Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pisti7204

tag

Valami nagyon beindulhatott az EU Express vonalon, úgy néz ki, mint egy bálabontás a turiban! :)
    December 1.-én rendelt Xiaomi Note 2 6/128-asomat szerdán, a Xiaomi Air 13,3-at, amit december 18.-án rendeltem, azt meg csütörtökön hozza a DPD, ha minden jól megy. Szerintem ugyan abban a konténerben volt mindkettő, vagy csak elmúlt a karácsonyi nyavalya. Nem is érdekel, én türelmesen vártam volna még, mert ha kiszámolom erre az 1100 USD-re a vámot, ÁFÁ-t, meg mondjuk a DHL "olcsó" díját, akkor mosolyra derül az arcom! :) A sok fikázó komment ellenére, amit itt olvas az ember, én továbbra is azt mondom, hogy Gearbest forever, nekem eddig semmilyen rossz tapasztalatom nem volt velük, és ezen a kettő nagyon kívül még további 12 csomagom van úton, amit türelemmel várok! Az EU Express-nél ebben a csúcsszezonban meg szerintem mindenkinek kalkulálnia kellett a hosszú szállítási időkkel...(de márciusban is lehet majd hőzöngeni jó nagyokat a Holdújév elején rendelt csomagok "rettenetes" késése miatt...)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés