendelik eu-ból mert sürgős. Segítségnek szántam a dolgot.
-
qqzs
őstag
válasz
AtiSnatch
üzenetére
te latod a chromstoreban a linket?
Ha onna leszedik el kell tunnie a chromebol is , biztos ez tortent nalam is nem ertem nalad miert van meg fentupdate felraktam a monkey echo-t csak az nem irja ki acouppont hanem linkeli az oldalat ahol raadasul keresni kell
-
hunaqua
addikt
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Amennyiben arra gondolsz,hogy ki van írva a BF,pont azt jelenti,hogy komolytalanná vált ott az év végi nagy 'akció'. Mindig csak 11.11 volt,de akkor tényleg akció volt !! A mostani meg egy vicc,persze lehet,hogy talált az ember valamit,de messze nem úgy mint az elmúlt években.Az Alin meg mindig van a fő oldalon valami akció,most az.van kiírva.Szombaton meg valami más lesz....

-
secler07
tag
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Igen, az első csomag tracking-je nekem is így nézett ki, ezért is furcsa a mostani helyzet. Írtam egyébként a supportnak, ahol semmi lényeges dolgot nem tudtak mondani csak, hogy várjak, mert úton van a csomag. Illetve a delivery deadline után se kapom meg, akkor refund. Arra egyébként nincs esély, hogy csupán a tracking numbert nem frissítik ? Bár ilyen még nálam nem fordult elő a gearbestnél.
-
South Velen
addikt
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Akkor mégis mi magyarázza, hogy valakinek 4 nap az út HK-ból ENG-be, valakinek meg 4-5 hét?
Persze nyilván csak feltételezés, hogy nem került ki HK-ból, de az itt olvasottak alapján nagyon lassan indul el onnan, persze tracking hiányában nem tudhatjuk, hogy "min megy keresztül" mire Angliába ér.
-
Dominó85
addikt
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Figyu, kívánom hogy az elvakult látásmódotok mellett tapasztaljátok meg azt amit mi. Majd akkor talán, legalább önmagatoknak belátjátok, hogy bizony nem minden fenékig tejfel ennél a webshopnál. Nagyon nem az... A legócskább, legkörmönfontabb Aliexpress-es kamuzó/időhúzó eladókkal vetekszik a GB. Lehet örülni, mert ebbe a topikba a sok elvakult GB fan miatt nem érdemes benézni sem, én sem teszem többet. Pá
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
-
FingR86
őstag
válasz
AtiSnatch
üzenetére
abból én is vettem anno, de nem vergődtem velük, lusta vtam írkálni
na de a napokban jött ez, ami már pofátlanság [link]
csak az egyik kismaci volt benne a 2-ből, a zacsi oldala ki volt repedve és mintha kiesett vna belőle a párja, de a borítékban sem voltasszonynak vettem páros kulcstartónak, na így csak ő fog divatolni
0.1-ért vettem, erre milyen refundot kapok, 0.05 ?
-
numera007
tag
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Nem. Aug. 10-én rendeltem, akkor volt akcióban a 2 darabos WLN. Majd másfél hónapig nem adták fel, majd amikor olvastam, hogy más csak 1db-t kapott, érdeklődni kezdtem. Jött egy hét hazudozás, amiben volt az hogy nincs készleten, meg hasonlók (amikor kapható volt, és linkeltem a screenshot-t is), aztán félrebeszélés, most meg ez a bődületes hülyének nézés.
Csak azért írtam, le, hogy ha ilyen sok darabos akcióban rendeltek, mindenről legyen képernyőmentésetek, mert a csillagokat is lehazudják az égről.
-
FingR86
őstag
válasz
AtiSnatch
üzenetére
mit gondolsz ha én is nyitnék egy ticketet a te kérdéseddel, megkapnám szóról szóra én is azt a választ amit te ?
Egyébként nem nagyon aggódok még, csak elgondolkoztam azon, hogy azt írták Lux-tól él a track, amint ott lekezelik onnantól követhető. Ennyi idő alatt még nem ért vna oda? -
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Nem vitte túlzásba: az első értelmes bejegyzés 2017.11.03-kor volt, hogy "Célországba elküldve".
Szerintem miután Luxemburgba megérkezett, onnantól vált érdemben követhetővé. De ez részemről csak feltételezés!
(A rendelés 2017.10.19-én volt, a TN azonosítót 2017.10.26-án kaptam meg.) -
bul07
nagyúr
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Jelentem
Sep 19-én fizettem és ma reggel kaptam csomagszámot
44nap telt elÉs szerencsére nem jutott eszükbe törölni
Mert már volt ilyen egy augusztusi rendelésnél hogy nem akarták feladni, többször is írtak hogy refund vagy várok én mindig a várásra szavaztam, de szeptember közepén csak refundoltak, persze végig vehető volt a cucc
-
sepsi0
őstag
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Hát az nekem már rég itthon van, de mi a helyzet a tiéddel LVS csomi, kötöttél volna biztosítást akkor itt lenne...
Jo lesz így?
Amugy nekem 15 napra jött anno egy kisebb csomi és abban volt a 4g (eu exp)Nekem 23 csomi van úton és már fele itt kéne, hogy legyen, erre csak minden másnap kapok egyet a postán

-
Cxgrav
senior tag
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Indulok. Előtte hozzak ki neked valamit az épületből?

Csak ezért bátorkodtam megkérdezni:
2017-09-21 09:02:26Item is announced bpost received the information
2017-09-21 10:02:26Item is ready for transport
2017-09-22 13:00:26Arrival at export hub
2017-10-03 07:46:02Departure to country of destination
2017-10-04 00:34:16Parcel is handled
2017-10-04 03:16:04Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destinationNémileg nem történik semmi egy ideje.
ANOka
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

kopi kopi kopi, még soha nem volt ilyen gondom.
Igyekszem,és elnézést kérek tényleg,csak gondoltam hogy az EU csomagom pikk-pakk itt lesz 3-4 nap alatt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)