Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Az az érdekes, hogy a linkedről megtalálom ezt az oldalt a fogkefét is behúztuk, szépségápolási termékek leakciózva, de a Gearbest főoldaláról sehogy sem találok oda. Ez speciális promóció aminek az elérhetőségét csak bizonyos "közelebb" álló emberek kapják meg? Vagy csak én nem találom? Mailben sem kaptam róla értesítést.
Csak kíváncsi vagyok, na

-
kurtuzov
senior tag
válasz
atos30
üzenetére
Nekem se megy egy kupon sem... Pedig a coupon oldalon nézem a különböző kuponok részleteit és ott fel van sorolva, hogy milyen price type jó (vagy nem jó) nekem pl van $20 $200 felett és az email only és app exclusive. Ezek szerint csak azokhoz jó?
Aztán van $200 $400 felett: az email only és app exclusive és presale és flash sale ikont is mutat, de semmihez nem tudtam felhasználni... -
st6969
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Üdv
Ugyanezt a linket néztem, mint Exelsior. Az világos, hogy a Priority line tréfamentes. Meg az is, hogy ez a gyűjtőneve. De hiába teszem a kosárba, ott sem derül ki, hogy ez a Priority Line az EU Priority line. Ráadásul az egyetlen elérhető warehouse az HK.
Vagy a checkout-ra is rá kellene nyomni, hogy látsszon, hogy EU?
Ne pánikoljak, tréfamentes lesz?
-
atos30
aktív tag
Na, lett egy 111 dolláros kuponom 111.11 dollár feletti vásárlásra. Site-wide use használatra van a mai naptól. Eddig semmire sem fogatta el!
-
hunaqua
addikt
Szerintem ilyen marketing kuponok ezek,próbálgattam sok mindenre ,de nem fogad el semmit.

-
Flashy
veterán
válasz
atos30
üzenetére
nekem általában ez szokott lenni az összes oldalon, ha véletlenül szerzek valami olyan kupont amiért érdemes megmozdítani a kezemet (múltkor láttam valahol 999 dollár után 1 dollár kedvezményest), azt se tudom beváltani. kategória korlát, termék korlát, vagy a termék drága még így is, vagy a kupon jó de nincs áfamentes posta, vagy a kupon jó de a posta rá még több. jól hangzik a 200-ból 100 meg a 100-ból 50 de azok a termékek nem érdekelnek
nem tudom, mire lett volna jó vajon a 111-es kupon, szerintem még azt se tudtam volna beváltani 
-
atos30
aktív tag
Összeszedtem pár kupont, de eddig semmit nem tudtam használni. Nem értem a logikát. Teclast T20-ra meg egy xiaomi A2 Lite-re hajtanék. Mi a jóistenre lehet felhasználni az 50 meg 100 dolláros kuponokat? A 10%-ost sem fogadja el. Holnap megpróbálom a többivel, azok elméletileg 10.-étől érvényesek. Ha az sem, akkor marad a 11.11. A T20-at 160 dolcsiért el is vinném, az A2 Lite-t meg 120-ért.
-
wocsok
tag
Nekem úgy tűnik még Feucht-ba sem jut el! Valaki járt már így? Már vámkezelve volt elméletileg... Aggódjak?
Destination: Hungary
Origin: Hong Kong Query takes : 843 MS
2018-11-01 01:31:00The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
First vessel Query takes : 884 MS
2018-11-05 22:00:00 Customs clearance processing complete.
2018-11-05 16:00:00 Parcel is in clearance.
2018-11-04 22:00:16 Parcel arrived at the airport.
2018-11-03 20:00:12 Departed Hongkong Sorting Centre.
2018-11-02 18:00:09 Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2018-11-02 14:30:59 Sent to HongKong Sorting Centre. -
vegyszer
addikt
válasz
Gabesz87
üzenetére
Épp ez a gondom. Volt egy email only akciós Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB 199$ ellenében. Meg volt egy 18-ig érvényes 7%-os kuponom. Betettem a kosárba, néztem, hogy lehet e a két mókát együtt. Lehetett. És erre a gyerekem bele ugrott a telóba, hogy "Matukamut akarok apu!" És megvette.

De így 186$ lett. Most meg kihagyhatatlan akciós áron 229$. De a 14 nap a fizetésre ketyeg. Sajnos nem álmodtam meg, hogy bele fér-e a havi budget-be. Félek, szorosabb a hónap... -
Gabesz87
veterán
229$ az ender-3. Ez igen....hatalmas akció. Annyira gáz az összes ilyen nagy akciózas, black friday és társai....jól megemelik az árát és abból vonnak le valamennyit és megkapod annyiért, mint máskor. Röhej.
-
Tony21
tag
válasz
ribarszki
üzenetére
De, kéne értesítőt dobni.
Jártam én is úgy, hogy nem dobtak semmit.
Az volt a szerencsém, hogy rendes trackingje volt a csomagnak így mikor kíváncsiságból ránéztem hol jár, láttam, hogy sikertelen kézbesítés miatt a postán ül.
Slusszpoén, hogy olyan címre kértem, ahol mindig van valaki.
Tehát nem nyomták meg a csengőt és nem írtak értesítőt sem. MP 2018 ....
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Ismerősömnek szeretném ezt a készüléket megrendelni plusz költségek nélkül. Itt csak Priority Line-t látok, ez azonos az ÁFA mentes móddal? Korábban EU express volt a neve talán? Mire figyeljek vásárlásnál?
Van még itt 1 ilyen:
Promotion:
Over $60.00 Add-on 1 Item for $9.00.Over $30.00 Add-on 1 Item for $3.00Ez esetben bármit választhatok 9 dodó értékben ajándéknak?
-
davver
csendes tag
Sziasztok!
09.28.ikan rendeltem egy telefont!
Azóta a csomagom valahol Nèmetországban ragadt a tracking szerint!rigin: Germany (826 MS)
The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage online shipment tracking: https: www.posta.hu tracking)2018-10-05 04:33:00Ez az utolsó állapot!
Kezdjek aggódni?
Jól tèvedek hogy a gearbestel tudom csak kerestetni a csomagot? :-) -
Gabesz87
veterán
Egy termékhez csak egy kupont lehet felhasználni? Gondolok itt arra, hogy a kuponesővel összehalásztam pár kupont, és ezekből egy termék megvételéhez csak egyet lehet felhasználni? Ender-3 nyomtatóra hajtanék. Tegnap volt 200 db nagyon jó áron, kupon nélkül, de lecsúsztam róla

-
chemand
aktív tag
válasz
trcvk663
üzenetére
Ugyan ezt tapasztaltam! A vissza gyorsabb mint az ide.
Mérges vagyok! 
ribarszki: nekem azt mondták a postán, hogy elsőbbségi küldeményként kezelt csomagnál ha ismeretlen a címzett akkor megy vissza azonnal a feladónak. Gyakorlatilag ezért nem volt esélyem sem másnap felvenni a csomagot a postán.
(a 17tracking alapján tudtam figyelni, de nem voltam / nem lehettem elég gyors.) -
azbest
félisten
válasz
ribarszki
üzenetére
de, 5 vagy 10 napig átvehető a küldemény, ha nem talál otthon. Viszont, most arról van szó, hogy a kézbesítő azt jelölte, hogy rossz / nem létező címzés. Ez lehet azért is, mert mondjuk megsérült a felirat, de lehet azért is, mert nem találta meg a helyet.
Mostani irodában volt olyan, hogy úgy fordítottak vissza levelet pestre, hogy a posta épülete ugyanebben a tömbben van és elvileg hivatalosan ugyanaz a házszám is, mint a postáé. Gyakorlatilag meg a keresztező utca szerint is van házszám és arra írva talál meg. A ház oldalán nagy betűkkel ki van írva az irodaház neve. Azt szoktam még ráíratni a címzésre cégnév helyett, mert csak mi vagyunk benne és a cégnév táblát talán nem veszi észre az ajtón.
Úgy kell címezni, hogy egy ovodás is megértse, amilyen gyakran cserélődhetnek a kézbesítők.
-
czinke15
csendes tag
válasz
Exelsior24
üzenetére
Nekem október 18. óta nem adták még fel. Írtam nekik, felajánlották, hogy küldenek helyette valami mást. Egyelőre várok még.
-
trcvk663
tag
válasz
chemand
üzenetére
Nm, amúgy én is beszéltem a postával akkor, hogy visszafordíttassam, de nem sikerült persze... Amúgy érdekes módon a visszaküldéssel villámgyorsan megvoltak, az megy mint a gyorsvonat, kb. az át nem vétel után 2 nappal már repülőn volt..., bárcsak ilyen gyors lenne a kiszállítás is...
-
Ferike81
senior tag
-
trcvk663
tag
válasz
chemand
üzenetére
Szia!
Nekem volt ilyen még az első rendelésemnél, visszament Kínába, írtam nekik, hogy mi történt, majd pk-ért elküldték újra.
Tanulság:
1. Írd rá mindig a cégnevet, ha irodaházba várod.
2. Beszélj a postással.
3. A telefonszám lóf.szt sem ér, szerintem még ha ingyen lenne a hívás akkor sem hívna fel a kézbesítő. -
chemand
aktív tag
válasz
chemand
üzenetére
Tudna valaki tanácsot adni, hogy mit csináljak a korábban általam leírtak szerinti esetben?
Röviden: a postás ismeretlen címzettre hivatkozva visszavitte a küldeményt a kézbesítő postahivatalba, ahol pedig intézkedtek a küldemény feladónak történő visszaküldéséről. Így a rendelt termék megy vissza Belgiumba illetve rajta keresztül Kínába. Szerintem a posta a kérésem ellenére nem fordította vagy már nem tudta visszafordítani a küldeményt.

-
Exelsior
őstag
Sziasztok.
Elég jó árban van a MI 8 kékben. Annyi hogy előbb szeretném hogy megjöjjön igy gondoltam kiválasztom a Hungary Via Expedited Shipping Ship between: Nov 08 - Nov 11, Estimated Shipping Time: 7-10 business days akkor ennál is VÁM mentes lesz mint a sima Priority Line?
Köszönöm a segítséget.
-
válasz
ribarszki
üzenetére
Eddig telefon, tabletek tüntek el amiket én tudok.
Most nekem is feuchtba van a porszívóm, remélem holnap már azt látom célországba megérkezett.
Ha nem akkor jön a hétvégi idegeskedés.Pedig mondtam nekik, hogy a kisebb értékes cuccot rakják nagy dobozba, de 2 napja jött egy telefon, simán zacskóba.
Ismét teszek nekik javaslatot. -
válasz
szmyky
üzenetére
Dehogynem áll.
Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operator
2018.10.25. 16:49
DE-90475(Germany)
Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange
2018.10.26. 2:30
DENUEB(Germany)
Célországba elküldve / Item sent abroad
2018.10.26. 6:32
DENUEB(Germany)
Célországba elküldve / Item sent abroad
2018.10.26. 8:00
DENUEB(Germany)Feuchtba van neki. Elméletbe úton, gyakorlatilag már ott kéne lennie.
26.10.2018 07:32
Célországba elküldve (Export)
Feucht, Deutschland -
-
zedok
őstag
válasz
mdav88
üzenetére
En azt nem értem, hogy "ragadt ott".
Megertem, kell valakinek, jo lesz az. De azt nem ertem, ha tortenik egy atadas!! ket csomagszallito vallalat között akkor csak kene feedbacknek lenni a másik oldalon is, hogy atadtak a csomagot. Nem? Legalabbis ma reggel errol beszeltem a nemet postaval, hogy elvileg nincs "regisztralva" az atadas sikeressege a ket vallalat kozott. Tehat barki azt huz be amit akar igazabol. Ez azert elszomorito.. -
mdav88
aktív tag
válasz
kannon
üzenetére
Mindenkinek szorítok, hogy megjöjjön. Nekem már régebbi, de gyanús volt hogy mindenki másnak pár napon belül látszott a mozgás, nekem meg nem... 21én jár le a 60 nap.... Kíváncsi leszek mivel állnak elő.
Próbáltam ajánlani, hogy küldjék újra, és ha megérkezik az eltűntnek ítélt darab kifizetem nekik, de persze ezt elegánsan elengedték a fülük mellett, tehát semmi rugalmasság nincs 60 napig... Utána meg gondolom indul a faszolás, hogy félár, meg anyámkínja...
-
marquuard
veterán
Sziasztok. EU Express szállítás nagy általánosságban mennyi időt szokott igénybe venni? Első rendelésem.
Két termék, két különböző nyomkövetés:
"2018-10-30 13:50:00 Southall,Your parcel is on its way"
"2018-11-02 12:44:00 Southall,Your parcel is on its way"Ennyi a státusz, DPD-től ki van kérve a csomagszám de ott sincs mozgás.
-
kannon
csendes tag
Üdv!
Nem tudom ilyenkor mi újság.. volna egy telefon ami jön de elvileg de itt elakadt volna?!
EU priority Line-os telefon. (CF511472509DE)
2018-10-26 04:32:00
The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage online shipment tracking: https: www.posta.hu tracking)
2018-10-26 00:30:00
The international shipment has been processed in the export parcel center
2018-10-25 14:49:00
The international shipment has been processed in the export parcel center
2018-10-12 16:04:00
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically. -
ribarszki
őstag
válasz
pn4hvq
üzenetére
É egy drágább Xiaomi párásítót rendeltem pont így, EuPriority Line szállítással.
Én is pont ilyen számot kaptam, de nézd. Nálam már atót írja, hogy az infók a DHL felé továbbítva.Nem kell aggódnod, rendben és áfamenetesen meg fog érkezni
Sőt, már a te számodra is ezt írja ki!
-
pn4hvq
senior tag
Segítséget kérnék:
Tegnap rendeltem egy telefont honkongi raktárból EU Priority line postával. Ma feladták sima regisztráltként
.
TN: CY140127798DE
Azon kívül, hogy írtam a supportnak mit tehetek még? -
Ferike81
senior tag
60 napig nem nagyon szoktam rajta agyalni, de most kivételesen ránéztem az egyik csomagomra. Sajnos nem vagyok elragadtatva.

2018-11-07 21:02:00 The international shipment has been processed in the export parcel center
2018-10-27 00:02:00 The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronicallyTermészetesen DE végződésű a csomagszám.
-
chemand
aktív tag
Sziasztok!
Következő a történetem: Kollégámnak rendeltem egy Mi Band 3-at (Belgiumon keresztül). Tracking szám alapján október 29-én (múlt héten hétfőn) megérkezett a kézbesítő postára. Szerda (október 31.) reggel telefonáltam a postának, hogy mikor fogják hozni. Azt a választ kaptam, hogy már a kézbesítőnél van, aki aznap kézbesíteni is fogja. A rendelésnél a munkahelyemre kértem a csomagot, ahol az eddigi gyakorlat szerint mindig gond nélkül kézbesítésre kerültek a küldemények. Szerdán nem hozta a postás, ezért a hosszú hétvége miatt hétfőn az első dolgom volt, hogy felhívjam a postát. Legnagyobb megdöbbenésemre azt közölték, hogy a kézbesítő visszavitte, mert szerinte ismeretlen volt a címzett, és a küldeményt visszaküldték a feladónak, a csomag jelenleg Bp-en van már.
(A rendeléskor általam megadott cím egy irodaépület, ahol két portás van, akik telefonáltak volna nekem az irodába, ha a postás esetleg megkérdezte volna őket, hogy hol talál engem. A címzésen ráadásul a telefonszámom is szerepel vagy kellett, hogy szerepeljen.)
Beszéltem a postával kértem, hogy fordítsák vissza a küldeményt. Azt mondták, megpróbálják.
Tracking szám: RG939769920BEHa nem tudják visszafordítani és visszamegy a feladóhoz akkor mit tudok csinálni? Ilyenkor Belgiumon keresztül visszamegy Kínába a küldemény? Van esetleg hasonló ügyben tapasztalata valakinek?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
gery14
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Sziasztok a kupon kodot hogy tudom bevaltani? Mert csak a pontjaimbol akar vonni.
-
válasz
Exelsior24
üzenetére
több helyen lehetett olvasni, hogy a xiaomi vacakol a kereskedőkkel, így nincs áru. lehet GB sem tudja azt beszerezni, amit rendeltél.
-
bul07
nagyúr
Még nem telt el sok idő a utolsó bejegyzés óta így érdembe nem fognak vele foglalkozni
Sablon válasz hogy várj még, általában 60nap környékén szoktak érdemben vele foglalkozni de
Várj még hogy több idő teljen el és nyiss tikettet
Írd le nekik hogy nem mozdul és kezdjék el kerestetni a csomagot, érdemes többször is leírni egy üzenetbe hogy kerestessék a csomagot mert csak nekik van erre jogukErre vagy érdemes választ adnak vagy hogy még várj.
Következő üzenetben hogy még mindig nem mozdul, és hogy mit tudtak intézni a DHL-nél hova tűnt a csomag(ezt mindig megkérdezném hogy nyoma legyen)
Erre jöhet olyan válasz is hogy még mindig vár, vagy adnak ajánlatot
Leírtak alapján ez változatos lehet 50% refund, fizess be megint a felét és újraküldik
Legritkább esetben adnak egyből teljes refundotEgyezkedés több hét is lehet és sok sok levél váltás
Paypal-nál legvégső esetben kell ügyet nyitni, és érdemes belemásolni a levelezést, meg hogy te kérted őket hogy kerestessék a csomagot de nem csináltak semmit
Elmúlt időben többen jártak úgy hogy a paypal a GB javára döntött, ekkor felebezés hátha más eredményre jutnak végül
De készülj ez általában hosszú procedúra
-
Exelsior24
aktív tag
Van még itt olyan akinek valami rendelését már régóta nem adták fel? Október 16-án rendeltem egy Xiaomi Mi Band 3-at, és folyamatosan tolták ki a feladási dátumot a termék adatlapján pár nappal. Utoljára amikor néztem November 5 - 7 volt kiírva (úgy voltam vele ezt a hetet még végigvárom csak feladják már végre), erre most nézem December 6 - 7 van már kiírva a termékhez, hát ez nem túl frankó így.

-
storm4
aktív tag
Üdv!
Szerintem,ha már a Magyar Posta is látja,akkor hamarosan (a héten) meg kellene,hogy érkezzen.
Érdeklődni a postánál kellene,szerintem.
Az sem biztos,hogy a posta nyomonkövetése rendesen frissül,mert most volt egy csomagom,ami "Belföldi feldolgozásra továbbítva" státuszban van,de ma megkaptam. -
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Nekem ez a tacking szamom:
CF511518979DEGondolom ez elegge DHLes es postas.
Gearbest Eu express kuldes.
Viszont nov 1. Ota meg se mozdult a történet ami kicsit érdekes. Gondolom legyek turelemmel. Elegge tartok attol, hogy november 1 es a hosszu hétvége bekevert rendesen a dolognak.
-
x64
aktív tag
válasz
Castell
üzenetére
Szintén EU express szállítás: okt. 12-i rendelés, okt. 13-án postázták, okt. 30-án jelent meg először info a GB trackingben, hogy UK-ben feladták, nov. 3-án ért Magyarországra, nov. 5-én hajnalban a DPD telephelyére.
Ami furcsa, hogy azóta semmi info nincs róla, noha elvileg már tegnap ki kellett volna szállítaniuk.
A 10 jegyű "tracking" szám csak a 1tracking.net oldalán ad találatot, a DPD ügyfélszolgálat szerint náluk 14 jegyű a trackingszám, ami nélkül nem tudnak semmilyen infot adni a csomagról.
Neked a DPD oldalán működött a tracking, vagy a GB-en nézted?
-
Nekem eddig 2 kis csomagom nem jött meg plusz ebayről se jött meg egy tok.
Silent még mindig csak nézelődök de már az egy kerekűek irányaba. PMbe megvan a linked.
-
Castell
aktív tag
válasz
Silent77
üzenetére
Jelentem, megjött a csomagom. 1 hónap és 3 nap múlva. Eu Express szállítási mód és DPD hozta. Plusz költség nem volt. Tracking működött folyamatosan. DPD küldött egy sms-t ma, majd nem sokkal később a futár is hívott, hogy hozza a csomagot. A termék minősége (külsőleg) nem a várt, de a lényeg, hogy minden funkciója működik.
-
bepken
veterán
válasz
davenport
üzenetére
engem is várt tegnap otthon az értesítő, most sikerült is átvennem a csomagot. köszi az infókat

15 nap alatt ért ide Kínából (Europe Registered) - úgy, hogy volt egy nemzetközi ünnepnap is közben! le a kalappal, megérte azt a plusz párszáz forintot:
Shipping Cost - $0.79
Shipping Insurance - $1.97 -
mdav88
aktív tag
válasz
freeride69x
üzenetére
Én még mindig próbálkozok a support centerrel, de a robot üzemmódból nem hajlandóak kilépni. Már 20usd-s kompenzációt ajánlanak(hahaha) az október 4-én Feucht-ban ragadt csomagomra... Talán közel vagyunk a refundhoz, de ahogy az időt húzzák az mesteri... Nyilván én sem igen tudok 60 napig semmit tenni, szóval meg vagyok lőve... Persze nem is lenne ez akkora probléma, de nem saját részre érkezik a cucc, és baromi kellemetlen.
-
freeride69x
csendes tag
válasz
szmyky
üzenetére
Nekem rendben megjött 3 hét alatt Feucht-on keresztül,minden rendben volt , a termék is megfelelő.
Biztosítva volt( nem szempont tudom) és Paypal-on keresztül fizettem,közben folyamatosan egyeztettem ticketen és Messenger-en keresztül is velük. Elégedett vagyok, folyt. köv. remélem így is maradnak a dolgok.
Arra azért számítani kell a jövőbeni rendeléseknél hogy mr szerintem javában adják le a karácsonyi rendeléseket. Ez úgy jan. végéig tartani fog,aztán majd jön a Kínai Hold Újév ünnepe. Normál állapotban tavasszal áll vissza minden szerintem. -
sonique
őstag
vásárlás/fizetés után mennyi idö szokott lenni még össze készitik és feladjak a csomagot altalaban ?
egy olyan terméknél ami reklamozva is van .. szoval kell hogy legyen készleten
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nem tudom, mire lett volna jó vajon a 111-es kupon, szerintem még azt se tudtam volna beváltani

Mérges vagyok! 
(a 17tracking alapján tudtam figyelni, de nem voltam / nem lehettem elég gyors.)