- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Kurrens #25496 üzenetére
Mit kezdjünk a pixelhibával? Igaz ez nem vigasz és megoldás számodra.
Írni kell neki és majd válaszolnak milyen lehetőségek vannak. -
Beni2360
félisten
Szerintetek ez jó idő futás volt - most hozta a postás?
Belgium Post: Dec 15, 2017 15:04:15 PM PST2 db burgonya hámozó.
-
Kurrens
tag
Sziasztok!
Vettem a a Gearbest-től karácsonyra egy Chuwi Hi8 Pro tabletet. Van rajta egy dead pixel.
Ilyenkor lehet valamit intézni a Gearbest felé (csere vagy refund)? -
asddsa
tag
-
BB9000
senior tag
válasz
P.Miki #25481 üzenetére
Az én csomagommal se jobb a helyzet. Nov 15.-én lett megrendelve. DPD nyomkövetés szerint még nem érkezett meg Európába.
-
zolda
tag
sziasztok!
EU6 raktárhoz tudtok vmi általános kupont (Blackview BV8000 Pro-t rendelnék)?
köszi. -
p@gabi
tag
Sziasztok
Eddig még nem csináltam a termékekről értékeléseket,most szeretnék nekilátni,de már az elején elakadtam.Mobil appból próbálom,és ott van egy olyan sor,hogy "title".Oda mit kellene írnom?Esetleg a termék nevét?Vagy talán az értékelésnek valami rövid címet,véleményt?
A többivel nem lesz gond,lehet ez is valami egyszerű csak még nagyon reggel van nekem -
qqzs
őstag
11.20iki euexpresz pesten jar
-
bertokl
tag
válasz
geri1111 #25485 üzenetére
Nekem eddig minden rendelésem megérkezett, de átérzem a helyzetedet.
Azt gondolom nem valamennyi, hanem a teljes összeg jár vissza. (Plusz még adhatnának fájdalompontokat is.) Nyilván nem ezzel érdemes nyitni, de ők is tudják, miért nem bankkártyával, hanem paypallal fizetnek náluk a vevők. Hát ezért. -
geri1111
tag
Azzal, hogy leirom karacsonyi ajandek lett volna nem hiszem, hogy barmit valtoztatna. Egyebkent en mar tobbszor irtam nekik. Az elso csomagom a 60.napot 3.an eri el. Kezdhetem veluk az alkudozast. Azert ezt durvanak tartom, hogy 3 csomagomrol sincs semmi hirem. Abban vaiszont biztos vagyok hogy ezek voltak a utolso nagyobb erteku rendeleseim. Ennyit nem er az egesz, hogy 20000 Ft ert tetelenkent mar egy honapja marom magam az idegtol. Most meg mehetek kuncsorogni, hogy valamennyi penzt kapjak vissza. Raadasul itthon karacsony elott vehettem meg sorban ujbol az ajandekokat, elvegre a gyerekeim nem igazan lettek volna megertoek a kinyomtatott a4 es papirommal boritekban.
-
amadeus11
senior tag
válasz
P.Miki #25481 üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt, hogy megkaptam a nov. 13-án rendelt telefonomat. Karácsony után ért ide. Igaz nyitottam egy ticketet amelyben kifejtettem, hogy karácsonyi ajándék lesz és jó lenne, ha ideérne. A többi filléres cuccaim is sorra érkeznek. Írjatok pár sort nekik hátha...
-
geri1111
tag
2 csomag 11.15 óta dpd felé továbbít va 1 csomag Hinckley-nel 11.09. óta nem mozdul. Úgy látom akinek Hinckley-nel érintett a csomagja az senki sem kapta meg. 1 csomagom nekem is megjott október végi rendelessel, de ez Hinckley-nel nem jart.
-
geri1111
tag
Van -e valakinek valamilyen eredménye a október végi, november elején rendelt eu express-es csomagokról?
Mozdult-e meg, esetleg érkezett-e meg ebből az időszakból valami? -
qqzs
őstag
válasz
Martin Eden #25461 üzenetére
Mikor jo sok minden rendeltem egyszerre tobb raktarbol is elofordult hasonlo. Nincs valami keszleten varjak. Kiderult hogy 300usd rendelest azert nem kuldenek mert eu adapter nincs raktaron. Lemondtam rola elkuldtek. Masik meg mikor nekem is postazast akartak cserelni kiderult hogy tul nagy a csomagom es nem valalja a szallito ceg erre kertem hogy draga fizetős posta helyett inkabb szedjek szet tobb csomagra. Ezt is megoldottak
-
bomlasz: Ref linkes oldalt ne, főleg, hogy ott az eredetije.
-
mergesmate
tag
Visszaolvasva látom, hogy más is alászaladt már (velem együtt) ennek az EU adapteres dolognak.
Én december 22-én rendeltem egy Xiaomi Mi Note 2-őt, EU-16 raktárból. Az oldal azt írta, hogy dec 29-ig feladják.
Szombaton ránéztem, de "Processing" volt a státusz. Nyitottam ticket-et, hogy rákérdezzek erre.Tegnap jött is a következő üzenet:
"We are processing your order. Due to popular demand, the item PB0110301 is currently out of stock."Gondolkodtam, hogy megkérdezem tőlük, hogy erről miért nem tudnak tájékoztatni a rendelés után, mert szerintem nagyon sokan azonnal lemondanának erről az adapterről, csak hogy előbb megkapják a csomagot. De inkább udvariasan megírtam nekik, hogy hagyják a fenébe azt az átalakítót, és küldjék anélkül. Bízom benne, hogy a héten fel adják a kis "bökkenő" után.
Ez a szállítási mód "ES-GLS-Oversea", ha jól értem, akkor azt jelenti, hogy spanyolból fog jönni GLS-el? -
bertokl
tag
válasz
Adamis #25467 üzenetére
Nem kell szerénynek lenni, nekik van sok pénzük, nem neked, viszont ők küldtek hibás készüléket.
Finoman el kell mondani, hogy neked egy fórumon azt javasolták, paypalra kérd szállítási díjjal együtt, mellesleg ez Magyarország - ha, nem az egész világ- legnagyobb tech fóruma, és felhasználók tömege várja lélegzetvisszafojtva a fejleményeket.
Persze, ahogy Zsolt is mondja, a szállítási díjat a paypaltól is kérheted. -
bertokl
tag
válasz
Martin Eden #25461 üzenetére
Esetleg másold be nekik ezt a szöveget, hogy több helyen olvastad, és hogy igaz-e:
Tele van ezzel az összes facebookos Gearbestes fórum és több külföldi kuponos oldalon is láttam. Konkrétan Gearbesttől ezt sehol nem láttam leírva, de egy próbát megér. Biztos hogy ők a forrás, de ezt nehéz bizonyítani.
Talán Silent77 többet is tud erről.Szerk.: egyébként szerintem - óvatos meggyőzéssel - lehet velük alkudozni.
Én két robotporszívót vettem tőlük. Szállításnak Priority Linet választottam, de nagy izgalmamban nem figyeltem, hogy EU Express sehol nincs írva. Mivel a rendeléseknél DPDUK1-et írtak, nyugodt voltam.
Valóban Priority Linennal adták fel, de szingapúri postával.Írtam nekik, először 20-30% visszatérítést ajánlottak, de a végén több mint 50%-ra sikerül felalkudnom. Talán lehetett volna még tárgyalni velük, de ezt korrektnek éreztem.
-
Martin Eden
tag
EU Express sztori (spoiler: nincs happy end):
November 30-án rendeltem több dolgot, olyan 250$ körül összesen, EU Express szállítást választottam, amit ki is fizettem. Nem karácsonyra rendeltem, szóval nem izgultam, de mivel a rendelés után elég hamar az alkalmazásban "dispatched" lett a státusz, a weben meg "packed", pár nappal karácsony előtt rákérdeztem a supportnál, hogy mégis mire számítsak.
Sűrű bocsánatkérések közepette azt írták, hogy az egyik rendelt termék igazából nincs raktáron, várjak pár napot. Vártam, bár furcsálltam, hogy a support által írt dolog valahogy nem egyezik a státusszal, valamint a rendelt cucc is igazából folyamatosan "flash sale"-ben volt, napról-napra változott, hogy épp mennyi elérhető, folyamatosan pörögtek az eladások.
Múlt héten így rákérdeztem, hogy akkor ez hogy is van, ekkor már azt a választ kaptam, hogy a postázással van a gond, visszafizetik az EU expresst és elküldik normál postával. Visszaírtam, hogy az jelentős többletköltséggel járna nekem, szóval inkább várnék, hogy újra elérhető legyen az EU Express.
Erre azt a választ kaptam, hogy azt b@szhatom, DHL-lel tudják küldeni, kell vagy nem?
Most ezen filózok, hogy megérnek-e a rendelt dolgok még nekem +DHL+ÁFA+Vám nem kicsi összeget vagy mondjam le az egészet... -
Adamis
őstag
válasz
szmyky #25452 üzenetére
Azt olvastam, hogy a 2kg feletti cuccoknál lehet csak választani az euexpress módot. Ami gáz, mert most akarok telót venni. A kiszemelt Xiaomi Mi A1-nél csak Singpost és belga posta van. Utóbbinál vajon kisebb az esély arra, hogy vámkezelés alá veszik? Vagy esélytelen?
-
KamuMazsola
őstag
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
-
Probléma mentes vásárlást és Boldog új évet kívánok nektek!
-
viktorhu
veterán
válasz
Sterilzona #25454 üzenetére
Én csak kikapcsoltam az értesítéseiket, de le is tudod tiltani őket messengeren.
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok,
pár hete írtam masengeren a gearbestnek. Azóta heti szinten többször írogatnak nekem. Hogy lehetne leállítani őket? Kikapcsolni, az üzenet küldésüket.
Gondolom valami ajánlást linkelnek, hogy mit vegyek, meg kupont stb. -
szmyky
aktív tag
Sajnos a telefon és tablett méretű dolgoktól kivették az EU Express módot.
Gondolom az ünnepek alatt megtöbbszöröződött az ilyen típusú csomagok eltűnése.
Szerintem a szortírozó központok is kénytelenek voltak alkalmazni mindenféle külsős céget a megnövekedett ünnepi forgalom miatt, így több lett gond is.De ez csak egy tipp, mert pl. a drónokat simán lehet EU Expressel rendelni.
🙄 -
Yag
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az oldalról - Gearbest - , hova tűnt az EU-s keresési lehetőség? Miért nem adja ki a raktárankénti szűrést ? Eddig lehetett minden területre szűrni. Most nem találom. Megszünt vagy mi a trükk ?
Köszi a válaszokat -
zeon.hu
nagyúr
NL-es tracking ha azt írja, hogy "Célországban feldolgozva", az kb mennyi idő után lesz várhatóan kézbesítve?
(Általában várok türelmesen, de 4.-én kiköltözöm, mert lakásfelújítás lesz, plusz alig leszek itthon, hogy rá tudjak nézni a postaládára) -
-
Watcher45
tag
válasz
AllTheBest #25437 üzenetére
Én is ezen tipródom múltkor kértem is véleményt valamelyik topicban erről [link] Azért gondoltam rá, mivel az Orico ajánlott márkának tűnik, ez külső DC táppal is meghajtható ha kevés a nafta valami csatlakozó eszköznek és egészen jól le lehet pontozni az árat, de senki sem jelezte, hogy lenne vele tapasztalata.
-
spileraaa
senior tag
pincébe kellene nekem valami jó párásító ami olcso de jó is csak hogy párás legyen a levegő semmi extra funkció nem kell
van ilyen?
-
AllTheBest
őstag
Tudnátok valami korrekt usb hubot ajánlani, amihez akár van kupon is? 3 usb slotos is elég nekem, csak ne égjen le a ház tőle
-
Real_Necro
veterán
Megerkezett a Xiaomi vizerzekelo. Hozza az elvartakat, mar meg is rendeltem a kovetkezot.
-
bertokl
tag
válasz
vandor01 #25424 üzenetére
Én egy hónapig egyáltalán nem szoktam követni az ázsiából érkező rendeléseimet, hogy ne bosszantsam magam ezzel. Hogy melyiket mivel hozzák, szerintem nem is fontos, felőlem léghajóval is hozhatják, csak nálam kössön ki.
Meg persze, ha sürgősen kellene bármi, biztosan nem is 8.500-9.000 km-ről rendelném meg.
Úgy látom te is szívesen rendelsz onnan, lehet tudod, hogy a regisztrált küldeményekért nem a gyorsaságuk miatt kell fizetni 1-2 dollárt, - hiszen nem is azok, - hanem a követhetőségük miatt, illetve, hogy nem kínai állam által támogatott posta végzi a szállítást, hanem profitorientált nyugati cégek.
Kb. 4-5 évvel ezelőtt kellett visszaküldenem egy telefont Kínába, külön értékbiztosítás nélkül is 3.000 Ft fölötti összegbe került, a pontos árra már nem emlékszem. Nem tudom, hogy manapság mennyivel kerülne többe a szállítás, de azóta sokszor elmondtam már ismerősöknek, ha nem tetszett nekik, hogy nincs free shipping, hogy adjanak fel egy üres borítékot Kínába, aztán kezdjük újra a beszélgetést.Ha nagyon sürgős egy termék, mindenképpen az expedited shippinget érdemes választani. Most az ünnepek miatt egyébként is természetes, hogy sok csomag a megszokottnál hosszabb idő alattt érkezik meg, szerintem nem éri meg emiatt ennyit mérgelődnöd.
A gearbest népszerűsége elsősorban az olcsósága miatt van, és szerintem nem lehet azt mondani, hogy a szállítási díjakkal szeretnének haszonra szert tenni.
Pár hete konyhai csaptelepet kerestem, - mert még azt is olcsóbb sokezer km-ről rendelni, mint itthon megvenni, - és a dealmachine-en találtam is egyet, ami igazán tetszett. Kizárólag emiatt regisztráltam és csak a fizetés előtti utolsó lépésnél szembesültem a szállítási díjjal. Azt hiszem ez az az összeg, amire már tényleg azt lehetne mondani, hogy aránytalan:
Meg is rendeltem rögtön, de inkább egy másikat, mégpedig a banggoodról, ingyenes szállítással.
Lásd a jó oldalát, világlátott, "madárlátta" cuccokat kapsz majd, ha türelmesen kivárod.
Az én cuccaim lehet nem is jártak sosem Kazahsztánban, talán nyugdíjas éveimben elviszem majd egyszer őket, ha már nem volt ilyen szerencséjük.
Nem húzni akarlak, csak hülyéskedek, szerintem feleslegesen hangolnod magadat a Gearbest ellen, és ez neked okoz több bosszúságot, nem nekik.Jó sokat írtam, a lényeg az, amire a többiek is - nem túl kifinomult cizelláltsággal - utaltak, hogy a kínából történő rendelés türelmet igényel.
-
erikke17
őstag
válasz
PainKiller13 #25426 üzenetére
Köszi az infót
Ennyiért már megy is a kosárba
Kíváncsi vagyok milyen Basshead ha már ennyire dicsérik, hogy nagyot robbant.
-
kolivanov777
tag
Én megkaptam a csomagot, igaz nem kértem eu adaptert vettem hozzá!
Sajna most megy vissza a teló kínába! defektes -
prsq
aktív tag
Új rekord:
December 13-án rendelt termék (no TN, no biztosítás) ma - dec 29 - megjött. És közben volt egy karácsony!
(Igaz, amit négy nappal korábban rendeltem, még sehol nincs.) -
FingR86
őstag
válasz
PainKiller13 #25426 üzenetére
köszi, ennyiért már megéri kielégíteni a kíváncsiságom. régóta kacerkodtam egy ilyennel. megnézzük mit tud bw-es1-hez képest.
-
PainKiller13
őstag
Rock Zircon 4.99 appból. Pontozni is lehet.
-
vandor01
senior tag
válasz
bertokl #25417 üzenetére
ezeket kaptam....
az elso meg se mozdul.... a masodik meg már megjarta kazasztant moszkvat lehet holnap mar Hawai-on lesz?pl RX800182203CN
19.12.2017 19:52 China post Arrived at postal office
DuōSīTèKè,Kazakhstan (ZOBL03)
27.12.2017 05:52 China post Left postal office
SīMó棱SīKè,Russia Sorting Center (ZOBL05)RU168191986NL / RX802535623CN
RU131508334NL / RX802052648CN
RU132573918NL / RX800182203CNakarhogy nézem nem holland legi posta egyiksem....
NL nekem 14-21nap alatt landol....
14 nap alatt csak Moszkvaig jutott.....
fel azsia lenyulhatja a cuccot
hollandiaban legfeljebb csak az afrikaiak.... -
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ehez lenne esélyem kupont szerezni?
Ha valakinek van megköszönném -
Imy
veterán
Időseknek való olcsó de nagy gombos, egyszerű telefonból nincs valami ajánlott? Nagyszülőknek kellene valami.
-
vandor01
senior tag
na a GB (GengsterBanditak) megint eljátszotta... fizettem NL (Netherlands Post Registered!) postaert tegnap meg is kaptam a TN szamot..... ra 24 oraval kaptam egy ujabb TN szamot csak kinai vonatost.... kenytelen vagyok a postaköltséget visszakerni walletra! mert jobb ha ingyenesen hagyom azt vagy vonat vagy LVS lesz.... de manapsag már inkabb vonat..... ez van......
-
szmyky
aktív tag
válasz
Masooo #25406 üzenetére
Ha valami nem érkezett meg 1,5 - 2 hónap alatt első lépésben nyitsz egy "Ticket" -et a Gearbest felületén.
Angol, magyar, spanyol orosz egyszerű szerkezetű tőmondatokkal, (gondolva arra, hogy ezt valószinűleg fordítóval fojgák lefordítani) illedelmesen elmondod a bajod, hogy szeretnél full refundot.
Ha nem tudsz megállapodni velük, akkor lépsz tovább a Paypal felületére és ott is leírod mi a gond, de ehhez minimum teljen el (szerintem) 2,5 - 3 hónap.Ha valami hibás, akkor videózd, fotózd le és kérd el a címet, hogy hova küldheted vissza! Ha teljes visszatérítést akarsz és drágább cuccról van szó, akkor általában vissza kell küldeni! A paypal 9.500 Ft -ig visszafizeti a postaköltséget, ha jelzed nekik, hogy visszaküldessz valamit, amit paypal- lal fizettél. 1 évben 12x van rá lehetőséget.
Ha nem akarod visszaküldeni és nem 10-20dolcsis dologról van szó, akkor csak részleges visszatérítésre számíthatsz.
De ezt az ügyet is illik első körben a GB saját felületén "Ticket" formájában jelezni. -
tobias40
veterán
60$ feletti vásárlásnál hogy van ez az promóciós vásárlás?
1 db-t lehet vagy többet választani,stb...Még nem vettem ennyiért semmit és most nem akarom elbénázni!
-
anadroid
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #25404 üzenetére
Nem tudod megoldani. Egy rendelés, egy kupon.
Kivételek az általános kuponok, ahol több terméket is berakhatsz, de nem ajánlom. Nekem egy majdnem 2 hónapos, 4 termékes rendelésemet 3 hét késéssel adták fel (összevártak kettőt), majd másnap még egyet, a negyediket meg simán elfelejtették.
-
Masooo
aktív tag
Sziasztok
Én átfogóbban érdeklődnék. Az összefoglalóban nem láttam a visszatérítés vagy reklamáció részleg meglétét, ezért kérnék egyet most tőletek, aztán be is lehetne emelni oda.
Tehát tegyük fel hogy vettem valamit DEC 1.napján
Mikor reklamálhatok azért, hogy nem jött meg és mi történik ekkor PayPal-os fizetésnél. Teljes visszatérítés? Mi a menete ennek hol mit kell nyitni mivel kell érvelni paypalnak kell e szólni stb. Vásárlástól a paypal védelem 180 napig terjed azt hiszem, 60 napot vár ni illik reklamálással?
Mi van ha megjön, de működésképtelen a termék, egyszerűbb az 1. ponttal kezdeni és paypalos visszatérítést kérni a teljes összeg visszakapása végett? Avagy nyitni kell valami reklamációt és videófelvétellel megmutatni hogy egy rakás kupac gőzölgő ... ekkor küldenek újat vagy visszatérítés? Ennek miben különbözik a menete?
köszönöm!
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
egy olyan láma kérdésem lenne, hogy ha vásárolni akarok több terméket, de kupon van rájuk, akkor hogy tudom megoldani, hogy ne kelljen külön rendelésként feladni mindet? Mert ha beváltok egy kupont,majd beteszek még egy terméket és arra is be akarok váltani egy kupont, akkor az előző termék árát visszaállítja az eredetire. Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ és használt Gamer PC számítógép egyedi összeállításban igény szerint széles választékban eladóak!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest