- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Vicces hogy arról megy a vita, miszerint a szponzorok szempontjából most a legnagyobb érdeklődéssel rendelkező csapatnak, egyáltalán nem gáz anyagi helyzetében jár-e az a 30 dollár millió vagy sem...
Briatore:
"Brawn a FOTA technikai képviselőjeként arra kényszerít, hogy több pénzt költsek, mint amennyit a költségvetésem enged. Nem vagyok Robin Hood. Szerencsére a Honda pénzt egyelőre nem osztották ki, így még beszélhetünk róla. Brawn gazdagabb mint a többiek, mert a Honda fizeti a költségeit, valamint további 130 milliót is kézhez kapott. Gazdagabb mint én." - mérgelődött a Renault csapatfőnöke."Montezemolo a tiltakozások ellenére is figyelt arra, hogy a FOTA összetartó legyen és segítsen a Brawnnak. A Mercedes még motort is adott nekik. Mint a FOTA gazdasági képviselője azt tanácsolom, hogy kövessük az FIA által meghatározott utat és a Brawn legyen új csapat: Így három évig nem kapnak pénzt a FOM kasszából és nem fizetik az utaztatási költségeiket."
Azért vannak itt dolgok amik lassan kiderülnek. Persze ehhez kell egy kis rálátás a dolgokra, hiszen ez is csak egy kis részlet. De én úgy gondolom az a pénz menjen máshova, pl egységes Kers fejlesztésre mint egy olyan csapatnak aki nem épp a szegény egér kategória. A hátteret tekintve pontosabban az első helyeken van. A likviditást tekintve pedig úgy néz ki megint nincs probléma, főleg az új szponzorokkal. Avagy az év eleji koldusegérből Bill Gates-é átalakult csapatot támogassák mert anno abban a tök más helyzetben azt mondták oké?
Van egy reklám, amiben kissrác óvodás kijelentéseket állítanak szembe a maiakkal. Pl. sosem lesz csaja mert azok olyan hülyék meg ilyenek. Hát bizonyára sokan mondtak olyat amit anno komolyan gondoltak de ma már nem...ez is kicsit az a kategória. A reklám egy Renault modellt reklámoz.
Persze a Briós kijelentés is köcsögség, hogy 3 évig nuku lóvé, de ezt az ideit én nem érzem fairnek hogy megkapják, illetve ha egy új csapatnak 3 évig semmi nem jár akkor rossz az a szerződés. Pedig asszem tényleg így szól, de nem értem miért kell szivatni az újoncokat, ha az első évükben is már jól mennek akkor abból az évből már kapják meg a részüket. Így a Brawn is kapja meg. Jövőre. A 2009-es keretből.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xbox Ultimate előfizetések
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- PS Plus előfizetések