- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kóóó
aktív tag
Miert van az, hogy amikor blackfridaykor megrendeltem a tabletet nagyon jo akcioba 169$-ert ami most akcióba 207$ es irom a gearbestnek, hogy nincs csomag de van biztositas, azt mondjak visszakuldik a penzt, mondom nekem a tablet kell ugyanugy eu expressel, erre visszairjak,hogy visszaadjak a 169$ , mert nincs a tablet keszleten, bezzeg ha nezem az oldalon akkor megtudom venni... /teclast tmaster 10/
Ez mi a ......om? -
kóóó
aktív tag
En ott tartok, hogy nov 23.i eu express rendeles meg mindig southall nov25 ota. Egy 170$ tabletrol van szo.
Nyitottam gearbesten ticketet, irtam, hogy adjak felujra, mar voltam postan, kerestem dpd-t stb es volt biztositasom, ha nem teszik paypalt inditom.
Huztak az idot a semmi valaszukkal, aztan szepen megnyitottam a paypal vitat, ugye kaptak ott is egy uzenetet egy hete, amire semmi valasz, kozbe a gerabest ticketen meg csak kiteroket nyomattak. Erre ma azt vettem eszre, hogy a gearbest oldalan eltunt a ticketem...
Ezzel be is telt nalam, paypalnal zartam a vitat es varom, hogy adjak vissza a penzem. -
kóóó
aktív tag
válasz
geri1111 #26934 üzenetére
Nyitottam ticketet, nem is alkudoznak velem, csak siman varjak majd megjon.
Most legutoljara megirtam nekik, hogy paypalon elinditottam a vitat 26-an, (amire egyebkent nem is reagalnak)
Erre ezt a valaszt kuldtek:"We have rules need to follow, hope you can understand this.
If you don't want to wait, you can close this ticket and solve it via paypal."Eleg cigany egy banda...
Kerdes, bezarjam gearbesten a vitat, ha mar paypalon megnyitottam?
Ennyit er a biztositas amugy, hiaba fizettem erte... -
kóóó
aktív tag
Valakinek van mar valami a Novemberi eu express rendelesbol.
Nekem 11.25 ota southall-t irja.....
-
kóóó
aktív tag
November 23.-i rendelesem meg mindig sehol...
Se dpd, se faryaan nem mozdul.
Sot szerintem a faryaa full kamu tracking oldal.
Egyszer irja pragat, egyszer nem, a bejegyzesek elott valtoznak a datumok, olyan mintha gearbest irkalna oda kb, hogy huzza az idot...
En paypalnal jelentettem mar penteken a rendelesem, nem fogom hagyni a majd 200$ cuccot.Mar egy hete levelezek gearbestel, de mindig csak a tereles megy, a mostani pl.:
Thank you for your feedback.
I want to offer my sincerest apologies to you for the issue.
As for this issue, please rest assured that we are looking into this for you.
We regret that we are still waiting for the checking result from the shipping carrier.
Please note that we need the checking result to offer you proper solution for your order.
We will inform you once we get the reply as soon as possible.
Thank you for your continued patience and kind support.
Best Regards
-
kóóó
aktív tag
Tegnap en is irtam nekik, hogy nov 23.an leadott rendelesem nem mozdul, kerem vissza a penzem, volt ra biztositasom is.
Ezt irtak:We are sorry to hear you haven't received the items yet.
With international surface mail the delivery is slower than expidited shipping(ie DHL).
There are some external factors which may cause some delay on delivery time,such as remote locations, peak shopping and shipping periods, Holidays and Festivals, weather, customs clearance.
In order to resolve it, please kindly confirm the following points:
1)Please contact your local shipping company in charge of your area, stating your name and address. In some cases, Post office may require customers to collect parcels over there. Kindly let us know the results.
2)We shipped on date Nov 28. Therefore your delivery deadline will expire on Date Jan 27.
Once we receive all details above, we will offer you the right resolution for your case on this date.Please note this timeframe is only decided by the carrier to consider the item lost. Some other providers would even use a 60 day deadline after shipment. As a proof of goodwill, we commit to help our customer the best we can, by resolving delivery issues as early as possible.
Once again we are sorry for this inconvenience, and we will do best to resolve it to your satisfaction.
Thank you for your patience and collaboration.
-
kóóó
aktív tag
válasz
anadroid #26444 üzenetére
Mindennap nezem a dpd oldalat 11.25 ota southallban van allitolag...
Panasia oldalan tegnap valtoztak az adatok, megpedig rossz iranyba, eltunt pl, hogy pragaba jart stb.
Jott a gearbestol level, bocs, hogy nm erkezett meg meg a csomag, varjal turelmese.
Hat itt minden arrol arulkodik, hogy a csomagnak gatya van, en meg nem fogok fel evet varni, 2 honap belefer, kulfoldi rendeles, de kitudja meddig hitegetig az embereket.... -
kóóó
aktív tag
válasz
englishman #26424 üzenetére
En arra jutottam, hogy nem fogok szarakodni es amint letelt a 60 nap, kerem vissza a penzem...
Cigany banda ez. Ket honapig varunk a csomagra es valoszinu most adjak fel, hat elmehetnek......
Nov 23-an adtam le a rendelest most 23-an inditom is a paypal refundot. -
kóóó
aktív tag
Most jott meg nekem is :
Dear Valued Customer,
Thank you for placing an order with us. We apologize that you have yet to receive your package.
There has been a slight delay to your delivery. However, we are pleased to inform you that the package is now in your local country and will be delivered to you soon.
Kindly wait for your package to arrive.
We sincerely appreciate your patience and kind support.
Best regards,
Support center
Gearbest Customer Service
-
kóóó
aktív tag
válasz
englishman #26395 üzenetére
Szia.
Eddig nekem is volt praga bejegyzes stb.
Erre most, hogy irtad raneztem es nekem is eltuntek, megvaltoztak az adatok.
11.23-an rendeletem en is egy tabletet, teclast master t10-et.
Es most ezt mutatja mar....Bezzeg amit ugyanekkor rendelten , robotporszivot es a tablethez dolgokat egy csomagban eu expressel, amit kette szedtek, de legalabb megerkeztek egy hete kulon-kulon.
Viszont en azt gondolom ezzel atbasztak minket.... -
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap reggel rendeltem egy 2 dolcsis vackot.
De rendeles utan 2 percel meggondoltam magam, hogy nezek egy dragabbat.
Irtam messengeren gearbestnek azonnal, hogy toroljek mr a rendelest, de semmi reakcio. Erre ma reggel feladtak....
Ez mi a ....? -
kóóó
aktív tag
válasz
vandor01 #25792 üzenetére
Ugyanigy vagyok en is.
Van 2 rendelesem az egyiket ketteszedtek. Na most
az egyik rendelesem egy tablet magaban. Ez meg southallban all allitolag. A masik rendelesem ketteszedtek, egy robotporszivot es a tablethez tok/folia/memkari. Kulon jon a porszivo ez meg southall, bezzeg amit legkesobb adtak fel tok/folia/memkari az ma megjott a dpd futarral, meg is lepodtem rendesem.De alapbol nagyon fura a tracking...
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
11.23-an rendeltem Eu expressel tobb dolgot.
Az egyik egy pack volt xiaomi robotporszivoval es 3 aprobb dologgal, memkari, tablet tok es folia.A masik rendelesem egy teclast t10 tablet. Jo arban vettem es olyan kupont hasznaltam amivel soha nem voltak meg ilyen olcsoak.
Most az a lenyeg, jogy 24.en elvileg feladtak oket, de azota sincs semmilyen tracking infom.
Szerintetek fel sem adtak volna?
Vagy mi lehet a helyzet most? -
kóóó
aktív tag
Sziasztok. Rendeltem 2 bluetooth fulest mult honap 20-an. Egy xiaomi sport-ot es egy meizu ep51-et. Egymas utan adtam le a rendelest, nem kertem nyomkovetesit. A xiaomi mar 2 hete megjott valamiert holland postaval adtak fel, vagyis a trackinz szam annak tunt, igaz nem lehetett kovetni. A meizu viszont meg sehol. A tracking is fura: SYBPL02913xxx SYBPL
Ezzel mi lehet a helyzet? Ha egyszerre rendeltem es egy nap elteressel adtak fel, az merre lehet? Mennyi a szallitasi ido? Mikor tudok reklamalni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Bitcoin topic
- Google Pixel topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Canon LBP631CW színes lézernyomtató
- Eladó MSI Leopard GP66 laptop, i7-10750H, RTX 3070 8GB 130W, 16G RAM, 500G SSD, legális Windows
- Magyar garanciás Samsung Odessey G7 4K IPS 32 colos gamer monitor Beszámítás OK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest