Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8444) Stauffenberg válasza Parci (#8435) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Amikor először kézbe vettem a Samsung NX minit, akkor elfogott az érzés, hogy kell egyet szereznem. Egyrészt nem drága, másrészt meg annyira elképesztően apró és lapos, hogy néhány kompakt is elszégyellhetné magát.

Aztán megláttam milyen minőségű fotót köpköd (pláne JPEG-ben)... hát erről minden eszembe jut, csak az nem, hogy van értelme egy jobb mobiltelefon mellett.

(#8432) Kimmuriel: Az a baj, hogy a te igényeid kissé túlmutatnak a létező fényképezőgépek halmazán. A MILC-ek üzemidőben nem annyira izmosak (erre megoldás az, ha több pótakkut is viszel magaddal, Fujifilmhez ez relatíve olcsón megoldható). Szakadó hó, meg tomboló időjárás mellé annak megfelelően szigetelt váz kell, ez jelenleg csak az X-T1-et jelenti, ami nagyon nem fér bele, még használtan sem, a te keretedbe.

Mondanám, hogy vegyél egy használt X100S-t, ragaszd le jóféle szigetelőszalaggal a kényes nyílásokat és lesz egy jó társad, de ezen fix objektív van, nem cserélhető, zoom nincs, ha tudsz ezzel együtt élni, akkor elégedett leszel vele, ha nem, akkor meg nem biztos, hogy a Fujifilm lesz a te rendszered (legalábbis ekkora keretből, mert az X-T1 tényleg nagyon ajánlott váz, de 150-200k messze nem elég hozzá).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.