Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #38395 üzenetére
A Coca-Cola biztos csak kisérőnek kellett...
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
"B"
tag
válasz JJános #38397 üzenetére
én úgy láttam Intermedia volt rajta és nem bírt átkelni a vízen vele viszont ez nekem is szemetszúrt hogy nem csúszott nagyon nagyon ki "csak" kipörgött,én is azt hittem hogy még visszahozza..persze attól hogy nem láttam valamit még lehetett baj,lefulladt bármi amit nem tudok..
"You are nothing with out your robot-Nothing!"-The Robotfan
-
MPowerPH
félisten
válasz hunnylander #38395 üzenetére
Az igazi Kimi. Ő már tudja, hogy idén esélytelen a csapata, hiába vakítanak.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
-
"B"
tag
válasz !Overdose! #38391 üzenetére
na ez aztán a szalámi..itt tegyen valaki igazságot
A lényeg az utolsó mondata botrány után valószínűleg már soha nem lesz ugyanolyan Hamilton és a McLaren kapcsolata.és akkor most hogyan tovább..?savanyú a cukor"You are nothing with out your robot-Nothing!"-The Robotfan
-
hunnylander
őstag
Hamilton szerint életveszélyes volt a körözés
"Mikor leszakadt az ég, lehetetlen volt a vezetés" – mondta Hamilton, aki a hetedik lett. "Mindenhol vízátfolyások voltak. Ilyen veszélyes körülmények között még soha nem versenyeztem.""Mindössze annyit tudtam tenni, hogy minden erőmmel megpróbáltam a pályán tartani az autót. Korrekt döntés volt, hogy leállították a versenyt, mert mindenki számára túlságosan veszélyes volt a körözés. Én szeretem, mikor esik, de ez már nekem is sok volt."
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz !Overdose! #38391 üzenetére
Mit kéne tudnom?
Anthony is kavarna ha ilyet tenne (bár nem ismerem mennyi igaz a dologból, én nem találok ilyet a Times online-on), hülyeség lenne elhagyni a McLarent, hosszútávon jó választás a fiának, más csapatban se lehetne eredményesebb, hosszútávon.
De meg tudom érteni, hogy ő is pipa a McLarenre.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
!Overdose!
őstag
hunny: Erről tudsz valamit? [link]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Jadro
veterán
Előtte a GP2-n is volt egy jó nagy zuhé, de mondjuk nem ekkora. Szóval ez nem tervezhető. De van egy biztonsági időkorlát, ami két óra ugye. Tervezzék már meg úgy a kezdési időpontot hogy ez az időintervallum belefeérjen normálisan még szürkület előtt! Elég vicces hogy az is gond lehet hogy nincs elég világos.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Petya25
őstag
Nekem tetszett a verseny az előzgetéssel, tankolással, gumiválasztással, esővel együtt és a végén Button nyert. El se hiszem, hogy tavaly ilyenkor hol volt a csapat...
Jól megy a szekér, remélem a KERS-t ők is beteszik előbb-utóbb és akkor továbbra is jönnek majd a jó eredmények.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
mexx0407
tag
van még vissza a jocskán az év-böl! lesz itt még csalodás gyerekek
-
Zé_Mester
őstag
válasz AMD Power #38380 üzenetére
én is, mint eddig bármikor.
99 óta van itt futam ha jól tudom, érdekes módon az eddig eltelt futamoknak se csappant meg minimálisra a nézettsége, a korai kezdés miatt. akit érdekel az úgyis fel fog kelni, ha hajnal 3-kor kezdődik akkor is. vagy megnézi délután ismétlésbe.
de ilyen marhaságot hogy "európába is nézhető legyen"....röhej[ Szerkesztve ]
-
Zé_Mester
őstag
válasz Depression #38377 üzenetére
nincs ezzel a pályával semmi baj, jó futam lett volna, ha nem kavarják meg a kezdést "lusta európaiak" miatt
ha korábban kezdik akkor nincs ekkora eső, és akkor lehet nyugodtan versenyezni. -
"B"
tag
Kiminek megint szépen elintézték hogy véletlenül se szerezzen 1 pontot se
Vettelt sajnálom..a többiek meg.."hát"szép volt.."You are nothing with out your robot-Nothing!"-The Robotfan
-
Depression
veterán
Egy percet sem volt érdemes nézni belőle. A legjobb az lenne, ha ki is vonnák ezt a partit a szezonból. Itt aztán tényleg azon múlt az egész, hogy ki mikor tankolt.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Superman
nagyúr
Ez ilyenformán elég katasztrofális volna az F1-es sportra nézve, ha egyáltalán még beszélhetünk "sportról" a szó valódi értelmében ebben az esetben:
(a Sunday Times cikke)
Másfelőről felemás helyzet ez az esős verseny is, mert: az F1-es pilótákat azért fizetik, hogy teljesítsenek, hogy menjenek a futamokon, nem azért, hogy kiszálljanak a kocsiból és csak úgy feladják a versenyt. De, ha jól emlékszem 1976-ban két pilóta, Lauda és James Hunt versengett a címért. Végül egy esős verseny döntött, ahol ömlött, mint most Sepang-ban. Lauda kiszállt a kocsiból, mert szerinte öngyilkosság lett volna tovább versenyezni, Hunt viszont eszelős tempóban végigment és ő lett a világbajnok.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz hunnylander #38374 üzenetére
Talán előrébb tudott volna jönni de ennek is őrülni kell.
-
proof88
addikt
Hát, amúgy is elég drágák a jegyek, nem hiszem, hogy ha ez most itt Mogyoródon történt volna, annyira boldog lennék...
-
törölt tag
válasz joshua7 #38366 üzenetére
Alonso-t én csípem a pályán. Kovalainen helyére Rosberg-t várom nagyon...persze ehez az is kell hogy a McLaren visszataláljon az élre.
Kimi taktikája a KERS halálától függetlenül rossz volt, le is rádiózta hogy kinyírta az extrém esőgumikat a pályán. Nála már így utólag okoskodva valszeg egy köztes esőgumi lett volna a megoldás,...de mindenki abban gondolkodott amit a nyíltkozatoknál mondtak is..itt ha esik, nagyon esik.
Ezért röpködtek fel az extrémek. De Kimi takitkája akkor is rossz volt, a pozicíójához képest ez túl sok, túl bevállalós húzás volt, sok hátravolt még akkor.
Hamilton is kűzdött mint pata a napon lehetett látni, és most nem a fordulatproblémára gondolok, hanem hogy ha szárazon sincs meg a tapadásuk akkor esőben pláne nem. De azért Webber-rel jót vívtak. -
Zé_Mester
őstag
válasz Zoza24 #38335 üzenetére
Webbert sztem most egy világ utálta meg, Ecclestone-nal együtt.
milyen szép lenne ha minden versenyen rinyálna mindeki hogy nincs kedve menni.
rally vb-n is milyen jól mutatna hogy elkezd esni az eső akkor nem rajtolnak merte sáros lesz a kocsi......gyönyörű lenneszánalmas ez az egész F1, a Ferrariról meg még nem is beszéltem.
0-0 pötty 2 futam után....ezzel az erővel maradjanak otthon, legalább nem fogy a motor, meg gondolkozzanak el hogy tavaly óta mitől ilyen sz.rok -
joshua7
veterán
válasz #70869248 #38356 üzenetére
Kimi-nél a KERS szállt el, azt olvastam. Őt sajnálom azért. 0 pontos Ferka két verseny után, az nem semmi. De Kovalainen-ről meg ne is beszéljünk, 2 verseny alatt kb. 1.5 megtett kör, abból 1 kör törött futóművel...
Alonsó-t nem bírom, szóval tőlem az összes versenyen kieshet.
Button-nak viszont nagy grat!Semper Fi
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #38360 üzenetére
Megy fröcsögés ész nélkül, nem kell vele tovább foglalkozni szvsz. Elég megnézni hogy milyen lyukakból fúj a szél...
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
-
[CS]Blade2
addikt
válasz remington2 #38355 üzenetére
Nem hogy autókat nem tud megkülönböztetni, de még a sisakokat nem ismeri, azt még elnézném...de hogy arcra sem tudja, hogy Glock vagy Trulli...
A BMW-t, a Williams-t, és a RedBull-t állandóan keveri. -
AMD Power
titán
Button jó volt de maga a futam nem volt egy nagy szám szerintem.
-
hunnylander
őstag
válasz SzalaiG #38342 üzenetére
Dave Ryan hazudott. Mindig elefelejtitek, hogy ketten voltak a meghallgatáson, és Lewis már a meghallgatás előtt a médiának elmondta a dolgokat kamuzás nélkül.
Azt is elfelejtitek, hogy már kiderült, Dave Ryan kérte Lewist a pozicióvisszaadásra az SC alatt, később ezt akarta visszapedálozni neki.
Az a nagy helyzet, hogy már ezért is bántják Lewist, mert lövésük sincs Dave Ryan szerepéről és tetteiről és majd' mindenki Lewist teszi felelőssé Dave kirúgásáért (holott egyértelműen megérdemelte), de valójában a média és a világ előtt Lewis viszi el a balhét Dave helyett is.
És a leglényegesebb:
Lewis Hamilton: junior employee
Dave Ryan: senior employee[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
30z.Samu
félisten
válasz hunnylander #38351 üzenetére
Már nem tudtak mit kitalálni mit mondjanak, amivel el lehetne ütni az időt...
Sic Parvis Magna
-
!Overdose!
őstag
Újfent grat Button!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Oliverda
félisten
Én úgy értettem hogy a fekete lyukadról.
Eddig jó az állás a tavalyi évhez viszonyítva.
A VB-nek 1 pontja van. A konstruktőr VB csapat nulla ponton áll a tavalyi 2. és 3. helyezett pilótákkal egyetemben. Kubica szintén 0. Az übertehetséges Vettel pedig szvsz saját hibájából áll szintén nullán.
Nem baj, legalább a következő nagydíjig pont kerül a diffúzor témára is aztán fel lehet majd rakni (vagy le lehete szedni). Csak legyen mire, mert ha mózli bekeményít akkor max. a Force India-ra lehet majd felpakolni.
Azért a Ferrari mai "taktikai" húzása nem volt piskóta. Legalább az intermediate gumikat pakolták volna fel...
[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
Egy kis érdekeség, ha mégis elvennék a diffúzorügy miatt a pontokat, mi lenne a jelenlegi állás:
1. Alonso........11,5
2. Heidfeld........9
3. Buemi..........8
4. Burdais........8
5. Webber.......6
6. Sutil.............5
7. Fisichella.....3
8. Hamilton......3
9. Massa........2,5
10. Vettel.........1
11. Piquet........1
12. Kimi.........0,51. STR-Ferrari..................16
2. Renault.......................12,5
3. BMW Sauber.................9
4. Force India-Mercedes...8
5. RBR-Renault.................7
6. Ferrari...........................3
7. McLaren-Mercedes.......3 -
zed1983
őstag
Ez a két kommentátor tiszta szégyen...
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Pá
addikt
Amúgy az milyen lol volt már, amikor a Palik azzal büszkélkedett, hogy szivatta a külföldi tudósítókat, mert Ő jobban ismerte fel a kocsikat szar időben.
Amikor még jó körülmények között is gondjai vannak vele rendszeresen.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
hunnylander
őstag
Rob Smedley: "Felipe baby"
Palik: "Gyulám, mesélj nekem a fekete lyukakról!"
www.HunnyF1.com
-
Zoza24
senior tag
Webber Schumit is megkérdezhetné,hogy ő miért versenyzett akkor mikor a családjában tragédia történt?
bántották érte de versenyzett...
Webber meg mehet nyugdíjbaForza Italy!
-
JJános
addikt
válasz manutdzoli #38333 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy most már sorozatosan "benéznek" dolgokat. És nincs olyan hétvége, amikor ne brillíroznának.
Kimi dobogóra is fel jött volna szerintem. Csak hát ekkora szembeszéllel nem tud.
A többikkel ellentétben ő tájfunt kapott.2007-05-06 óta itt!
-
joshua7
veterán
B+, ez mi a fene volt? Miért kell Malajziában futamot rendezni? Ha rendeznek is, miért kell ilyen időpontban? Ok, tudom, sok lusta ember Európában...
Hihetetlen, h ennyire el lehetett cseszni egy futamot! Mi a francra vártak 50 percet? Az a kötsög Webber mit rángatózott annyit, h ne legyen verseny? Az a 1.5 pont kellett neki annyira?
Rosberg meg , pedig milyen jól ment az elején. Ha normális időben kezdik a versenyt, eső nélkül simán 2. Azért Button 1mp-et gyorsult, miután kiment előle Trulli, szóval őt nem tudta volna tartani, de a 2. hely tutira megvan. Ezel szemben sz*r verseny és 0.5 pont. Szánalmas és persze innen is gratulálok a szervezőnek...[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
SzalaiG
addikt
Most akkor hány pontot kaptak?
A verseny fele megvolt. Akkor mi a szitu?
-
Zoza24
senior tag
"A Sportszabályzat 5.3-as paragrafusának értelmében a megszakítás időtartama nem számít bele a 2 órás maximális időhatárba, azaz a versenynek nem lesz feltétlenül vége magyar idő szerint délután 1-kor."
nah tessék....mondom egy sprintfutamot letolhattak volna
Webbernek inkább Vettelen kéne gondolkodnia,miért is gyorsabb nálam ez a kölyök
[ Szerkesztve ]
Forza Italy!
-
Timyyy
őstag
" kiderült, hogy Hamilton nem mondott igazat a versenybíróság előtt arról a jelenetről, amikor Jarno Trulli elment mellette. Emiatt a Toyota versenyzőjét a futam után hátrasorolták, így kaphatta meg Hamilton a dobogós helyezést."
No comment..
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
-
Pá
addikt
Valaki tudja ki felelős a Ferrarinál a stratégiáért?
Küldeném nyugdíjba.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Macka
veterán
-
mexx0407
tag
válasz manutdzoli #38319 üzenetére
pancser ? nem ők tehetnek róla szerintem!
-
[CS]Blade2
addikt
Kimi azért szált ki, mert szétment a KERS.
-
Yahhher
aktív tag
válasz -=Sziszi=- #38315 üzenetére
Nem, a verseny végére száraz lett a pálya. A kavarodásból jól jött ki.
-
nagyúr
Button: óhh még egy utolsó dolog..
Everybody lies.
-
manutdzoli
senior tag
Hagyjad már Palikot Amikor ment a Heidfeld-Vettel csata,Heidfeldet egyfolytába Nakajimának nézte.Nem értem hogy nem lehet észrevenni.Mondjuk Gyula se mondta hogy az nem Nakajima
[ Szerkesztve ]
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Elrood
őstag
válasz Barthezz2 #38305 üzenetére
Pontosan, vagy 9 órakor, így a briteknél is csak 8kor kezdődött volna.
Ja meg Palik, magyarázza, hogy neki anno B&W monitoron kellett a motorosokat felismerni, és milyen jól ment neki. Hát most állandóan összekever mindenkit, pedig szép színes monitora van, és még computere is.
[ Szerkesztve ]
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Bermi
aktív tag
rég volt ilyen jó interjú, jól elbeszélgetnek és kielemzik a félfutamot
F1.....
-
Timyyy
őstag
válasz -=Sziszi=- #38315 üzenetére
Én nemtudom, a tolmács fordította.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Macka
veterán
Miért nem fordít a Palik?
-
manutdzoli
senior tag
A Ferrarisok a legnagyobb pancserek!Kimi 5.helyen állt,csináltak belőle egy utolsót!Bravó,kezd elmenni a kedvem ettől az egésztől!
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
zed1983
őstag
válasz venember83 #38278 üzenetére
Teljesen egyetértek veled!
Gratula a B.GP-nek és Button-nak
A Ferrari megint elb@szta Kimi futamát, a f@sz kivan kell egy normális csapatfőnök...YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Ijk
nagyúr
Ezt még tegnap írtam
Kiminek sikerült összehoznia egy 5. helyet ezzel a trágya kocsival, erre amikor mégcsak nem is csöpög felrakják neki az eső gumit. Pedig még ez a hülye Palik is megmondta, hogy az 2 kör alatt szétmegy, és látszódott, hogy nem fog azonnal esni. Csak megint nagyon okosak akartak lenni, és végül megint hülyét csináltak magukból. Egyébként igaza is volt neki, hogy amíg a többiek kint áztak, mint a nyúl ő szépen bement a boxba megpihenni, tudta, hogy ha újra is indítják nem lesz ebből semmi.
Remélem mostmár csinálnak valamit a csapatnál, mert ez így nem mehet tovább./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Oliverda
félisten
-
Timyyy
őstag
Interjún: "még mindig nem láttam kockás zászlót úgy hogy ne lett volna előttem safety car"
Szegény srácOsztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Csabee.
nagyúr
ez a kommentátor tök jó
Üdv: Csabee.
Aktív témák
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest