- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
Nekem is van Furibee kamera november 24-es rendelés LVS trackinget kaptam. Kb 12 másik csomaghoz is LVS van November elejei némelyik. Utso bejegyzés: Belgiumbol tovább küldték. Ugye innen ezeket nem lehet treckelni. Eu express 7csomag November 10.-töl 27.-ig elszortan. Ezt meg Angliáig nem lehet követni. Normál trackinges csomagok meg 2-3 hetes idöket futnak. Bangood konbinált forrasztó állomás $150 két és fél hét tréfa mentesen érkezett pénteken.
-
bl4ze
veterán
Igen, ilyen template rohadt sablonokkal húzzák az időt. Felvettek a Cseh raktárba 4 ember, és mindenhol akciózták a szarjaikat ? WTF
3 hete nem képesek feladni egy telefont, ami "in stock" és ők is megerősítették, hogy ott van raktáron vagy csak hazudnak megint.UHHH : Nem EU Express-ről van szó, sima EU warehouse - esetemben a bereklámozott EU 5 raktár. (Cseh vagy Szlovák)
-
reka3684
újonc
Így van.Nekem amúgy is első rendelésem külföldről,még ne is vagyok biztos a kinti vásárlási dolgokban azért rendeltem free shipping,nem azért mert a pénztárcám nem engedte.de az már felháborító hogy az oldalon azóta is raktáton van a xiaomi robot perszívó folyamatosan.mikor rákérdeztem azt mondták épp nincs,majd hogy dec 13.15 között elindítják.most ismét rákérdeztem,és csak megy a nagy duma....csak a dátumot tologatják meg új postázást kérnek.de minek ha van opció h ide is van fee shipping...
most azt hiszem ultimátumot kapnak.26 nap alatt még fel sem adták
-
gs20
tag
Az eu express lassúságával nekem nem lenne gondom (meg gondolom sokan másoknak sem), az eu raktáras rendelések lennének inkább problémásak. Onnan ugye azért rendel az ember, hogy hamar ideérjen.
EU17-ből rendeltem 2 csomagot november 27.-én. Minden cucc készleten volt. Az egyik csomagot kb egy hét alatt megkaptam, a másik múlt csütörtökön lettshipped, tehát 3 hét alatt sikerült feladni. Szerk: rákerestem a tracking számra, még nincs feladva, csak "Shipment information received".
Mondjuk nem hisztiztem, betudtam a karácsony előtti rohamnak, és nem is kell a fa alá a csomag (spot lámpák), de ha karácsonyi ajándék lett volna, akkor már zavarna a dolog (ilyen esetben, ha el vannak havazva, úgy lenne korrekt, ha rendeléskor kiírja, hogy a rendelések nagy száma miatt feladási csúszásokra is kell számítani, mert oké, hogy tudom, hogy a posta lassabb, és mondjuk két héttel tovább ül a dolgon, de azt nem biztos, hogy belekalkulálom, hogy egy hónapig fel sem adják).
Másik csúszó rendelésem egy Furibee kamera kínából, nov 24-es rendelés, bő 2 hete packed státuszú, még fel sem adták. Ehhez képest már több csomagom befutott, amit egy héttel később rendeltem meg tőlük... -
UHHH
őstag
-
mexel
veterán
Kb ezt hazudják. Azt hittem a szállítás a gond európa szerte de többen írják hogy más cégektől megérkeznek a cuccok időben. Nálam a GB lehúzta a redőnyt, sz@r hazudós banda lett belőlük az első olyan alkalommal amikor túlvállalták magukat. Szerencsére van rajtuk kívül is Eu raktáras megbízható cég aki sokszor olcsóbb is ( pl GeekBuying), én még holnapig várok és ha nincs tracking szám a rendeléseimnél refundot kérek és ahol csak tudok mindenkit lebeszélek arról hogy tőlük vásároljon.
Lehet védeni őket, de amit most művelnek nem 1-2 emberrel az átment az inkorrekt sunyi-hazudós kategóriába, ezt nem engedhetnék meg maguknak. Lenne annyi gerinc bennük ha látják hoogy nem megy írják ők azt hogy sajnáljuk nem bírjuk teljesíteni, visszaadjuk a pénzt, nem naponta más hazugságot írni, hogy raktáron van, becsomagoltuk már, holnap indul, úton van, stb, és ez kb hetek óta valószínűleg ezerszámra.
Egy Ebay-es eladónál már simán sok száz-ezer mínuszuk lenne és megszűnnének, de most a régebbi jó hírnevük miatt sokan védik még őket.Úgy fognak járni mint a DX, szép lassan a legnagyobbak lettek sok éve, majd nem bírták a nagyságot és elkezdtek késni, csúszni, hazudozni, megbízhatatlanná válni. Azóta is jelen vannak a futottak még kategóriában de bőven nem tartoznak az ajánlott boltok közé. Volt több ilyen kínai cég is rajtuk kívül az elmúlt években, nema GB lenne az első aki így jár.
-
Digitalis
senior tag
válasz
Myst371 #24689 üzenetére
Természetesen előbb az eladóval, jelen esetben a GB-vel kell tudatni, hogy mi a rajz. 60 nap elteltével, nyitsz egy ticket-et, asszem, after sales returns & exchange és azon belül ki lehet még választani és megírni kulturáltan, hogy mi a hányás. Ha továbbra is mellébeszélnek, nem együttműködőek, akkor jöhet a PayPal Claim.
-
bl4ze
veterán
Nov30 EU5 (Cseh?) raktár vásárlás : lassan 3 hete nem küldik a cuccot, "Not Yet Shipped" állapotban van.
Ticket-ben automata bullshit válaszok jönnek, hogy minden raktáron van (1 telefon) és, hogy 1-2 nap és küldik.
Ez meg második hete, ez a hazudozás. Most megírtam neki, hogy ha 48 órán belül nem küldik akkor indul a PayPal DISPUTE.
Kíváncsi vagyok erre mit reagálnak, tetü banda -
reka3684
újonc
válasz
modzoltan #24646 üzenetére
nekem is processing státuszban van a nov.22, rendelésem.megértem én h kifogyott lesz-van.első rendelésem.levelezgettem már velük a napokban párszor.most ez írták
We have checked it for you and found these items are in stock now.
For your order, we found that the shipping method you have chosen does not reach your address.
In this case, we suggest you should change your shipping method so that we can ship your order.
We can ship your order with DHL(AT), EMS(HQ) or DPD(UK).
Please kindly confirm we can go ahead with it.
ingyenes szállítással kértem.most miért akarja h dpd-t vagy dhl-t válasszak?
Normális hogy ilyen sokáig még csak el sem indították?
Segítsetek.a férjem kezd bepipulni... -
Digitalis
senior tag
válasz
Myst371 #24684 üzenetére
Mármint az ünnepekre? Szerintem semmi esélye. Ha ma küldenék tovább DPD-vel Southallból, mostani zsufiban is minimum egy hét lenne a delivery. Egyébként Dettó.
(Viszont, december elején rendelt no tracking-es Ebay os, Ali-s sőt GB-s limlomok meg sorban érkezgetnek.)
Refund kérés 60 munkanap. Vagy naptári napDe én már elengedtem, ennyi idő után bezuhant itthon is az ára, illetve normál garival pillanatok alatt beszerezhető lenne. Tanulság, novemberben már nem rendelünk Eu Expressel semmit karácsonyra.
-
Myst371
újonc
Sziasztok! November 15 én rendeltem egy telefont ( 16án már úton volt). Azóta sajna semmi infóm nincs róla, csak h úton van "2017-11-16 15:20 Southall, Your parcel is on its way" . Meg fog az még jönni? A GB azt írta várjak még 3-5 napot, beszélnek a csomagszállítóval - de elég sablon szagú levél volt-. Vlki elmondaná a "Refund" menetét is? előre is köszönöm
-
bertokl
tag
válasz
anonymus89 #24680 üzenetére
Ha a böngészőben továbblépsz, szállítással együt az is 2.716 lesz. Az appban, azon az oldalon, ahol beírod a kupont, már a szállítás hozzá van adva.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Hogy lehet az, hogy alkalmazáson belül Ft-ban számolva 2715-re jön ki az Utorch lámpa míg böngészőben vagy mobil böngészőben egyaránt 2668-ra?
-
Eddig nem volt gond a termékek értékelésével viszont most ha akarok írni egy értékelést akkor ezt írja: "You've already Reviewed"
Ez normális?
-
Hali lenne egy kérdésem holland vagy a belga posta lenne e jobb ? 30 $ a mi wifi 3g azt rendelnem csak félek hogy eltűnik vagy nem lesz nyomkövetes mostanában eltűnnek a rendeléseim
-
SZATA
senior tag
válasz
P.Miki #24600 üzenetére
Nekem is jött egyszer egy DPD SMS nyomkövetési számmal, amit a GB nem is jelzett. Azóta a rendes csomag a GB-által küldött számon ideért, ezzel meg semmi.
MicroSD kártya:
Milyen minőségűek a GB-n kapható mainstream márkák (Samsung, stb.) kártyái? Tudják a ráírt sebességet és kapacitást, élettartam? -
dugesz77
őstag
A Xiaomi Philips LED mennyezeti lámpa megmozdult már valakinek?
-
maestro87
őstag
-
Oldman2
nagyúr
Csak mellékesen kérdezem, mi ez az RMA nyomtatvány?
-
Digitalis
senior tag
na ja. én is benne vagyok már a második hónapban (Your parcel is on its way) és igen, azóta normál módon, jobb feltételekkel is beszerezhető lett volna. Bíztam az átlagos 25-30 napos szállítási határidőben, de ez van, elfogadtam a feltételeket várok 60. napig, de az is tény, hogy most a f@sz rossz végén állunk.
-
Kozy10
tag
EU raktárakra,hogy tudok rászűrni külön?
Az EU-17 megvan könyvjelzőzve, de EU-3,EU-5,EU16 nem lelem
Nincs a menüben sem, pedig emlékeim szerint ott volt... -
zambozoli
aktív tag
-
mexel
veterán
válasz
modzoltan #24646 üzenetére
Nem túl leleményesek, általában nem sok félét hazudnak. Az első az az lesz hogy már minden összecsomagolva és 3-5 napon belül szállítják. Utána hogy nézd meg a rendelésedet és a mailodat. Ez után mindent tickett beírásnál random váltogatják a pár sablon üzit. Ha refundot említesz akkor a 3-5 napot lecsökkentik 1-3 napra és biztosítanak róla hogy mindent megtesznek, sőt már úton is van. Én kedden kérem a refundot végleg, eddig csak ígérgettem de persze semmi sem változott, simán hazudnak már bármit.
Talán még rákérdezek hogy Mikulásbá biztos nem bűnös-e
Persze lehet hogy náluk ilyenkor már csak a kulásbá jár... -
zambozoli
aktív tag
válasz
amadeus11 #24647 üzenetére
Nálunk is porszívózhat az Asszony, nov.13-a óta úton van a robotporszívó és nem valószínű, hogy ideér. Későn rendeltem meg. Ennyi.
De telefonálnia sem kell, a Redmi 4X is utazik már 18-a óta.
Ez van, megyek mentő parfümért meg sálért, hogy valami mégis legyen a fa alatt. -
vandor01
senior tag
válasz
amadeus11 #24647 üzenetére
viselkedtel volna rendesen fizetnel afat a postanak vagy dhl-nek de gyanitom megy ez a sismas eu express-es ki tudji ki hol mikor mit csal el... nos miki beragott az eu expresses adocsalokra azt kihuzta a nevunket a listsarol....
miki az alcsuti faraoval van mert oda uj stadiont igert es ha nincs afa nem lesz epitkezes nem lesz mibol kari ajandékot lopni nem lesz mibol dubajban ferrarizni.... na ezert nem kapsz telefont karira en meg dronokat... a regi uj komcsik osszetartanak..... magyar orosz kinai ujbaratsag... meg kulonben is ez volt a "soros"
-
modzoltan
csendes tag
válasz
toyasoslecho #24645 üzenetére
Köszönöm szépen! Megpróbálom, kiváncsi vagyok mit fognak kamuzni!
-
toyasoslecho
tag
válasz
modzoltan #24644 üzenetére
Asztali böngészőn belépsz,my account,ticket,submit ticket.
Én ezt irtam"Dear Gearbest customer service How long is the processing time? Why hasn’t my order been shipped 16 days (11 Business day) after I have made payment? Thank you! Best Regards ........"
Én se vagyok jó angolból,google fordító.Nem kell ragozni, bővített mondatokat írni,csak tőmondatok.Őkse tudnak angolul.Egyébként irhatsz magyarul is,majd ők lefordítják -
modzoltan
csendes tag
Sziasztok! November 12-én rendeltem egy ilyen telefont:
[link]
Azóta is processing a státusza! Csak annyi a változás, hogy sunyi módon tologatják a határidőt! Nem vagyok jó angolból, hol és mit kellene írnom nekik, hogy végre történjen valami? Köszi szépen! -
toyasoslecho
tag
válasz
Angelzsqq #24624 üzenetére
Ha látod hogy megmozdult a csomag Southall-ból, akkor 2-3 nap alatt idekell hogy érjen(max 1 hét ha vmi geb@sz adódna).A három hét az már túlzó.Nekem is volt ilyen csomagom(a nyomkövető szerint még él)
dpdÉn egy hetet vártam,s nyitottam ticketet.Két héten belül refundoltak.Nyiss te is,s ha alkudozni akarnak(mert fognak),akkor légy határozott s követeld a refundot(teljes öszeget)/normális hangnemben/
-
pn4hvq
senior tag
Status:
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
Time:
Wed, 22 Nov 2017 16:16:21Ez az LVS kezdetű, belga regisztrált csomagokra jellemző bejegyzés. Amúgy az a bejegyzés akkor született, amikor Belgiumba ért. Nálam ezek 1-2 hét alatt megjöttek korábban ezután a bejegyzés után. Lehet, hogy a karácsonyi csomagáradat miatt valahol belassult. Én még várnék...
-
vasii
senior tag
Helo, latom, hogy sokan varnak regota a cuccokra.
En nov 8.an rendeltem egy fulest, most rendeltem eloszor gearbestrol, igazabol nem is emlekszem milyen shippinget valasztottam, de vszin az ingyeneset. Nem tudom mik ezek a DPD meg EU express cuccok, de nekem a tracking number a http://track.bpostchina.com oldalra vezet es azt irja h:Status:
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
Time:
Wed, 22 Nov 2017 16:16:21Szoval ha jol ertem tobb mint 3 hete MO-n van. Van erre meg barmi esely, hogy megjon?
-
Imy
veterán
LiitoKala Lii - 202 vagy esetleg LiitoKala Lii - 402-ra nincs valami kupon?
-
-
Digitalis
senior tag
Kérdése megalapozott, és jogosan is aggódhat mivel azt látja,hogy három hete elhagyta Angliát...
-
qqzs
őstag
@#&#$@meg ha meg egy harom hetes eu expresz kerdest feltesz valaki kardomba dolok. Nem lehetne valamit az osszefoglaloval kezdeni hogy ket sor latszodjon pl azzal hogy "igen harom het meg keves hogy megkerdezd hogy osszehivjak az ENSZ biztonsagi uleset @&@meg
Huu de jol esett -
sepsi0
őstag
válasz
Ez is igazolja a sejtésemet....
Nem Angliába ér sokára a csomag, hanem egy angol raktárban dekkol addig, amíg sorra nem kerül és lehúzzák a vonalkódját.
Szerintem 1 hét mire Kínából Angliába ér, a többit raktárban vagy konténerben tölti a csomagunk.
Szerintem a tiédet véletlenül beolvasták (vonalkódot), aztán félredobták és majd egysuer továbbszállítják. -
MittuDomain_
őstag
Ha már úgyis ez a téma:
Van arra mód, hogy lássam, merre jár a csomagom (Mi A1)? Mert csak annyit tudok, hogy mi lesz vele HA eljut végre Angliába, de már bő három hete annyit látok csak, a DPD UK megkapta az adatokat róla, hogy kap majd egy csomagot Kínából, amit el kéne juttatnia Magyarországra.
-
vandor01
senior tag
válasz
ez a GB-s hivatalos valasz!
A Mikulas a felelos minden késésért NEM a GB! OK
Szoval ne DPD nek de ne is GB nek irjal ha nincs telcsi a fa alatt!
biztos rosszul viselkedtel azt a miki lehuzott a listajarol....Dear Customer,
Thank you for your recent order with us.
The Holiday season is coming and we wish you receive your items on time.
However, kindly note that this is peak season for the shipping companies and local post offices that may face a backlog with deliveries. There has also been adverse weather affecting flight times and the transport of packages to some destinations. We therefore warmly remind you to expect some delays during this time.Santa Claus has also informed us that he too is overwhelmed this time of year and might be delivering some presents a little late.
We thank you very much for your understanding and support. Please feel free to contact us directly via our Support Center if you have any queries.
Merry Christmas and Happy holidays.
Gearbest Customer Service
https://www.gearbest.com/ -
Angelzsqq
újonc
Sziasztok!
Rendeltem egy telefont a gearbestről bő egy hónapja eu express-el. Meg is érkezett a csomag angliába úgy kb 3 hete, ahonnan a dpd-vel küldték tovább. A csomag azóta is olyan státuszban van elhagyta angliát és úton van a célországba. Felhívtam a magyar dpd-t de ők nem foglalkoztak vele, mert Magyarországra nem érkezett meg, amíg nem érte el a célországot a feladó tud lépni az ügyben. Írtam párszor a gearbestnek is hogy nézzenek utána de csak a szokásos sablon üzenetet írják: legyek türelmes várjak blablabla. Az normális hogy 3 hét alatt nem ér ide dpd-vel? Másnak müködött az eu express? -
cidalain
veterán
válasz
szabi__memo #24622 üzenetére
Szerintem, mivel nincs fizetve teljesen cancelolni fogjak, mast nem tudok elkepzelni. Persze nyithatsz ra egy ticketet is.
-
cidalain
veterán
válasz
szabi__memo #24620 üzenetére
Ha PP-vel nem fizeted a maradekreszt, akkor 24 oran belul ugyis torlik a megrendelesedet. Wallet penznek vissza kellene mennie walletre.
-
szabi__memo
nagyúr
Elindítottam egy vásárlásr de véletlenül bekapcsolva maradt a wallet felhasználás. Jelen állapot: partial paid, nincs cancel?
Ticket nyitással lehetőség csak megoldani? Megoldják egyáltalán vagy buktam a pénzt? -
leskopeter3
csendes tag
Nekem nagyjából pozitív mostanában a véleményem róluk, jött két db. robot porszívó Eu raktárakból az egyik Német, a másik Angol raktárból, mindkettő az ígért max határidő dupláján jött, de megjött és jó. Két csomagom ismét eltűnt /LVS/ az egyiket újraküldték, a másik GB Wallet visszatérítés, bár eltelt öt nap és még nincs rajta.
-
vandor01
senior tag
eszem megáll
most jott a GB-s level a kis sunyi sargak rafogtak a késedelmet a mikulasra...Santa Claus has also informed us that he too is overwhelmed this time of year and might be delivering some presents a little late.
csak aztan be ne rugjon ez az alkesz miki azt ujjev legyen belolle de a kinai!
vagy a részegen kuhillik a zsakjabol a "DRAGASAGOM" -
Dusee
őstag
Sziasztok
Járt már úgy valaki, hogy egy rendelést, amit meggondolt töröltetni és refundoltatni szeretett volna (még processing fázisban és GB beleegyezett a törlésbe) 2 nap múlva feladtak, és annyit válaszol a kérdésre a support, hogy most mégis mi történik, hogy nagyjából így jártam és nem lesz semmiféle törlés?
Csak az marad, hogy visszaküldöm nekik, és majd jövőre talán visszakapom az árát?
Másik kérdés, hogy EU5 raktárból rendelt expedited shippinges DHL-es küldeményt itthon miért a Magyar Posta hozza?
Németországban a DHL kezelte, aztán egyszercsak Magyar Posta tracking üzenetek kezdtek jönni, ez így rendben van?
Eddig egyszer rendeltem GB EU raktárból, akkor végig a futárszolgálat hozta a csomagot, meg hát nem is ingyen volt az expedited shipping.Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro