Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Habár én messze vagyok még a ti szintetektől, viszont kirándultam nem keveset Vietnámban, és ha a hegyekbe mentünk, ott a legtöbbet wide volt használva. (Ami az én esetemben a 18-as vagy a kitobi ezen a szélén ...)
A kisebb falvakban néha felkerült a 60-as is, lesifotózni a helyieket, hogy ne kelljen az arcukba mászni, de a sokszor vissza kellett tenni a kitobit (18-55) a változatos helyzetek miatt ...
Thaiföldön viszont jóformán semmi mást nem használtam csak a zoomot, bár ott inkább történelmi dolgokat nézegettem, sok változatos téma, kis helyen, stb ... ott az jött be.
Sajnos csak ezek után lett meg a 35-ös, nem volt több időm kirándulni, azt csak a lakóparkban próbálgattam párszor, de tuti jobb lett volna mint a 60-as xD
Viszont akkor én is kérdeznék: Lesz egy kis szabadidőm (1 hónap) a közeljövőben, és szeretnék kirándulgatni megint, gondoltam meglepem magam egy új lencsével ...
Épp akció van a Fujinál, szóval a 14, 16 és a 10-24 nagyjából egy árban vannak. Olvasgatom a teszteket, nézegetem a képeket, de nem nagyon tudok dönteni ...
Tudom, alma-körte dolog, de mivel leginkább kirándulgatok, ezért legtöbbször tájat vagy várost fotózok (Valamint beltérben, múzeumokban ...), először egy nagyobb látószögben gondolkodtam, de utána becsúszott a 10-24, ami talán a legsokoldalúbb, főleg a fényképezési szokásaimat elnézve ...
Segítetek, ti melyiket preferálnátok hasonló helyzetben?
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Napelem