Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
vasi89
üzenetére
A szállítmányozótól nem tudja, mert a vám miatt nem a valós értéket adja meg feladáskor. Szóval ha ráírja a 300 dolláros telefon csomagjára, hogy mobile phone 60 USD, akkor ezt a hatvan dollárt tudja elszámolni a fuvarozóval pl. elvesztés esetén. Persze azt is csak akkor, ha a szállítmányozó már elismerte, hogy elvesztette, de ha egyszerűen csak úton van még a csomag, nem fizetnek, csak időgarantált csomagnál.
-
Real_Necro
veterán
-
viktorhu
veterán
válasz
vasi89
üzenetére
Erre nem vonatkoznak a fogyasztóvédelmi jogszabályok, itt te vagy az importőr, és a nemzetközi kereskedelem szabályai vonatkoznak a tranzakcióra, ahol mindig megállapodás kérdése, hogy meddig terjed az eladó, és meddig a vevő felelőssége (incoterms) - szóval jogosan hivatkoznak a saját szabályzatukra.
A paypalnak viszont saját szabályai vannak, pont a nemzetközi kereskedelemben nem létező fogyasztóvédelmi szabályokat pótolják, szóval ők tényleg esélyes, hogy megítélik a refundot.
-
FingR86
őstag
válasz
vasi89
üzenetére
ha a fekete szín is jó neked, akkor érdemes az alábbi kódot használatba venni
Original SJCAM SJ7 STAR WiFi Action Camera 4K - BLACK
Kód: 11nov327
Ár: 139.99$
-
válasz
vasi89
üzenetére
Szerencsére elsimul a problémám, mert nem lesz szükségem refund-olni, úgy tűnik szerencsére bontatlanul simán el fogom tudni adni a telefont, ha megérkezik.
-------------------------------------
@dugesz77: Irigylem is azokat, akik így követni tudnak egyszerre több, pörgős topikot.

Olykor jó lenne, ha lenne olyan lehetőség, hogy csak az akció témájú hozzászólások látszódjanak.
Tényleg, ismeritek a China Secret Deals & Coupons applikációt?
Majd csak este fogom tudni kipróbálni, de ha megadhatok benne Gearbest-es termékeket, amiknél értesítene az app, ha akcióban van, akkor elég segítő app lenne majd nálam. -
KamuMazsola
őstag
válasz
vasi89
üzenetére
Lásd a reggeli bejegyzésem másnak ezügyben. Azzal kiegészítve, hogy csak nekem tegnap 5 apró rendelésem volt tőlük, mert kuponoztam és gondolom mások is, szóval gyűlik nekik a postázandó.
-
dugesz77
őstag
válasz
vasi89
üzenetére
Azért nem akkora gáz ha valamelyik az 5000V-os teszten megbukik az elég extrém eset ,attól még lehet jó töltő. A felépítése a használat közbeni hőmérséklete ,egyenletes feszültség leadása többet számít szerintem.
(#20444) retesz147 kezdek bizakodni,hogy az enyém is átcsúszik. Bár a GB tegnap küldött emailt,ha megfognák az enyémet akkor 50$-ig fizetik a TAX-ot. (előzmény)
-
Flexy90
senior tag
válasz
vasi89
üzenetére
Én is allergia miatt vettem, és pont erre akartam célozni, nekem kiskoromban édesanyám naponta törölgette a port, és városban laktunk messze egy erdőtől pl., lehet ezért alakult ki nálam az allergia, mert senki másnak nincs a családban, öcsémnek sem, aki már falun nőtt fel.
Az ingerszegény környezet sem jó, meg persze a pesti szmog, vagy a vidéki égetett pet, gumi stb. belégzése sem! -
cidalain
veterán
válasz
vasi89
üzenetére
pedig pénzvisszatérítés walletre esetén mindig jár a "keep refund on wallet" bónuszpont.
nekem a fordítottja történt meg, nem írták hogy kapok pontot, de kaptam azt is.
ez alapján megér még egy választ a ticketben, hogy:
"köszi megjött a pénz a walletre, de az ígért pontok elmaradtak, kérlek pótoljátok. köszi." -
válasz
vasi89
üzenetére
Már eddig jól kitoltak magukkal, a vámunió olyan szintű szabályozás, amit közös EU jogszabály alapoz meg, nem lehet "meghívott" tagja, mivel aki nem EU-tag arra nem lehet érvényes a szabályozás, Nagy-Brinntania biztos nem marad benne. Ők EU függetlenek szeretnének lenni.
És ez is egyértelmű, hogy kilépéssel nem is maradhat benne:
„az Unió vámuniót alkot, amely a teljes árukereskedelemre kiterjed, és magában foglalja a behozatali és kiviteli vámok, valamint az azokkal azonos hatású díjak tilalmát a tagállamok között, továbbá közös vámtarifa bevezetését harmadik országokkal fenntartott kapcsolataikban”. -
powerwade
senior tag
válasz
vasi89
üzenetére
Jaja, szerintem a többihez se kell feltétlenül megosztani, csak megnyitni a linket a kis ikonokkal. Bár a G+, FB-n csak magamnak osztok mindent, a Twitteren meg azonnal töröltem a megosztást. De hogy mit fogok kezdeni ezzel a pörgős baromsággal, azt nem tudom. Még azt a 0.01 dollárt is sajnáltam rá, de nem hagyhattam ott
Majd elajándékozom. -
válasz
vasi89
üzenetére
Nem lehet ugyan abba a gépbe tenni a Nespresso, a Martello, a Dolce Gusto, a Lavazza Point, a Lavazza A Modo Mio, a Tassimo és a K-Fee kapszulákat. Fizikai méret eltérések vannak.
Ennyit a multi-brandról.
De találtam leírást és videót, ez Nespresso kompatibilis
Gondolom nem akar a cég a Nestlé-vel háborúzni és ezért nem írják sehol, a Xiaomi is keményen harcol jogilag a termékeik "hasonmásai" ellen, egy kicsit disszonáns lenne, hogy ők is azt csinálnák. -
Beni2360
félisten
válasz
vasi89
üzenetére
Főleg h 12.12-re van írva a 2. küldés de még csak 11.e van. - hát igen hétvége van és hétfőre elő van készítve szállításra. Tehát reggel kezdéskor indulhat és nem kell várni az adminisztrációra.
-
válasz
vasi89
üzenetére
60 napot sajnos meg kell várni, utána foglalkoznak vele. Én is a 14-ért várom, akkor telik le.
Végül is még megjöhet...
Cseh posta a ludas, ott vannak a szarkák.
A tied sima holland, útközbe le is nyúlhatták.
Nekem most ebay, ali, gb, bg, mindről tűnt el csomag.
Ilyen még nem volt, pedig idén meglesz a 5000.ik rendelésem.Közbe leírták.
-
falikep
csendes tag
válasz
vasi89
üzenetére
Nekem felajánlottak pontokat is, de a felhasználtnál kevesebbet - abban az esetben, ha walletre kérem a pénzt. A Paypal-re visszafizetést választottam, mert meguntam a várakozást, és Aliról időközben megrendeltem, ami már meg is jött. Paypalnél nem adtak vissza pontot.
-
-
PainKiller13
őstag
Kb fél órája hozta, a lámpa nagyon minőségi, a szállítás ingyen volt, meg is lepődtem. 39.9 lett volna a lámpa de lepontoztam ~36-ra, az árát ránézésre nagyon megérte, itthon 20k felett van ikeában hasonló. Van rajta töltő USB is, többféle erősség, fényskála állítás, ennél profibb nem is kell

-
bul07
nagyúr
-
vandor01
senior tag
ezt már kitárgyaltuk hogy ezek a gearbest-es TN szamok
ha fizetünk ha nem ugyanazok kapjuk... félig hivatalos szamok
hol látszik? hol nem? főleg masik orszagban mar is eltunnek a követés elől
csak arra jok hogy megtevesszek a megrendelőt meg saját magukat
pl ha elveszik egy csomag a jo sok semmire elegek ezek a "TN" szamok....egy valamire jo ha az adott orszagban tartozkodsz pl hollandia
akkor olyan postat fizetsz es kicsivel gyorsabban megérkezhet?
neha én fizetek a belgaért es 7nap alatt a kezembe lehet a brx-eli rendelés
ami eddig jonak tunt az a kinai TN szam.... az követhető....
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)