Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Masooo
üzenetére
Nem lett volna teljes visszatérítés ha paypalnál kezded el? - NEM mivel előszór az eladóval kell egyezkedni és utána lehet menni a paypalhoz. Ez így etikus és praktikus. A paypal látja, hogy az eladónál kezdted és máris lépéselőnybe vagy. Csatolod az eddigi levelezést is mellé.
-
kóóó
aktív tag
válasz
vandor01
üzenetére
Ugyanigy vagyok en is.
Van 2 rendelesem az egyiket ketteszedtek. Na most
az egyik rendelesem egy tablet magaban. Ez meg southallban all allitolag. A masik rendelesem ketteszedtek, egy robotporszivot es a tablethez tok/folia/memkari. Kulon jon a porszivo ez meg southall, bezzeg amit legkesobb adtak fel tok/folia/memkari az ma megjott a dpd futarral, meg is lepodtem rendesem.De alapbol nagyon fura a tracking...
-
tobias40
veterán
GB-vel van egy vitám,először 5 most 10$-t ajánál fel refundra,amit fizettem az 23$ volt.
Valletre is felajánlja és PP-ra visszautalásra is.
Melyiket válasszam,mi az előnye éshátránya a valletnek a pontokon kívül amit akkor adnak ha oda "utalnak"?? -
Talala
senior tag
válasz
mergesmate
üzenetére
Most nézem, hogy kaptam egy ticketet is. Szállítási adatok megerősítését kéri csak. Alul leave reply vagy close ticket-re kell nyomni?
Bocsi első ilyen eset, azt se tudom mi a gondjuk igazából. -
Kelecar
aktív tag
Ma megérkezett a nov 21-én rendelt EU Expresses csomagom

-
anadroid
senior tag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Elvben holnap. Ha csak nem Világvége-Alsóra kell küldeni (tanyavilág pl.)
-
LantosBerry8
senior tag
Nemzetközi DPD csomagom ma 13.28 órakor regisztrálva lett, hogy Budapest elosztó központba érkezett...
Mikorra várható a kézbesítés?
-
vandor01
senior tag
a sok DHL opcios szallitas miben ternek el? (aran kivul)
DHL(EU) 3 - 8 business days €11.83
DHL (HK) 3 - 7 business days €7.51
DHL 3 - 8 business days €13.43
DHL 5 - 10 business days €8.41
(can ship more than 2pcs products with built-in or removable battery) -
ginola
addikt
Sziasztok, olcsóbb minőségi kések közül ki, mit ajánlana?
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
coldfirexx
üzenetére
Milyen járulékról lehet még szó? EU raktárból nincs ÁFA. Miért fontos, hogy cégessé tedd?
-
tobias40
veterán
Erre vki tudna nekem felvilágosítst adni?

-
GZoli7
senior tag
Csak sikerült. A rendelés után 55 nappal befutott a P8 Eu expresszel.
Nem kapkodták el, de legalább szép a tablet.
Már csak a 38 napja rendelt légtisztítónak kéne megjönnie.
Főleg, hogy már a második rendelés. Az első eltűnt.
-
cidalain
veterán
nálunk ez úgy szokott menni, hogy alibabán felvettük az eladóval közvetlenül a kapcsolatot, és úgy vásárolunk tőle rendes számlával, utalva miegymás (nem tablet)
ha apróságról van szó, 10-20 dollár, akkor azt megrendelem magam nevében, aztán a cég meg megoldja, odaadja a főnök zsebből, vagy mittudomén... -
Masooo
aktív tag
válasz
coldfirexx
üzenetére
Igazad van elnézésed kérem, azért válaszoltam kissé ércelődve és kissé viccesen fogalmazva, mert azt akartam érzékeltetni, hogy nem egyszerű eset.
Ennek feltételei vannak amiről a könyvelőd/tök tájékoztatni tud téged úgy hogy a hatályos jogszabályokat is figyelembe veszi.
Ezért kérdezd meg a könyvelőt aki erre kapásból választ tud adni.Laikusként azt mondanám geearbestről nem fog menni, mert részint számlát sem adnak, nem hogy áfásat, általában a vásárlásról a számla a paypalban megtalálható.
Ezért a dolgod illetve a könyvelőd dolga annyi, hogy könyveli ezt a paypal számlát és ezzel meg is oldottad a dolgot. Az apróbb nehézségeket meg megoldja, mint a váltási árfolyam és az ebből adódó különbözet. -
TheMiller
tag
válasz
coldfirexx
üzenetére
Ha csak a számla kell, akkor átírod a paypal számlázási nevet és címet, mert ők legalább rendes számlát adnak.. a GB am is 'vicces' számlákat állít ki, szépen fogalmazva ritkán tartalmazza a valós értéket.

0-ás áfával meg esélytelen vásárolni tőlük szerintem..
-
-
Shingen
addikt
Hali!
Hol tudok gearbesten reklamálni, hogy nem jöttek meg a csomagok?
Melyik menüpont alatt?Nov. 17 rendeltem több cuccot azóta semmi hír róluk, a későbbi rendelések már jó része megjött....
-
Masooo
aktív tag
válasz
coldfirexx
üzenetére
külhonból akarod behozni megkerülve a hazai kereskedelmi láncot, ezzel nem juttatni az államkasszása semmit és még le is akarod írni itthon?
ajaj

-
Sziasztok!
abban kérném a hozzáértők segítségét, hogy a Gearbest-ről rendelnék egy tabletet, de nem mint magánember hanem cégünkre vásárolnám. Mi ennek a menete? A megrendelésnél nem láttam ilyen opciót, csak Vezetéknév Utónév stb. Lehet-e egyáltalán? Van valakinek ezzel tapasztalata?
Köszönöm előre is a válaszokat
István -
Norby-007
tag
Sziaszok,
Tehát a két hónapja rendelt EU expressz-es cucc a dpd csomagkövető szolgáltatás szerint futárhoz került. Itt van a gond, mert semmit nem kaptam róla SMS-ben és semmi infó nincs a honlapon sem arról hogy a futár hol jár és nincs elérhetősége sem. Sajnos nem azon a címen vagyok ahova kértem a kiszállíst, hogy tudnám felvenni velük a kapcsolatot, hogy hova vigye a csomagot? Dolgozom ezért a munkahelyem vagyok, hogy tudnám megadni neki, hogy idehozza a csomagot?
Mi lehet a megoldás? -
atee_13
őstag
Original Xiaomi Mi TV Box - EU PLUG BLACK -hez tud valaki kupont?
-
bl4ze
veterán
Urak,
Ez a formátum trackelhető, találkoztatok már ilyennel ?UG054655xxxCN
Köszi.
-
Talala
senior tag
Hali! Miért küldhetett egy ilyen emailt a gearbest? Minden ugyan ugyan úgy van/volt mint eddig.
"Thank you very much for recent order on gearbest!
We have sent you a new message entitled 'Sándor,Please confirm your gearbest order’s address' in your gearbest account.
Please view and reply us here on this link: https://support.gearbest.com
Once we have received your reply, we will typically respond you within 24 hours (except weekends and public holidays).
NOTE:This is an automatic message. Please do not reply to this email.This link will be active for 48 hours .After that ,please log into gearbest account to view your message anytime.
Thank you for you understanding.
Best Regard
gearbest"
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Én a fa nyeles változatból vettem, eddig hibátlanul teljesít.

-
qqzs
őstag
Aqara 1080p kamera amiben gateway is van es hangra is riaszthat email only ar 29.99 es pontozhato 22.60ra registereddel
-
Vertigo18
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
8.22$ lesz postával, de jó a kupon!

-
Vertigo18
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Hol a kupon?

-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Még mindig reflink,ki fogsz kapni!
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Nem jó a link
-
Tompie
őstag
Egy 30$-os rendelés át csúszik az áfa mentességen? 😊
Mert tudtommal 22€ a határ.Köszönöm
-
bl4ze
veterán
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Köszi, lecsaptam egyre, gbp 1.26 tényleg nem sok érte

-
nunez004
újonc
válasz
LantosBerry8
üzenetére
November 21-én rendeltem meg, és azóta semmit információ, egészen tegnapig. DHL nyomonkövetési oldalon: Shipment information received.
Ez most azt jelenti, hogy a csomagot még meg sem kapták? Csak feldolgozták, hogy lesz egy csomag amit el kell vinni? vagy mi a fene..
-
-
bl4ze
veterán
Igen, ezt néztem én is. AA vagy AAA elemes, semmi komoly felhasználás, egy normális elemlámpa kellene.
Ha valamit szerelni kell, bevilágítani szekrény mögé stb... Semmi EXTRA

Olyan USD 10 körül max, ebből a "range"-ből ha van ami ajánlott, nem akarok Pest Megyéből a Gellért hegyre világítani

-
szabi__memo
nagyúr
Az hogy van hogy a holland posta követője napok óta nem tudja, hogy mi van a csomagjával, a track17 meg látja hogy már "Forwarded for domestic sorting"??!
Érthetetlen -
Vertigo18
addikt
válasz
tobias40
üzenetére
Lehet rendelni, semmi sem tiltja.
Ahogy előttem mondták, hordani nem lehet, de azért ezzel kapcsolatban is rugalmasak szoktak lenni a hatóságok, főleg, ha funkcióját tekintve egyértelműsíthető, hogy az nem feltétlenül "belezésre" lesz használva...

bl4ze: Sintén az S2+-t ajánlanám, vagy attól függ, hogy mire akarnád használni. Ha messzebbre szeretnél világítani, akkor meg C8, de szívesen látunk az említett topikban!

-
bl4ze
veterán
Urak, tudtok ajánlani valami jó elemlámpát ?
Nem kell nagy méretű, de jó fénye legyen, és ne kelljen bele 3 db elem lehetőség szerint
Ha valakinek van ötlete, bevált típus ne tartsa vissza. (akár privátban is)
Előre is köszönöm

-
ginola
addikt
Sziasztok
Késekben milyen márkákra, típusra érdemes pénzt költeni, ami valóban jó minőségű?
-
válasz
szandra1988
üzenetére
Más ország raktárai.
Legolcsóbbat válaszd.
Eu-n belül mindegy honnan kapod, nincs áfa. -
szandra1988
tag
Üdv mindenkinek!
Egy tabletet szeretnék rendelni EU raktárból, de annyi féle van, hogy eléggé elbizonytalanodtam. EU-3, 4, 5, 6, 16 kb azonos árakon. Megtudnátok mondani, hogy mi a különbség? Nekem a lényeg az áfa és vámmentesség lenne.
Köszönöm!
-
Beni2360
félisten
Na csak olvasd el figyelmesen a cikket. Ez egy félre vezető cikk. Az eredeti nem erről szól amit a BG kiadott.
Abban a kompenzáció arra vonatkozik aki még tavaly November táján megrendelte a csomagját az EU-expresszel és más futárral küldték el. Te meg azt írtad, hogy rendeld meg és majd ...........
A Bg oldaláról linkelj hivatalos állásfoglalást. -
toeki
senior tag
Sziasztok
Xiaomi gateway-re van most kupon? -
atee_13
őstag
Rendelt már valaki Mini USB Vacuum Cleaner USB Keyboard cuccot?
Megjött, de semmit nem szív. Zúg a szellőzőn fújja ki a levegőt, de semmi szívóerő. Az értékelésekben szintem mind 5* egy 4* os van csak. Én kaptam sz@rt?
-
4m@15
tag
Reggel elkezdtem értékelgetni a termékeket, amelyeket rendeltem. Némelyik olyan, mintha nem is írtam volna semmit. Lehet ez valami rendszerhiba is?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Nekem dec.5. ("shipped" Sencsen vagy HK!) óta január 5-ig változatlanság volt,
azután megindulást jeleznek a www.dpd.co.uk trakker alatt és a becslésük:
Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary
Your estimated delivery date is Wednesday, 10 January 2018, as requested we will deliver your parcel between 06:00 and 22:00 -
geri1111
tag
Teljesen lutri.Egyik csomagom 2 hetre jott.Az ev vegi csoduletben november1.ei rendeles 1 hetre ra sem mozdul angliabol.
-
LantosBerry8
senior tag
Tudom, biztos volt már, de a keresőben rákeresve az "EU express" -re, rengeteg találatot ad....
Ha megindul angliából a csomag, átlagosan mennyi idő alatt ér a címzetthez?
-
vandor01
senior tag
IGEN en kaptam....
meg oktoberben volt egy kis EU-expresses döccenő a GB-nek es sima postaval kuldtek a rendeléseket egyiket megfogtak masik átcsuszott.... megfogottnal scanneltem a doksikat a fizetesrol es téritettek az egesz összeget! azaz az afat es az ugyintezesi dijat is! én waletra kértem ugy rugalmassabbak
azota EU expresszet csak biztositassal rendelek! biztos ami biztos! Nov 10 ei rendelesem van ketté bontva es meg az uton valahol?? Electronic notification of shipment (DPD data centre)
-
juhé, nekem is elindult a nov 24.-en rendelt xiaomi robotrobi

-
cidalain
veterán
Ugy remlik csak azok kaptak felajanlast, es kompenzaciot (max 50 dollarig), akik EU expressel rendeltek, de ennek ellenere nem azzal adtak nekik fel, hanem holland regisztralttal. (Tehat a GB nem azzal kuldte, amit az emberek kifizettek)
Nem remlik hogy ez egy altalanos felajanlas lett volna.
-
LantosBerry8
senior tag
Tegnap este nekem is megmozdult a nov. 30 -ai eu express csomagom, már úton van Magyarország felé

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(előző törölhető)