- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Na megvolt az ingyenes Palik Shell reklám.
-
D.Orion
veterán
Shell mérnökei. Palik, te olyan hülye vagy mint az állat...
(#39402) Ricardo: Sőt ha netán sok a szúnyog, akkor azok is...
-
sekli
addikt
érdemesebb lett volna éjszakai pálya helyett fedettet építeni...
-
quby
őstag
shell......
-
Jadro
veterán
Most akkor végölis a pilóták közvetve megszavazzák hogy SC mögött akarna-e menni?
-
D.Orion
veterán
Úgy biza, az a röhej, így a mezőny 90%-nak a taktikáját elcseszik. Láttunk volna egy izgalmas rajtot, de ehelyett nem....
Anno milyen meccseket lehetett látni ilyen esőben. MS, Alonso, Coultard...
Alonso meg jó esőmenő, úgyhogy elhiszem, hogy szeretné ha eltakarodna az SC(mellesleg mi is).
-
Tom5
addikt
Nagyon izgalmas verseny! Csak így tovább!
-
Ricardo
titán
Izgalmakban gazdag futam
-
venember83
nagyúr
F1? Királykategória? Legjobb versenyzők?
-
Pá
addikt
De mire jó ez az SC-s faszkodás?
Ha ennyire nem lehet esőben nyomni, miért nem tolják el a rajtot egy órával? -
biker
nagyúr
3-4x ekkora vízben 5-10 éve bőven versenyeztek
-
Ricardo
titán
Izgalmas lenne: 10 kör az SC mögött. és leintik. Aztán mindenki kap egyharmad pontot
-
ronaldo
őstag
A deja vu beüt, Vettel a pole-ban, esős futam.
-
SzalaiG
addikt
Ilyenkor a gumiknak mindegy. Tankolni lehet?
-
D.Orion
veterán
Reggelt mindenkinek. Direkt beállítottam az ébresztőt 8:55-re, mert úgy se lesz lényeg a rajt előtti 20 perc, de hát most látom, hogy faján esős futam
... meg SC rajt.
Na míg itt körözget az SC addig csinálok reggelit.
-
SzalaiG
addikt
Mindjárt rajt! Van víz bőven.
-
gV
őstag
ez szánalmas
-
Zoza24
senior tag
akkor lenne ez jó,ha kb most elállna...akkor szép futam lehetne
-
ronaldo
őstag
De ez minek? Tényleg kezd vicces lenni. Csak laboratóriumi körülmények között van már verseny?
-
Sanya595
senior tag
SC-s rajt!Neeee
-
PazsitZ
addikt
Ha valakinek kell stream: [link]
-
Immy
őstag
Esetleg tud valaki stream-et addni ahol élőben közvetítik?
-
Azt mondják safety car mögött lesz a start.
-
Jadro
veterán
Legalább nem felhőszakadás tengernyi vízzel. Remélem eláll és lesz egy kis gumimizéria a felszáradó pályán.
-
shteer
titán
válasz
-=Sziszi=- #39363 üzenetére
inkább majd az új diffúzorok elterjedése után kell majd látni a tiszta erőviszonyokat
-
Zoza24
senior tag
szép lett volna, ha megint elkezdenek sírni,hogy jajj esik,beszéljük meg,megyünk-e
-
Bermi
aktív tag
de jó volt ez a bevezető videó és zene
esik, de itt nem lesz piros zászló.
Alonso esélyes lett máris (meg persze Vettel is jól megy)
Sziszi: tessék tiszta erőviszonyok
: Brawn és utána a többbiek
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Jó Reggelt!
Ne má. Megint eső?
Izgalmas tudom, de jó lenne látni a tiszta erőviszonyokat.
-
JJános
addikt
Jó reggelt, jó szorongást!
Go RBR! Go Webber! Go Vettel!
-
Ricardo
titán
Jó reggelt mindenkinek Lágy Shellő lengedezik. Izgalmas futamot!
-
Jóreggelt, jó szurkolást!
-
[CS]Blade2
addikt
Inkább száraz verseny legyen, az esős olyan szerencsejáték... Akkor inkább dobják be a neveket egy kalapba, és az húzzanak. 5perc alatt meglenne az eredmény.
-
Bermi
aktív tag
válasz
hunnylander #39352 üzenetére
gyenge eső is eső
remélem nemazt hallgatjuk a csapatrádiókban, hogy még 5perc, még 10 perc stb., aztán a verseny után jön csak.
mondjuk olyan se kéne mint tavaly spa-ban, bár ott heidfekd jól taktikázott.
-
Jadro
veterán
válasz
hunnylander #39352 üzenetére
A dekódoláshoz csak annyit szeretnék tudni hogy kínai helyi idő szerint mikor kezdődik a verseny?
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #39349 üzenetére
OFF: aszittem már sün lesz ebből is
Na, Webber nem híres a jó rajtjairól, de remélem a könnyű kocsival tudja tartani a Brawnokat és Bari nem kamikaze-t játszik majd.
Rosberg a kevesebb benzinnel még hátha fel tud jönni picit.
Tiipem mára: Button, Webber, Vettel, Rosberg
Legalább is nekem így tetszene a dologAztán majd meglátjuk, kinek mi jön össze.
Valakinek van "friss" időjárás előrejelzése?
mod: hunny gondolatolvasó, mire elküldtem, már itt is a válasz -
hunnylander
őstag
-
Dízeles
aktív tag
Remélem Palik Laci kommentál...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #39339 üzenetére
Sepangban 4-5 szerelő volt odaállítva, csak, hogy takarják a kiváncsi szemek elől. Brundle meg heccelte őket.
-
Peat;)
veterán
Ez a Ferrari hasonlít röhejes, egyrészt ők többet kapnak és ezt sem tudni hogy miért (asszem így van), de erre az esetre térve itt az adott év (most a 2008-as évről megy a vita) bevételeinek elosztását vitatjuk...tavaly én nem láttam Brawn Gp-t. Én Hondát láttam, egy hülye festéssel, Honda motorral, Honda tulajjal. Idén én Brawn tulajt látok, Merci motort, más festésű és szabályok általi tök új autót.
Megfordítom a logikádat: Ha jár a Brawn-nak ez a zsé akkor az nem jár a Torro Rossonak. Mert az legalább annyira Red Bull mint a Brawn Honda. Na erre mit lépsz.Ha valaki köcsög stílusban nyilatkozik attól még nem automatische hülye, de én itt ki is szálltam, Briatorét már én is szídtam eleget, most nem fogom, mert a stílusa megkérőjelezhető..de a tartalom az elgondolkodtató.
-
törölt tag
válasz
wildrain #39338 üzenetére
Briatore szavaiból kivéve:
"Mivel ez egy új csapat, a szabályoknak éppúgy vonatkozniuk kell rá, mint ahogy annak idején ránk is vonatkoztak. Ezt fel fogom vetni a FOTÁ-ban, aztán meglátjuk, mi lesz." Ez náluk sem volt másként. -
-XadAnuX+
őstag
Francba, nem tudok aludni, annyira várom már a futamot.
-
Integra
titán
válasz
-=Sziszi=- #39333 üzenetére
azert sir a szaja ennek a csoffadt disznonak mert digo, ez van a vereben.
-
lenox
veterán
válasz
Peat;) #39340 üzenetére
Hmm, a Ferrari gazdag csapat, lam, tavaly is mennyit koltottek fejlesztesre, szerintem nekik se jarjon jogdij, hiszen ugyis gazdagok, nem szorulnak ra...
Amugy az egesz egy nagy kamu, minden csapatnak fizeti valaki a koltsegeit, a Brawn a Hondatol szerzett penzt, es akkor mi van? A jogdij amugy se tamogatas, hanem arrol szol, hogy ott a kocsim a teveben, amiert a nezok nezik, es amiert eladjak a reklamokat, hat penzt akarok kapni erte. Oke, hogy az elosztasi szerzodesben vannak kerdesek, majd tisztazzak, de alapvetoen a Brawn-nak van alapja ra, hogy kapjon belole, nem hinnem, hogy tul vedheto lenne az az allitas, hogy egyetlen honda szurkolo sincs ott a tv elott, mert mostmar Brawn-nak hivjak a csapatot. Innentol ez csak jogi kerdes, a szerzodesekrol meg ugyse tudjuk meg az osszes reszletet.
-
lenox
veterán
válasz
Motion_Blur #39339 üzenetére
Csak be lesznek ezek a diffuzorok tiltva. Holnap mar 10 elem lesz berakva, aztan 15. Pont, mint ahogy az elso es hatso szarnyakkal jatszottak az elejen, aztan szepen be lettek szabalyozva.
-
Peat;)
veterán
Vicces hogy arról megy a vita, miszerint a szponzorok szempontjából most a legnagyobb érdeklődéssel rendelkező csapatnak, egyáltalán nem gáz anyagi helyzetében jár-e az a 30 dollár millió vagy sem...
Briatore:
"Brawn a FOTA technikai képviselőjeként arra kényszerít, hogy több pénzt költsek, mint amennyit a költségvetésem enged. Nem vagyok Robin Hood. Szerencsére a Honda pénzt egyelőre nem osztották ki, így még beszélhetünk róla. Brawn gazdagabb mint a többiek, mert a Honda fizeti a költségeit, valamint további 130 milliót is kézhez kapott. Gazdagabb mint én." - mérgelődött a Renault csapatfőnöke."Montezemolo a tiltakozások ellenére is figyelt arra, hogy a FOTA összetartó legyen és segítsen a Brawnnak. A Mercedes még motort is adott nekik. Mint a FOTA gazdasági képviselője azt tanácsolom, hogy kövessük az FIA által meghatározott utat és a Brawn legyen új csapat: Így három évig nem kapnak pénzt a FOM kasszából és nem fizetik az utaztatási költségeiket."
Azért vannak itt dolgok amik lassan kiderülnek. Persze ehhez kell egy kis rálátás a dolgokra, hiszen ez is csak egy kis részlet. De én úgy gondolom az a pénz menjen máshova, pl egységes Kers fejlesztésre mint egy olyan csapatnak aki nem épp a szegény egér kategória. A hátteret tekintve pontosabban az első helyeken van. A likviditást tekintve pedig úgy néz ki megint nincs probléma, főleg az új szponzorokkal. Avagy az év eleji koldusegérből Bill Gates-é átalakult csapatot támogassák mert anno abban a tök más helyzetben azt mondták oké?
Van egy reklám, amiben kissrác óvodás kijelentéseket állítanak szembe a maiakkal. Pl. sosem lesz csaja mert azok olyan hülyék meg ilyenek. Hát bizonyára sokan mondtak olyat amit anno komolyan gondoltak de ma már nem...ez is kicsit az a kategória. A reklám egy Renault modellt reklámoz.
Persze a Briós kijelentés is köcsögség, hogy 3 évig nuku lóvé, de ezt az ideit én nem érzem fairnek hogy megkapják, illetve ha egy új csapatnak 3 évig semmi nem jár akkor rossz az a szerződés. Pedig asszem tényleg így szól, de nem értem miért kell szivatni az újoncokat, ha az első évükben is már jól mennek akkor abból az évből már kapják meg a részüket. Így a Brawn is kapja meg. Jövőre. A 2009-es keretből.
-
Motion_Blur
félisten
-
wildrain
addikt
válasz
#70869248 #39337 üzenetére
hisz akkor a Brawn Team átörökli a munkaszerződéseket is, és az elbocsájtások-végkielégítések összege is a Brawn csaptot terheli.
Ez így is van, Brawn valamelyik nyilatkozatában utalt rá, hogy a most elküldött dolgozóknak végkielégítést kell fizetni, és ugyanazt az összeget kapják, amit abban az esetben kaptak volna, ha a Honda küldi el őket. Annyiban más így a helyzet, hogy a 130 millió a teljes munkaerő végkielégítése lett volna, így meg legalább a dolgozók egy részének megmarad az állása, és a pénzt sem kell teljes egészében elkölteni. -
törölt tag
válasz
wildrain #39335 üzenetére
Amennyiben a Brawn Team a Honda jogutódja lenne, akkor a Honda-nak nem kellett volna semmilyen pénzeket fizetni, hisz akkor a Brawn Team átörökli a munkaszerződéseket is, és az elbocsájtások-végkielégítések összege is a Brawn csaptot terheli.
Az FIA-Ecclestone törekvés kézenfekvőnek tünik, az ő szempontjukból nézve érthető...de természetesen ehez kell a másik fél is, azaz hogy a FOTA valóban bábként viselkedjen ebben a manipulációs 'háttérmunkában'.Én Briatore-t megértem,..bár nem kedvelem. Ő felkapaszkodott a Renault-l ahogy kell. Rögtön lecsapott MS-re, hozott egy Alonso-t, lavírozik ahogy tud...stb.
Nem kell hogy irigyelje a Brawn csaptot, hiszen azzal hogy nyertek két futamot, még nem dől össze a világ, egyenlőre azért még nem jár VB cím. Az egyetlen ami fájhat, hogy ők ennél jóvalt többet 'ptak mire felkerültek a csúcsra. -
lenox
veterán
válasz
#70869248 #39332 üzenetére
Akkor szerintem olvasd el megegyszer:
a Honda semmiképpen nem ismerheti el utódnak a Brawn Team-t mert Mercedes motort használnak, és ezért Brawn-Mercedes-ként emlegetik.
Ha ezzel vitatkozom, akkor csak veled vitatkozom, mert ezt te irtad, nem? Es ebben nincs szo FIA-rol. A Honda elismerheti utodkent a Brawnt, volt mar tulajdonos/motor/nevvaltas mashol is, megis utod volt, ahogy irtam.
-
wildrain
addikt
válasz
#70869248 #39332 üzenetére
"... könyvelik el."
Tehát nem új csapat, csak annak veszik, megbeszélés alapján. Ráadásul szerintem maga a csapat, mint cég, szerintem jogutódlással vette át a munkásokat (ezért nem kellett a Hondának végkielégítést fizetnie), és a gyárat. Tulajdonképpen minden amellett szól, hogy ugyanolyan jogutódlás volt, mint pl. a Jordan-Midland-Spyker-F. India csapat története, kivéve, hogy arra a csapatra Ecclestone nem haragudott meg, és nem tett nekik keresztbe.Talán csak belemagyarázás, de az FIA és Ecclestone részéről tettek sorozata bizonyítja azt számomra, hogy minden erejükkel a FOTA egységét próbálják megbontani. És sajnos sikerül is, ahogy pl. azt a mellékelt Briatore-példa mutatja.
Ecclestone pontosan tudta, hogy ez a lóvé könnyen szemet szúrhat egyes csapatoknak, és a pénzen a legkönnyebb összevitatkozni. Meg is történt. -
törölt tag
válasz
-=Sziszi=- #39333 üzenetére
Briattore ilyen arc, ilyen a habitusa...meg valamit kell csinálni, hiszen bár azok akik foglalkoznak az F1-l sejtik hogy miért lehetséges az hogy a Bgp001 ennyire jó, de a pénzemberek a Renault-nál nem feltétlen ilyenek. Kivülről sokan csak azt látják, hogy nahát vazze itt ez a Brawn csapat amit fifikával születtetek meg, és elveri a 'nagyokat'.
Nem kell ide semmi, se háttér, se kőkemény kínkeserves felkapaszkodás...elég a gógyi.
...pedig 'gógyi' máshol is van. a körülmények tették lehetővé ezt az eredményt...a körülmények amiben ki tudott bontakozni a befektetett munka (nem lebecsülve).
De a körülményeket magyarázni kicsit olyan mint az eredményt magyarázni...A Jordan pl. ha már felemlegettük nem volt ám kevésbé eltökélt csapat, csak akkoriban sokkal nehezebb volt a kiscsapatoknak. ...kaptak levitézlett minimum egy éves motorokat (Minardi pl.), aminek a fejlesztése csurgott cseppent, másolták a nagycsapatok aerodinamikai megoldásait, és igyekeztek lehetőleg csak egy-kettő kört kapni egy versenyen. -
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
#70869248 #39329 üzenetére
Igen ez a motor kérdés tényleg nem egyértelmű.
Honda kiszállt, név ugrott, így lett új csapatként nevezve. Azt viszont nem értem, miért picsog a Briatore, ha egyszer év elején megszavazták a lóvét Brawnéknak, attól függetlenül, hogy járna-e vagy sem. Egyszerűen csak nem bír veszteni ezért hülyét csinál magából.
-
törölt tag
?
Jordan-Midland-Spyker-Force India vonalon jogutód a csapat, pl. a Ferrari motort is a Spyker szerződésből örökölték.
A többinek utánanézhetsz magad is hiszen ilyenkor nem velem vitatkozol.
Az FIA ugyanis hozzájárult ahhoz, hogy a Honda Racing F1 Team nevet Brawn GP Formula One Team-re változtassák, de csak azzal a feltétellel, hogy új csapatnak könyvelik el. Brawn-nak nem kell nevezési díjat fizetnie, de mint új csapat, nem jogosult a FOM pénzre sem. Ez körülbelül húszmillió eurós veszteséget jelent. -
papi77
addikt
Ez már volt?
Ha igen akkor sorry... -
lenox
veterán
válasz
#70869248 #39318 üzenetére
a Honda semmiképpen nem ismerheti el utódnak a Brawn Team-t mert Mercedes motort használnak, és ezért Brawn-Mercedes-ként emlegetik.
Ha barmelyik csapat motort valt, akkor uj csapat (es 3 evig nem kap jogdijat, stb.)? Pl. Williams, Mclaren, Jordan stb? Mikor mas csapatot atneveztek, uj csapat lett? Pl. Minardi? Mikor mas csapat tulajdonost valtott, akkor uj csapat lett (erre is sok pelda van)? Nem, nem, nem. Akkor miert is uj csapat a Brawn?
-
törölt tag
válasz
-=Sziszi=- #39321 üzenetére
Igen Ross Brawn felöl jött egy ilyen nyilatkozat emlékszem rá..de RB érthetően óvatosan fogalmaz.
"
Noha ez elmúlt héten napvilágot láttak olyan hírek, hogy a Forma-1-ből kilépő Honda utódjának a Ferrari szállít majd motorokat, a maranellóiak most kategorikusan elzárkóztak ennek a lehetőségétől. "A nullához közeli annak a valószínűsége, hogy motorokkal lássuk el a Hondát" - szögezte le Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke az új modelljük bemutatóján.Amennyire tudom, ahoz hogy a Mercedes-től motort kapjanak még ahoz is külömleges engedély kellett...mert egy gyár csak két csaptot láthat el motorral, és a McLaren valmit a Force India már ezt kimerítette.
A Brawn Team megkapta ezt a lehetőséget. ...és mondom nem foglalkozom vele hogy mit igértek meg meg mit nem, mert ki tudja igaz-e...
A lényeg, hogy ez szvsz nem jár...nem akarok arra kóvályogni, hogy ha egyszer ezt mondták akkor miért mondanak most mást..mert ez csak bevisz az erdőbe, és azt sem tudom igaz-e.
A lényeg, hogy ez a pénz nem jár. -
PazsitZ
addikt
válasz
#70869248 #39320 üzenetére
szvsz nem igazságos hogy Honda jogutódként, ne pedig új csapatként induljon a Brawn.
Ez így szép és jó, sőt jogos szerintem is.
De:[link]
Az évadot megelőzően a csapatok beleegyeztek a Honda névváltoztatásába, valamint abba, hogy a japán csapatra eső televíziós jogdíjakat a Brawn kapja.
Habár az FIA új csapatnak sorolta be a Brawnt, a FOTA tagjai beleegyezésüket adták a kereskedelmi jogdíjak elosztásába. A Nemzetközi Automobil Szövetség nem szól bele, hogy ki kapja a pénzt. "Ebbe nem szólunk bele, ez a FOTA és Bernie Ecclestone dolga."Szóval most ne mond, hogy nem azért megy a rinya, mert a FOTA év eleje előtti ülése óta csak mostanra jutott el a tudatáig Briatore bácsinak, hogy ez egy másik csapat és akkor csak tévedésből szavazta-szavazták meg így
Egyszerűen irigy, hogy nekik már megint nem jött be az év, másnak meg igen. -
30z.Samu
félisten
Igaz kicsit késve, de írok az időmérő után.
Nagyon ott volt!Várom a futamot nagyon! Bár szerintem a Sport Klubon fogom nézni este 7 felé.
-
deniro2
senior tag
válasz
A hír az én olvasatomban nem arról szól, hogy a BGP-nek semmi nem elég és még a jogdíjakat is követeli, hanem arról, hogy ezt a dolgot ( mm, hogy megkapják) már eldöntötték a szezon kezdete elött, most pedig, hogy a csapat többet mutat, mint amit vártak tőlük, Brios nyekereg, hogy szerinte csak szar csapatnak járna a lé...
Szerintem sem kellene a BGP-nek pénz húznia a Honda után, de az azért elég fals, hogy mégis odaítélik, aztán most meg segget csinálnának a szájukból...
Gondolom azt elfelejtették kikötni előre, hogy a jogdíjak fejében eredménytelennek is kell lennie a csapatnak. -
mrlujoak
veterán
Gyerünk fiúk!
Dübörögjenek azok a Mercedes motorok!
A meki is lassan eltalálja az aerodinamikailag optimális kasztnit, hisz javul a teljesítmény.
Gyerünk Fordce India Mercedes, mert a Brawn GP Mercedes már kilőtte a rakétáit!
mrlujoak
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Én úgy emlékszem, hogy R. Brawn(és/vagy a mérnökök) döntöttek a Mercedes motor mellett, mert ahhoz könnyebb volt hozzáigazítani a autót.
De szvsz nem igazságos hogy Honda jogutódként, ne pedig új csapatként induljon a Brawn.
Annyira most nem látom át ezt a helyzetet, de a neven és a motoron kívül minden maradt a régiben. Végül is a lényeg maradt ugyan az ami Hondaként volt és lehetne ma is. Más kérdés, hogy a kívülállók, nem tudják, hogy a BGP001 autó végül is egy Honda. A motort meg "csak" belepakolták, a csapatot meg el kellett nevezni valahogy.
Ahogy írtad a Hondások vessenek magukra. Ne Brawn-t hibáztassák(főleg Briatore), hogy rosszul döntöttek és ezt kihasználta Ross.Üdv Szisz
-
törölt tag
válasz
PazsitZ #39316 üzenetére
Nem tudom miről szavaztak és miről nem. De szvsz nem igazságos hogy Honda jogutódként, ne pedig új csapatként induljon a Brawn.
Sajnálni amugy sem kell már a Brawn Team-t, jóváhagyták az autót, az egész kiváló cuccot döbbenetesen kedvező feltételekkel volt lehetséges megszerezni....(ha most utólag,..tök feleslegesen okoskodom el sem tudom képzelni Brawn-nak mi melójába lehetett mire Fry-t meggyőzte arról hogy ez nem jó üzlet
)
Jönnek a szponzorok...azért 3 év már nem gyenge.
Az itt dolgozó emberek megérdemlik, hiszen ezt az autót ők hozták össze, de ki tudja hogy Honda motorral is ennyire jó lett-e volna? Senki.
Honda-ként egyértelműen nem fordulhattak vola a Ferrari-hoz (na ők is bánhatják egy kicsit hogy nem adtak motort), és a Mercedes-hez.
A Brawn Team más pénzén egy igen kedvező helyzetbe került az induláshoz...és minden segítséget megérdemelnek ami jár nekik, de a Honda révén a jogdíjjak nem járnak szvsz...én fals-nak is érezném. -
Peat;)
veterán
válasz
PazsitZ #39316 üzenetére
Ha megy a szekér jön a pénz. Mit nem lehet ezen érteni?
Most jelentettek be egy újabb szponzort, úgy mellékesen.
Eddig az időpontig erre az autóra költöttek magasan a legtöbbet a hátterük is a legdrágábbnak mondható. Ezt átvették 1 euróért meg még a munkásokra kapott pénzügyi támogatást is kaptak. Majd a sikerek után lenyilatkozta Brawn hogy frusztáltak a Hondánál hogy ekkora hülyeséget csináltak...köszönik ezt is gondolom neki. Már a 3. szponzorukat jelentették be asszem. Ezek után még mit kapjanak? Még pár száz millát és simogatást a buksira? Brawn valszeg hülyére vette a Hondát (korábban is tudták hogy jól sikerült, lásd Button nyilatkozat hogy nem érdekelte Briatora ajánlata a Renault-hoz..), a csapatot ő és Fry nem engedte eladni 100 millió dollár körül. Megtartották maguknak. Most még a Honda pénzét tovább akarják lenyúlni. Ez már a törvényesség határát súrolja, de még adjanak nekik? -
törölt tag
válasz
!Overdose! #39315 üzenetére
A dolgozók vándorolnak/vándorolhatnak..és amugy is nehezen határolható hogy ha ezt is figyelembe vesszük akkor hány embernél, elég egy volt Honda-s dolgozó vagy legalább 10 kell legyen. ...és ha az a 10 megmarad, nem lehet hogy pusztán a jogdíjjas pénz miatt marad meg?
...sztem kerek és egyszerű a jelenlegi helyzet, a Honda semmiképpen nem ismerheti el utódnak a Brawn Team-t mert Mercedes motort használnak, és ezért Brawn-Mercedes-ként emlegetik.
A Honda valszeg vissza sem néz, mert ha igen akkor csak kardokra és hasakra tud gondolni, mert 2 futam 2 győzelem....
..és senki nem tudja hogy ha Honda motor lenne a Bgp001-ben akkor is ez lenne? Mert mint írtam már Brawn-Mercedes...az összes melót ami belelapátoltak egy másik gyár aratja le (meg persze a Brawn név).
Hozteszem, hogy szvsz ha ezt az eredményt borítékolta volna valmi jósasszony, akkor a Honda valhogy csak kihúzta volna ezt az évet...válság ide-válság oda, hiszen ezért csináltak mindent, ami most létrejönni látszik akkor mikor kivonulnak és mindent hátrahagynak.
...és Brawn-Mercedes-ként az összes eredményük elhíresül....pfff
kardok és hasak -
Ősgyík
tag
Lehet, hogy Vettelt feltartás miatt megbüntetik?
[Vettel - Kova] -
PazsitZ
addikt
válasz
#70869248 #39312 üzenetére
de: a rivális alakulatok a télen mégis hajlandóak voltak megszavazni a bevételek Hondára eső részét a Brawn GP-nek, Briatore szerint a csapat azóta tapasztalt fölényének tükrében ez már nem igazságos.
Akkor megszavazták, most meg hogy megy nekik a szekér akkor vissza minden?Az meg már akkor is köztudott, egyértelmű volt ,hogy ha indul a csapat, akkor megkap mindent, amit a Honda kifejlesztett.
-
!Overdose!
őstag
válasz
#70869248 #39312 üzenetére
Persze lehet, hogy igaza van, de gyanús, hogy ezt a 2 futamgyőzelem után találta ki, mert ellenfelet lát a csapatban. Illetve olyan messze vannak, hogy még csak nem is ellenfél.
Egyébként meg a névnél sokkal fontosabb dolgok vannak, pl. az ott dolgozó többszáz ember.
-
copin
őstag
válasz
Nowhereman #39307 üzenetére
Itt csak egy alkatrész miatt nyafog. Nem tudom meddig tart ezt pótolni, de speciel lehet szélcsatornában is kialakítani (sőt, ott kell).
-
törölt tag
válasz
Nowhereman #39282 üzenetére
Webber-nek kinézne már egy futamgyőzelem..
Egyébként ha Trulli nem töri meg magát, akkor Toyota is győzhet.
Hamiltonnál is kinéz a dobogó szvsz mint az egyetlen KERS autó, azért bízom benne hogy futamon ez számít valamit...bár én a rajtban nem bízom..itt tipikusan tök nagy kavarodás lehet az első kanyarban -
törölt tag
válasz
!Overdose! #39298 üzenetére
Ebben speciel tök igaza vab szvsz. A csapat neve nem Honda, a motorja nem Honda...nem örököse a Honda-nak...igazából nem is értem hogy merülhet fel hogy kapjanak a Honda okán.
-
hoffman_
nagyúr
Nem szoktam gyakorta olvasni a topicot, csak futam és időmérő az ami dobogtatja a szívem, de néha napján benézek és undorító amit találok. Az ilyen mocsok dolgok,amikről oly' gyakran kell beszélni az F1 kapcsán
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Nowhereman #39307 üzenetére
Ott a pont.
-
AMD Power
titán
válasz
Menjen már az anyába ez az ember.
-
PazsitZ
addikt
Miért nem maradtak és aratták le a dicsőséget?
Persze utólag mikor bejött valami akkor már könnyű azt mondani, na igen miért nem kapok reklámfelületet, bezzeg ha az utolsó helyen kullognának és kinn lenne a Honda jel perek mennének a leszedéséről.
Kiszáltak, nincs Honda reklám, ennyi... -
Nowhereman
őstag
válasz
Utána kéne nézni, hogy a rönyó vett-e fel lét a Benettonból való átalakulás után... Mert ha igen, akkor Briosnak jogerőssen: kuss!
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #39262 üzenetére
Szóval nem olyan rossz az a KERS nélküli Ferrari.
ha megnézzük h kinek nincs kers-e és ddd-je az első 10-ben hozzájuk hasonlóan, hát nem a polet szerő vettel kocsijára illik? de, üa korrigáltan is van 7tized előnye, szal a helyzet nem túl rózsás, viszont lehetne még rosszabb is
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #39263 üzenetére
Alonso mondott valamit, hogy a mai szabadedzésen megégett valami a kocsin. Nem tudom már.
-
deniro2
senior tag
válasz
Utólag visszavonni az egyszer már beígért jogdíjakat, mert túl gyors a csapat?
Gerinces dolog nem mondom...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmgyűjtés
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- Elemlámpa, zseblámpa
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged