Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Kár hogy ez EU raktár, készletes (!) termék, aminél látszott hogyan fogy a darabszám. Jó páran írták most hogy a pár hetes hitegetés után simán törölték a megrendelést. Lehet védeni őket ( csak nem értem miért), akkor is ez a megoldás nem illik egy jó céghez. Kár hogy kínaiak és őket ez nem érdekli, főleg hogy amíg ezt nem fogják általánosan mindenkivel megtenni addig lesz bőven sok vásárlójuk. Ha már mindenkivel eljátszák párszor ezt akkor lesz baj, ezt ők is tudják. Pár száz elvesztett vásárló nekik még semmi.
Miért dobtak be karácsony előtt kb 1 hónappal EU raktárban nagy akciókat ahol mindenki rendelt, bízva abban hogy karácsonyig megjön, hiszen EU raktárból ez teljesen normális elvárás. Éppen ezért máshonnan nem rendeltek ezek az emberek, de most itt áll sok mindenki olyan ajándéknak szánt motyók nélkül amit már sehonnan nem lehet beszerezni.
Ezt akárhogy nézzük tróger és gusztustalan húzás a részükről. Nem kellett volna irreális akciókkal elszívni más boltoktól a vásárlókat majd utána mindent lemondani.
( ugyanezt eljátszotta itthon pl az Euronics, panaszra annyit reagálnak hogy nem érdekli őket, fogyvédelmenek meg nincs értelme - TV reklámos terméket 3 hét után lemondják)
Nekem még nem mondták le a rendeléseimet a GB-nél de szerintem le fogják, ha ők nem akkor én mert ha megjönne sem fogom tudni átvenni pár nap múlva. Ráadásul most rohangálhatok más ajándék után nézni.
Egyébként úgy tűnik csak a nagyon olcsó akciós cuccokat nem akarják küldeni, mintha rájöttek volna hogy kár volt olcsón eladni. Ahogy írod van ami megérkezik. Ez fura.Krogoth: mondtam én már hogy csókos vagy náluk

-
gs20
tag
Az eu express lassúságával nekem nem lenne gondom (meg gondolom sokan másoknak sem), az eu raktáras rendelések lennének inkább problémásak. Onnan ugye azért rendel az ember, hogy hamar ideérjen.
EU17-ből rendeltem 2 csomagot november 27.-én. Minden cucc készleten volt. Az egyik csomagot kb egy hét alatt megkaptam, a másik múlt csütörtökön lettshipped, tehát 3 hét alatt sikerült feladni. Szerk: rákerestem a tracking számra, még nincs feladva, csak "Shipment information received".
Mondjuk nem hisztiztem, betudtam a karácsony előtti rohamnak, és nem is kell a fa alá a csomag (spot lámpák), de ha karácsonyi ajándék lett volna, akkor már zavarna a dolog (ilyen esetben, ha el vannak havazva, úgy lenne korrekt, ha rendeléskor kiírja, hogy a rendelések nagy száma miatt feladási csúszásokra is kell számítani, mert oké, hogy tudom, hogy a posta lassabb, és mondjuk két héttel tovább ül a dolgon, de azt nem biztos, hogy belekalkulálom, hogy egy hónapig fel sem adják).
Másik csúszó rendelésem egy Furibee kamera kínából, nov 24-es rendelés, bő 2 hete packed státuszú, még fel sem adták. Ehhez képest már több csomagom befutott, amit egy héttel később rendeltem meg tőlük...
-
-
spidersoft
senior tag
jogos... bár keresztül fog a csomag menni egy csomó postai alkalmazotton, illetve csomóan linkelgetnek a kínai rendelős topicokba trackingeket, ami ugyancsak tele van személyes adattal. manapság ezek már nem annyira titkosak, mint szeretnénk... szerintem nagyobb baj, ha valami script behúzza és betolja egy adatbázisba, szövegesen ezért nem célszerű kitenni még email címet se. de így utólag belegondolva, én is nyugodtabb lennék, ha nem lenne kitéve, csak nem akartam kínlódni vele, hogy kitakarjam és feltöltsem valahova

@moderátor/topicgazda: kérem a #23110 hozzászólásom törlését

-
AllTheBest
őstag
2017.09.16-án adták fel a csomagot

Most írtam a holland dpd-nek, ha valami értelmes, megnyugtató választ adnak, akkor hagyom az ügyet, várok még néhány hetet, ha nem, akkor bár nem szeretem, de adok 2 lehetőséget a gearbest-nek, vagy ők adják vissza a teljes árat, vagy paypal... -
South Velen
addikt
A legtöbben akik még október második felében rendeltek, még Angliában sincs a csomagja. Csak ezen gondolkodom, hogy vajon ki sara lehet ez, valójában a GB nem adja fel, vagy ennyire hektikus az a futárszolgálat/posta/hajózási társaság aki HK-ból ENG-be viszi.

mod.: ez nem rívás, csak hangosan gondolkodás

-
niklebi
senior tag
Arról én nem tehetek, ha valaki nem olvassa a topikot. Én csak segíteni próbáltam. Szerintem az összefoglalóba is simán be lehetne tenni, azt remélhetőleg többen olvassák.
lenand
Kösz az értelmes hozzászólást. Nem most kezdtem használni a topikokat. Próbáld ki írd be Pl: Vásárlás menete; Regisztráció menete; Rendelés; és nézd meg mit kaptál. Utána irogass ilyeneket. -
niklebi
senior tag
Ezt "Mi ez a sok face meg web reklám az oldalon már megint? Ezek szerintem a reflinkekkel vetekszenek." smájlival együtt sem értem. Miért lenne ez reklám vagy reflink? Ez egyszerű leírás azoknak akik kezdők a GB oldalán és a rendelésekben. Itt a topikban eggyetlen használható választ sem kaptam a feltett kérdéseimre.
A linken pedig ott van minden amire egy kezdőnek szüksége van.
A DPD értesítéséről pedig, honnan a t***mből tudtam volna hogy ez csak előzetes értesítés. Nem gondolod, hogy az egész topikot végig olvasom. Eddig ha egy futárszolgálattól kaptam egy ilyen üzenetet akkor az adott időponton belül meg is jött a csomag. Nem tudhattam, hogy ez csak egy előzetes üzenet ami majd valamikor lesz csak aktuális. -
-
Dominó85
addikt
Jaj az Efox-ot ne hallottam volna újra.
Anno rendeltem 10USD-ért egy 10.000-es Xiaomi powerbankot EU raktárukból. 3 hónap kálvária, majd arra rá jó félévvel érkezett 3128Ft a számlámra... No comment.Nyilván vannak jó tapasztalatok a GB-vel, nem is kevés. De sajna nálam 2 jóval szemben van vagy 6-7 rossz. Simlis valamennyi kínai webshop, ezt eddig is tudtuk, de ahogy október vége jön, kiderül mennyire trágya a logisztikai rendszerük. Szinte nulla valós készlet mellett hergelik a vásárlókat az automatán kidobott TN-vel. Ez azért nagyon nem rendes dolog. Az ottani olcsósításoknak mi isszuk meg a levét. Azaz egy normális ügyfélszolgálat elegendő lenne, ha a mögötte lévő logisztikai rendszer majdnem up-to-date lenne és folyamatosabb lenne a készletek pótlása. Nekik nagyobb biznisz a mi Áfamentességünk, mint hinnénk. Ennek viszont a minden oldalról való kummantás és kukacoskodás az ára. No meg a vevők idegeinek tépkedése.

-
Lengar
újonc
Szuper, már az is jó, ha más átveheti. Köszönöm a gyors választ
Úgyis idő míg megjön, addig kitalálok valamit. Lehet a végén depo lesz a vége.cris78 : S utólag mikor majd kapom sms , hogy mikor jön meg, s felhívom, hogy munkahelyemre szállítsák (természetesen címmel együtt) , úgy megteszik?
-
bul07
nagyúr
2db-ot már el is ajándékoztam, és a többit is elfogom

Lámpáról meg egy videó amit nem én csináltam, ugyan ez jött nekem is (bocsi de most nincs kedvem fényképezni videózni most jöttem haza munkából lehet mindjárt fekszek le)
-
dugesz77
őstag
A 80%OFF$1 kóddal most a "töklámpás" 0,64$
-
sepsi0
őstag
Hát ha a hsz-re írtál volna választ akkor tudnám, bocs hogy nem olvastam vissza
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tutira az általam felsoroltak valamelyike lehet, ha valaki átvette volna azt látnád a nyomonkövetésben.
Én kb 5 éve használom a DPD szolgáltatását, soha nem volt nagy gondom velük.
Egyszer nem jöttek a csomagomért, de kiderült felmondott a futár.... -
sepsi0
őstag
Tutira lett valami a csomagoddal:
- ellopták
- valami gond szállítás közben, pl baleset
- bármi egyéb
Én felhívnám a magyar DPD-t mit tud a csomagról, ezután GB, max visszakéred a pénzed, plusz még pontokat kérnék kárpótlásúl.
Nekem még nem volt ilyem, max 18 nap volt az EU Express szállítás.
Amúgy a DPD-nél minden csomagra van biztosítás, azt hiszem 50eft alapból.
Így a GB vissza kell hogy kapja a pénzét. -
Ők egyébként a szállítási költség be nem számítással néha megszokták rövidíteni a Magyar Államot, így azon sem csodálkozok, hogy az általuk leírt saját szabályaikat sem tartják be. Csak valami konkrét összegszerű tény kellene, mielőtt azt írom valakinek, hogy a DHL a szabályai szerint a DHL 5990 Ft + valamennyi Áfá-t kér, amely majd a vámhatározatban közölt Áfá-ban fizetendő és van amikor ezt elfelejti felszámítani, de kalkulálj vele.
Én egyébként a náluk történő, nem az előírások szerint magánszemélyek felé történő "rugalmas" ügyintézést költségvetési csalásnak tartom, amelyben az érintett magánszemélyt ők viszik bele.
Posta esetén a 7200 Ft-os értékre fizettem Áfá-t. -
Taktoj
aktív tag
K4000 pro. Rendeléstől 50 óra volt a szállítás, érdekeségképp, angliából jött a teló, tpu val , fóliával,programokkal együtt 253 gramm :-). Az 1. Sim et nem tudom úgy berakni hogy felismerje, a microsimet. Lapjával magad felé felfelé mutatja, de eddig sikertelen kisérleteim voltak. Szerencsére a 2.sim is tudja a 4G t. Éjszakai műszakban kb 10 óra alatt kb 4 óra aktív használattal amiben volt kb 2 óra hotspot, telepítgetés, belakás, stream nézés, helyhasználat bekapcsolva, fényerővel nem spórolva 40% t merült, ennyitől a vernee thor már agyhalott lenne régen. A probléma azóta mérséklődött jelentősen, de néha még előjön 10 másodpercre kb 3 óránként. A sim ha nem javul meg... Jólenne a másodikat is használni mert így a hívásokat sms ket nem tudom élből letiltani. Arra gondolok hogy az utazas nemcsak szobahőmérsékletű helyen történt s ez miatt lehettek a kezdeti problémák
Kevésnek gondoltam a 4x1ghz t.. ee kellemesen csalódtam. Igaz én nem játszom, s kb még csak 30..40 program van telepítve, ami szükséges rossz abból pedig csak lite / fb, mg/, a teló azért megedzi a kéz hátfejet az biztos, nem lányoknak való, a fizikai méretei pedig picit nagyobb a céges j3 nál, nem drabális nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Anno rendeltem 10USD-ért egy 10.000-es Xiaomi powerbankot EU raktárukból. 3 hónap kálvária, majd arra rá jó félévvel érkezett 3128Ft a számlámra... No comment.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)