Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rk.89
aktív tag
JJRC H31 drónhoz EU raktárból nincs valakinek kuponja?
-
zolikaDB
veterán
Udv mindenki!
Convoy S2+ lampara tudtok kedvezmenykupont? [link]
-
válasz
Silent77
üzenetére
Nem működik, a holnaptól kezdődő szívatásunkra készülnek.

Ráadásul most a vámolási oldalon ez olvasható:TISZTELT ÜGYFELEINK! A MEGNÖVEKEDETT KÜLDEMÉNYMENNYISÉGEKRE VALÓ TEKINTETTEL, AZ ESETLEGES HOSSZABB KEZELÉSI IDŐ MIATT MEGÉRTÉSÜKET KÉRJÜK!
És ez nem karácsonyról maradt, a múlt héten (04.24-ig pontosabban) az 1 napos kézbesítést 2-4 napra vállalták, de nem kértek érte kevesebbet.
Szerintem, komoly problémák vannak náluk, a bankár főigazgató nem postás szemmel látja dolgokat, mi, ügyfelek csak felesleges nyűg vagyunk a nyakukban. Küldemény akarunk kapni és feladni, na ne már. -
Beni2360
félisten
Már bocsi, hogy bele szólok de amit 03.30.-án vetted az nincs egy hónapja. 22 nap ép hogy 3 hét.
Mi van a szállítási leírásban mennyi a szállítási idő valentum? 15-25 munkanap? ez még odébb van ne izgulj, én évek óta vásárolok tőlük még nem volt gondom velük. Türelem a valós TN nélküli csomagok lassabban érnek ide. -
válasz
ha3fis
üzenetére
Tiédre is érvényes az amit írtam, egy dolog hogy a Track-it mit mutat, kaphat fals adatot. Főleg úgy hogy az ilyen küldemény azonosító a Magyar Posta rendszerében és a nemzetközi postai adatbázisban nem könyvelendő a postánk részéről. Ki írta volna be?
Az hogy török gép leszállt nem jelent semmit, 3-4 óra mire egyáltalán a gépről a feldolgozó helyre jut a konténer (minimum), az sem biztos hogy török géppel szállítanak, felesleges kerülő útvonal. -
ha3fis
tag
Nekem is van egy hasonló állapotú rendelésem. Március 8-án vásároltam egy 2 USD-os cuccot. 23-án reggel beért 06:55-kor a postázóba (utána néztem, "véletlenül" pont akkor szállt le egy török tehergép Ferihegyen), majd pár órával később "Vámkezelés" státusz az utolsó bejegyzés, pont egy hónapja. Se levél, se sms nem jött, hogy küldjek dokumentumokat. A Postára felesleges is lenne bemennem, így várok még egy hetet, aztán írok az eladónak, hogy nézzen Ő utána.
-
Mivel ez egy normál küldemény azonosító szám, a GB vásárlásodnál kellene nézned a nyomkövetést. A legtöbb nyomkövető oldalon erről semmi az alábbi helyen van, de hogy ez mennyire felel meg a küldemény nyomkövetés valódi állapotának, azt nem tudom biztosra.

Ha tudnám azt hogy egy hónapja rendeltem ezt alatt mit értesz, akkor megjósolhatnám hogy tényleges vámeljárás, vagy csak a beérkezési vám könyvelésre vár.
-
joy_k
tag
Sziasztok, egy hónapja rendeltem ezt, szerintetek ide ér BJ14908410181804. Köszi
-
206 cc
senior tag
Szia Silent!
Valami ecigis akció GB-n nincs a hétvégére??
-
Shingen
addikt
Hali!
Rendeltem a Gearbesten, de ez az első rendelésem, nem tudom hogy mennek a dolgok.
EU raktárból rendeltem a Tracking message szerint:2017-04-19 13:25:00ON ITS WAY TOGLS HUNGARY ez azt jelenti, hogy az országba ekkor küldték, vagy hogy megérkezett?
Illetve ha magyaro beérkezik, posta hozza házhoz vagy vagy szállító cég?
Látom az összefoglalóba GLS van írva, akkor előre értesít a szállítás napjáról vagy csak beállítanak?
-
Beni2360
félisten
-
powerwade
senior tag
Hello, elvileg megjavították. Amúgy ha szépen leírod nekik, hogy mi a gond egy ticketben + csatolsz egy képernyőmentést a sikeres leiratkozásról - akkor sűrű elnézések közepette adnak 200 pontot és megígérik, hogy többet nem fordul elő. Korábban már írta más is, hogy neki is adtak 200 pontot pont emiatt, és a héten nekem is felajánlották mert vagy 10x se sikerült leiratkoznom és frusztrált a dolog.
-
shield
őstag
Eddig még nem rendeltem a GB-ről, olvasgattam a topikot.
Van egy példa kérdésem, hogy ne értsem félre a dolgokat.
Ez a példa rendelés-t vámmentesen kapom meg?
Előre köszi a segítséget. -
cidalain
veterán
-
válasz
maestro87
üzenetére
Nem akartam kétségbe vonni a mérési tudásod, én fejből nem tudom megmondani, hogy a melyik eszközömben milyen sebességűek a kártyafogadó helyek, de még a leírásokat sem nézegetem át ezért, mert ha 10-nél többel ír az nekem megfelel és olyan ismert márkájú kártyát veszek ami azt tudja nyújtani. Megveszek egy 130k-s gépet akkor már szánok 7-8000 Ft-ot normális kártyára is.
Az eredeti kérdésedre visszatérve, mivel nem adja azt a sebességet amit leírtak, mivel egyáltalán nem képes rá, lehetne reklamálni, mert van alapja. Küldenek másikat, mert lehet hogy hibás. -
válasz
maestro87
üzenetére
Ez van a leírásba, biztos ezekkel tesztelték és ők ott mértek ennyit.
Nem vetted az iróniát. 2300 Ft-ért nem fogsz kapni olyat, ami képes lenne ekkora sebességre.
De ha nem is gépfüggő, bár azért ezt sem szoktuk figyelmen kívül hagyni, mert célszerű tudni, hogy milyen frekvenciával megy az adott csatlakozó. Pl. UHS-I esetén ha 208 MHz, akkor 104 MB/s elvi sávszélességet eredményez és ott elérhető a hirdetésben szereplő 80-as sebesség. És ez a címkéjén UHS-I nek felem meg, de class 10-esnek megfelelő jelöléssel U-ban 1.
A fájlrendszer amivel formázva van az is befolyásolja a sebességet és nem igazán írták le ezt a hirdetésben.
Szerintem gépfüggő. -
Geatbest hirlevéltől hogy lehet megszabadulni? Már vagy százszor leiratkoztam, de azóta is jön két-három naponta.
Tényleg csak a blokkolás a megoldás?
-
maestro87
őstag
A napokban érkezett két MIXZA TOHAOLL 16GB MicroSD kártya, de keveslem a sebességét. 80MB/s helyett csak 40MB/s-mal olvas. Az írási sebessége meg botrányosan lassú, nem is volt kedvem kivárni a kapacitás tesztet, bár ez utóbbira nem adtak meg garantált értéket. Ti nyitnátok erre ticket-et?
-
cree
tag
Halihó!
Kaptam egy ilyen smst a postárol!
+36303444987
T.Ügyfelünk! ROxxxxxxxxxEE szàmù küldemènye vàmkezelèsènek megkezdèsèhez,
a www.posta.hu/vam oldalon ellenörizze ezzel kapcsolatos teendöit! Magyar Posta Zrt.
Today at 3:09 PMTermészetesen a csomag értéke csak 21$ (banki tranzakcioval..aliexpress tranzakcio scrennshot (bizonyitható) Alliexpess csomag van szó!
Most mit kell csinálni?

-
cidalain
veterán
válasz
Exelsior24
üzenetére
nyiss egy másikat.
egyenlőre csak annyit írj, hogy kibontás után azt vetted észre hogy a termék törött.
meg hogy mi legyen, kérdezd meg.erre ők majd belinkelik a garanciális oldalukat, és felajánlanak majd kárpótlást.
ha nem az újraküldést, vagy visszafizetést írják (pl részleges kártérítést ajánlanak), akkor viszontválaszban megírod, hogy ez a hiba a használhatóságot gátolja, nem esztétikai probléma, és hivatkozol a garaciás oldaluk DOA garanciájára (Dead on arrival azaz már megérkezéskor hibás volt)ez alapján meg teljesen kártalanítaniuk kell:
-pénzvissza az eredeti fizetési számlára
-pénzvissza walletre
-új küldése
ezek szoktak lenni.első levélben semmiképpen se írd le hogy te mit akarsz, csak vázold a szituációt, és várj tőlük megoldási javaslatot.
(#16055) bazsimano
elfelejtettem az akciót.
-
bazsimano
őstag
na valaki behuzta a tabletet? sajnos en nem voltam gepkozelben uh probalkozni sem tudtam
-
Exelsior24
aktív tag
Tegnap érkezett csomagomban volt egy tripodra szerelhető telefon tartó, ami ugyan nem volt nagy pénz $2 alatti az ára de törötten érkezett, de úgy hogy alapból le volt róla törve az alsó tartó rész és nem volt benne a letört rész a kis csomagolásában, szóval alapból a gyárban így csomagolhatták be az eltört darabot.
Írtam a gearbest-nek tiketet, leírtam hogy alapból így letört résszel kaptam meg, ráaádásul a letört rész nem is volt a csomagban és képeket is mellékeltem mellé, és odaírtam a végére, hogy szeretnék ha jóváírnák az árát vagy ha küldenének egy újat, mert így a termék használhatatlan.

Most reggel láttam, hogy válaszoltak a ticket-re, megnéztem de nem írtak vissza semmit, csak lezárták a tiketet és Ticket Status: Rated , csak értékelni tudom, de semmi válasz.Ilyenkor most megpróbálnak lerázni, vagy akkor visszakapom majd a pénzt, mert ez így elég furcsa, hogy semmi választ nem írtak rá csak lezárták a tiketet.

Erről a termékről van szó:
[Univerzális telefon tartó adapter]és így néz ki ami hozzám megérkezett:
[A kapott törött tartó]és egy ilyen kis átlátszó lezárható zacsiban volt benne, de a letört hiányzó rész sehol:
Nyissak egy új tiketet, vagy hagyjam a fenébe inkább rendeljek egy újat helyette?
Nem nagy összegről van szó, csak maga a Gearbest hozzá állása zavar a dolgokhoz, hogy semmi visszajelzés nélkül lezárják a panaszt. -
válasz
nemethchek19
üzenetére
Nyomod azt a nagy sárga gombot Proceed to Checkout és majd válaszd ott.
Az or előtt ott van a vásárlás folytatás link ez még nem az a rész.
Így értsd: folytatod a vásárlást vagy fizetni fogsz. -
Ulefone Power 2 4G Phablet Kupon: UlefoneP Ár: 176.99$
Doogee T5 Lite 4G Smartphone Kupon: DTGB Ár: 74.99$
Xiaomi Redmi Note 4 4G Phablet Kupon: Redmi1s Ár: 174.99$
Xiaomi Redmi Note 4X 4G Phablet Kupon: RedmiSN Ár: 179.99$
ZTE Axon Elite 4G International Edition Phablet Kupon: ZTE1 Ár: 159.99$Zeblaze THOR 3G Smartwatch Phone
Ár: 109.99$UMIDIGI C NOTE 4G Phablet Ár: 169.97$
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Pár terméket kosárba tettem, hogy majd talán később megveszem. Pár napig nem néztem rá, most beloggolok és üres a kosaram. Ez most mi akar lenni? Van valami időkorlát amíg a kosár tárolja a dolgokat?
-
gg72
veterán
Na, hát ezekből is látszik, hogy mindegyik követő mást ír... 14-én elhagyta Angliát, aztán 18-án újból Angliában volt. Biztos a nyuszi kavart be.

-
Beni2360
félisten
úton van ide.
Közte volt a nyuszi ami tojt a csomagokra.
A trackchecer Mobile app is jelzi.tedd fel a telcsire -
cidalain
veterán
egyre jobban tele van a tököm a pontjaikkal.
két ticketet is lezártam és értékeltem a héten, és csesztek odaadni érte az 5-5 pontot.
egy másik ticketet azért nyitottam, mert nem duplázták a review pontomat, ahol bekamuztak minden hülyeséget, és amikor erre rávilágítottam hogy nem pontosan az van amit ír, azóta nem válaszol.
-
gg72
veterán
Sziasztok! Jön egy kis csomagom EU-s rendeléssel Agliából, a Gearbest saját nyomkövetőján az utolsó bejegyzés ez:
2017-04-15 07:59:00 HUNGARY
A GLS nyomkövetőjében viszont ez: 2017.04.18. 10:13 Csomagadatok megérkeztek a GLS rendszerbe. Egyesült Királyság
Akkor most hogy is van ez? Az egyik azt mondja, hogy már szombat óta az országban van, a másik pedig, hogy csak tegnap rögzítették.
-
Vertigo18
addikt
És ráadásul nagyon diplomatikusan, és helyesen meg is van fogalmazva ugyanabban a pontban az is, hogy érdemes néha rápillantani, mert hajlamos "elfelejteni" a beállításokat és visszaállítódni. Mondjuk én sokkal vulgárisabban fogalmaztam volna meg ezt a mondatot, de ezért is lett "diplomatikus"!

Egyébként pont 2 napja vettem észre, hogy a fizetésnél kiírta a 99 centes termékre, hogy 315 Ft-ot akar levonni a bankkártyámról, rögtön megszakítottam, és szaladtam a beállításokba. Természetesen "visszaállítódott", hogy a Paypal váltson...

-
bul07
nagyúr
válasz
sambenez
üzenetére
Nekem nagyon változó
Gb-től most múlt héten 60+napra jött meg egy dolog
Alin is van furcsaság, ugyan az az eladó Apr. 02 rendelés múlt héten megjött, ma meg Mar. 23-i rendelés, ugyan az a cucc, de egy feb 25-i még sehol (telefonomra üveg fólia, bár van még a környezetem 2ilyen telefon amire én rendelek)
És kell is rá mert, nézzétek meg ez a hozzászólásomatÉs ebay rendelésem is van ami késik Mar 02-i cuccok sehol még
-
bul07
nagyúr
válasz
attiati
üzenetére
33nap az semmi majd 60+ napnál kell ügyet nyitni
Amúgy ez is visszafele fejlődik
Régen mikkor kezdem(2011-2012) az ebay-t 35napnál simán nyitottam ügyet mert az már biztos nem jött meg
És a csomagok 90% max 25nap körül megjött
Most meg már a 35+ szállítási nap a megszokott -
attiati
veterán
késnek mostanában a szállítmányok?
márc 16-án rendelt mi band 2-nek meg kellett volna már érkezni?
vagy mikor kellene refund-ot nyitni legkorábban?
-
bul07
nagyúr
Ma megjöttek a vizes lufik[link]
Hogy kell ezekbe vizet tenni
Ugye van a lezáró karika meg adtak egy műanyag csövet meg egy abba dugható helyet , na de hogy kell ezeket használni?Ja látom már a képeken de nekem olyan hosszú műanyag szál nem volt a csomagba csak a két kicsi
Megjött a második Boruit RJ - 02 R5 [link], minden rendbe vele
Amúgy most rendben be tudtam lépni
-
RedCactus
senior tag
Valami gáz lehet az oldallal. Többször be kell jelentkeznem, ráadásul valami saját generált jelszót ajánl fel, amit el is fogad. "welcome2017toGB". Ez mi a franc?
-
ithuriel
csendes tag
Úgy látom megváltoztatták a login felületet és most nem enged be, mert hogy invalid az e-mail címem (windowslive.com-ra végződik)
Más is tapasztalt ilyet? -
Beni2360
félisten
Megjött a rendelésem NL tn 02-18 - 16 nap alatt 4. lennék értékelésnél de nem enged fényképeket feltölteni, nem reagál az értékelés továbbítására.

-
válasz
Silent77
üzenetére
Szoktam figyelni, de most azért bosszant, mert a March 29, 2017 hírlevélben egy mukkot sem írtak, hogy változik a fizetési felület és újból be kell állítani a kártyakonverziót.
Bár volt valami utalás a Preapproved Payments változásról, ami talán befolyásolta ezt, de így első ránézésre nem lenne közük egymáshoz. -
válasz
szabi__memo
üzenetére
-
opti06
aktív tag
igen... holnap meg +1 nap lesz rá.. amikor rendeltem akkor kb +4-7 nap volt kiírva ami ugye már rég letelt...
-
opti06
aktív tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
-
szabi__memo
nagyúr
Ha tönkremegy egy elektronikai cucc, lehet a GBnél garanciát érvényesíttetni? Mennyi ideig?
Köszi -
opti06
aktív tag
első rendelésem gb-ről egyből negatív is..
rendeltem ápr. 4.-én egy akció kamerát amit a mai napig nem adtak fel, írtam nekik egy ticketet arra válaszoltak, hogy nincs készleten így két opció van:
vagy várok és lesz nekik elvileg ápr 24-30 között postázzák..
vagy vissza kérem a pénzt és még extra pontokat is adnak akkor.várok rá, de remélem el is küldik arra.. eléggé rossz hozzá állás, hogy nekem kell utána járnom mikor adják már fel a csomagom, nem jelzik maguktól sehol, hogy sorry épp nincs készlet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem vetted az iróniát. 2300 Ft-ért nem fogsz kapni olyat, ami képes lenne ekkora sebességre.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)