Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Még 2017.06.29-én rendeltem Gearbest-ről egy Y2 Plus Smart Wristband-ot. Egészen tegnapig semmi probléma nem volt vele, viszont tegnap este óta nem reagál semmire. Pont, mint ezen a videón.
Egy ticketet akarok nyitni a Gearbest-en. Megadom:Question type: After-Sales Returns & Exchange, The item cannot be switched on.
After-sales type: Return for exchangeKitöltöm a többi adatot, leírom a problémát, videót is mellékelek, majd a Submit gombra kattintva feltölti az adatokat és jön egy javascript üzenet: "check goods please!"
Mit csinálok rosszul? Hogy kellene ticketet nyitnom? Miért mondja, hogy ellenőrizzem a terméket?
-
206 cc
senior tag
A Xiaomi sportcipőre még él a kód ha valakit érdekelne!
-
Sziasztok!
Szemezgetek két Xiaomi termékkel és a tréfa dolog érdekle velük kapcsolatban hogy szerintetek mennyire lennének vámoláskor kapósak, mert egyébként laikusnak nem feltétlen tűnnek olyan értékűeknek, hogy érdemesnek lehetne őket megfogni.
Az EU Express szállítás árát meg valamennyire sajnálnám rájuk, de végül úgyis rátok fogok valószínűleg hallgatni, szállítási módot illetően.Az természetes, hogy külön rendelésként fogom őket leadni. Nem is tudnám másképp, mert legalább az egyikhez valami combosabb kupont is el akarnék csípni és úgy megrendelni.
-
cidalain
veterán
-
-
gonger
senior tag
válasz
englishman
üzenetére
ez volt az amit Eu EXpress-el küldtek és már kaptál rá refundot is?
-
englishman
csendes tag
Minden jó, ha jó a vége.

Nagyon hosszú menet volt, nem kis izgalmakkal, de az az elveszettnek vélt novemberi csomagom (10" tablet) a rendeléstől számított 86. napra végre csak megérkezett.
Ja, és soha többé novemberi-decemberi nagy méretű csomagrendelés Kínából. A szinte egy időben rendelt microSD kártya viszont december közepére megérkezett.
Remélem másoknak is befut még a novemberi pakk! -
Beni2360
félisten
Na most egy segítség kellene mert 2 termékem nem érkezett meg.
A tickets gomb után mit kell kiválasztanom mert a fordító nem nagyon segít.
bal lenyíló majd a jobb oldalt mit kell választani. Hát eddig nem volt rá szükségem.
-
-
Ciccuka
veterán
Ha kinyitod a doboz akkor minek kellene történnie?

-
anadroid
senior tag
válasz
tomazin
üzenetére
Kijavítlak, mint már másokkal is megtettem. A célország a célországot jelenti. Nem Belgiumot, Hottentottaföldet vagy akármit. Ha nem így lenne, akkor a célországba megérkezett bejegyzést követő munkanapon (vagy második munkanapon) nem valószínű, hogy kézbesítették volna jó pár csomagomat (és még néhány topiktársét). Márpedig megtörtént.
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Tegnap rendeltem egy telefont a G-W-5 raktárbol . Most elöször rendeltem és az lenne a kérdésem mennyi idő alatt érkezik meg álltalában ? Mik a tapasztalatok ?
-
bl4ze
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére

-
-
cidalain
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
bal lábbal keltél?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
bertokl
tag
válasz
m4rk.89
üzenetére
Nem, nincs bekötve a földelés, ez a hírhedt gocomma adapter. Két félből van összerakva, de a fázis és a 0 is épp csak összeér.
-
anadroid
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Peched van, a bp-i reptér postai átadási pontig követhető. Ha tracking nélkül rendel, akkor is kap ilyet (LVS és társai).
-
m4rk.89
aktív tag
Robotporszívóhoz GB küldött travel adaptert. Ez az amit tilos használni és mehet a kukába?
-
bl4ze
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
Meg, és nem sírtam.
-
-
válasz
dugesz77
üzenetére
Én azért félek tőle kicsit, a 6.0-án ragadt android miatt... De asszony nyúzott már egy ideje h neki tablet kell, és a 6.0-nál újabb dolgokat ő úgysem nagyon használná ki, ennyiért tokkal meg egész baráti

Tudom volt már olcsóbb is, amiről lecsúsztam novemberben, de akkor meg a $ volt erősebb.Biztonsági frissítéseket azért kap nem?
-
kcsa
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
-
Lenovo P8 + tok + védőfólia akció van gerbesten. Email only linkkel és LENOVO$100-$5 kóddal 145$-ért húzható (+5.10$ EU Express)
-
bl4ze
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
úgy látom nem tudsz leállni...

-
-
bl4ze
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
Te meg +%%// nem írom le , neveltetésem nem engedi.

Szép napot

-
-
bl4ze
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
jó lenne ha kicsit vissza vennél, bal lábbal keltél fel , ennyire hétfő van nálad ?

-
-
bl4ze
veterán
Urak, pár dolláros cumó LVS13763600027xxxxx trackingot kaptam.
Mi a tapasztalat, mennyi időt futnak ezek? És hol nyomkövethető ?
trackitonline.ru boldogul vele ?
Thx

-
Hogy ne mindig csak a savazas legyen:
2novemberi rendelesem kuldik ujra (1 es 10$) amire se biztositas se tracking nem volt.
Mindezt barmifele kocsogoles nelkul. -
üszök
őstag
Mikorra esik idén a holdújév? Mettől meddig nem érdemes vásárolni?
-
bertokl
tag
-
Corny
csendes tag
Sziasztok!
GearBest-en keresztül készülök rendelni egy Xiaomi M365-öst. Több helyen olvastam, hogy a "Priority Line" - "EU Express" kiszállítási móddal ki lehet kerülni az áfát és a vámot, viszont én GB-n a proceed to checkout után csak "Priority Line" - "Priority Mail for Electric Scooter Only" lehetőséget látok. Nem tudjátok esetleg hogy ez az opció is áfamentes-e?
-
Martin Eden
tag
Én január 14-én éjjel rendeltem (kicsit spiccesen) egy low-end projektort EU Express-szel, gondoltam jó lesz majd itthon/melóhelyen bohóckodni (meccset nézni, stb.). Már akkor megfordult a fejemben, hogy bár nulla az esélye, hogy addig megérkezzen, de mekkora poén lenne a super bowl-t is ezen nézni. A poén annyiban ül, hogy pénteken indult el UK-ból, tehát lehet egy-két napon belül meg is kapom, a super bowl-t meg holnap/hétfő hajnalban lesz...

-
molnar28
csendes tag
válasz
blountex
üzenetére
Szerintem egy konténerbe van a mi rendelt termékünk .
Hát én is remélem mert lassan 4 hete uton van szoval ideje lenne... remélem nem novemberi káosz szállitást utánozza le a szállitó hogy sok embernek a novemberi cucca most jött meg februárba.. 
Annyit tudok olvasva pár bejegyzést hogy ha a angliai dpd-hez kerül a cucc akkor kb 4-5 nap mire kézhez kapja az ember a rendelt árut angliábol.
Bár már ott tartanánk hogy a dpd oldalán is lenne bejegyzés hogy náluk a rendelt termék 
Jövöhéten remélem mozdul a csomag

-
blountex
senior tag
válasz
tomazin
üzenetére
Türelem az van, csak mivel általában tudom hogy jönnek a cuccok (leginkább Aliról van tapasztalat Gearbestet 1-2x használtam még csak) és eddig nincs semmi információ a nyomtatóról ezért kezdtem itt érdeklődni elsősorban.
Akkor majd 2-3 hét múlva visszatérek ide, ha nem történik változás. Addig is legalább Aliról megjönnek az alkatrészek, várhatóan jövőhéten kezdenek már szállingózni szintén jan. 14-15 körül rendeltem őket.UberMutant
Ezt nem értem mire írtad. -
-
blountex
senior tag
Üdv:
Jan. 14.én rendeltem egy 3D nyomtatót eu expressz szálítással. Másnap azt írták shipped out, azóta eltelt 3 hét, a nyomkövetési szám Gearbesten nem él, DPD honlapján sincs semmi információ róla. Kb. ilyen 3-4 hét míg kínából megérkeznek a cuccok, lassan ennek is ideje lenne. Valami ötlet?
Köszi -
szmyky
aktív tag
válasz
gonger
üzenetére
Én olvastam már PayPal topikban, hogy 60 naposat simán elkaszáltak arra hivatkozva, hogy még megjöhet.
Azt pedig tudjuk, hogy újranyitni ugye nem lehet.
Én ezért mondom, hogy inkább 90nap után forduljunk a PP-hez.De természetesen ez nem szentírás, függ az ügyintéző kedvétől is...
-
szmyky
aktív tag
Kártérítési igénnyel is egyedül a feladó élhet a szállító cégnél, hiszen ő fizette a szolgáltatást, vele áll szerződésben DPD UK, nem pedig veled.
-
szmyky
aktív tag
válasz
kulcsipeti
üzenetére
Hogyne lenne érdemes!
Írj email-t a DPD UK-nak, hogy vizsgálják ki, hogy hol a csomag.
Erre ők azt írják, hogy neked sajnos nem tudnak segíteni, mert nem te vagy a feladó!
Na ezt az email-t másold be a Gearbest ticket-be.
Majd kérd meg őket, hogy indítsák el a kivizsgálást.
Mond meg nekik, hogy hivatalos dokumentumot kérsz a vizsgálat eredményéről.
Majd mondják, hogy ez kb.14 nap.
Te mondod ok, vársz.
Nem fog jönni semmi eredmény, 100nap eltelt nyithatod a Paypal vitát.
Beírod, hogy több, mint 100nap telt el, a feladó nem hajlandó kerestetni a csomagot.
Fizettél és semmit nem kaptál.Ezzel a biztosítás dumával ne foglalkozz, mert a feladó köt biztosítást a csomagra nem a vevő!
A feladó dolga felügyelni a csomag útját, hiszen az a feladó tulajdona. -
cris78
őstag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Mintha ez nem rég lett volna 299 is. Én várnék a nagyobbra, főleg, hogy kijött az új típus is. Szerintem ha visszajönnek majd a unneplésből akkor várhatóak nagyobb akciók. De ez csak az én feltételezesem. Azt is vedd számításba, hogy hosszú ideig utazik. Az enyém 60 napra jött meg.
-
gonger
senior tag
válasz
kulcsipeti
üzenetére
ez a biztosítás egy nagy kamu...nyugodtan menj a paypalhoz ha nem kaptad meg, kérj teljes visszatérítést
-
anadroid
senior tag
válasz
gingerbalm
üzenetére
Pedig nem butaság az adott helyen. A Gearbest szemszögéből újra értékesítés, azaz resell. Nem resend, az akkor lenne, ha ingyen küldenének másikat.
-
agroman
aktív tag
válasz
kulcsipeti
üzenetére
futhatsz meg egy kort a GB-nel a paypalt emlegetve vagy egybol mehetsz a paypalhez reklamalni.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
kulcsipeti
üzenetére
de most mi van? nem kaptad meg? refundot kértél? vagy megkaptad és nem jó? nem értem a resellt
-
kulcsipeti
csendes tag
válasz
gingerbalm
üzenetére
köszönöm. érdemes még harcolni a teljes összegért vagy nyeljem be 22 dodo-t paypall fizu volt
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
kulcsipeti
üzenetére
sajnálják a késést, felhívják a figyelmedet, hogy nem kötöttél rá biztosítást, a késésért a szállító felelős, nem ők, így csak 60 dolcsit hajlandóak fizetni, a 22-t neked kell állnod, hogy újra eladd (resell) a terméket (itt szerintem baromság van, talán resend kéne a resell helyett, ha újraküldést kértél), ennyire tudnak kompenzálni
mi a szitu?
-
kulcsipeti
csendes tag
tudnátok segíteni értelmezni ezt? 82 dolcsi volt a cucc.
We apologize for this delay.
Please note that you did not purchase any insurance. Please understand that we can only partially compensate you.The shipping company is in fact responsible for this loss, which we can not control.
Please review our shipping and insurance policies in detail in accordance with our terms and conditions: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.htmlAs part of our goodwill concessions, we are willing to pay you 60USD, and you also pay 22USD to resell the product, which is the limit we can afford.
Once again we apologize for any inconvenience caused.
-
mate1396
tag
Sziasztok ha Gerbestről rendelek EU raktáras terméket akkor posta hozza vagy futárszolgálat? Igazából azért érdekel mert nem tudom, hogy lesz-e valaki itthon mikor megjön a csomag

Rendelésnél csak ennyit ír: Registered Air Mail (Xiaomi router 3G)
-
kóóó
aktív tag
Miert van az, hogy amikor blackfridaykor megrendeltem a tabletet nagyon jo akcioba 169$-ert ami most akcióba 207$ es irom a gearbestnek, hogy nincs csomag de van biztositas, azt mondjak visszakuldik a penzt, mondom nekem a tablet kell ugyanugy eu expressel, erre visszairjak,hogy visszaadjak a 169$ , mert nincs a tablet keszleten, bezzeg ha nezem az oldalon akkor megtudom venni... /teclast tmaster 10/
Ez mi a ......om? -
gonger
senior tag
válasz
Márton
üzenetére
Megkérdezhetem, hogy milyen szállítási módot választottál eredetileg?
Én azt gondoltam, hogy ha tracking nr-el adnak fel csomagot amit refundolnak, akkor ott a szállító cégnek is adnak jelzést, hogy már ne szállítsák ki, küldjék vissza a feladóhoz.
Miközben valaki írta múltkor, hogy EU exp szállításnál is ha késedelem miatt adnak refundot, utána még megérkezhet a termék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Örülj, hogy egyáltalán tudsz nekik írni 

Reméltem, hogy nem szorulok ilyesmire.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Örülök,hogy megvettem, napi használatban van ,probléma mentes, szépen teszi a dolgát november közepe óta.