Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha egy megindult valószínű a többi is elfog. Idő mire a konténert kipakolják, és bekerül a Dpd rendszerébe.
-
RobinHD
tag
Szeptember 13.ai rendelés, melyet 20.an adtak fel, az este nekem is megmozdult.

Hinckley -
slezakimi
senior tag
Szeptember 14.-i EU Express rendelés megmozdult.
2 új bejegyzés, jelenleg Hinckley.
-
qqzs
őstag
Lehet nem esett le itt a nepnek amit irtam mert nem hallom az udvrivalgast

Feladtak ma egy euexpress csomagot raadasul ugy hogy olyan is van benne amire mar nem el az euexpressz szallitas. De az eleje a lenyeg hogy megint latom azt a szep ot betut hogy dpduk. Mukodik az euexpressz nem csak elmeleti szinten!
Juhej!
Majd irok ha megjott a sms is -
sepsi0
őstag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
12.24$
RAFAELCONSUMER -
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Szétnézek.
-
FingR86
őstag
válasz
Wallenberg
üzenetére
én arra gondoltam, hogy kikértek TN számot, de az még nem garancia, h az fizikailag már szállítás alatt van.
lehet majd valójában csak jövő héten indítják útjára. -
M@Db0Y
senior tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
63d5f8fe6c
13% OFF. De pontozással többet tudsz spórolni ha van annyi pontod.
szerk: ja saját kupont nem lehet megosztani sry

-
KamuMazsola
őstag
Srácok erre a Xiaomi bluetooth headsetre nincs valakinek kuponja amit megosztana? Ebay-en van két dollárral olcsóbban, de nem bízom az eredetiségében, innen meg eddig még eredeti xiaomi termékeket kaptam.
M@Db0Y: Köszi! Sajnos: This Code does not exist. Please check again.
-
retesz147
addikt
válasz
Wallenberg
üzenetére
Igen... Várj pár napot... Jövő hét közepén-végén próbálkozz...
-
FingR86
őstag
válasz
Wallenberg
üzenetére
ha ma adták fel, akkor még nem adták fel

-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok.
Ma adtak fel nekem egy csomagot nemzetközi ajánlottként Kínából holland postával.
A gondom az, hogy hiába ütöm be a tracking számot a holland posta oldalán, azt írja ki, hogy a keresett szám nem található.
Ez miért van?
Lehet, hogy nem került még be a csomag a rendszerbe?
Üdv.
-
vandor01
senior tag
en is nyitottam a tiketet....
" koszonom hogy postaztatok a rendelesem... az ingyenes posta es a DPD dija kozti kulonbseget x fontot kerem tegyetek a GB valetra.... nem vagyok boldog mert lehet hogy a vegen adot is kell fizetnem"
van egy masik amit meg nem inditottak el:
"latom az EU express igen limitalt kerem a termekemet belga postaval kuldjetek az EU expresz dijat kerem a GB waletra rakni"na 2 eggyutt tobb mint 10 font... meg a vegen elfelejtezkednek rola

-
espista
senior tag
Sziasztok! Chuwi Ilife X5 robotporszívót nem tud valaki EU-s raktárból?
-
snipr
aktív tag
válasz
retesz147
üzenetére
Nekem nem jutott el a DPD-ig, egy hónapot állt a csomag packed állapotban, majd jött a ticket, hogy bocs de nem tudják mégsem DPD-vel küldeni, máshogy fogják és majd visszakapom a különbözetet... most épp a "különbözet" mértékét nem látom miért annyi, amennyi (de legalább a cucc már úton).
-
rokarudi
aktív tag
Sziasztok, most vettem észre, hogy a GB-s rendelésemnél rosszul lett a cím megadva. Az irányítószám Kerepesé, de a városként Budapest szerepel valamilyen okból. Az egyik csomag már elindult (belga postával), a másik még nem. A másodikra kaptam egy ticketet (kíváncsi leszek elindul-e addig, míg válaszolnak rá
, de az elsőnél melyik lépés az, ahol szerintetek a magyar postának lehetne jelezni, hogy ne küldjék vissza, mert a címzett ismeretlen? Tudok a címen valahogy módosítani azután, hogy feladták? -
snipr
aktív tag
Ez történt, még nyitva a ticket... kértem, hogy ugyan magyarázzák már el, hogy hol buktam el a több mint hat dolcsit az alkalmazott ingyenes szállítás és a kifizetett 11dolcsis DPD közt. Erre még nem jött válasz (bár szkeptikus vagyok, biztos lesz rá olyan indokuk, ami még generál néhány üzenetváltást)
-
válasz
Nemoka1987
üzenetére
Igen az a konténer volt vámos.

PainKiller13: Mi volt a southall dátum?
-
PainKiller13
őstag
Augusztus közepén rendelt EU EXpress csomagjaim tegnap és ma értek célba, nyomkövetés szerint semmit nem mozdultak, gearbest szerint sem.
-
Nemoka1987
csendes tag
Nekem ma érkezett meg az euexpressel rendelt telefonom, aug 29.-en adtak fel, kb 6 het volt a szallitas
-
qqzs
őstag
a 26ikan rendelt eu expreszes rendelesem elindult eu expresszel (dpduk) ugy hogy ket dolog ami jon az mostmar nem rendelheto eu expresszel
-
retesz147
addikt
válasz
Silent77
üzenetére
Eu raktárból (UK) rendeltem 2 hete robotporszívót vasárnap reggel, csütörtök délben hozta DPD. Ez sztem nem lassú, ahogy Silent mondja, készletek miatt lehet lassú, ha EU-ból rendeled. Ha messzi földről, ott meg ugye most problémák merültek fel.
Más:
snipr,dish17 és vandor01 ezekben az esetekben rendelés után kaptatok DPD-től smst (szokásos 2-5 munkanaposat, ami persze több)? Én 09.18-án rendeltem Eu ex-el mesziföldről, kaptam sms-t.
Arra lennék kíváncsi, hogy ilyen esetben tuti DPD hozza, vagy van sajnos esély arra, hogy átkerül és megtréfásodik?
-
FingR86
őstag
válasz
pvt.peter
üzenetére
esetleg még ilyen is van, biztosan komolyabb mint a stick.
Original Xiaomi Pro 300M 2.4G WiFi Amplifier with 2 Antenna
-
-
DEGU83
tag
válasz
kispalsz
üzenetére
Én is akkor rendeltem, sajnos ugyan így állok. Kicsit felháborítónak tartom ezt az egészet. Tinydealéktől már rendeltem EU expresszel, szintén DPD (Franciaország felé) 5 ből 5 rendelésnél kevesebb mint két hét alatt megérkezett. Szerintem itt valami simlis dolog van a GB.-nél. Ha egyszer egyszer előfordulna, hogy lassan ér ide oké, de ahogy olvasom a topicot elég gyakori. Érdekesség, hogy pont azon a nap rendeltem egy telefon tokot az aliról standard shippingel és előbb megérkezett mint az EU express. Részemről többet nem kísérletezek ezzel a GB-.nél. De jellemzően náluk az EU raktárról vásárlás is sokkal lassabb mint pl. a TD.-nél 3 nap alatt megérkezik.
-
pn4hvq
senior tag
Kaptam a Gearbest-től levelet:
"Subject: Invitation Promotion from Gearbest.com...
1. Reply "A" for the links to take part in the promotion. (In this case, please also tell us your ideas about your received order)
2. Reply "B" for not wanting to receive this kind of email again."
Mivel korábban olvastam, hogy értékelni kell az oldalukat, szeretnék részt venni ebben, azonban mikor elküldeném az A-t válasznak, akkor egy 404-es hibaüzenetet kapok. Másik böngészőből ugyanez.
Találkozott ilyennel valaki és tud rá megoldást? -
pvt.peter
őstag
Xiasztok

Tud vki olyan Xiaomi kütyüt ami wifi erősítőként működik?
A helyzet a köv:
Az egyik szobában levő wifi router erőssége gyakran nem elég arra, hogy a 2 -vel arrébb levő szobában normális sebességgel lehessen netezni. Gyakran be sem tölt semmit se.Van erre vmi kütyü ami gyakorlatilag felerősíti akár a 2 szobával arrébb levő wifinek a jelét?
-
snipr
aktív tag
No... elindult közben a csomagom úgy fest, my ordersnél Shipping method: BEEXPHQ. Nyitottam egy ticketet, hogy ugyan küldjék már vissza a közel 11dodót, amit az EU Expressért fizettem, erre jön a válasz, hogy 4.35öt tudnak visszaadni... ugyan azt a terméket most megrendelve ingyenes a Belgium registered... hát nem vagyok boldog. (és valószínűleg még áfát is kell fizessek)
-
kusz
csendes tag
ma megjon a beragadt dpd-s csomagom.
viszont rendeltem egy xiaomi routert eu express-el par napja es irtam nekik hogy semmi esetre se adjak fel dhl-el. jott valasz hogy csak sima postaval adnak fel. a nagy kerdes hogy a dpdre kifizetett 11 dollarral mi lesz. kicsit draga mezei posta lenne. cancel gomb nalam nincs.
-
pvt.peter
őstag
Én meg közben megkaptam a refundot a (még) meg nem érkezett LVS csomagomra.
-
FingR86
őstag
Eddig minden este elkészített értékelésre úgy keltem reggel, hogy megérkezett érte a pontocskám.
Tegnap este is csináltam egyet hasonlóan az előzőekhez, de ma reggel semmi értesítés, a pontok között sincs. Alszanak a masinák ?
-
cidalain
veterán
válasz
hunaqua
üzenetére
miért kártalanítana?
a GB nem állította sose, hogy akármelyik postájával is mentesülsz az utólagos költségektől. max a két posta árkülönbözetének visszafizetését tudnám elképzelni.mondjuk ebben az esetben azért szarjon sünt a GB, miért nem tud feladás előtt kiküldeni ő egy ticketet, hogy EU Ex-et választottad, de sajna az nem elérhető most mégse ennél a terméknél, mehet e helyette NL Posttal? Mert erre tudsz reagálni, hogy azzal nem kell csók.
-
hattrickuser
aktív tag
A szeptember 21.-én DPDUK1 shipping method (EUexpress) rendelt tabletnél megjelent egy Cancel gomb. Feltételezem azért mert még nem adták fel, és ennyi idő után felajánlják a megrendelés törlését. Ha Cancelezek, akkor mi történik? Nincs Paypalom, mezei otp-s mastercardal fizettem. Gondolom erre visszautalják az teljes összeget, illetve a rendelés leadásakor felhasznált pontokat jóváírják.
Erősen hiányos az Angol nyelvtudásom, firefox bővitménnyel, és google fordítoval rendelgetek. A láma kérdést kérlek nézzétek el nekem.

-
pvt.peter
őstag
Csak nálam sz*rakszik a GearBest a vásárlás utolsó lépcsőjénél?
Confirmálni akarom a címemet, erre meg ezt írja: "System Busy, please try again later." -
Lengar
újonc
Szuper, már az is jó, ha más átveheti. Köszönöm a gyors választ
Úgyis idő míg megjön, addig kitalálok valamit. Lehet a végén depo lesz a vége.cris78 : S utólag mikor majd kapom sms , hogy mikor jön meg, s felhívom, hogy munkahelyemre szállítsák (természetesen címmel együtt) , úgy megteszik?
-
UHHH
őstag
válasz
dugesz77
üzenetére
Gyengék vagytok! 2017-08-26 Hub 4 - Hinckley, Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary
Én győztem!
Ha gyalog jönne, már akkor is ideért volna. DPD persze nem mond semmit, csak hogy ők se látják.Lengar: Este nem fogják hozni, másnak odaadhatják, az nem gond. Viszont lehet kérni, hogy a depóba hagyják, ott is simán bemondásra odaadják, még ragszámot se kértek múltkor...
-
Lengar
újonc
Hali!
Rendeltem telefont 270$ értékben, természetes EU Express szállítási móddal, s DPD-vel küldik, s mivel DPD-vel én még nem rendeltem csomagot, lenne egy olyan kérdésem, hogy azt a csomagot más átveheti azon a címen ahol lakom? Vagy esetleg lehet velük megbeszélni időpontot, hogy mondjuk 18 óra körül szállítsák? -
üszök
őstag
Jól emlékszem,hogy lehet írni nekik egy termék adatlapján ha meg szeretnék méretni egy méretet velük? Vagy az BG-n volt? Már nem emlékszem.

-
chatran
őstag
"2017-08-10 07:46:03Departure to country of destination "
státuszban van még mindig a Liitokala töltőm.
Nyitottam egy tikettet, erre először jött a szokásos erősítsem meg a címemet, menjek le a postára stb maszatolás. Miután erre is válaszoltam küldték ezt:Thank you for your feedback.
We are extremely sorry for your disappointment.
We have asked the shipping carrier to check it from their end and are waiting for their reply.
We need 7-14 business days to process it.
We can inform you the checking result in 2 weeks.
Once we get their reply, we can offer you the best solution for this issue.
Once again we regret any inconvenience or frustration that your experience has caused you.
Kivárjam a két hetet? Mikor záródik automatán a tikett?
-
vandor01
senior tag
na 1 het utan elindult a EUexpresszes rendelt cucc 100ejro ertekben...
NL postas TN szammal.... nem lesz ennek jo vege kerem!

nuku DPD!

-
Beni2360
félisten
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Ez olyan amikor a rendőrnek csekket kelleni írnia de szakadó esőben csak ejnye bejnye lesz belőle.

Kinek milyen kedve van de erre nem szabad alapozni. -
Krogoth
senior tag
Hy.
Vajon GB-en (és/vagy BG-on) lehet olyas kérni, hogy ne külön-külön küldjék a filléres kincseket hanem összevárni pár napig és az egybe, akár kis felárral TN-el ellátva.
Természetesen figyelve, hogy a csomag összértéke ne haladja meg a 22 ojrós határt. -
kispalsz
tag
Srácok, kicsit beragadtak a csomagjaim, még nem izgulok, de gondoltam megkérdezem, van-e nektek a lenti időpontban leadott rendelések közül, olyan ami nincs beragadva, esetleg megérkezett. EU express szállítás mind:
1) Order date : Sep 13, 2017 09:11:48 AM
Sep 20, 2017 01:46:07 AM PST
utolsó infó: 2017-09-17 21:10:00Customer data received Southall2) Order date : Sep 19, 2017 18:49:42 PM
Sep 25, 2017 14:44:59 PM PST
utolsó infó: 2017-09-23 09:10:00Customer data received SouthallÉrdekes, hogy mindkettőt EU Expressel adtam le, a visszaigazolóban is az van, de a rendelések összefoglaló oldalán az első esetben EU Express szerepel, a másodiknál pedig DPDUK1. Belépve a rendelések részleteibe mindkettő rendelésnél már DPDUK1 szerepel. Ezt csak érdekességnek írtam, nem tudom miben különbözik.
-
Beni2360
félisten
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Mindvégig elvileg elméletileg-t használtam.
Igen de a gyakorlat mást mutat. Van igen is meg nem is.
Szerintem meg, hogy a postán ember hiány van nem szaporítják a munkájukat.
-
-
sysrq
őstag
válasz
anarchimedes
üzenetére
A nyomkövetésemen és hétfőn láttam, hogy adatot akarnak, még aznap el is küldtem nekik.
Azt hogy lehet megtenni? Nekem az első vámolásom lesz, (illetve nem lesz mert 20 dollár volt) de még nem kaptam levelet, csak látom a nyomkövetésen.
-
Beni2360
félisten
válasz
anarchimedes
üzenetére
A postának ilyenkor is ki kell csengetni a díjat? - Ha nincs pénzbehajtás a navtól akkor nincs semmi fizetni valód a posta felé sem.
-------------
Elvileg ha 10 EUR-tól kevesebbet tudnak beszedni, akkor eltekinthetnek tőle. - Akkor elvileg 115000 Ft-ig nem Áfáznának.
-
anarchimedes
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
Szerk:
Melléütöttem. (#19994) rockyka üzenetére válaszolva:Ahogy fentebb írták, az az adód 1%-os felajánlásáról szól valószínűleg. Én is kaptam. Ha vámolni akarnak, arról majd kapsz ajánlott levelet és akkor be kell küldened amit kérnek. A nyomkövetésemen és hétfőn láttam, hogy adatot akarnak, még aznap el is küldtem nekik. Ma fel is dolgozták, közben postán is megérkezett az értesítés, de azt már figyelmen kívül hagyhatom.
30$-os a cucc. Vám nincs, de ÁFA lenne. Az utolsó sor ezt jelentené? Vagy megúszom az ÁFÁ-t is? Elvileg ha 10 EUR-tól kevesebbet tudnak beszedni, akkor eltekinthetnek tőle. A postának ilyenkor is ki kell csengetni a díjat?
Nekem most az ünnep alatt is feladtak egy power banket, tehát dolgozgatnak. A szeptember 10-15. közötti rendeléseim pedig a héten kezdtek el befutni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Bontatlan Asus ExpertBook B5602CVN i5 13 gen/8GB/512GB, bontatlan gyári dokkolóval eladó!
- Tarr Béla A Curson Collection Blu-ray díszdoboz eladó! Új
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de az elsőnél melyik lépés az, ahol szerintetek a magyar postának lehetne jelezni, hogy ne küldjék vissza, mert a címzett ismeretlen? Tudok a címen valahogy módosítani azután, hogy feladták?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)