Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
Két hónap letelt. Mit érdemes írni, hova?
Ez befolyásol valamit azon, hogy megérkezik-e? A csomagra igény van, de a clearance vámkezelés?ig se jutott idáig el. Így jó esetben refund és a csomag is megérkezik még x hét múlva, akkor mi van? -
bertokl
tag
válasz
KatonaT #26097 üzenetére
Azt jól elírták, mert 1,5kg körül lehet.
Liitokala Lii-500 töltővel is működik, ha nincs rá szükség, azt hamar el is lehet adni, népszerű. -
dugesz77
őstag
válasz
tobias40 #26094 üzenetére
Érdekes egy szerkezet. Még alúl a beszerelős képeknél is csak 2 dines helyre rakják be mindenhol, a beszerelő fülek is 2 din-esé(csavaros).. Egy din-es helyére rakva nem lóg ki így nagyon a képernyő? Ez inkább szerintem 2-es csak a cd/dvd mechanikának nem kell több hely ezért ilyen. Attól függetlenül valószínűleg belelehet barkácsolni egyes helyére is ahol kis tárolós részt hagytak a fejegység alatt.
-
ginola
addikt
Sziasztok
Ganzo késre lenne valakinek kuponja?
-
bokenyit
újonc
válasz
nehezelfeled #26081 üzenetére
Szuper, ez ad egy kis reményt.
Nekem egy nov 23-án postázott csomagom mutatja ugyanezt a dpd oldalon, hogy parcel is on its way.
A 60. napig van még bő egy hetem, így várok türelmesen.
Neked egyébként a panasia tracikng mit mutat a csomagszámra? -
KatonaT
aktív tag
válasz
PainKiller13 #26086 üzenetére
2,163 kg
-
qqzs
őstag
válasz
nehezelfeled #26081 üzenetére
Nemreg befotoztam a ablaktorlorobot euexpresz dobozcimkeit. Van rajta amazon is. Es nagynehezen az eredeti trackinget is megtalaltam. Szerintem ezeket addig utaztatjak europaban keresztul kasul amig mar nem erdekel senkit hogy voltak e mar vamolva
Ezzel ellentetes az elozo beirasom -
nehezelfeled
csendes újonc
Szevasztok, egy nagyon érdekes esetet akarok veletek megosztani. 11.11 rendeltem egy Mi Air Purifier 2. Másnap elvileg fel is adták, Eu Express tehát DPD-vel, november 12. től a Southall, your parcel is on its way jelent meg...
Mivel nem volt sürgös, nem stresszeltem magam, viszont január elején még mindig ez a szöveg volt az összes nyomkövető weblapon. (A Gearbest egy rövid Track számot adott, de amint beírtam a DPDUK nyomkövető oldalára automatikusan átváltott egy hosszabb számsorú Trackszámra, a szöveg viszont ugyanaz volt. Nyitottam egy ticketet, ami nagyon nehézkes telefonról, semmi válasz, viszont a tegnap hívott a DPD futár, hogy van egy nagy dobozon... Teljesen más Trackszám szerepelt a dobozon mint amit nekem küldték előre... Ami még furcsa volt, hogy a dobozon volt vagy 3 Amazon öntapadós is, a Gearbest sehol nem szerepelt...
Több mint 500 rendelésem van Kínából, még egyszer sem kellett várják 60 napot...
A légtisztító viszont fantasztikus, 134 USD volt EU Express + biztosítás...A lényeg, hogy ezek nagyon össze vannak zavarodva a Track számokkal...
Valaki járt még így? -
qqzs
őstag
Latom euraktar a mai tema. Na akkor egy jo oreg kinai raktaras eu expressz hir. Jan 6ikan rendelt cucc ma reggel mar oldburyben roja az utakat.
6 rendel, 8 shenzen, 9 hongkong, 12 midlesex 12oldbury 13bham -
bazsimano
őstag
válasz
Watcher45 #26076 üzenetére
Jojo...persze kicsit rossz szoforsulatot hasznaltam...lenyeg h csak arra akartam ravilagitani...h a ticketet nyugodtan lehet nyitni es szepen megbeszelni veluk a dolgot. Elnezest kerek a felreertelmezheto szovegert...
Szoval dialogusamit en tennek...nyitom a ticketet es akkor elmagyarazom a szitut es megkerdem h mikorra latjak h lesz belole valami...ahogy tobbiek is mondtak van aki napokat heteket vart h ijra keszleten legyen...nekem is volt hasonlo es olyan 12 nap utan irtak h akkor elinditottak.
Megint elnezest ha felreertheto volt amit irtam! -
bazsimano
őstag
válasz
Watcher45 #26071 üzenetére
Nem kell egybol rajuk boritani az asztalt. Lehet normalisan ticketet nyitni. A ticket nem csak a refundra valo, hanem informacio aramlasra...nyugodtan irjal neki normal hangvetelben h mi tortent es mi a helyzet mikorra varhato a szallitas. Ennyi.
(#26074) sysrq +1. De azert nem kell annyira lehurrogni, izgult szegeny ennyi
felhasznalok meg kell h ertsek h ez egy ilyen mufaj...van amikor 8 nap alatt ideer van amikor 50 napig semmit nem tusunk rola...aztan megerkezik...a lenyeg a turelem..ez a lgfontosabb...de nem csak a GBn hanem az egesz eletben
-
Watcher45
tag
Mi a véleményetek az alábbi helyzetről? Berendeltem egy Utorch Rechargeable Touch Senstive LED Desk Lamp-ot [link] 7-én az esti órákban kuponnal pontozva 7$-ért. Rendeléskor volt raktáron fehérből és feketéből is, én fehéret kértem. Fizetés pp-n azonnal rendezve. Másnap reggel Gb-től vár erre és még egy rendelésre üzenet, hogy erősítsem meg a rendelési címet. Meg is tettem a ticketben, de láttam, hogy a lámpa oldalán már nincs raktárkészlet ekkor sem csak értesítő kérhető annak aki vásárolni szeretne később belőle. Válasz jön estére, hogy rendben a cím hamarosan postáznak. A másik tétel reggelre sipped out is lett, azonban a lámpa jelenleg is processing státuszú. Valószínűleg kifuttatták a készletüket nem foglalkozva azzal, hogy fizetett tételem van. Szerintetek nyissak már ticketet visszatérítést kérve (felhasznált pontokat sem ártana visszakapni, mert az nem az én felelősségem, hogy a címet ellenőrizni kívánták), vagy várjak hátha csoda folytán feladják vagy érkezik készlet?
-
erik35
csendes tag
Köszönöm mindenkinek már rendelem is
-
erik35
csendes tag
Érdeklődnél ,hogy mi a helyzet ezzel a G-W-4 raktárral és a Priority line shippingel itthonra? Számíthatok arra ,hogy valamilyen parafenomén módon nem eu-ból lesz tovább küldve ide?
-
Druss
tag
G-W-6 -ból rendeltem az előbb egy Lenovo P8 tabot. Shipping method: FR-Oversea kaptam. Nem tudom melyik WH és ki fogja hozni, de ha lesz több infóm megosztom.
-
bl4ze
veterán
válasz
XboxGamePass #26059 üzenetére
Az tippem szerint a rossz hírű ex EU-6 raktár lesz, Cseh vagy Szlovák raktár.
-
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok!
Ehhez esetleg van most valami kupon?
Első rendelésem lenne az oldalról, ugye a G-W-6 az EU raktár? Garancia ügyben így mi a helyzet, lesz rá,
illetve hiába olcsóbb kínából nem érdemes onnan venni, ugye? -
Vertigo18
addikt
Én nem értem a panaszokat... Nekem eddig a Gearbestnél minden egyes cuccosnál, ami nem jött meg, végül számomra teljes megelégedettséggel intézte a kártalanításomat maga a Gearbest. Sosem fordultam még én sem PP-hoz...
Igaz, a közelező "pöts-ség"-eket nekem is végig kellett zongoráznom, pl., "menj, nézd meg a postán", meg "ellenőrizd, jó-e a cím", vagy "várjunk még egy hetet...", de mindig sikeresen pont került az ügy végére,e gyszer sem lett még károm.
Mondom ezt kb. 300 rendeléssel a hátam mögött az adott oldalon, tablettől a fél centes kütyükig mindennel...
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok, az EUTHXYH szállítási módot hol lehet nyomon követni?
-
-
walex
csendes tag
Most találtam meg, hogy létezik CHAJAM nyomkövető oldal.
http://ww2.cjah.co/trackingMegnéztem minden csomagomat, mindnél:
Monday, December 11, 2017 Arrived at BUDAPEST airportAkkor mi a bűbánatos atyaúristent csinálnak Pesten???
-
walex
csendes tag
Van remény még arra, hogy az e-mailek szerint november 24-én küldött rendeléseim megjönnek?
A karácsony előtt rendelt cuccok már itt vannak, de novemberiek sehol. -
Druss
tag
Silent77 ránéznél erre? G-W-6 Warehouse és csak Registered Air Mail van. Ez most EU raktár? A másik Warehouse G-W-4 ott már van Priority Line. Mit takarnak ezek? Barátomnak kellene, de bizonytalan vagyok.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
anonymus89 #26042 üzenetére
24-én rendeltem egy bicskát GBről, 5-én már nálam volt. November 22-én rendelt órám meg sehol. De ilyen ez a popszakma, deadline után nyílik a ticket.
-
törölt tag
Csatlakozom én is a klubhoz.
Nov 21 EU Express rendelés dec 26.-án továbjutott Prágából, azóta semmi. -
törölt tag
Nah egy kis fejlemény.
Meglett a csomagom, nem a GB baszta el.
DPD nem válaszolt az e-mailre, de ma hozták a csomagot.
Tracking alapján meg mindig azt írja, hogy Siófokon lett atveve, szóval gőzöm nincs mi történt és hogyan, de itt van, az a lényeg. -
ace22
tag
válasz
Real_Necro #26023 üzenetére
November 2X körül nekem is hiányzik egy rendelésem, előtte-utána rendeltek megérkeztek...
Ez az utolsó infó: "Dec 9, 2017 04:52 Customs clearance HUNGARY"
-
SeF007
csendes tag
Kedves Mindenki!
Abban kérném a tapasztaltabbak segítségét, tanácsát, hogy január első hónapjaiban rendeltem kétszer, egy nap eltéréssel ezt-azt. A második napon rendelt motyó hamarabb lett "shipped out" cimkével ellátva, mint az előző napi. Az első 4 nappal később váltott át "shipped out"-ra. A csomagazonosítókat megkaptam, látszik is rendesen mindkettő.
Tegnap előtt kaptam még egy üzenetet, hogy az első rendelésem, hurrá, kiküldésre került és kaptam hozzá egy újabb számot, ami szintén már aktív (pre-advised). Akkor ez azt jelenti, hogy a korábbi rendelésemet kétszer sikerült feladniuk? Vagy csak valami kimaradhatott az elsőből és azt pótolták? A mellékelt tételes lista teljes mind a kettőnél és azonos. (magyarán van 3 csomagom valahol)
Ilyenkor mi a teendőm, ha netán tényleg kétszer jön meg ugyanaz a rendelés? Jelzés feléjük, hogy homok ment a gépezetbe és valami ellenszolgáltatás (persze nem teljes) vagy így jártak, örülés és lapítás? Visszaküldeni drágább lenne, mint a motyó...
Ez előtt kétszer rendeltem a GB-től, amolyan próba gyanánt, mindkettő 14 napon belül itt volt. Az egyik EU Express-es, a másik sima PostNL, de értéke 57 dollár volt és nem tette rá a mancsát a hatóság. Összességében eddig nekem pozitív a tapasztalatom a GB-vel. Mondjuk annyi árnyoldala van, hogy a legelső rendelésnél kimaradt egy tétel, ami miatt írtam is, majd annak az árát, igaz 3 hónapra rá, de teljes egészében visszakaptam a bankkártyára. (nem kellett erősebben odaszólni (PayPal), csak leírtam mennyire kellemetlen és kértem a visszatérítést).
Előre is köszönöm a tapasztaltabbak válaszát!
SeF
-
bertokl
tag
válasz
Micsek #26028 üzenetére
Nem ismerem a különbségeket, V7S van most email only 150-ért.
-
Micsek
csendes tag
Sziasztok!
ILIFE A4S porszívóra van valami kupon kód? -
XenHai
senior tag
válasz
anonymus89 #26021 üzenetére
Ez bosszant engem is . A 11.21 rendelésem még sehol sincs.
-
Real_Necro
veterán
válasz
November 25-öst még én is várok...még 2 hét aztán írok.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
60 napnál érdemes írni.
-
anonymus89
addikt
Srácok 3 db november 23-i, 1 november 25-i és 1 db 26-i rendelésem még mindig nem jött meg. Mindeközben már több 24-i és 27-i megérkezett.
Érdemes már írni nekik?
-
fila
senior tag
Mi band 2- re van kuponkód?
-
Real_Necro
veterán
EU-6 G-W-6-ra váltott. Jelent ez valamit?
-
Henker2
addikt
Ugyanaz. 2017.nov.21.-én elküdve a dpd felé
-
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
A Gearbestről lett rendelve egy tablet.
Az sms-ben kapott csomagazonositót beütöttem a DPD keresőjébe.És még mindig az van kiirva, hogy 2017.nov.21.-én a megrendelő adatai elküldve a dpd-nek
Most mit csináljak?Meg fog ez még érkezni?
-
vandor01
senior tag
ahhh ezt a futar nyulta le.... de vki megtanithatna a nyomnélkuli fedhetetlen DPD lopás muvészetére! biztosra kell menni olyan cucc legyen amit féláron gyorsan cash-re konvertálhato! tablet telefon etc... vissza kell vinni a cuccot a kozpontba leadni hogy nem talalta a cimet ezzel a sofor fedezve van! aztan mikor a cuccot teszk veszik rugdossak arrebb a raktarban mint nemkivanatos ruhesd minkadarabot akkor egy ovatlan pillanatba meg lehet lovasitani!
vegen senki nem tudja hol van ki volt még az elébb itt volt de arrebb raktam etc etc -
zsolx
tag
Van közöttetek valaki aki megkapott már olyan EU Express csomagot ami 2017.12.25-én érkezett meg Prágai elosztóba?
25.12.2017
20:33:53
Parcel arrival at Prague , Czech
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest