Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
grimm2015
senior tag
Hogy legyen pozitív is. A Nov. 10 rendelt EU Expresses terméket, aminek az eredeti ára 115dollár volt, kuponnal 70ért vettem. (Biztosítottam a csomagot, minden ami 15-20ezer felett van, veszek rá mindig biztosítást)
A GB a kellemetlenségért (késés) 30dollárt vissza utal, (nem ezt ajánlotta fel a csomag helyett).
Az előbb átvettem a csomagot, sértetlenül. Igaz vártam rá majdnem 3hónapot, de 115dollár helyett 40dollárba került a termék.16.11.2017 06:11 DPD adatközpont A megrendelési adatok továbbítva a DPD felé.
2.02.2018 15:55 KézbesítveTehát velem méltányosak voltak.
-
grimm2015
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
Ezzel kezdték, az első automatikus válasz levél után, (Hogy keressem a helyi hatóságoknál / postán), és írjam le mikor jár le a 60 nap.
Megírtam, hogy ez postára nem kerül, a DPD-nél nincs, a 60nap pedig már letelt az első üzenetemkor, és hogy a csomag biztosítva volt. Utána egyből írták a fentieket. (de ugye ezek előtt jött egy automatikus karácsonykor, meg 60nap körül, hogy sajnálják a késést stb... amit mindenki megkapott)
-
grimm2015
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
Nem az elveszett csomag miatt adják, írták, hogy hamarosan megkapom, azért adják, mert 60napon túlment.
Meg miért fogadnék el 30dollárt, amikor biztosítva is volt a csomag?" Thank you for placing an order with us. We apologize that you have yet to receive your package.
There has been a slight delay to your delivery. However, we are pleased to inform you that the package is now in your local country and will be delivered to you soon.
By way of apology kindly accept a refund of 30 USD to your original payment account.
For credit card refunds, please allow between 7-14 business days for the transaction to process.
You may continue to wait for your package, it will be with you shortly.
We sincerely appreciate your patience and kind support. "
-
grimm2015
senior tag
válasz
gonger
üzenetére
Érdekes, hogy 2017-11-16 12:40:00 ezen az(rendelés) időponton kívül, mindkettőnké ugyanabban a másodpercben, ugyanoda érkezett

Tehát igazából akkor ez is parasztvakítás, mert azóta sincs semmi infó róla... Gyanítom, hogy a GB is ezen nézte múlthéten, ezért írta azt, hogy már MO van. És 1héten belül kihozzák... Gondolom jövőhéten frissül a 24. más dátumra...
-
grimm2015
senior tag
válasz
Tommmysun
üzenetére
hm... érdekes, ez mutatja nálam... (Igazából ugyanazt rendeltük
)2018-01-24 00:00:00 estimated deliver to destination country in one week.
2017-12-26 19:40:58 Shipment transiting to next station
2017-12-20 14:15:12 Parcel arrival at Prague , Czech
2017-12-13 00:00:00 Parcel arrived at the airport.
2017-12-03 22:22:49 Parcel is leaving Hong Kong Airport
2017-12-02 11:05:00 Departed Hongkong Sorting Centre.
2017-11-23 22:22:34 Parcel in HongKong Sorting Centre, Waiting for flights
2017-11-22 22:22:09 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre
2017-11-22 00:00:00 Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2017-11-21 00:00:00 Sent to HongKong Sorting Centre.
2017-11-16 12:40:00 Customer data received SouthallMég a végén megérkezik.....
-
grimm2015
senior tag
Én most kaptam emalt (már am is írni akartam volna nekik lassan), Nov 10 fizetett 16.kapott szállítási számot, 20 vitték el a geartól... EU Express.
Azt írja, hogy volt egy "kis" késedelem a szállításban, és ma már Magyarországon van a csomag...
(persze nekem a szám nem ezt mondja.)Lehet ennek hinni? (persze semmi kártérítést nem ajánlottak
) -
grimm2015
senior tag
válasz
vandor01
üzenetére
A 60nap a feladástól számított
, de már dörzsölöd a markod, hogy pénz vissza, a csomag meg majd megjön
(tudjuk nem olyan vagy, szarkazmus...)Am 6csomagom jött meg az EU expresses csomag rendelése után.
Az egyik 29napot futott... már püfölni akartam az asztalt, hiszen párórával átlépték a becsült időt...Ami nem eu express volt az minden megjött.
Egyszerű, rendeljetek áfával... az mind időben itt van. Jah, hogy senki sem akar áfát fizetni?

Nekem a refund sem jó, mert most nincs akció, a kupon ami van kevés, és nincs már rá eu expres, nekem sacc +20ezer ftba kerülne. Én ennyiért simán kivárom még a 60+napot is... -
grimm2015
senior tag
válasz
ForzaLoki
üzenetére
Az Eu expressesek még várhatnak, elég sokunknak áll még a nov közepei rendelés... és még nem telt el a 60nap, tehát panaszkodni nincs okotok.
Ha áfával rendeltétek volna, már rég itt lenne, én sem verem a tamtamot, pedig már nagyon türelmetlen vagyok. De még időben vannak...
Azért azt megsúgom, a dpd Magyarországon már dec 7től nem vállalt fuvart... volt akinek meghozta már a dpd úgy, hogy a gls matrica is rajta volt
De semmi további költség nem terhelte...Te majd úgy 4hét múlva reklamálhatsz is a paypaynál...
-
grimm2015
senior tag
Nekem van olyan ami eltűnt okt 6.óta, a gb szerint dec 4kor Magyarországra ért (de ez a követési számba nincs benne), a posta semmit nem tud, a GB meg azt mondja, a postához forduljak... Nem nagy összeg 10-12dollár... csak na...
Ilyenkor?
-
grimm2015
senior tag
válasz
karesz0608
üzenetére
Akkor most megint reménykedek, hogy a nov 16 nekem is lassan megmozdul... (aki később rendelte már múl héten megkapta)
-
grimm2015
senior tag
Többen vagyunk így, még november 25 előtti csomagokkal is. Majd jönni fog...
Én nov 10. rendeltem (másnapra írták feladást) 16. kaptam hozzá magyar dpd-s számot, 20. meg a GB is azt írta, hogy feladva, azóta semmi. Viszont ha beér Angliába, utána már csak pár nap.Ez teljesen megszokott (sajnos).
-
grimm2015
senior tag

Ezzel már mehetek panaszkodni, hogy hová lett gondolom :S
Okt. 2. volt a rendelés dátuma.
-
grimm2015
senior tag
Nekem is feladták tegnap az EU Express csomagot, DPDUK, még a végén igaz lesz az sms, és csütörtökig ideér
(Persze biztos nem, de legalább elindult) -
grimm2015
senior tag
válasz
pn4hvq
üzenetére
Valami biztos van, az eu expressen november 10 még nem indult meg (pedig az egyik 1naposra volt írva, a másik is max 5re, de már 10eltelt), egy ismerősnek is nov14 még mindig nem indult meg. Mást amit rendeltem apróságot már másnap indult is.
Jah a DPD sms már jött nekem is pár napja, és neki is.
-
grimm2015
senior tag
Ha több dolgot is vásárolok, akkor melyik feladási dátum a várható? A legrövidebb, vagy a leghosszabb??
-
grimm2015
senior tag
Sziasztok. Van egy 10dolláros csomagom,
Previous Parcel Tracking Information
Thu, 12 Oct 2017 08:06:03
Status:
Departure to country of destinationNos azóta semmi, most ezzel mi lehet?
-
grimm2015
senior tag
-
grimm2015
senior tag
válasz
cidalain
üzenetére
Hát ez az, hogy sértetlen dobozról nem gondoltam volna, igazából a távirányítót ha szétszedem vissza rakom kijelzőt, meg antennát is az nem probléma. Az a nyamvadt műanyag keret is 1000ft újonnan, amit am is motorosra akarok majd cserélni. Csak ez a kamera (még ha nem is használtam volna) nem akar működni, a zöld fény pirosra is vált(és nem tudom, hogy ez normális-e), és a win sem ismeri fel, azt írja hibás működés, majd az egyik ismerős 5G telefonjával megnézetem, hogy látja-e.
Az probléma lehet, hogy csak párnap múlva írok az átvételtől (ma vettem át)? Mert ugye a főrészét, hogy hogyan repül még nem volt alkalmam megnézni, és leghamarabb csütörtökön lesz rá időm. Vagy ezt is írjam bele most, hogy még nem is próbáltam ki a drón működését? Mert propok nélkül kipróbáltam, a távirányító mutat mindent, és reagál is rá a drón.
-
grimm2015
senior tag
Ma megjött az eu expressz csomagom, amire biztosítás is volt kötve. Le is volt sütve fóliával a doboz.
Igaz a sarkai begyűrődve, de ez részlet kérdés. tehát a dobozon kb nem látszott semmi.
Belül a hungarocelből 2daravb letörve.Egy drónt rendeltem, a távirányító kijelzője elvan mozdulva, az antenna be van esve. és valószínűleg a műanyag darab zörög benne.
(Ezt még elfogadnám, mivel úgy néz ki működik a távirányító, bár még nem volt alkalmam a drónt is kipróbálni repülés közben)
Azonban a hozzájött kamerát is megütötték, így csak akkor kapcsol be, ha a csatlakozó megvan feszítve, másképp nem érintkezik. A kamera rögzítő 4műanyag helyett 2 van rajta amiből az egyik elvan törve, így az is lóg.Ilyenkor kinek kell írnom? Vagy hogyan kárpótolnak engem?
-
grimm2015
senior tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Majd a postásnál kell utólag kifizetned, miután a navnak elküldted amit kér.
-
grimm2015
senior tag
Nekem is a Szept.21 EU Express rendelés (szept 29. hajóra rakva) úton van Magyarországra. (okt 13.)
Remélem nem aznap üzen a DPD, hogy jön. -
grimm2015
senior tag
válasz
SzJoco_
üzenetére
Ez azért van, mert hitvány a rendszerük, és mindenki mossa kezeit. Nekem is volt, hogy egy csomag kettőben lett feladva, amit több mint 1hónapig nem talált senki, "aktakukac" hiányos csomag néven.
Szerencsémre a srác, aki am hozta volna, hozott másik csomagot, és mondta, hogy több min 1hónapja ott van a depoba... Olyat is kaptam, hogy voltak kint szállítani (dehogy voltak, hiányos volt a csomag a rendszer szerint), meg a jó rendszernek köszönhetően dupla árat számláztak ki (egy csomag kettőben feladva) mailba stb. Tehát vannak gondok, nem is kicsik... amit még hozzá tennék, hogy annak a cégnek sem válaszoltak, akitől rendeltem

Tehát csak kb türelmesen tudsz várni, az aktakukactól csak azt a "sablon" választ kapod, ami a rendszerben van.
-
grimm2015
senior tag
Nem tudom ,hogy erre gondolsz-e, ezt múlthét pénteken kaptam.
(Előtte 1héttel rendeltem, ott írta, hogy csütörtöktől szombatig lesz feladás) -
grimm2015
senior tag
Am a 10-25napot honnan kell számolni?
Shipped out vagy a Product Dispatch ? -
grimm2015
senior tag
Sziasztok, látom írtátok ezt az EU expresst, ez érdekelne engem.
Ez mikor jelenik meg, vagy hol? Vagy mindegyik automatikusan ez lesz?
(Még sosem rendeltem innen, de a szállítás miatt tervezem.)Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest