Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21592) Lalikiraly


Lalikiraly
addikt
LOGOUT blog

Sziasztok!

Egy kis tapasztalatot szeretnék veletek megosztani, másrészt esetleg segítséget kérni.

Van egy Sony Xperia L3 -as telefonom, illetve csak volt...

A lényege, hogy tavaj Decemberben vásároltam az Alzánál.
Aztán Januárban kezdődtek vele a bajok..

Először az ujjlenyomat olvasó kezdett el szórakozni, de úgy hogy beállítottam fél óráig felismerte az ujjaimat, utána már nem és csak hard resettel lehetett orvosolni, letojtam egy ideig , mondom nem használom na puff.

Utána jött, hogy a vadiúj simmel is elkezdte a térerőt eldobni, alig volt mindíg 1 vonásnyi... De még éppen tudtam telefonálni, bár sokszor romlott a hangminőség. Még ez sem volt tragédia.

Aztán egyszercsak a Jack csatlakozója megadta magát, semmi előjel semmi, egyszer kihúztam a dugót és kész utána már minden csatlakozó kiesett belőle...
Ekkor már nagyon mérges voltam és utána jött a fekete leves elkezdte a google a szolgáltatás leállt hibaüzeneteket dobálni random.

Na akkor mondom mostmár irány a szervíz.

Leadtam, tök normális volt a srác áznéztük sérülésmentes, mindíg tokban volt a telefon. Leejtve még véletlenül sem, még mondták is hogy patika. Oké leadtam.

Több mint 2 hét után visszajött a telefon. Szoftvert frissítettek címszóval. Persze hogy nem csináltak semmit vele, helyette tiszta karcos lett a hátlap, még a boltban kiderült.

Leadtam újra a telefont, megint 2 hét, visszajött, a google a szolgáltatás leállt hibaüzenetet megcsinálták.
Pár nap múlva újra visszavittem , mert se térerő se ujjlenyomat, se jack. Alkatrészcsere címszóval kicserélték a hátlapot.

Na utána megint leadtam, a harmadik alkalommal úgy jött vissza a telefon, hogy alaplapot cseréltek. Nem új telefon adtak, csak alaplapot cseréltek... Semmit nem javítottak jelzem. Továbbá eltörték a készülékház keretét a jack csatlakozónál és a type C nél is el volt repedve jelentősen.

Csak most közbeszólt a vájrus. Így megint leadtam és most semmi. Még Január 28.-án kezdődött az egész és azóta nem is használtam a telefont. Pénzt vissza nem akarnak adni, pedig a saját policijuk szerint is vissza kéne... Se csere készülék semmi. A készülék doboza már toprongyos...

Na ilyenkor mit lehet még tenni?

Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.