- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
UberMutant #26186 üzenetére
Ahám , köszönöm.
-
Masooo
aktív tag
szép napot.
Nem akadtatok bele nézelődéseitek során valami jó utazótáskás szettbe vagy koffer szettbe vagy valami jó utazási kellékbe?
köszike
-
Sz.Péter
tag
Sziasztok!
Egy másik topikban hallottam,hogy van vki,aki NEM INGYEN tudna segíteni a rendelés lebonyolitásában,vagy segítségében.Angolul sajnos nem értek,és az online vásárlásban sem,a gearbest pedig nekem teljesen kinai.
Kérlek ha tudsz,segíteni jelentkez pü-ben.
Köszönöm szépen!! -
Beni2360
félisten
válasz
awayalone2 #26182 üzenetére
A szállítási lehetőséget legjobban a fizetési oldalon látod és ott kell majd kiválasztani amit fel ajánl.
Ha van választék a NL egy jó és aránylag gyors szállítás. Tn-nel.
Attól függ a bizti, hogy mennyi az érték. gyorsabb ügyintézés lesz ha van. -
kinaicuccok
csendes tag
válasz
Szerintem is, amit csak lehet pakolj egybe és hozasd EU Express-el ha engedi.
-
Beni2360
félisten
válasz
tobias40 #26174 üzenetére
Majd a banki kivonatnál fogod látni az elszámolás szövegében 4 jegyű kódot ami majd kérnek.
Vásárolni meg fogsz tudni anélkül is.
Én most vásároltam egy táblagépet és amikor fizetni kellett volna akkor adtam hozzá a másik kártyát amin volt elég pénz és rögtön fizettem is vele. Majd 5 perc múlva töröltem azt a kártyát a listából. Jött is az e-mail, hogy miért töröltem.
Akár még a vásárlásnál is beírhatod a web kártyád adatait de legyen rajta annyi pénz. és a váltást mindenképpen a bankodra kell bízni.!!!!!!!!!!!
Na de ez a paypal topikba való ott mindent elmondanak. -
ha problémád van, akkor nyitsz egy ticketet a gearbesten és leírod, mi a gond.
garancia papírt , számlát nem kapsz, elektronikusan sem.ha pedig úgy döntenek, akkor küldheted vissza kínába javításra a cuccot. (itt ne felejts el kiviteli papírt tölteni, hogy visszafelé nem vámolják meg (CN22 vagy 23).
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok!
Ha egy telefon érkezik nekem a Gearbest-től, akkor a Warranty (garanciális hibák javíttatására) érvényesítésére hogyan van módom? Úgy értem milyen papirokat kellene tartalmaznia a megérkező csomagomnak?
Van benne pl. papiros számla-féleség és külön kinai vagy mégjobb garipapir?
Vagy lenne valami letölthető (Pdf) a GB accountomon?Hogyan müxik ez (a "kinai gari") a gyakorlatban?
Köszi előre is a jó tanácsokat!
-
bazsimano
őstag
válasz
En nwm azoktam kulon szallitasi dijat fizetni. Mindig az ingyenest szojtam ebbol x eve nem volt semmi gondom vele...
-
Beni2360
félisten
válasz
PainKiller13 #26086 üzenetére
Ezt a 2 kg-s eu express dolgot anno a HK áruházbeli vásárlásnál írták tavaly.
Ne keverjük a csapatokat. -
awayalone2
újonc
Köszönöm a választ ANOka!
Akkor marad a 22 euro közeli csomagbontás, azonban még nem tudok választ a másik két kérdésre.
Három szállítási lehetőségem van, egyébként ez [link] lenne az első csomag, a többinél un. ezeket ajánlja fel lehetőségnek, kivéve azt amelyikben két pótakku van az alkatrészeivel, mert ott csak Belgium van:
holland, svéd, és belgium, melyiket válasszam. A topik témanyitóban olvastam ,hogy csak a holland esetében van valós TN, amivel végig követhető a csomag. Kössek rá biztit, vagy ne? -
geri1111
tag
válasz
bazsimano #26168 üzenetére
Már payal dispute-nél járok.
Kérnek dokumentumot. Feltöltöttem a rendelésem minden füléről egy képernyő mentést amit bizonyiték alatt nevezetem meg (mert valami alatt meg kellett nevezni)
Elküldtem a 17track -ról a tracking számmal a nyomkövetést, miután elküldtem, autómatikusan jött a válasz hogy jan 17 ig pótoljam a további hiányosságokat különben zárják a disputot?????
Még van olyan fül hogy nyilatkozat, az egyértelmű, továbbá rendőrségi jegyzőkönyv?
Pótoljam a hiányzó dokumentumokat?? -
qqzs
őstag
válasz
awayalone2 #26169 üzenetére
Eiexreszrol nem olvastal semmit? Nem lejet azzal rendelni egyben?
-
tobias40
veterán
válasz
Peaceliker #26175 üzenetére
Egy nap alatt ott szokott lenni a PP-n,de nem tudom hogy a hétvége most bekavarhat-e,de gondolom attól még az ebank dolgozik tehát hamarabb ér oda a pénz mintha csak holnap utalnám a munkanapon?
Bocs a sok off-ért befejeztem...
-
tobias40
veterán
válasz
Peaceliker #26173 üzenetére
Azért nem egyértelmű mert írtak ott sms-t is hogy lehet hogy abban jön stb..
Az szívás mert én már ma vagy legkésőbb holnap megakartam rendelni a cuccost mert félek hogy a kupon lejár..
Inkább utaljak a PP-re(hogy meg tudjam rendelni) most és majd ha meg lesz a kártya akkor onnantól majd azzal fizetek?Mennyivel járok így rosszabbul egy kb 200$-os rendelésnél? -
tobias40
veterán
válasz
andrisbandi #26162 üzenetére
Elolvastam az összefoglalót,azt nem értem hgy mikor és hogyan kapom meg a 4 jegyű kódot?
Kaptam egy emailt de abban csak egy példa kép volt hogy 1234 a kód és hogyan néz ki.. -
válasz
awayalone2 #26169 üzenetére
Szerintem 30 ezres értékű csomagnál - a méret miatt is - nagyon "kilóg(na) a 22 eurós lóláb"!
-
-
awayalone2
újonc
Tiszteletem!
Elsőnek rendelnék a GearBest-ről/től, és elolvastam itt, amit átfutóba találtam információt, azonban mégis lenne pár kérdésem.
Legfőképpen a szállítással, és a magyar vámolással kapcsolatosan.
Amiket kinéztem magamnak az csak kínai raktárról rendelhető, meg persze innét is a legolcsóbb, persze vám nélkül lenne csak az.
Az összes termék 30 ezer Ft lenne, amiket szétbontanék 22 eurós nagyságrendekbe, így 3-4 csomagként tudnám megrendelni PayPal fizetéssel.
Egy termék kivételével mind tud jönni holland postával, persze azt nem tudom, hogy melyikkel jönne a kettőből, mert azt nem írja ki. Jó lenne, ha a PostNL holland posta lenne és nem ez a sky56, mert ahogy látom csak PostNL esetében lehet végig a királyi postáig követni a csomagot, mert ez az egyetlen valós TN.
Első kérdésem az lenne, hogy ha egy nap mondjuk ezt a 3-4 megrendelésre bontott PayPal kifizetést (tehát 3-4 checkoutot) leadok nekik, akkor azt auto 3-4 csomagként kezelve adják majd föl, vagy összevonják?
Másik, hogy ha kötök rá biztosítást, akkor gondolom értéknyilvánítás is van a csomagon, vagy lehet számla is a csomagban, tehát a vámon egyből látják mennyi volt, vagy nem így van?
Harmadik kérdésem, hogy mi a tapasztalat erre a 22 euró feletti csomagok vámolására? Ha egy csomagban rendelném meg ezeket a kis kütyükéket 30 ezer Ft értékben, akkor átmehet, vagy ilyen értékben már manapság minden esetben vámolnak?Köszönöm előre is a válaszotokat!
-
bazsimano
őstag
válasz
geri1111 #26166 üzenetére
Ha azt mondjak h varj 10-14 napot akkor 7nap utan ujra rajuk kell irni...utni kell a vasat
nem kell hagyni es ha kell akkor minden nap rajuk irni h akkor any update?
De akkor szerintem most mar azt kellene irni. H mivel nincsen valtozas akkor azonnal refundot kersz vagy ha kell meg a cucc akkor azonnal kuldjek el ujra es adjak meg az uj tn.t! En ezt tennem... -
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Aki kapott UG.... CN trackinget mostanában megmozdult már valakinek, valahol lehet követni? A szokásos oldalak nem találnak bejegyzést. Jelenleg 16 napos.
-
viktorhu
veterán
válasz
tobias40 #26147 üzenetére
Nem a lejáratra vonatkozik a 17, hanem a kártyaszám végére, szóval hogy 17-tel végződő számú kártyát hozzáadtál a fiókodhoz. Én mostanában naponta kapok hamis paypal leveleket, de azok bénábbak, de a benne lévő libkre ne kattints semmiképpen. Azt írja, ha nem te voltál, menj a help centerbe.
-
-
andrisbandi
őstag
válasz
tobias40 #26161 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/paypal/friss.html
- Ezt átolvastad?
Mármint az összefoglalót. -
bazsimano
őstag
válasz
tobias40 #26134 üzenetére
szia!
ertelmetlen a pp-t ugy hasznalni ahogy teszed szvsz. Foleg ugy, hogy raadasul meg tranzakcios illeteket is fizetsz.
ettol a felek hogy ellopjan az adataimat dolog...csak annyit, hogy hamarabb lopja el a sarki boltban a szemfules elado mint a ppn keresztul.
szoval ha a biztonsag miatt aggodsz...ne tedd! -
tobias40
veterán
Ezekre a kérdésekre tud vki még válaszolni?Mindenki kártyával fizet vagy mi vált be?
Az az 1$ "próba"levonás mikor lesz mert akkor láthatom hogy működik-e a kártyám?
-
bl4ze
veterán
válasz
UberMutant #26152 üzenetére
jaja, az expiring lenne. ez teljesen normál, korrekt mail volt és PP.
a PP nem "látja" a delikvens számláját, ettől nem kell 2018-ban parázni
-
ending in 17 azt jelenti , hogy 17 a kártya számának utolsó 2 jegye... nem azt , hogy 2017ben járt le
-
qqzs
őstag
Nem kell izgulni euexpressz begyorsult. Irtam rola nemreg jan 6vasarlas 12re ukba. Remelem mostmar altalanos lesz ez a sebesseg. Mondjuk az eu raktarakra is gyurnak.
-
mrrr74
aktív tag
Nekem is megérkezett a november közepén rendelt gimbalom a hét elején EU Express szállítással. Olvasom a sok panaszt, de szerintem is türelem, bár tudom, sokszor nehéz.
-
tobias40
veterán
válasz
Peaceliker #26141 üzenetére
Megjött egy email a PP-től ez szokványos szöveg?
On 13 January 2018, you added a card ending in 17.
Didn't make this update?
If you didn't add or update this card, log into your PayPal account and review your information as soon as possible. If you notice any unusual activity, please contact us immediately by clicking the Help Center link at the bottom of this email.Mit kellene frissíteni?
Van rajta pár ezer ft.ha azt levonja akkor elvileg és gyakorlatilag is működik a kártya gondolom...
-
tobias40
veterán
válasz
Peaceliker #26139 üzenetére
OK,de jobban szeretném a 2.kártyát erre is használni,nem értem miért nem engedi,megpróbálom újra felcsatolni a PP-hez hátha én bénáztam el vmit..
-
tobias40
veterán
válasz
tupacamaru #26137 üzenetére
Vidéki Takszöv(3A TAKSZÖV),de mondom érdekes mert csak a PP-t nem tudom így használni..
-
tobias40
veterán
Ok,csak így az egész számlámat "látja" a PP mert a másik kártyámat amit netes vásárlásokra használok arról nem engedi a PP-t hogy levonja az összeget,pedig ezért kértem egy másik kártyát hogy azon csak annyi pénzt tartok ami éppen akkor kell.
Az Alipay-en (és sok minden mást is fizetek így,telefon számla is pl.)szépen működik ez a PP meg nem megy így vele!Vagy ettől ne parázzak?
Többi kérdésemre tudod a választ?
-
tobias40
veterán
Ti hogyan használjátok a PP-t?
Én most jelenleg utalok mindíg a PP.-re a bankomból,nem adtam meg a kártyámat a PP-nek.(féltem kiadni az adatokat)Így viszont mindig van tranzakciós díj mert ugye ez nem kártyás vásárlás...
Így a PP váltja a valutát ha jól tudom?Érdemes beregisztrálni a kártyát és ott beállítani hogy a bankom váltsa a $-t?Eddig nem érdekelt mert kicsi összegeket vásároltam,de ez már egy komolyabb összeg és ott már számíthat!
Vagy maradjon így,hol látom hogy a PP mennyiért váltja éppen most a dollárt? -
rushty
őstag
válasz
nehezelfeled #26132 üzenetére
Szerintem mar tobben visszakertek volna a penzt/kuldjek ujra lehetoseggel eltek volna. En is emiatt kerdeztem. Ha egyszer megjon, akkor nincs ez a lehetoseg.
-
tobias40
veterán
válasz
bazsimano #26126 üzenetére
Akkor félre értettelek,bocs!
Türelem van,az se baj ha 2 hónap,csak ne legyen áfa és vám...
Meg addigra már jó idő lesz és jobban lesz kedvem beszerelni mint a hidegben!bertokl: köszi még egyszer,már rendelem is!
Ha a PP számlámon most nincs annyi pénz akkor is veszi a rendelést,és majd akkor vonja le ha már tettem rá elegendő pénzt vagy el sem fogadja a rendelést ha nincs akkora összeg a számlán?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #26118 üzenetére
na megrendeltem én is a lámpát
-
bazsimano
őstag
válasz
tobias40 #26122 üzenetére
bocsi a lutri arra vonatkozott, hogy hany nap
a tapasztalat azt mutatja ahogy tobben is mondtak, hogy nem lesz plusszkoltseged!
annyi, hogy nem tudni mennyi ido leszennyi..
szoval szrintem nyugodtan rendeld be...
en is egy hasonloval de 2 dinessel szemezek...csak az opel forumon sokan leszavaztak hogy inkabb ne ruhazzak be hasonlora !bertokl: kollega eltalalta
-
-
tobias40
veterán
Megnéztem az én fejegységemmel is működik az eu express,tuti hogy így nincs áfa és vám?
Csak nálam nem engedi a kupon kódot így nem fogadja el amit az akku töltőre ad az oldalon.Nem sok csak 4$ lenne de miért nem engedi a kupont?bertokl: köszi ezzel valóban 217$ lett szállítással!
Kb mikor kaphatom ezt meg,valóban 10-21 nap? -
bertokl
tag
-
tobias40
veterán
válasz
bertokl #26096 üzenetére
Itt honnan derül ki hegy nem lesz rajta áfa és vám?
Megvan,nem kattintottam rá az alsó képre!
Lehet benevezek én is egy ilyen megoldásra ha a Litokala-val is működik a dolog!
Olyan fejegységet nem láttál véletlenül KUPON-al amit én linkeltem vagy ahhoz hasonlót?
260$ amit én látok itt! -
válasz
Real_Necro #26114 üzenetére
Igen.
-
bertokl
tag
válasz
Peaceliker #26112 üzenetére
Szerintem ilyen nincs, mert a csomagot - hosszú út után - végül az EU-ból kapod.
(Olyat tudok elképzelni, hogy valami okból, - pl. nincs valami raktáron, - kettészedik a csomagot és pont lényeg nem EU Expresszel jön. De ez nagyon valószínűtlen, és némi meggyőzés után szerintem visszaadnák az áfát.) -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #26111 üzenetére
Na még 1 droid kérdés. Van olyan hogy EU express fennakad? Ha igen akkor gb térít vmit?
-
bertokl
tag
válasz
Peaceliker #26105 üzenetére
Az ötlet nem saját, hanem (#24546) lacko6-é.
A töltő csak fél kiló, így az előbbi autórádiós esetben jó, mert ott eleve 1,5kg körül lenne a rendelés, de 1-1 telefonhoz, vagy tablethez kevés.A power bank is megfelelhet, de a 20.000mAh-s is csak 0,41kg, így ár/tömeg arányban nem annyira jók.
(Minden termék adatlapján írják, hogy mennyit nyom a teljes csomag.)
-
bazsimano
őstag
válasz
Peaceliker #26105 üzenetére
yxiaomi powerbankok ajanlottak! 10ezres vagy 20 ezres.. en nem reg vettem egy 20ast...neheznek nem mondhatzo
olyan 300 g
-
rushty
őstag
válasz
UberMutant #25665 üzenetére
Nem kaptam meg, akkor most mit nyertem?
#26106 : angolul kéne megírni, hogy igényt tartok a refundra és várom tovább az érkezést, ne nyúlják le
-
bertokl
tag
Liitokala Lii - 500 LCD Battery Charger - EU PLUG BLACK
BILAKOSJ69
$16.99Szerintem nincs most rá jobb kupon, pontozva lehet olcsóbban megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest