Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20544) MC Pite válasza Alabástrom (#20542) üzenetére


MC Pite
veterán

Nekem elsőre úgy tűnik (és olvasok még ilyen véleményeket többfelé) hogy pont az E széria klasszikus erősségeit nyirbálták meg, így viszont nagyon esélyes hogy a 3-as az utolsó E váz.
(Pro light elmélet: Ha Pro kéne, Pro-t vennék, de anno a G2-őmnek a keresője is normálisabb képet adott mint a hibridek EVF képe, nekem meg az optikai rész egyáltalán nem kell. Legalábbis ilyen áron nem érdekel, ikább viszek kétszer annyi akksit magammal.)
Persze, jó dolog a joy, de a d paddal sem lenne rossz, ez, meg a tapi inkább kockákat elégíti ki mint valódi előrelépés.
Sőt, a tapi ilyen picike szemkagylóval úgy látom nem ritkán szopatja is az embert, nyilván ki is kapcsolható. Páromnak is az lenne az első hogy az orrával elnyomkodná állóban, mert markolattal lefelé jobb szemmel fotóz pl :)
Auto mód meg első tárcsa meg szerintem a legtöbb E usert hidegen hagyja, de persze, mint lehetőség, legyen/lehet, nem fáj.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.