Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Lehetséges, hogy gyorsan egy kamu számmal postázottnak lesz jelölve, és akkorar azt várod majd, hogy végre útra keljen...
-
vegyszer
addikt
válasz
placebo2018
üzenetére
Vársz tovább türelemmel, és nyomkodod ezt a placebo gombot, hogy a lelked megnyugodjon.
-
vegyszer
addikt
válasz
Beni2360
üzenetére
Kövezzetek meg, de szerintem egy bankkártyával történő vásárlást csak azért töröltetni, mert minimum két hét a postára adás is rejthet magában buktatókat.
(pl ő sztornírozza a rendelést, de a pénzt nem indítja vissza, és máris a bankoddal, kártya kibocsátóddal kel egyeztetned)
Ha már így rendelte meg a kolléga, menjen végig így. Szerintem.
-
vegyszer
addikt
válasz
bottecchiabp
üzenetére
Ez nálunk 52 dolgos nap. De náluk volt egy hét újév.
Lehetséges, hogy ő ezt nem számolja bele...
De akkor is kérdéses... -
vegyszer
addikt
Én a minap erre lőttem el az összes pontom tavalyról Original Xiaomi Piston In Ear Earphones Fresh Version - Silver
A Zasszony eszi őket, meg osztogatja is olykor.
3db-bal minden pontom elment.
Tavaly meg a Xiaomi menetrögzítő kamerája, és 64GB mikrosd kártyák voltak a nullázók.
Azóta is szeretem mind. -
-
vegyszer
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy esetleg tudtok-e olyan kanócról, ami USB-C csatlakozóval szerelt telót és micro USB csatlakozóval szerelt villanykönyvolvasó között OTG kapcsolatot biztosítana?
Valahogy ilyet közvetlenül nem lelek.
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
válasz
hunaqua
üzenetére
Ha feladok csomagként egy egy kg-os arany tömböt, és azt írom rá, hogy ólom, a kutyának se tűnik fel a különbség. Csak az értékbiztosításban van elsőre az eltérés. Csak nekem, mikor a vevő azt mondja, hogy nem kapta meg, és kéri vissza az árát/küldjem újra. De ugye én okoskodtam az olcsó szállítással. Ez nem a vevő sara. De itt a GB/BG egy ilyen esetben nem biztos, hogy ugyanígy gondolja.
Mondom ezt úgy, hogy itthon adtam el egy vevőknek 3 telót egy csomagban évekkel ezelőtt, értékbiztosítva, és ott igenis rá lett írva, hogy 150000Ft, és át is kötötték zsineggel, arra meg több ólom plombát tettek. Itthon se volt olcsó, de inkább, mint hogy baj legyen.
-
vegyszer
addikt
válasz
Gabesz87
üzenetére
Épp ez a gondom. Volt egy email only akciós Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB 199$ ellenében. Meg volt egy 18-ig érvényes 7%-os kuponom. Betettem a kosárba, néztem, hogy lehet e a két mókát együtt. Lehetett. És erre a gyerekem bele ugrott a telóba, hogy "Matukamut akarok apu!" És megvette.

De így 186$ lett. Most meg kihagyhatatlan akciós áron 229$. De a 14 nap a fizetésre ketyeg. Sajnos nem álmodtam meg, hogy bele fér-e a havi budget-be. Félek, szorosabb a hónap... -
vegyszer
addikt
válasz
Putyin90
üzenetére
Még jön az, csak az a kérdés, melyik karácsony a cél?
Amilyen a magyar posta, itthonról nem mernék venni semmit november elsejétől, ami kell karácsonyra.
Tegnap vettem át levelet, elsőbbségi, mégis 13km-t 8 nap alatt tett meg... (+1 nap, hogy kaptam róla behívót). Vajon milyen lehet a sima levélként küldött idő? Bele se merek gondolni... -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
A Mi Band 3 mellé egy ideje már él az IVBAND3 kupon, és így 23.69$ ellenében egy 10¢-es követett belga postával jönne.
Az a kérdésem, hogy ez csak a határig követhető LVS-es kezdetű track szám lenne, vagy a hazai posta által is követhető "rendes" szám?
-
vegyszer
addikt
Szerintem is lassan, de biztosan záródik az időkapu, ahonnan még megjön a motyó karira. De az biztos, hogy a 11.11 már a legtöbb postai módon kívül lesz... Sőt, talán már a Halloween környéke is.
-
vegyszer
addikt
Ezért nem fizetünk PayPal nélkül.
Ez legyen elrettentő példa az utókornak.
Egyet tehetsz: vársz, és bizakodsz.
PayPal/AliPay védelem nélkül nem tudsz sokat tenni. Ezért se vásárolunk így.
Nem szeretnélek kioktatni, de félő, hogy ez egy tanulópénz lesz, ha nem jön meg.Attól még megjöhet, hogy kimegy a 60 napból. Végső soron számodra az a legszerencsésebb alternatíva, hogy 25% visszajön az árából, és a termék pár hét múlva megjön.
Valóban nem a webshop hibája, ha a postán elveszik egy csomag. (feltéve, ha azt feladták)
-
vegyszer
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Két éve még nem volt, vagy ha volt is, nem ismertem.
Nem az volt a gond, hogy 11000Ft-ot utólag kellett fizetni. Hanem az, hogy egy hónap alatt ért ide 5km messziről.Sőt, akkor pesti számla levelek még jöttek, amik 6 héttel korábban lettek feladva.
Nem kapkodott a posta... -
vegyszer
addikt
Kb nettó negyed óra csinálni egy PayPal accountot. Azzal együtt, hogy beírod: hogyan csináljuk PayPal fiókot.
Tényleg nem kell hozzá atomot hasítani a sörben. -
vegyszer
addikt
válasz
tknof1871
üzenetére
15 évvel az első netes vásárlás után hoztam meg a döntést: minden ékezetes karaktert kivettem a teljes címből. Egy két posta cég nyomtató szoftvere nem kezelte jól. És volt ebben minden áéöőü...
Most ez így jobb. Nekem biztosan.
A Pesti postás csak rájön, hogy a Peter az Péter. A többinek meg nem kell tudnia ezt. -
vegyszer
addikt
Nem értem a kínaiakat.
Vettem a GB-től egy Mi drón kelléket.
A fene tufja minek mondják magyarul, de a lényeg, hogy ettől a gépmadár kameráját kézi kamera gyanánt lehet használni.
Hirtelen lett occsó úgy két hete (és az azótais, sőt 3 db mellé van 30% kedvezmény az akciós árono is
), de mellette volt, hogy augusztus 16-23 között kerül postára.
Mondom, hogy ok, ilyen áron érdekel.
Mire 3 órával a rendelés után jön a tracking number, és holnap lenne két hete, hogy vettem, de tegnap már az értesítő megjött.
(új szokásuk mikulás óta, hogy nem hoz ki a póstás csomagot, vagy levél láda útján nem kézbesíthető levelet, csak értesítőt)Nem értem, mennyi lett volna a szállítási idő, ha van raktáron???
-
vegyszer
addikt
Kövezzetek meg, de én minden nap majd egy éve a BG és a GB oldalán is begyűjtöm, ami ingyen van. (napi belépés/fb megosztás.)
Igaz, hogy a legtöbbet spórolni 55$ tudtam egyben, és azt is csak azért, mert épp jó kupon nem volt a Mi 4k drone-ra. Két nappal később 47$-os kupon lett volna ugyan, de ez ugye előre nem tudható. Viszont akkor meg már a BG oldalán a European Direct Mail már nem volt elérhető. Rá két napra meg a FIMI X1BH volta GB oldalán occsó. De az meg pont pont mentesen lehetett 42.74$-ért venni... Ilyen az élet. -
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Az a kérdésem, hogy mintha régebben olvastam volna olyan oldalról, hogy egy termék akciós árának összehasonlításást valahogy el lehet érni visszamenőleg különböző forrásokat is néz, pl BG, GB, DX, stb.
De csak felületes emlék foszlányok vannak meg.
Az a kérdésem, hogy jól emlékszem, hogy van ilyen. Ha igen, tudná valaki linkelni?
Köszönöm! -
vegyszer
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Tehát van benne egy ahhoz hasonló piezo rendszer, mint az öngyújtókban, és az egy becsengetés jelzéshez elegendő energiát ad?
Köszönöm!Gondolkodtam ilyenben, de eddig még nem léptem meg...
-
vegyszer
addikt
válasz
Martin Eden
üzenetére
Én 29-én rendeltem... De azért már kezd fogyni a türelmem így, hogy fel se adták.
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az mennyire normális, hogy vettem akcióban egy Xiaomi DF3 dafang 1080P Smart Monitor Camerát. Asszem hétvégén lesz három hete, de azóta se készleten nem volt, és nem is adták postára. Most huszadika utánra van ígéret, de nem tudom, hogy érdemes-e még várni. Valami, 5700ft lett a vége (nem tudom, hogy pont, vagy kupon vitte le), de ilyen sokat nem várattak még postázással...
-
vegyszer
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Vicces ez a napi belépéses ajándék bug.
Ma a tegnap tegnapelőtt szürke, tegnap meg másik napok voltak azok...De a my points alatt ugyanúgy nem mutatja a hétvégén történt belépést, mint tegnap a másik kettőt.
Ami még furább, hogy ma adott +10 pontot, hogy rendszeresen beléptem, holott két napot nem lát.
-
vegyszer
addikt
válasz
cidalain
üzenetére
Én spanyol honból vettem a Xiaomi DashCam - et. És az ékezet, és hosszú cím bekavart. De legalább előre hívott a futár, hogy mikor jön. Gyakorlatilag a negyedik munkanapon át is vettem...
Ma meg meglepett a posta, a 10-én rendelt duplo kompatibilis golyópálya minden egrecíroztatás nélkül (8$ volt, de egy kiló, és majd A3 mappa méretű) ma megjött.
majdnem sebesség rekord. -
vegyszer
addikt
válasz
kicsi007
üzenetére
Volt ilyen nekem is. Az egyik esetben a postás jófej akart lenni, egy 25000Ft-ot érő holmit dúcgumizott a kilincsre. Máskor a 15000Ft-os vakut a szembeszomszéd vette át a társasházban, és volt olyan is, mikor az utcai postaláda hátulján lógott befelé egy párezres Rubik kocka.
Nézz szét, keress, kérdezz...
Hátha ott van az a lábtörlőd alatt... -
vegyszer
addikt
válasz
powerwade
üzenetére
Ha abból indulunk ki, hogy pár éve talán papucs volt valami magazin mellé csomagolva, amit az EU területén gyűjtött szelektív hulladékokból készítettek, akkor minden lehetséges. Főleg, hogy ez sokaknak bőrkiütést, ekcémát, vagy más bőrgyógyászati panaszokat okozott.
A hiba csak annyi volt, hogy gyomirtós göngyöleg is belekerült a sárga kukába. A többit meg képzeljétek el... -
vegyszer
addikt
válasz
DjTaRsY
üzenetére
Én március 9-én rendeltem egy Xiaomi 70 Minutes Smart WiFi Car DVR DashCam-ot G-W-16 - ból GLS szállítással. Hétfőn indult el Madrid mellől. Eljutott szerdára a németekhez, és onnan vasárnap este adott megint életjelet magáról a motyó, immáron itthonról. Látszik, hogy a márciusi forradalmak útközben is megakasztották a csomag útját.
De remélem a hét elején végre meglesz a holmi...
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére
Nem tudom ők ott kint miben számolnak, de van benne igazság, amit mondasz.
Én pusztán néhány termék árát követem, messze nem reprezentatívan
Pl:
Xiaomi Mi Band 2 szeptember, 16-17$ volt, most 22-23$ alatt alig látni.
Xiaomi Amazit (kerek) óra karácsony előtt 83$-ért is volt. Most 99$.
Xiaomi 4K Drone 369$-439$.Valószínűleg a dollár forint árfolyam csökkenésének valamit bekavart, például valami ilyesmi (USD to CNY az elmúlt évre):

https://www.fx-exchange.com/usd/cny-exchange-rates-history.htmlBár ez pont 10% pluszt mutat a kínaiak javára. Persze, ha közben a dollár többet vesztett máshoz, akkor ez még lehet simán bukóban kínai szemmel is.
-
vegyszer
addikt
válasz
Arween
üzenetére
Igen.
Valaki megszerezte a bankkártya adataidat.
Nem egy dollár ment a Yahoo oldala segedelmével el. Állítólag én fizettem vele valamit. Pedig soha nem volt semmi közöm hozzájuk.
És ezt a ráfázol bank se akarta kezelni/téríteni, hogy idő előtt új kártyát kértem.Aznap, mikor észleltem, le is tiltattam a kártyát.
-
vegyszer
addikt
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Egy buta kérdés mielőtt reklamálni kezdesz: az általad birtokolt eszköz támogatja ezt a fícsört?
-
vegyszer
addikt
Sziasztok! G-W-16 (spanyol) raktárról rendeltem GLS által feladott motyót.
Az a kérdésem, hogy itt a GLS oldalán csak én nem látok regisztrációs lehetőséget, hogy követni tudjam a motyót, ellenben belépés az van...
Persze direkt beírással le tudom követni, hogy merre járt, de valami olyasmit szeretnék, mint a trackitonline.ru
Mármint, hogy levél is jöjjön... -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Mi Band 2 kupon most van valami jó? -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Írtam itt párszor az én kálváriám. Kértem itt kupont Xiaomi DVR DashCam-hoz és 4k kamerához is. December tizedikén meg is rendeltem.
Persze benéztem, mert a rendelés után kaptam újabb kupon kódot, ami jobb volt,mint az első, és én mint s@rrágó, csak azon agyaltam, hogy azt a 10$-t tudnám máshova is költeni. Azonnal kértem az ügyfélszolgálatot kb 20 perccel a rendelés után, hogy töröljék, és veszek újatasik kuponnal. De valahol elakadtam. Én is, ők is. Nem értettük egymást meg. Mint kiderült (a fene se tudja, hogy utólag, de beszúrtak) egy régi dátummal látszó hozzászólást, ami csak PC böngészőből látszik. Abban azt kérték, hogy zárjam, és küldik a terméket.
Érdekes, hogy ez oda van szúrva, amikor már egyértelműen több kérés után se jött vissza a pénzem.Egy szó mint száz, múlt hétfőn jött az email, hogy visszaküldi a gearbest a pénzt. De nem történt semmi. Egész hétfőig. Akkor jött egy információs mail a PayPal felől, hogy a termék ára vissza indult. Kedden megérkezett.
Ma se értem, miért nem sikerült se egyszerűen, se gyorsan megoldani, de majd egyszer kiderül...
Remélem, hogy most már nem fogják minden további rendelésem vissza küldeni, mint ebben a két hónapban.
-
vegyszer
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Én is valami ilyesmire jutottam.
Kéne már egy tisztességes direkt fordító a magyar nyelv és valami kínai dialektus között. -
vegyszer
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
A mai állapot szerint nem adták még fel.
Állítólag, amíg a jegy nyitva van, nem is tszik ezt meg. de már le nem zárom...
Kiváriom azt a két hetet. -
vegyszer
addikt
válasz
cidalain
üzenetére
Mert vagy 16x írtam, hogy adják vissza. Minden alkalommal biztosítottak róla, hogy fontos vevőjük vagyok, értik a problémám, és nem történik semmi.
Az elején nyitni akartam egy PayPal jegyet, hogy ők adják vissza a pénzem, de akkor a PayPal azt mondta, hogy ez nem releváns kérés tőlem feléjük.
Így várni kell.De legalább a GB minden egyes rendelésem azóta töröl, mióta ez van, és nem költök fölöslegesen pénzt hülyeségekre.
Végülis jó ez így is. -
vegyszer
addikt
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Én olyanba is, hogy másik postán volt, mint a körzetes. Két értesítés jött aznap, két külön posta hivatalból. És az egyik egy 8 km-re lévő Tescóban volt. Ezt se én se ők nem vágták, hogy miért, de meglett.
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Ehhez nincs most valami jó kis kupon?
Original Xiaomi Huami AMAZFIT Sports Bluetooth Smart Watch
-
vegyszer
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Minek a plusz biztosítás, ha PayPal segedelmével fizetsz? A PayPal biztosít külön díj nélkül is.
Ellenben, ha nem így fizetsz, akkor megéri azt a pár dollárt. Csak hülyeség direkt nem PayPallal fizetni, ha az is van; hisz nincs védelem, lopható a bankkártya adat, nehéz reklamálni, stb...
-
vegyszer
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
10$ lett volna a különbség, de a másodikat mégsem rendeltem meg. (az egyik egy 10$-os, a másik egy, 20$-os kupon volt. De kamera szinten annyira nem voltam képbe, hogy nekem végülis nem akció kamera kéne, hanem dashcam. És ez az igazi bajom. Az meg fele pénz lett volna vala)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

majdnem sebesség rekord.