Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Xiaomi Redmi Note 5 Pro nemsokára megjelenik
-
-
South Velen
addikt
Hali,
Redmi 5 Plus-ra nincs új kód?
A tegnapi amivel 160 $-be kerülne, már lejárt.

-
Janusz001
őstag
Kérdés. Ha több dolgot rendelek egyszerre, akkor egy csomagban küldik és az áfánál az összérték számít vagy külön külön csomagolják és adják fel, ez esetben nem érem el a 22 jurót.
-
kuthim
tag
Sziasztok,
Azoktol kerdezem, akik mar rendeltek a G-W-16 raktarrol:
Innen rendelve akkor az trefamentes, ugye?
Masik kerdes, ha innen rendelek akkor a magyar posta hozza hazhoz, vagy valamelyik futar ceg?Azert lenyeges mert mas cimet adnek meg ha posta es mas ha futar hozza ki.
Koszonom a valszokat. -
m4rk.89
aktív tag
E-mail only price-ot szeretnék tovább pontozni, de nem engedi. Mi erre a megoldás?
-
azbest
félisten
Nálam is csak 8adika körül váltott arra, hogy hong kongba érkezett 2án. De túl sok mozgásra nem számítok a következő hetekben, mert vasárnap keződik a kutya éve. A melósok mind hazautaztak a családjukhoz. Az első héten minden napon ünnepségek következnek, majd kis lazítás után két hét múlva megint party time. MAjd talán három hét múlva elkezdenek visszaszállingózni, ha már kellőképp kijózanodtak és visszautaztak.
-
qqzs
őstag
Ha a panasia trackingba is csak a southal bejegyzes van jan 31-i rendeles ota ota akkor ha jol ertem meg fel sem adtak? support szerint varjak turelmesen mert majd kesobb frissul
-
cidalain
veterán
válasz
Quidam
üzenetére
Persze, kapsz erte pontot.
Az ujrakuldest nem tudod, hisz az nincs is az ordersben.
En ilyenkor termeszetesen az ujrakuldott termeket fotozom, videozom, ertekelem.Bar volt ra pelda, hogy uvegarut kaptam torotten, es nem kertem ujra (latva a csomagolast, es hogy az sem valoszinu, hogy egyben megjon). En ekkor a torott/ repedt termeket fotoztam (mondjuk volt olyan szog ahonnan epnek tunt), pozitivan ertekeltem, de a cons-ba beirtam, hogy az enyem torotten erkezett, mert a csomagolas slendrian volt. Kaptam ra sima 50 pontot.
-
Quidam
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem!
Újraküldtek egy terméket, amit megkaptam. Az eredeti rendelést ilyenkor "érkeztessem" és értékeljem v. hagyjam ? A megnyitott ticketben jeleztem és értékeltem is azt.
Köszönöm! -
-
Urak!
Tudtok ajánlani kocsiba fm transmitter szerű kütyüt?
Lényeg a pendriveról való lejátszás. Semmi más.
Azt hittem a Roidmi tudja, de nem.

-
capafog23
őstag
Jól látom hogy kosárban van 2 termékem, mindkettőre más kupon kódot kéne használnom.
Akkor csak az egyiket lehet? Ha 1 rendelésbe akarom megrendelni. -
Fang
aktív tag
Sziasztok, egy Xiaomi Mi Robot Vacuum elégedett tulajdonosaként szeretném szüleimet is hamarosan meglepni egy robottal. A gond az, hogy én az enyémet német címre rendeltem, így fogalmam sincs, hogy mennyiben megy ez másként, ha magyar címre rendelek.
A kérdés az volna, hogy melyik raktárból (HK,CH) és melyik szállítási opciót kell választanom, hogy a termékhez a gearbest oldalán feltüntetett áron juthassak hozzá, remélem sikerült "világosan" fogalmaznom

Ezek az opciók vannak a kosárban:
Priority Line:
- EU Express(Please provide your address & city with English characters) 16 - 27 business days €2.02
- Europe Railway Priority Mail(15-25days online) 50 - 55 business days €0.00-Expedited Shipping 13 - 18 business days €22.90
Add Shipping Insurance to your order
Köszi
Fang -
cidalain
veterán
válasz
tempera
üzenetére
Elso rendelesed a GB-nel?
Volt mar ilyen masnal is. Ha nek kuldesz semmit, nem fogjak feladni...
Azert kell, hogy valos e a Paypaled, nem lopott, stb. Szallitasi cim miatt a lakcimkartya cimes oldala (ha a lakcimre szallittatnad), szemelyi a nev miatt (szigsz-ot, fejed felet, anyja nevenek egy reszet szerintem ki is takarhatod.Esetleg kozuzemi szamla, de ez csak akkor jo, ha a lakascimre rendeltel.
Ha munkahelyre rendelsz pl, akkor meg leirnam, hogy tessek itt a szemelyim, a cim azert nem egyezik, mert a munkahelyemre rendeltem. Az a cim meg nem szerepel a dokumentumaimban. De ammennyiben ez problema, nyugodtan adjak fel a lakascimemre, es beirod a lakcimkartyan szereplo cimet.
-
tempera
csendes tag
Ezt az üzenetet kaptam a Xiaomi cipő rendelés után ticketbe a Gearbesttől!
Járt már valaki igy? Mivan ha nem küldök semmilyen adatot?Thank you for your order with Gearbest. The transaction is now on hold and being reviewed for Gearbest Payment Approval Process.
This is a standard process of payment safety review. We apologize in advance for any inconvenience it may cause. For more information please read about our Gearbest Payment Verification.
Please help to provide the requested documents for completing the transaction review.
Note: To make your attachments clear to read and ensure a smooth process, please kindly provide files no more than 5MB in the following supported formats: jpg, png, gif, bmp, doc, xls, txt, ppt, pdf.
We will need the following:
- Proof of identity, the document you provide should show the name of the PayPal account holder. For example you may provide a residence card, driver license, or other legal governmental document copy.
- If you feel uncomfortable providing proof of identity, please provide a proof of address, such as a bill statement from the last 3 months for water, electricity or mobile.
We guarantee all documents you provide will be deleted once we pass payment verification and will not be shared with any third party.
For more information please read about our Privacy Policy.
Please kindly reply to us within 24 hours. Gearbest will ship your items as soon as payment verification is complete.
Thank you for your understanding and cooperation. Please let us know if you need any further assistance.
Best Regards,
Gearbest Payment Review Agent
https://www.Gearbest.com/
-
Digitalpimp
senior tag
Köszi az infókat, bízom benne, hogy a héten nekem is megérkezik.
-
vidaila
senior tag
RGB Xiaomi yeelightra van msot kupon?
-
toyasoslecho
tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
GW5-bol rendeltem énis 6-án ,a honlapon még mindig processing. Ma hozta a postás.
-
atee_13
őstag
Üdv!
Van 1300 GB pontom,tudtok ajánlani valamit ami agyonpontozható és esetleg még hasznos is?
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Én GW5-ből rendeltem lámpát múlt vasárnap reggel, tegnap megkaptam, a státusza még mindig processing. Igaz, nem kértem rá nyomkövetést.
-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok!
GW-5 raktárból vettem egy telefont. 8-án shipped out-ra váltott, kaptam is DHL-es csomagszámot. Viszont azóta semmit nem változott a bejegyzés. Azt írták, hogy 3-6 munkanap a szállítás, nem kellett volna már elindulnia legalább? -
walex
csendes tag
Tegnap megjött egy november végi csomagom, dec. 11. òta àllt Bp-en a csomagkövetés szerint.
Jöhetne màr valaki a Magyar Posta helyère. -
bul07
nagyúr
Ez a státusz lesz addig míg át nem adják a DPD-nek Angliába, ez lehet 10-15 nap, de lehet akár 40-50nap is, és ha jön egy új bejegyzés akkor onnan gyorsulnak az események és rá nem sokra(4-7nap) meg is jön
Regisztrálj a trackitonline.ru -ra és ott eltudod menteni és küld emailt ha új bejegyzés van a csomagszámnál
-
toyasoslecho
tag
Az még nincs Angliában. Tudtommal a teleportot még nem találták fel. A megrendelésed követően kikértek egy számot, jelezvén a dpd felé h csomagot adnak fel. Lehet h még Kínát se hagyta el. Megvárnak több csomagot, s amikor tele lesz a konténer akkor inditjäk.Ha majd odaér s levámolják átkerül dpdhez.Onnantól max 1hét. Addig meg fél-egy hónap
-
vckzs
csendes tag
ohh köszönöm a segítséget nektek

Jan 31, 2018
06:00 pm
Your parcel is on its wayDPD UK
Southallez így jelent valamit nektek? mármint azt látom hogy Angliába van, de így is kell várnom majd 1 hónapot?
-
vckzs
csendes tag
Január 31-én rendeltem egy telefont. HK warehouse-ból EU Expressel.
Február 1-én kaptam egy emailt és azóta az oldalon Shipped Out van.
Vajon mikor kapom meg a csomagom?
Nem tudom hol lehet nyomon követni meg semmi és azóta se jött semmi email -
cidalain
veterán
válasz
gonger
üzenetére
Szamit, nem szamit, a kupon egyszer lejar. Inkabb vedd meg akciosan, es varj a feladasra 2 hetet, mint ket het mulva kaparod a falat, hogy ugyan most rogton feladnak, de nincs ra akcio...
Jo mondjuk lehet hogy 2 het mulva is akcios lesz. Vagy egy honap mulva meg nagyobb akcioban lesz. Ezt nem tudhatjuk full lutri. -
gonger
senior tag
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Nem. ez egy újabb modell és nem is a combo változat. Még 1-2 akksit venned kell hozzá és kapásból 300e Ft-nál jársz. Akkor már jobb választás szerintem a Mavic pro.Ez bár korábbi modell,de kiforrottabb és nem wifis képtovábbítása van hanem a dji saját fejlesztése a dji occusync...4 km-ről is stabil élőképet ad...
Ott érvényes a gari, ahonnan veszed. Viszont ha gariztatni kell akkor az nagy valószínűséggel pilóta hiba,
így érdemes megvenni rá a DJI care szolgáltatását (amit néztem arra kb 20 e Ft)amivel zuhanás, törés, beázás esetén egy éven keresztül kérhetsz cserét, max 2 alkalommal. Az első esetben 15.000 Ft-ot kell a cseredrónért adnod, utána meg asszem 22.000 Ft-ot -
toyasoslecho
tag
válasz
gonger
üzenetére
Azta p..... csa!Én ilyen pár száz dollárra gondoltam. Ezt te tudod, de a dátum mindig tolodni fog. 26-ig biztos. Ezekre worldwide garancia van?
Ez nem ugyanazmaveric air -
gonger
senior tag
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Nem tudom, hogy a kupon lejár-e, itttaláltam. Dispatchnak most február 14-18-at ír. az sem számít?
-
gonger
senior tag
Sziasztok,
Újra bepróbálkoznék GB-en rendeléssel. Megvan a termék, van rá jó kupon is,engedi check out-nál kiválasztani a Priority Line (EU Exp szállítást), elég drága cucc, de összességében sokkal olcsóbb így, mint itthon megvenni.
A Kínai újév miatt mire lehet számítani? Várjak még a rendelés leadással? Meddig? -
Krisz81
csendes tag
Sziasztok
EU-express szállítás esetén lehet követni a csomagot? Kína es Anglia között. Angliából már nincs gond Dpd hozza azt már látom
-
faresz5
aktív tag
válasz
atiska007
üzenetére
Sehogy nem jársz jól. De ha se termék se pénz, az a legrosszabb amit tehetsz. Ha nem veszed át a terméket, a paypal nem fog neked igazat adni abban biztos lehetsz. A hibákat sajnos lekel nyelni, de jobb ha mások hibájából tanulsz,így köszönöm,hogy leírtad a történteket azok nevében akik esetleg még elnézhetik a dolgot.
-
wwhy
veterán
válasz
atiska007
üzenetére
Visszavitetni nem lehet, csak ha feladóvá válsz; az eladó lehet, h saját költségén visszaviteti, így ha még refundot is kérsz, jól kib@szol vele. Szerintem ezt vagy benyeled (áfa stb.), vagy nem veszed át, de nem is kérsz refundot - így becsületes. Tanulópénz, van ez így.
-
-
atiska007
senior tag
Sziasztok,
Én (b@rom, áll@t) véletlenül a gearbest-ről DHL(EXT) postázást választottam ki, az EU express (vámmentes) szállítás helyett.
Most kaptam is egy szép levelet a DHL bp-i központjától, hogy fizessek be minimum 5990HUF+Áfát (35$ a cucc, 15$ a posta)
Kérdésem, hogy miután ilyen béna voltam, mit tudok tenni? Én nem igazán szeretném ezt befizetni, mert így már rohadtul nem éri meg.
Tudom kérni a DHL-t hogy vigyék vissza a fenébe a csomagot én meg kérek egy refundot és megrendelem EU express szállítással?
Van/volt valakinek ilyen tapasztalata?
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Akarod mondani kínai posta

-
toyasoslecho
tag
És a GW raktárakban kínaiak dolgoznak, s ünnepelnek?Egy hete rendeltem onnan,de még processing. A supportnál meg biztos europid emberek dolgoznak, mert ma elintéztek elég gyorsan egy refundot.
Erre nem tudtok értékcsökkentő KúpontLOST VAPE Therion BFBármelyik szín jó -
Mikulásbá
nagyúr
-
viktorhu
veterán
válasz
Saccco
üzenetére
Igen, de a global nagyon zavaró, mert az lehetne pl. Dél-Amerika is, ott is vannak nagy vámmentes kereskedelmi zónák. Meg én rá sem jöttem, hogy global, az EU meg egyértelmű volt.
Nem titkolják egyébként, mert van lista, de az ország mindegy is, bárhol lehetne az EGT területén.
-
zdna
csendes tag
Sziasztok! Múlthét csütörtökön GW-5 raktárból rendeltem egy gimbalt DHL szálltási móddal (DEDHLEU1). 3-4 napot írtak hogy megérkezik.
CHxxxxxxxxxDE követési számot kaptam. A német DHL oldalán már látom hogy elkezdték feldolgozni a rendelésemet.
A kérdésem az lenne hogy a csomagot a DHL fogja kiszállítani, vagy a magyar postának adják át? -
wwhy
veterán
Szerintem EZ mehet az összefoglalóba, és akkor nem lesz kérdés a GW-xyz
-
laslie92
senior tag
Ezért késnek az EU Dear Valued Customer,
Thank you for placing an order with us. We apologize that you have yet to receive your package.
There has been a slight delay to your delivery for the severe bad weather. However, please rest assured that we have urged shipping company to arrange shipment for you. Please kindly wait for your package to arrive.
If you have any questions, please feel free to contact us, we will try our best to help you.
We sincerely appreciate your patience and kind support.Best regards,
-
gs20
tag
Köszönöm, meg is rendeltem!!! Eddig mindig kínai ráktárból rendeltem, így csak sejtettem, hogy a GW-s az eu-s, de azért rákérdeztem.
Már egy ideje terveztem venni egy Xiaomi 3G routert, vártam valami jó árra, de tegnap megdöglött az öreg Tp-link routerem, úgyhogy a tettek mezejére kellett lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest