Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LacBp
tag
Sziasztok!
Egy pár szóban le tudná írni - esetleg privátban - a gearbest garanciáztatást menetét? Főleg a visszaküldés, paypal és társai! Milyen postával érdemes küldeni, kb mennyi a visszaküldés ára. eza CN22 nyomtatvány netről tölthető állapotban is jó?
nagyobb összegű telefonról van szó!Köszönöm!
-
Snap up akciók!
[link]
Én vettem a 11 centes kütyüből.
Sajnos posta van, de ha mást is veszel mellé, lehet nullázni.Original Xiaomi Portable Mouse
Kupon: MOUSEFR
Ár: 16 usdG1W-CB Full Black 2.7 inch 1080P Full HD Car
Kupon: Zoom
Ár: 30,25Xiaomi WOWSTICK 1fs Electric Screwdriver
Kupon: GBDDAL
Ár: 33,99 -
dgy6vy
csendes tag
Sziasztok !
Segítséget kérnék : dec 14-én elindult egy telefon eu raktárbol . Én is kaptam levelet szállítási mód változásról
UKRAM. Azóta se látom egy nyomkövető oldalon se merre lehet.Tud valaki valamit segíteni , hogy merre lehet ? Ez a csomag száma : RS323296267GB.
Köszönöm előre is.
D. Gyula -
fotosjani
aktív tag
Van valakinek tapasztalata vagy infója, hogy HK raktár esetén a Flat Rate szállításkor milyen postai cég a szállító?
Most egy reklamációs tételt a DPD hoz, igaz a normál CN raktárból, szeretem mert gyors. -
bul07
nagyúr
Valaki aki házas ember rendeljen már egy ilyet
És egy hosszabb út előtt becsomagolva adja át neki(meg egy üres palackot) egy figyelmeztettessél hogy míg oda nem érünk nem lesz megállás
Persze videót készítsen hogy mi is lássuk a reakciót
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Újévi akciók: [link]
PIMAX 4K UHD Virtual Reality 3D PC Headset
Kupon: LHPIMAX
Ár: 359
Tesztzanmini Egg Cracker
Kupon: ZanminiEC
Ár: 6,99HIZERO Multifunctional Bionic Floor Cleaner
Ár: 159,99GARMIN Vivoki Health Monitor Fitness Activity Tracker
Ár: 39,99VIOFO A119 1440P 160 Degree Wide Angle Car DVR
Kupon: DEGR
Ár: 77,99RUPA MX9 Mini TV Box
Kupon: GBMX9
Ár:21,99További TV boxok:
Sunvell T95Z Plus TV Box 54.99
Sunvell T95K Pro TV Box 53.99
Sunvell T95V PRO TV Box 53.99
SCISHION V88 TV Box 22.99
Mini M8S II 4K Smart TV Box 39.99
Beelink GT1 TV Box 56.99RUPA MX9 Mini TV Box
Kupon: GBMX9
Ár: 21.99
Z83S Mini PC
Kupon: GBZ83S12
Ár:74.99
Z83II Mini PC
Kupon: GBZ83II12
Ár: 82.99
NEXBOX A95X
Kupon: A95XGBS
Ár: 39.99
Xiaomi Mi Android TV Box (International Version)
Kupon:MIBOXGB
Ár: 74.89
SAMMIX R95S TV Box
Kupon: GBR95S12
Ár: 37.99
R - BOX 4K HD TV Box
Kupon: GBRBOX12
Ár: 32.99 -
üszök
őstag
Köszi srácok.

-
RBJ
addikt
Ha már ilyen lámpa buzeria van, 18650 cellát hol érdemes venni?
Nálam a lampazas kimerul egy freeware q5 és nitecore t9 be -
Milyen power bank-ot ajánlotok? Sztem elég számomra az olyan 5000mAh körüli is, mert nem akarok nagy bankot cipelni... Köszi
-
Vertigo18
addikt
válasz
bzoley
üzenetére
Boldog Karácsonyt!

Bul: Ezt meg most minek? Volt már S2-esed, nem?
Arról nem is beszélek, hogy a napokban olvastam valamelyik topikban, hogy valaki erősen lefikkantotta a Liitokala 100-ast. Szétszedte, és erősen szegényesnek találta a belsejét. Eddig egészen pontosan 11 fordult meg a kezeim között, mindenkinek azt rendeltem, de soha egy panasz nem érkezett rá. Bár azt is hozzá kell tennem, hogy erről a "v1.2"-ről még nincs nagyon tapasztalatom, eddig kettőt rendeltem, bár arra sem volt még panasz. -
bul07
nagyúr
Ha még nincs lámpád akkor kezdésnek egy
Convoy S2+
Én a fullost szeretem a 7135 x 8 mert ez a csúcs, és nem kell full fényerőn használni mindig
Én most ezt rendeltem 12.04$ és ezt lehet pontozni vagy ha nincs pontod írsz a megfelelő embernek hátha van rá kupon amivel pár százalékot még le lehet csalni
Ez olyan 50-70m add elég fénytMesszebbre 100-130m
C8
Na itt lehet dilemmázni mert 7-8$-ért már van, viszont minőségben elmarad a Convoy C8-tól és van egy két boszantó hiba is hogy például előfordulhat hogy nem memóriás a drivere , és mindig a következő fokozatba kapcsol be , így értelemszerűen mindíg végig kell kattintgatni a fokozatokat
Fénye ezeknek is megvan(néha nem lutri drivewrtől függ meg a led minőségétől)
Lutri az olcsóBelépő töltő egyértelműen
LiitoKala Lii - 10020$ felett is vannak jó lámpák de azokat már nem írom le, meg az is igaz hogy ott azért már nincs nagy tapasztalatom , mert nekem inkább az olcsóbbak voltak
-
Vertigo18
addikt
válasz
bzoley
üzenetére
Érdekes hozzászólás volt, talán még sosem kaptam ilyet. Nem értem, miért hívod értetlenkedésnek, amikor leírtam az ÉN véleményemet. Többször is hangoztattam, hogy ÉN nem szeretem az ilyen megoldásokat, ez nem azt jelenti, hogy senkinek sem kell szeretnie! Sehol sem írtam ilyet...
Igen, az én elméletem az, amit leírtam. Az ENYÉM! Ez sem mérvadó senkire, és nem is fikáztam senkinek sem a véleményét, kizárólag a sajátomat írtam. Nem kötözködtem... Nem úgy, mint te!
És hogy nekem ne lenne tapasztalatom? Mivel kapcsolatban is? Csak érdekel, hogy ezt most a koromra írtad, vagy pedig a lámpákkal kapcsolatos tapasztalataimra, mert nem tudom melyikről tudhatsz többet...
-
üszök
őstag
Most mi az a lámpa akkor amit feltétlen meg kell venni?
linkel ha lehet. -
bzoley
veterán
válasz
Vertigo18
üzenetére
Az egy dolog, hogy te nem szereted, attól még lehet haszna, és más örülne neki. Ezen fölösleges értetlenkedni. Nyilván nincs annyi tapasztalatod, hogy érezd a hasznát, de ettől még lehet.
Az elméleted szerint, ha kimegyek az udvarra, legalább három lámpát kéne magammal vinnem. Legtöbbször jó az, ahogy alapból működik(S2+), kicsit túlságosan terít, de nem vészes. Viszont egy-egy rövid időre jó lenne átvilágítani az udvar másik végébe úgy, hogy közben ne világítsak be a szemközti szomszéd ablakán. Emellett annyi fény sem jut egy távoli pontra.
Akkor te hagyományos nyomógombos telefont használsz?
De ez már nagyon nem ebbe a topikba tartozik, elnézést az offért!
Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
Vertigo18
addikt
válasz
bzoley
üzenetére
utálom az öszvér megoldásokat, szeretek minden célra külön dolgokat magamnál tartani. Ha távolra akarok világítani, akkor C8, vagy hasonló. Olyan ez, mint az okos-telefonok. Tud fényképezni, videót lejátszani, lehet rajta játszani... stb. De mindegyikben szarabb, mint a céleszköz. Egy középkategóriás fényképezőgéppel jobb képet lehet készíteni, mint a csillió megapixeles telefonnal.
Én nem szeretem a zoomos lámpákat.
-
bul07
nagyúr
válasz
Vertigo18
üzenetére
Fertőző vagyok

Ali-ról ez van úton bár kezdem azt hinni hogy nem fog megjönni, nov 3-i rendelés (2.29 fizetem érte)
-
Vertigo18
addikt
Nah, hát mondtam én...
Csak onnan tudom, hogy az egész lámpa mizériába te vittél bele még anno, talán másfél éve, vagy régebben (de most nem fogom előkeresni), amikor rendeltél nekem egy lámpát.Azóta megfordult pár már a kezeim között, pl. egészen pontosan 11 db. C8-as, meg van itthon 6 db. SK68 most is (persze, mert mindig linkeled a hülye színűeket!
), az asszony meg azóta is téged utál, te vittél bele a rosszba! 
-
Vertigo18
addikt
válasz
206 cc
üzenetére
Félre ne értsétek, Bul nem "beugrik" az ilyenekbe! Van egy csomó jó lámpája otthon, szerintem mind C8, mind Boruit -02, mind S2+ volt már a kezében, csak mindig b@cc@ a fantáziáját, ha szinte nullára tud valamit pontozni, azt neki ki kell próbálni, ott minőséget kell tesztelnie!

-
bul07
nagyúr
válasz
DJGABI
üzenetére
Tényleg nagyon gagyi, és főleg a zoom-os része, nagyon gyenge műanyag azon része
Talán ez lesz a következő pontozva $2.19, ebbe legalább belemegy a 18650-es cella
-
blash
tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Mehetne ez egész szcientológiás felekezet is...
És hogy statisztikához is hozzászóljak: november 21-ei rendelésem egyik felét december 13-én hozta a dpd, a másik felét meg másnap, 14-én. A kamerat csak december 3-én adtak fel, míg a lámpákat össze-vissza, de azokkal sem kapkodtak. Priority line szállítással rendeltem, ami akkor még volt.
-
bul07
nagyúr
Megjött ez a fejlámpa, hát nagyon gagyi
Nagyon műanyag és nem a jó fajtából, fénye se az elvárható(és piszok kékes fénye van)Nem volt nagy elvárásom de alulteljesítette
Nem ajánlom megvételre -
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Nem, tényleg nem lassú a magyar posta.

Irónia off. -
válasz
Real_Necro
üzenetére
A második opció nem játszik, mert nincs udvar, ahová be tudná dobni
Emelet szintén nincs. Remélem belefér a ládába, mert egyéb esetben érdekes helyzetnek nézek elébe. Köszi az infót 
-
Real_Necro
veterán
Amennyiben eros a postas es talalekony, ossze fogja hajtogatni akkorara, hogy bele ferjen a postaladaba.
Ha bator vagy siet, akkor bedobja az udvarba vagy ra rakja a tobb postalada tetejere.
Ha sok ideje van es szeretne egy kis jattot is, akkor meg a 10. emeletre is fel fut vele, ha rossz a lift, akkor is.Legrosszabb esetben hagy egy cetlit es par meteres sort vegig varakozva atveszed majd a postan, ami gondolom 1-2km seta, de legalabb akkor nyitva van, amikor te biztosan nem ersz ra.

-
Ha rendesen, TN-el vásároltam valamit és holland postával kértem, akkor személyesen ott kell lennem, amikor a postás hozza majd, vagy csak bedobja a postaládába? Utóbbinak jobban örülnék...
-
Zoty4
őstag
wow
dec13-án rendeltem GB-től egy csomagot
dec22-én már a csehek továbbították magyarországba
nyáron egy hónapot ücsörögtek rajta -
Hopkins_001
tag
válasz
Knobber
üzenetére
BJ trackes nagyon lassú,ez a mezei kínai posta. Ma futott be egy 11.16-án feladott csomag.
NL posta nagyon jól teljesít,max 3 hét és itt van.Régi szép idők amikor még brucargo airmail 10 nap alatt itt volt

Szóval nem a magyar posta lassú,hanem megvannak a prioritási sorrendek,ki kinek fizet többet

szerk : Új üzi akart lenni mindenkinek

-
Knobber
aktív tag
Ahogy látom sokaknak azért frissülget az EU raktáros GLS - Royal Mailes rendelése. Nekem viszont nem. Ez a csomag elveszett?
-
Beca1990
senior tag
érdemes még idén rendelni két ünnep közt hogy januárban hamar megérkezzen?
-
cris78
őstag
EU raktáras vacak kerestetik.

-
vandor01
senior tag
válasz
bloggiold
üzenetére
te tudod!? de kinai fosert 240ejrot! inkabb vmi hasznalt uzleti
2-3th genes i3/i5 procival.... szerintem 1000x jobb!
pl ezeknel szokott lenni de most le vannak rabolva
[link]de ha annyira kinyai kell itt van pl ez kicivel occobb : [link]
azt is szamold bele! 90% hogy ezeket megfogjak szoval
150ejro felett VAM+AFA + vamugyintezes
150ejro alatt +AFA + vamugyintezes -
bloggiold
tag
DAYSKY N141 Notebook Intel Cherry Trail X5 Z8350 Quad Core, Intel HD Graphics 400 + 4GB DDR3 RAM ideális 14.1 inch kijelzővel, pont megfelelne a célnak. A xiaomitoday-n is egész jókat írnak róla. Valaki hallott már a cégről? Ígéretesnek tűnik, lehet berendelek egyet.
A postánál tényleg kaotikus állapotok uralkodnak, de a DHL sem jobb. Nagy nehezen jöttek csak meg a megrendelt csomagok mindkét cég jóvoltából.
Szóval aki tud hasznosat mondani a DANSKY ugyében ne tartsa vissza. -
Zoty4
őstag
válasz
attiati
üzenetére
En semmihez nem adok, ha nem kapod meg a csomagot, akkor ugyis vagy ujrakuldik vagy visszakapod a penzt, a tn nem a vevonek hanem az eladonak fontos, amivel tudja igazolni a csomag celbaertet. Nekunk csak arra van, hogy legyen min rinyalni , h meg mindog nem jott meg, pedig mar egy hete orszagba erkezett

-
Criminal017
őstag
Egy kilencedikén rendelt PostNL hiv. TN-es cucc váltott beérkezettre. Posta talán összeszedi magát...

-
attiati
veterán
Ha nem adok sem trackinget, sem biztosítást a csomaghoz, akkor mi történik, ha elveszik a csomag?
Megtéríti GB?(10 usd-hez nem éri meg adni semmit)
-
anarchoid
csendes tag
Az en csomagom is kulonos utat jar be

12. en adtak fel royal air mail kereteben allitolag
16. -en valahogy a heatrow -ra kerult (royal air mail tracking)
17. -en atadasra kerult a GLS hungarynak (szerintuk ez magyarorszagon volt mar)
majd ma
21. -en GLS kozolte hogy atvettek a csomagot angliaban
ez a tempo es mentalitas vajon normalis ?

-
DoItYourself
addikt
Nekem sincs szerencsém, szeptemberi elveszett csomagom újraküldték, sajnos ismét a cseheken keresztül. A nyomkövetésen azt látom, hogy december 6.-án elküldtél Mo.-ra.

RR594414838CZ
DÁTUM INFORMÁCIÓK
2016.12.05
13:22 22000(Czech Republic
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
2016.12.06
07:20 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
Knobber
aktív tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Egy hétnyi folyamatos levelezés után már lépnek

-
Kapagep
csendes tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Akkor hogyan küldték újra a csomagot?
-
Kapagep
csendes tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Paypallal intézkedtél? Mert a Gb le se szarja szerintem hogy miket írok.
-
Kapagep
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lassan két hónapja nem jön meg cucc, és a TN is a kamu www.sky56.cn oldalon mutat valamit.CZGH : Oct 30, 2016 07:38:57 AM PST Download Invoice
Tracking Number: RR594208487CZ By Update: Oct 30, 2016 07:38:57 AM PS2016-10-30 14:55:00 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre
2016-10-31 09:24:00 Parcel departure arrive in HongKong Sorting Centre
2016-11-01 16:24:00 Parcel is leaving Hong Kong Airport
2016-11-04 10:55:00 Frankfurt Sorting Centre
2016-11-07 09:23:00 Information sent to CzechA ticketeimre nem tudnak válaszolni csak copy paste hülyeséget.
Ilyenkor paypalnál már intézkedhetek? -
RBJ
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Ez nagyobb, hosszabb mint a régebbi usb lamp? Mondani is akartam nem sok értelme ha nincs rajta kapcsoló notihoz de van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy gondom van vele ha noti usb használva asztali lámpának biztos hogy nem kifelé világít hanem befelé áll.
Már ha érti valaki. Hogy ki lehet e csavarni a nyakát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sajnos posta van, de ha mást is veszel mellé, lehet nullázni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gondolom arra is van ajánlatod. Ritka használatra kellene. 

Emelet szintén nincs. Remélem belefér a ládába, mert egyéb esetben érdekes helyzetnek nézek elébe. Köszi az infót