Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84310) Greg204538 válasza gianni85 (#84304) üzenetére


Greg204538
tag

Wow! Ebben az árkategóriában keresek fülest utazáshoz, mert a fejhallgató macerás és kevéssé izolál. Eddig Focal Spirit proval járkáltam, teljesen meg voltam elégedve vele csendes környezetben, de a buszon már elvesznek a részletek és a mélyhangok.
A kérdésem hogy 150e Ft körül tudsz-e alternatívákat javasolni? Mennyire best buy ezzel az árával a Noble?
Hangképben kiegyenlítettet keresek (focalnal kicsit több basszus mondjuk pluszpont), de ne legyen unalmas, mint egy hd 650, inkább másszon az arcomba, ha a zene megkívánja. Az Etymotic er4xr leírások alapján szimpatikus - ez is csak egy ötlet, az innerfidelity értékelése végett.
Fiiox3II + Fiio A3-mal hajtanám. (Jövőben egy usb transport + chord mojo van tervben)
Teljesen kezdő vagyok iemekben, eddig csak Hifiman re-400-al van tapasztalatom - nagyon nem jött be. Nekem nem volt elég testes, túl visszafogott, édeskés karakterre emlékszem.

Bármilyen észrevételnek örülnék a tapasztaltabbaktól.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.