Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
Ja, bocs!
Írtam én is a GB-nek, nem tudják hol a csomag, a Posta szintén nem tudja hol a csomag, de várjak 7-15 munkanapot, mert hátha addig megtudja. Nevetséges. Ezektől én most rendeltem utoljára. Nulla csomagkövetés, nulla segítő szándék. Várok hét napot és jövő pénteken indítok egy PayPal dispute-ot. -
Sir Riccio
addikt
Ha tippelnem kell akkor ezeket buktuk. Nagyon sokat rendelek külföldről postával és soha ennyit nem állt még. Olyan volt, hogy a vámon állt meg egy csomag, vagy ilyesmi de az utóbbi tíz évben nem jártam még így, ahogy most, 2009 meg eléggé más világ volt amikor úgy rendeltünk eBayről, hogy megnéztük a posta oldalán, hogy mikor jön hajó Kínából.

-
-
zacci
aktív tag
A GB az ilyen troger tolvaj banda a Banggood-al egyutt. Utobbi siman modositotta a rendelesemben a termekeket. kb. rendelsz 1 fulest amirol kiderul, hogy nincs rakin erre kuldeni akarnak egy villaskulcsot. Meg szerencse, hogy maradt nemi bizonyitek, mert csalni sem tudnak rendesen es megmaradt az eredeti invoice.
Azonnal nyitottam paypal dispute-ot, aztan jott az email hgoy toroltek a rendelesemet es azonnal visszadjak a penzem, ha megszuntetem a paypalnal a reklamaciomat. Hat hogynepersze ! -
sambenez
addikt
Az LVS az belga posta, de csak belgiumig követhető, igazából sokra nem mentek vele.
Kérdezzetek rá GB-nél, egyáltalán feladták-e. Nézzétek meg trackcheckerben, ott a be_esh-t kell kiválasztani, az látja belgiumig.
Az is lehet még mindig nincs feladva.
Mellesleg miért x-elted ki a végét?Nekem eddig 2 csomagom nem jött meg soha, mind a kettő LVS volt.
-
lovi27
addikt
Ismerős jelenség. Mióta az ismételt kézbesítés fizetős rövidet csenget a postás és gyorsan távozik.

Én már megbeszéltem a mienkkel, hogy inkább már az első kézbesítéskor fizetem az ismételt kézbesítési díjat, csak ne vigyék vissza. Nekem az csak bosszúság. Ha kocsival meggyek érte az sem olcsóbb, sőt, ha tömegközlekedéssel az meg rengeteg idő. Inkább fizetek és akkor már az ajtóhoz sem kell rohannom, mert a pénzért már kétszer is csenget a postás.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bl4ze
veterán
Beérkezett a csomag csütörtökön, de azóta sem hozták ki :
FeldolgozásBeérkezés feldolgozásra
2019.05.17. 20:05Bp. 3. sz. csomagkézbesítő bázisSzállítás Nem kézbesíthető (címzett és feladó nem található)
2019.05.20. 11:08Bp. 3. sz. csomagkézbesítő bázisPosta ügyfélszolgálat szerint a GB lehagyta a házszámot, telefonszám + név minden rajta, de házszám nincsen

Kaptam egy telefonszámot 06-1-211-3032 : természetesen SENKI nem veszi fel !
Fel nem hívnának telefonon, inkább sikertelen kézbesítés.... ÁÁÁÁáááá 270 USD pakk

-
PepeDon
tag
Ezek az alap információk amik mindig megjelennek. Lényegében ekkor még csak a gearbest belső raktárban történő mozgást látod. Ez lehet csak generált, hogy a vevő ne izguljon mozog az áru. Amikor már olyan lesz, hogy shipping..... na akkor fog ténylegesen elindulni. A végén még ahogy írták az lesz az utolsó bejegyzés utána már tényleg csak pár nap és még is érkezik.
-
Almos
aktív tag
Nekem hasonló állapotú a TN-em, annak ellenére, hogy elvileg holland posta:
2019-01-05 12:31:09 Departure in Location Warehouse Sorting Centre.
2019-01-05 11:43:18 Shipping Label Printed.
2019-01-05 11:42:40 Confirmed & Prepared For Packing.
2019-01-04 15:07:12 Order Created.Szerintem ez egyelőre azt jelenti, hogy nyomtattak egy TN-t a cuccra, de még a gyárat sem hagyta el. Vagy pedig csak egy kamu TN, az ügyfél megnyugtatására (?)
Az én esetemben azért nagyon bosszantó, mert ez egy novemberben rendelt 300$-os telefon...
-
cris78
őstag
Ezért kell nézni, hogy mikor adják fel, mert abban a fb csoportban ész nélkül dobálja ki a kuponokat az admin, hiába 3 hete nem müködik. Neki csak a jutalék számít, nem azt nézi, hogy a vásárlónak is jó legyen, aztán meg jön, hogy elintézi, csak a kutya nem áll vele szóba.
-
bul07
nagyúr
Ezen mert ez a hivatalos Xiaomi fb
A többi csak reflinkek gyűjtőhelye -
bul07
nagyúr
Semmit nem jelent hogy mit írnak, nagy valószínűséggel ők se tudják hogy mikkor lesz nekik
Én nem számolnék azzal hogy biztos feladják két hét múlva
Lehet hogy már jövőhéten feladják, de lehet hogy csak egy hónap múlva talánxiaomi most télen variált a szállítási lánccal, és nem kapnak egyes partnereik
Magyar hivatalos boltba is ezért nem volt sok árú mert nem kaptakAmúgy
Nem turkálok a zsebedben, de +8000e Ft és van rendes garanciád és pár nap alatt megkaptad volna (eustock, most nincs nem tudom mióta)
Még 10% felár sincsAmúgy érdemes csekkolni a magyar oldalakat is mert van ami már olcsóbb mint Kínában
Xiaomi Mi Air Purifier 2S
[link] Ár: 42 900Ft -> rendes garancia (Van olcsóbban is 39.900Ft)GB
[link] 184$ (52.000Ft) -
vince
őstag
jófogáson hirdet egy nyírségi vagy szabolcsi srác bontott, de használatlan 18650-es akkukat, 800-1000 Ft-ért darabját (terhelhetőségtől, kapacitástól is függ), az elemlámpás topikban sokan vettünk már tőle akkut, teljesen korrekt.
LG HG2, ahogy előttem is írták, de nagyon jó akku a Samsung 30Q, Sony VTC6, Panasonic NCR, Sanyo GA is. Az elemlámpa topik TG blogján van egy alaposabb teszt, talán segít a választásban. -
Janos250
őstag
Persze!
Ez náluk egy bevált kifogás.
Mint írtam, nálam az volt írva, hogy nem volt kiírva a kapucsengőre a nevem.
Egy bazi nagy oktatási épület, nyitott ajtókkal. Kapucsengő értelemszerűen nincs.
Pedig hozzánk is rendszeresen jönnek, én is kaptam már tőlük több csomagot, eddig kettővel volt gond. -
Flashy
veterán
a GB mobil alkalmazás főoldalán jobb alsó sarok környékén jelenik meg egy ikon, a napi bejelentkezés. user+pass-ot nem kell megadni, csak rányomni az ikonra, aztán meg a naptár alatt egy gombra. a legtöbb webshopnál kb ennyi, pár pontot adnak érte, ennyit nekem megér a wc-n ülve reggel

-
Flashy
veterán
majdnem minden webshopban van vagy napi bejelentkezésre adott pont (GB és a többi), vagy BG-n napi 1 facebook megosztásra pont (saját magadnak elég megosztani). nem sok, de ha minden nap rányomok, minden tizedik nagyobb összeg talán. általában app-ból megy csak és a főképernyőn ott a linkje, kivéve tomtop, ott most eldugták kicsit.
-
vegyszer
addikt
Kövezzetek meg, de én minden nap majd egy éve a BG és a GB oldalán is begyűjtöm, ami ingyen van. (napi belépés/fb megosztás.)
Igaz, hogy a legtöbbet spórolni 55$ tudtam egyben, és azt is csak azért, mert épp jó kupon nem volt a Mi 4k drone-ra. Két nappal később 47$-os kupon lett volna ugyan, de ez ugye előre nem tudható. Viszont akkor meg már a BG oldalán a European Direct Mail már nem volt elérhető. Rá két napra meg a FIMI X1BH volta GB oldalán occsó. De az meg pont pont mentesen lehetett 42.74$-ért venni... Ilyen az élet. -
bul07
nagyúr
RG oldalnál megszokott a 5-10napos feladás, többször jártam már így nem is egyszer, és nem volt sok rendelésem
Amúgy ha most nem húzzák le a rolót akkor soha, jól elcseszték ezt a 5$ kupon dolgot
Egyik kedves fórumtársunk kicsit dicsekedett hogy 30+ rendelés adott le mindenfajta kacatra, mindent a kuponnal, én 3-at és nem izgatna ha ezt is törölnék -
Bec
tag
Ugyanígy jártam én is,in stock volt amikor lenyomtam majd 28 nap múlva adták fel..
nem értem a webfelület miért nem a raktárkészletből dolgozik,vagy totál szar az informatika náluk.. Főleg amikor azt írják "már csak 4 darab" lenyomod és hetekig vársz amire feladják,ha meg írsz nekik azt válaszolják hogy jelenleg elfogyott..haris : rendeltem már GW5-től kézi gimbalt,a fizetéstől számítva 9 nap alatt megérkezett!
-
bul07
nagyúr
Ship between: May 07 - May 10
És ez a mostani állapot simán lehet hogy napról napra tologatják
Értem ez alatt hogy amikkor te vetted simán lehet hogy az volt ott Ship between: May 01 - May 04, és lehet hogy holnap már az lesz hogy Ship between: May 09 - May 12Az hogy meglett valamit venni semmit nem jelent, még ha azt is írnák hogy már holnap feladhatják
Nekem a leghosszabb ilyen tologatásom 30napnál is több volt, mindig mikkor elérték volna Ship between dátumot toltak rajta egyet
-
bertokl
tag
EU (cseh) raktárból:

Original Xiaomi WiFi Router 3G
HSC4THD034
$42.99
szállítás: $3.28
(Lehet van jobb ajánlat is, nem tudom.) -
KamuMazsola
őstag
Nekem egy redmi 5 plus jött a gearbesttől eu expressz-szel két hét alatt, majd két redmi 5A egy csomagban három hét alatt, de ez utóbbiba pont beleesett a március 15-i hosszúhétvége. Szóval nekem is jók a tapasztalataim.
Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy egy hasonló óra, mint amit rendeltél nekem karácsonykor pont egy hónapot futott, szintén eu expressz-szel. -
Gomme
csendes tag
Nekem első EuExpress Xiaomi mi A1 /218$/teló február 5- Southall, március 5 -dpduk. dpdhu és pacsi a kézbe./csupaszon/ nagyon király ez a csomagolás inkább nem részletezem,csak nálam pont beadta a tutit úgy ahogy kell.
UI:angol feladó szóval fassszentos na
És mégegyszer köszönöm mindenkinek a sok segítséget
-
zsiz
őstag
Enyémet az ünnepük után adták fel, 3 hete jön kb. még nincs itt. Elvileg a vámoláson túl van 5 napja (Customs clearance processing complete.), remélem mostmár begyorsulnak a dolgok majd. Mondjuk én olyan szempontból rosszkor adtam le a rendelést, hogy pont az ünnepek alatt rendeltem (más szempontból meg jókor, mert még le tudtam pontozni a flash sale-t
). -
-
-
-
-
azbest
félisten
Örülök, hogy végre megkapod. Kicsit lehet hiányozni fognak a napi beszámolók arról, hogy még mindig ülnek rajta. Ha szerencséd van, akkor kis gyakornok ült rajta és nem egy megtermett postásasszony
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A 3 hét egészen jó idő, főleg a 2-3 hónapos panaszok közt
-
PeetR
aktív tag
Nyugi nekem is ültek rajta. Szintén NL posta. Majd holnap talán megjön..
2018-01-21 11:41
Belföldi feldolgozásra továbbítva / Forwarded for domestic sorting2018-01-19 01:23
Célországban feldolgozva / Processed in the destination country2018-01-15 14:00
NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad2018-01-14 14:44
NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroadSzármazási Ország : Hollandia - Nyomkövetés időigénye: 2600 mp
2018-01-19 00:23
The item has been processed in the country of destination2018-01-16 08:51
The item has arrived in the country of destination2018-01-15 12:07
The item is on transport to the country of destination2018-01-14 13:44
The item is at the PostNL sorting center2018-01-14 13:44
The item is processed at the PostNL sorting center2018-01-05 09:10
The item is pre-advised -
Nem kívánok vitát nyitni, csak a tisztánlátás érdekében szólók hozzá, ha elhiszitek ezt a városi legendát ám legyen, de előtte olvassátok el a 162. §-t teljes egészében. Mert egy jogszabály pont egy bekezdésének kiemelése a szövegkörnyezetből félrevezető lesz. A vám és az Áfa szó sem azonos.
Gondja van az értő olvasással. Céges importról van szó és ki- és be vámokról az idézett jogszabályban
Mivel nem fizetünk magánszemélyként vámot, így azon is nincs ez a 10 €-os áfa móka.
Az Áfa törvény alapján fizetjük a magánszemély vásárlásos importjának a áfá-ját, nem a Vámkódex alapján.
Amelyik a példákat hozza ahhoz nem tudja felmutatni azt a határozatot amiben ezt a kedvezményt a NAV lekönyveli, mert bizony ők ezt a részét sem értik: Az így meg nem fizetett összeget vámigazgatási eljárás lezárásával egyidejűleg törölni kell, a vissza nem térítendő összeget pedig bevételként köteles elszámolni a vámhatóság. Határozat nélkül nincs lezárás, mert valami alapján azért el kell számolni.
Azt hiszi, hogy amikor "átcsúszik" a dolog akkor ez történik.És még néhány hozzáfűznivalóm ahhoz a cikkhez:
-
tobias40
veterán
Ok,csak így az egész számlámat "látja" a PP mert a másik kártyámat amit netes vásárlásokra használok arról nem engedi a PP-t hogy levonja az összeget,pedig ezért kértem egy másik kártyát hogy azon csak annyi pénzt tartok ami éppen akkor kell.
Az Alipay-en (és sok minden mást is fizetek így,telefon számla is pl.)szépen működik ez a PP meg nem megy így vele!
Vagy ettől ne parázzak?

Többi kérdésemre tudod a választ?
-
bertokl
tag

Liitokala Lii - 500 LCD Battery Charger - EU PLUG BLACK
BILAKOSJ69
$16.99Szerintem nincs most rá jobb kupon, pontozva lehet olcsóbban megvenni.
-
Titmouse09
aktív tag
Megtévesztő lehet, de ez nem EU Express, hanem EU Registered. Holland posta. Ha akku, akkor főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Miért is jó ez?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem értem a webfelület miért nem a raktárkészletből dolgozik,vagy totál szar az informatika náluk.. Főleg amikor azt írják "már csak 4 darab" lenyomod és hetekig vársz amire feladják,ha meg írsz nekik azt válaszolják hogy jelenleg elfogyott..