Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bazsimano
őstag
nekem az akksi tolto nem akar elindulni..."packed" statuszban van...mindjart rakattintok a korbacsra

-
Tomi0703
addikt
-
cidalain
veterán
pontok:
10 dollár feletti termék review, első 5-ben voltam, 140 pont.
update:
a textért nem kaptam 20-at külön... -
Tomi0703
addikt
Venni akartam még tegnap ugye a Zi5 töltőt, de a Paypal fizetésnél vettem észre, hogy 13 dodót akar velem fizettetni. Megszakítottam, láttam, hogy véletlen két fólia is ki volt választva. Most meg már nem engedi felhasználni a kódot. Gondoltam várok máig hátha valamit csinálnak és törlik a my ordersből, de eszembe jutott, hogy nem melóznak.
Akkor csak új reg és onnan megrendelés maradt, jól sejtem ugye?
-
Zoty4
őstag
Most ezeket a sávokat hogy kell értelmezni? Ha veszel 0,99$ propellerből 6 db-ot és 5$ fölött vagy akkor az 1$ alattinak számít vagy 5 felettinek?
-
cadtamas
tag
Lézeres távolságmérő.
16.79$
Flash deal, olcsóbbat nem találtam. -
cris78
őstag
válasz
debcamp
üzenetére
Tőlünk járnak ki a postára a postafiókot üríteni. Ami aláírós azt is átveszik. Aztán volt, hogy a mezei postás hozta ki, hogy írjam alá, volt amit meg láttam, hogy 4 napja náluk van. Kimentem és félrerakták azért nem adták ki (nem is tudom, hogy miért került a páncél szekrénybe-mondta a hölgy).
-
debcamp
aktív tag
Na ilyet még nem láttam, tudnátok erre mondani valamit?
2016.09.09
07:33
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016.09.14
20:10
Küldemény információ:
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2016.09.15
05:11 Budapest 112 posta
Küldemény információ:
Utánküldve / Reforwarded
Kiegészítő információ:
utánküldés
2016.09.15
05:11 Budapest 112 posta
Küldemény információ:
Postán átvehető

Most ez mi a fene?
Multinál vagyok, van belső posta és eddig minden rendelésem átvették és megkaptam. Még sosem találkoztam ezzel az állapottal a nyomkövetésnél, illetve nem követett csoamgokat is megkaptam eddig mindig. GB-s kép alapján amit ők csinálnak, egy sima fehér boríték a küldemény. Miért nem szállították ki?
Értesítő nélkül, hogy vehetem át ha tényleg el kell mennem érte? De miért kellene? Hozzák ki bakker..

-
wentworth
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Mert a GB irta el a cimet. És a GLS meg kipróbálta nyomni irányitószám alapján, de ugye olyan meg nem létezik, olyan utcával. Még az a szerencse, mert kikézbesitette volna.
Ezen csodálkodok. Mindenhol jó, már jött DHL, el sima postával, stb. Sehol se volt probléma. De erre meg elqurják, mikor csak CTRL + C és +V lenne
-
cidalain
veterán
válasz
wentworth
üzenetére
nem értelek. ha a GLS keveri a kakit, akkor miért a GB-vel van tele a tököd?
(EU raktárasok nem csinálnak fotót tudomásom szerint. de ha a GB/ Paypal oldalon jól van megadva az adatod, akkor jó a címzés. nem kézzel pötyögi le a kijelzőről egy kínai jómunkás, hanem gép nyomtatja) -
bazsimano
őstag
válasz
wentworth
üzenetére
nalam minden flottul megy
volt egy hibajuk...rossz termeket kuldtek elkuldtem nekik a kepet es 14en mar elvileg utnak is inditottak a jo termeket.kerdes hogy mivel fizettel? ha minden igaz, altalaban ok a paypalos cimre kuldik a cuccost ...de te is meg tudod nezni a beallitott cimet...ok ahhoz nem nyulnak...ami vana rendszerbe azt nyomtatjak ki...szoval az ilyen elkeveres hogy rossz iranyitoszamra kuldi a szallito...az inkabb a GLS hibaja...szvsz.
szoval nezd meg hogy milyen szallitasi cim van megadva..
(#12077) wentworth megint...nem a GB nyomja el a cimet...nem kezzel irjak ra
ami van a rendszerben, amit te megadtal az megy automatikusan a matricara... -
wentworth
tag
úgy érzem lassan tényleg kihúzzák nálam a gyufát a Gearbestnél.
Felhivtam a GLS-t mert egyszer rossz helyre szortirozták a csomagom, máskor pedig beszéltem az ügyintézővel 1002 helyett elkeverte 2001-es irányitószámra. Teljesen más a város az irányitószám miatt.
Persze a GB-n a kép feltöltésnél lófasz se látszik, de annyira, hogy még képet is elfelejtettek csatolni....
Az ügyintéző meg nevet nem lát.Kiváncsi leszek mi lesz, ha eltünik több 10.000Ft vagy másnak kézbesitik.
Nem elég hogy a pontokkal is cigánykodnak, még a csomaggal is. -
Tomi0703
addikt
Valakinek van tapasztalata, hogy a gb az uvegfoliat hungarocell kozott kuldi?
-
benfolds
őstag
mi ez a baromság már megint? az összes korábbi megrendelésemnél, a termékeknél és a vásárlás végösszegénél, illetve a korábbi pontoknál is 30%-kal magasabb összeget ír ki, mint eddig. tök kész a gb.
ja, most nézem, ugyanez vonatkozik a kedvencekben lévő termékekre is... -
Tennmak Dulcimer fülhallgató, Eotie kuponnal 10,69 usd.
-
Beni2360
félisten
Több kártyával kell kipróbálni. lehet, hogy a régi kártyát cseréltetni kell és megoldódik a gondod. Ugyan ezt fogják tanácsolni, de jelezd feléjük 7 napon belül, hogy mi a gond.
De amúgy kell magyarázat? Nem hiszem... ez nekem szólt?
Ez nem az EU országokba fellelhető 14 napos net vásárlás, ahol nem kell indokolni a vásárlástól való elállást. -
-
Roli5
tag
Sziasztok.
Oukitel A58 órára tud esetleg valaki segíteni valami kóddal, amivel redukalható még az ára?
Köszönöm... -
peestike
senior tag
ganzo bicskát vennék gearbest-ről, így érdeklődnék!
esetleg valami működő kuponkódot tudna valaki mondani árcsökkentésre?
pontom most nincs... -
jel1
aktív tag
Hello
Vásárlástól való elállás hogyan működik náluk, van valakinek tapasztalata?
Rendeltem egy telót eu raktárból, de nem jó, egyedi probléma lehet, így inkább az elállást választom, nem garanciát.
3 napja érkezett meg.Köszönöm a segítséget

-
válasz
zsolti72837
üzenetére
Megveszed, és beszámolsz róla.

kmisi99: A pont rendszer változott sajnos, majd javítva lesz az összefoglalóba.
Fentebb van kép is, nézd meg. -
azbest
félisten

A reflink az, amikor a felhasználódra hivatkozó paramétert tartalmaz, hogy kapjál ingyen cuccot vagy más kedvezményt. A termék linkje az a termék linje és kész.Amúgy meg az 1 dolcsis ilyen-olyan kábelekkel nincs túl jó tapasztalatom. Lehet kapni 6-8 dolcsiért ismert márkás, pl tronsmart kábelszetteket, ahol darabja szintén egy dolcsi körül jön ki, viszont legalább működik és még 2A körüli töltésre is képesek. Például máshol most [link]
Ehh, még te is (#12051) beg, te ennél rutinosabb vagy pedig

Warehouse Options: China:wid=21 US-LA:wid=8 EU:wid=3
A wid talán a warehouse id lenne itt. -
krisztianAMG
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Semmi, lassú voltam.
-
zsolti72837
addikt
Ez megérhet ennyit? http://www.gearbest.com/cables-adapter/pp_213197.html?wid=21
Szerintem jó ár, nem?

-
kmisi99
addikt
Sziasztok! Tegnap este írtam egy review-t és egy videót is beraktam, szóval egy zsák pontot kellene kapnom, de nem igazán kaptam azóta se semmit. Ez hogy megy akkor?
-
azbest
félisten
válasz
cadtamas
üzenetére
Ahogy mondod: jelenleg és libreelechez.
Aki viszont androiddot használ, annak akár jó is lehet. Plusz úgy tűnik alakulgat a libreelec is, főleg azért bizonytalan, mert az egy szál fejlesztő, akik foglalkozik hobbiból ezekkel a boxokkal, nem rendelkezik ilyen változattal.
Nem mindig árulják 22 dolcsiért ezeket vagy más boxokat

-
cadtamas
tag
-
azbest
félisten
SCISHION V88 PRO TV Box Amlogic S905X - 22 dolcsi még 43 órán át [link]
-
maestro87
őstag
1$ alatti vackokról akkor most elég csak egy szöveges értékelést csinálni?
Mert most kaptam egy 1,5$-os termék értékelésre (szöveg+kép+videó) 50 pontot és 0,99$-osra meg csak 10-et. -
XiaoMi Redmi 3 Pro 32GB Kupon: GBROM4G ár: 146,99
XiaoMi Redmi 3 16GB Kupon: 4GSmart ár: 116,99
XiaoMi Redmi 3 16GB Kupon: GB4Smart ár: 115,99
XiaoMi Mi5 32GB Kupon: Mi532 ár: 288,99
XiaoMi Mi5 32GB Kupon: MMi532 ár: 288,99
XiaoMi Mi5 32GB Kupon: Mi532GB4G ár: 285,99
Xiaomi Redmi Pro 32GB Kupon: miPro ár:242,99
Xiaomi Redmi Pro 64GB Kupon: miRedmiPro ár: 247,99
Xiaomi Redmi Note 4 16GB Kupon: Note4MIU ár: 153,99
XIAOMI Redmi Note 3 Pro 16GB Kupon: XIAOMIERS ár: 139,99XIAOMI REDMI Note 3 Pro 32GB ár: 171,99
XIAOMI REDMI Note 3 Pro 32GB ár: 174,99
Xiaomi Redmi 3X 32GB ár: 129,99
Xiaomi Redmi 3S 32GB ár: 144,99
Xiaomi Redmi 3S 16GB ár: 125,99
Xiaomi Mi Max 32GB ár: 232,99
XiaoMi Mi5 64GB ár: 359,99
Xiaomi Mi Max 64GB ár: 259,99
Xiaomi Mi Max 32GB ár: 229,99
Xiaomi Redmi 3S 32GB ár: 153,99
XIAOMI REDMI Note 3 32GB ár: 164,99
XiaoMi Redmi 3 Pro 32GB 149,99
Xiaomi Redmi 3S 16GB ár: 125,99
XIAOMI Redmi Note 3 Pro 16GB ár: 143,99
XiaoMi Mi5 64GB ár: 356,99
XIAOMI REDMI Note 3 16GB ár: 144,99 -
Met
nagyúr
Első vásárlásomhoz készülődök, egy Xiaomi ZI5 töltőt vennék.
80 pontom van (avatar, reg, hírlevél) valahogy lehet még szerezni az összefoglalóban leírtakan kívül?
Esetleg valami kupon? Vagy a kettőt nem lehet kombinálni?A mások dolog a vásárló védelme, itt is úgy működik mint Ali-n vagy Ebay-en? Tehát nem csesznek át.
-
cidalain
veterán
korábban vett e valaki műanyag tolómérőt?
meggondolnám magam, most megint akciós, EU raktárban.
megéri azt a 3,5 dollárt?és az a csavarkiszedő baszt használta e már valaki? az az 1 dollárt megéri e?
30 dolláros termék vásárlásakor (pontozva végül 21 lett) 51 pontot kaptam... valami itt is változott?
-
debcamp
aktív tag
Na jött is a válasz:
"Dear xxxx,
Thank you for contacting GearBest.
We regret to tell you that there is an error in our comment system, so there is a little delay for the points to be sent and the stars in the review is also in incorrect display.
Besides, please kindly note there is new rules in our points for review:
10 points in totoal for item price under 1 USD
50 points in total for item price under 5 USD
We check the item in your review ID xxxxxx is just 3.66 USD, so the most points we can send is 50 points.
For more detailed information of the points regulations, please kindly check it here: http://www.gearbest.com/m-article-id-106.htm
Please rest assured we have fixed the error in the comment system, you can feel free to submit new reviews now.
Thank you for your understanding and kind support.Best Regards
Lani
GearBest Customer Service
http://www.gearbest.com/"Szóval.. azt mondja hogy mivel 5$ alatt vagyok, ezért max 50pontot adnak, ahogy adtak is.
Viszont amit linkelt új rendszer leírása, azon ott van az első 5 review duplázz, amit viszont nem adtak meg, pedig leírtam neki és tegnap készült képeket is mellékeltem a ticketben, hogy ez az egyik kérdésem/bajom. A másik az volt hogy a rendszer árírta az értékelésem csillagait, de ezt már írtam ,erre írtah ogy még nem tökéletes arendszer.. ok megbocsátva, majd javítják. Na válaszolok Lani-nek, hogy az új rendszer leírás ellent mond egymásnak, és a duplázás is hiányzik..Szerintetek? Vélemények, javaslatok?
Köszi
-
cadtamas
tag
Ilyen GoGreen töltőt elemekkel vett már valaki?
Az ára igen barátságos, de nincs tapasztalatom, hogy mire érdemes figyelni tölthető elem vásárlásnál.
-
-
Beca1990
senior tag
2016.09.13
12:22 22000(Czech Republic
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
2016.09.14
09:40 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.09.15
17:30 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadmég nincs is annyi az idő.

hát hogyan van ez?
-
benfolds
őstag
ezzel az új adóval kapcsolatban valami új infó? mi várható ettől? nyilvánvalóan ez a gb-t is érinteni fogja majd. szerintem ha már aggódtok, hogy valami betesz az biznisznek, akkor inkább emiatt kell, mint azért, mert a gb másképp számolja a pontjaitokat.

-
Ciccuka
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ez nem Banggood véletlen?
-
Itt a "Refund" hogyan is néz ki ? (mint folyamat)
eBay az amihez szokva vagyok, de ott sem sokszor használtam ezen opciókat...ha Refundot használnám, egyből be is rendelném a termékeket külön... (mivel rendelhető mind2)
UI.:
Most nézem az adatokat és nem a legjobb a "várható kiszáll.idő.." 09.23.
Order Placed Date:2016-09-09 15:08:24
Ship From
N
Expected Shipping Date:2016-09-23 15:08:24L
-
Zoty4
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nekem is van egy ilyen rendelesem, volt 5 szin, berendeltem es az az egy elfogyott. En varok meg egy hetet, aztan ha nem, akkor torlom
-
-
Zoty4
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az a termek nincs keszleten, azt irja
-
-
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy telót Gearbestről, EU raktárból. 96$ lenne az összeg. A PayPalemhez van kötve banki számla is (K&H) és Visa is, kb 20-szor már rendeltem is PayPalen keresztül. De a GB-s rendelésnél csak a VISA-t látom. Miért?
-
Beni2360
félisten
-
Elfogyott.

Kamerás drón, 9,99
http://m.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_121161.html -
bazsimano
őstag
válasz
cidalain
üzenetére
igen en is ettol tartok...de azert megnezem, hogy milyen magyarazatot ttalalnak ki

4.35 usd volt. lehet hogy akkor azt fogjak mondani, hogy mivel 5 dollar alatt volt, akkor a max 50et megkaptam, ha dupla pontos ha nem?na kivancsian varom hogy kis barataink hogyan magyarazzak az esetet

-
Beenni
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy CZ tracking (08.27 rendelelés) ami hétfőn érkezett meg az országba, még mindig nincs továbbítva belföldi feldolgozásra.:2016.09.07
07:48 22000(Czech Republic
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country2016.09.08
12:58 CZPRGA(Czech Republi
Célországba elküldve / Item sent abroad2016.09.09
17:30 CZPRGA(Czech Republi
Célországba elküldve / Item sent abroad2016.09.12
11:17
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country18$ volt a vége mindennel együtt szóval VÁM tuti nem. Mit ülnek ezen ennyit? Eddig minden külföldi, igaz CN-es csomagom még aznap továbbment erről a státuszról. Van esélyem még mai továbbításra? Vagy különben a héten se tudom átvenni mert mindenképp letétbe kell érte vissza mennem postára.
-
-
powerwade
senior tag
Hmm, ilyen se volt még. Beküldött videós értékelést kb. 5 perc alatt elbirálták és küldték az 50 pontot. A maradék pár ami X napja bent csücsül, arra egyelőre semmi reakció tőlük. Jó meló lehet ezeket értékelni a kiskinaiaknak a háttérben

Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

szerjkeztettem is